|
Post by Persefoni on Oct 26, 2024 15:26:17 GMT
ioannisthegreat Καλή αρχή και καλό εργασιακό περιβάλλον εύχομαι σε 'σένα και σε όλους γενικά!!!!🍀🍀🍀 ΥΓ.: Εσείς οι πρώτοι διορισμένοι από 2ΓΒ, μην ξεχνάτε και τους 3ΓΒ και τους επόμενους από 2Γ που έρχονται, να δίνετε καμιά χρηστική πληροφορία κλπ πχ. πώς τα βρήκατε χοντρικά, καμιά ενδιαφέρουσα πληροφορία, πότε αρχίζει πρώτη μισθοδοσία κλπ κλπ... Ξέρετε εσείς τα SOS!!!😋😉
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 26, 2024 19:18:26 GMT
Είδες που όλα πήγαν καλά;;; Συγχαρητήρια Γιάννη για τον διορισμό σου!!! Καλή σταδιοδρομία τώρα !!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια είναι σαν να έχω περάσει από τα μέρη σου και μόνο που το σκέφτηκες! ❤️ Τελικά Λίνα επέλεξαν να το σπάσουν σε 2 ΦΕΚ και στο πρώτο έβαλαν όσους είναι σε επαρχία ή είχαν μόνο 1 κωδικό θέσης στην προκήρυξη, οι υπόλοιποι ακόμα περιμένουν. Αν περάσες για έλεγχο και έρθεις στην τοπική ΔΥΕΕ να ξέρεις ότι έχεις ένα φίλο και στον όροφο από πάνω. Θα συναντηθούμε σίγουρα διαδικτυακώς καθώς θα βρεθούμε στα σεμινάρια της ΓΔΔΕ. Αλλά και τηλεφωνικώς ξέρεις το τηλέφωνο του γραφείου μου. Είμαι σε ότι χρειαστείς εδώ, ακόμα και για τη δουλειά σου.
|
|
pixa
Pink Panther
|
Post by pixa on Oct 27, 2024 5:58:47 GMT
|
|
|
Post by 15.000+1 on Oct 27, 2024 7:29:39 GMT
Καλημέρα! Έχοντας μείνει πίσω στις τελευταίες εξελίξεις, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Στο νομοσχέδιο επιτάχυνσης, οι μόνες παράμετροι που προκαλούσαν επιτάχυνση ήταν οι μειώσεις των χρονικών προθεσμιών μεταξύ των διαφόρων σταδίων πλήρωσης θέσεων. Σωστά;
Εμείς εδώ στο forum (και κάθε λογικός νους θεωρώ) είχαμε πολλάκις αναφερθεί (και μάλιστα πολύ πριν το νομοσχέδιο) στο ότι ουσιαστική επιτάχυνση μπορεί να πραγματοποιηθεί με το να ελέγχονται τα δικαιολογητικά του αιτούντα 1 φορά και να μπορούν να επικαλεστούν σε επόμενες αιτήσεις χωρίς να επανελεχθούν (έλεγχος μόνο στις νέες προσθήκες). Σε link άρθρου που παρατέθηκε παραπάνω αναφέρεται το εξής:" Για να επιταχυνθεί η διαδικασία και να μειωθεί το διοικητικό βάρος του ΑΣΕΠ ορίζεται ότι, δικαιολογητικά καταχωρισμένα στο μητρώο υποψηφίων δεν ελέγχονται εκ νέου ως προς την ακρίβεια και γνησιότητά τους. Σε περίπτωση ωστόσο υποβολής ψευδών δικαιολογητικών, ο υποψήφιος, εκτός από τον αποκλεισμού του από την τρέχουσα διαδικασία, αποκλείεται και από κάθε επόμενη διαδικασία πλήρωσης θέσεων για διάστημα πέντε ετών." Αυτή η διάταξη υπάρχει στο περιβόητο νομοσχέδιο;
ΥΓ: Η 2η απορία μου είναι ποιοι τελικά θα έχουν δικαίωμα υποβολής νέας αίτησης, αλλά απ'ότι έχω καταλάβει αυτό ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί..
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 27, 2024 8:28:53 GMT
Καλημέρα! Έχοντας μείνει πίσω στις τελευταίες εξελίξεις, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Στο νομοσχέδιο επιτάχυνσης, οι μόνες παράμετροι που προκαλούσαν επιτάχυνση ήταν οι μειώσεις των χρονικών προθεσμιών μεταξύ των διαφόρων σταδίων πλήρωσης θέσεων. Σωστά; Εμείς εδώ στο forum (και κάθε λογικός νους θεωρώ) είχαμε πολλάκις αναφερθεί (και μάλιστα πολύ πριν το νομοσχέδιο) στο ότι ουσιαστική επιτάχυνση μπορεί να πραγματοποιηθεί με το να ελέγχονται τα δικαιολογητικά του αιτούντα 1 φορά και να μπορούν να επικαλεστούν σε επόμενες αιτήσεις χωρίς να επανελεχθούν (έλεγχος μόνο στις νέες προσθήκες). Σε link άρθρου που παρατέθηκε παραπάνω αναφέρεται το εξής:" Για να επιταχυνθεί η διαδικασία και να μειωθεί το διοικητικό βάρος του ΑΣΕΠ ορίζεται ότι, δικαιολογητικά καταχωρισμένα στο μητρώο υποψηφίων δεν ελέγχονται εκ νέου ως προς την ακρίβεια και γνησιότητά τους. Σε περίπτωση ωστόσο υποβολής ψευδών δικαιολογητικών, ο υποψήφιος, εκτός από τον αποκλεισμού του από την τρέχουσα διαδικασία, αποκλείεται και από κάθε επόμενη διαδικασία πλήρωσης θέσεων για διάστημα πέντε ετών." Αυτή η διάταξη υπάρχει στο περιβόητο νομοσχέδιο; ΥΓ: Η 2η απορία μου είναι ποιοι τελικά θα έχουν δικαίωμα υποβολής νέας αίτησης, αλλά απ'ότι έχω καταλάβει αυτό ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί.. Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα έχουμε δικαίωμα υποβολής, οσοι δεν πέτυχαμε σε προηγούμενες ΓΒ. Αλλά και πάλι... Λες και για μας να μην είναι σίγουρο;;; Μόνο αυτό μένει να δούμε ακόμη για να σαλταρουμε τελείως! Μ έχει πιάσει αμυαλοσυνη κι αμετροεπεια. Το πρώτο εκ γενετής, το δεύτερο επικτητο(συναναστροφες) ! Δεκτός απο μέρους μου οποιοσδήποτε άλλος χαρακτηρισμος.... Δεν παρεξηγουμαι προσωπικά με κανέναν χαρακτηρισμό πλην του αχαριστου και παλιο εγωιστη!!! Καλημέρα..... youtu.be/CU2jgzdqSFA?si=2RZK2Ckc644to6be
|
|
|
Post by jimmy43 on Oct 27, 2024 8:52:22 GMT
Στα άρθρα βάζουν μέσα και τα 2 προηγούμενα έτη 2022 και 2023. Θεωρείτε ότι υπάρχουν αρκετές εναμομεινασες θέσεις για αυτά τα 2 έτη?
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 27, 2024 8:55:48 GMT
Στα άρθρα βάζουν μέσα και τα 2 προηγούμενα έτη 2022 και 2023. Θεωρείτε ότι υπάρχουν αρκετές εναμομεινασες θέσεις για αυτά τα 2 έτη? Κάπου 200 είχε πει τον Ιούνιο ο πρόεδρος!!!!
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Oct 27, 2024 10:14:56 GMT
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Καλό τριήμερο να έχουμε. Είχα μέρες να μπω καθώς τελικά βγήκε το ΦΕΚ, πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη να ρωτήσω πότε να πάω να ορκιστώ και μου λέει και αύριο αν μπορείς έλα. Τελικά ορκίστηκα την ημέρα των γενεθλίων μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά την Λίνα για τη βοήθεια που μας προσέφερε με τις σημειώσεις και τις συμβουλές της. Μεγάλη χαρά και τιμή που σε βρήκα και συνομίλησα εστώ διαδικτυακά και τηλεφωνικά μαζί σου Λίνα. Οπότε βρεθείς στα μέρη μου είσαι ευπρόσδεκτη και θα προσπαθήσω να θυμηθώ το καλοκαίρι να τηρήσω μια υπόσχεση που είχα δώσει. Επίσης ευχαριστώ εσάς όλους για την παρέα και τις συζητήσεις που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Σε πρώτη φάση μου δώσανε να διαβάσω τους νόμους για να ξέρω κάποια πράγματα και σιγά σιγά θα μπούμε στο κλίμα. Σας ευχαριστώ όλους. Κι εμείς σ' ευχαριστούμε! Ξέρεις εσύ... Καλή σταδιοδρομία αγαπητέ!
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Oct 27, 2024 15:50:45 GMT
ioannisthegreat Καλή αρχή και καλό εργασιακό περιβάλλον εύχομαι σε 'σένα και σε όλους γενικά!!!!🍀🍀🍀 ΥΓ.: Εσείς οι πρώτοι διορισμένοι από 2ΓΒ, μην ξεχνάτε και τους 3ΓΒ και τους επόμενους από 2Γ που έρχονται, να δίνετε καμιά χρηστική πληροφορία κλπ πχ. πώς τα βρήκατε χοντρικά, καμιά ενδιαφέρουσα πληροφορία, πότε αρχίζει πρώτη μισθοδοσία κλπ κλπ... Ξέρετε εσείς τα SOS!!!😋😉 Για την μισθοδοσία μου είπανε σε 2 με 3 μήνες θα πάρουμε τα πρώτα χρήματα.
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Oct 27, 2024 15:53:22 GMT
Τελικά Λίνα επέλεξαν να το σπάσουν σε 2 ΦΕΚ και στο πρώτο έβαλαν όσους είναι σε επαρχία ή είχαν μόνο 1 κωδικό θέσης στην προκήρυξη, οι υπόλοιποι ακόμα περιμένουν. Αν περάσες για έλεγχο και έρθεις στην τοπική ΔΥΕΕ να ξέρεις ότι έχεις ένα φίλο και στον όροφο από πάνω. Θα συναντηθούμε σίγουρα διαδικτυακώς καθώς θα βρεθούμε στα σεμινάρια της ΓΔΔΕ. Αλλά και τηλεφωνικώς ξέρεις το τηλέφωνο του γραφείου μου. Είμαι σε ότι χρειαστείς εδώ, ακόμα και για τη δουλειά σου. Λίνα Δεν είμαι στη ΔΥΕΕ αλλά απλά η υπηρεσία μου συστεγάζεται με τη Δημοσιονομική Υπηρεσία.
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Oct 27, 2024 15:55:08 GMT
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Καλό τριήμερο να έχουμε. Είχα μέρες να μπω καθώς τελικά βγήκε το ΦΕΚ, πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη να ρωτήσω πότε να πάω να ορκιστώ και μου λέει και αύριο αν μπορείς έλα. Τελικά ορκίστηκα την ημέρα των γενεθλίων μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά την Λίνα για τη βοήθεια που μας προσέφερε με τις σημειώσεις και τις συμβουλές της. Μεγάλη χαρά και τιμή που σε βρήκα και συνομίλησα εστώ διαδικτυακά και τηλεφωνικά μαζί σου Λίνα. Οπότε βρεθείς στα μέρη μου είσαι ευπρόσδεκτη και θα προσπαθήσω να θυμηθώ το καλοκαίρι να τηρήσω μια υπόσχεση που είχα δώσει. Επίσης ευχαριστώ εσάς όλους για την παρέα και τις συζητήσεις που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Σε πρώτη φάση μου δώσανε να διαβάσω τους νόμους για να ξέρω κάποια πράγματα και σιγά σιγά θα μπούμε στο κλίμα. Σας ευχαριστώ όλους. Κι εμείς σ' ευχαριστούμε! Ξέρεις εσύ... Καλή σταδιοδρομία αγαπητέ! Ευχαριστώ πολύ!!!! Είπαμε όταν μπορούσαμε λέγαμε την απάντηση όταν μας ρωτούσαν.
|
|
dori
Pink Panther
|
Post by dori on Oct 27, 2024 16:55:48 GMT
ioannisthegreat Καλή αρχή και καλό εργασιακό περιβάλλον εύχομαι σε 'σένα και σε όλους γενικά!!!!🍀🍀🍀 ΥΓ.: Εσείς οι πρώτοι διορισμένοι από 2ΓΒ, μην ξεχνάτε και τους 3ΓΒ και τους επόμενους από 2Γ που έρχονται, να δίνετε καμιά χρηστική πληροφορία κλπ πχ. πώς τα βρήκατε χοντρικά, καμιά ενδιαφέρουσα πληροφορία, πότε αρχίζει πρώτη μισθοδοσία κλπ κλπ... Ξέρετε εσείς τα SOS!!!😋😉 Για την μισθοδοσία μου είπανε σε 2 με 3 μήνες θα πάρουμε τα πρώτα χρήματα. Συγγνώμη τι εννοείς; Θα δουλεύεις 2-3 μήνες απλήρωτος; 😯
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Oct 27, 2024 17:11:44 GMT
Για την μισθοδοσία μου είπανε σε 2 με 3 μήνες θα πάρουμε τα πρώτα χρήματα. Συγγνώμη τι εννοείς; Θα δουλεύεις 2-3 μήνες απλήρωτος; 😯 Ναι είναι γνωστό αυτό ότι η πρώτη πληρωμή αργεί αλλά τα παίρνεις μαζεμένα. Είναι και οι κρατήσεις για το Μετοχικό ταμείο τον 1ο χρόνο και γενικά θα είναι δύσκολα στην αρχή. Αν δεν έχει κάποιος δικό του σπίτι ή λίγα χρήματα για να μπορεί να περάσει τον πρώτο καιρό είναι δύσκολο. Ευτυχώς πέρυσι δούλευα.
|
|
dori
Pink Panther
|
Post by dori on Oct 27, 2024 17:20:01 GMT
Συγγνώμη τι εννοείς; Θα δουλεύεις 2-3 μήνες απλήρωτος; 😯 Ναι είναι γνωστό αυτό ότι η πρώτη πληρωμή αργεί αλλά τα παίρνεις μαζεμένα. Είναι και οι κρατήσεις για το Μετοχικό ταμείο τον 1ο χρόνο και γενικά θα είναι δύσκολα στην αρχή. Αν δεν έχει κάποιος δικό του σπίτι ή λίγα χρήματα για να μπορεί να περάσει τον πρώτο καιρό είναι δύσκολο. Ευτυχώς πέρυσι δούλευα. Πωπωωω... Ισχύει παντού στο δημόσιο αυτό; Έχω πάθει σοκ... Δεν μπορώ να είμαι 3 μήνες απλήρωτη, έχω υποχρεώσεις, δόσεις κτλ. Σοκ! 🤦♀️
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 27, 2024 18:17:55 GMT
Ναι είναι γνωστό αυτό ότι η πρώτη πληρωμή αργεί αλλά τα παίρνεις μαζεμένα. Είναι και οι κρατήσεις για το Μετοχικό ταμείο τον 1ο χρόνο και γενικά θα είναι δύσκολα στην αρχή. Αν δεν έχει κάποιος δικό του σπίτι ή λίγα χρήματα για να μπορεί να περάσει τον πρώτο καιρό είναι δύσκολο. Ευτυχώς πέρυσι δούλευα. Πωπωωω... Ισχύει παντού στο δημόσιο αυτό; Έχω πάθει σοκ... Δεν μπορώ να είμαι 3 μήνες απλήρωτη, έχω υποχρεώσεις, δόσεις κτλ. Σοκ! 🤦♀️ Θα τρεφεσαι με παντεσπάνι.... Αχ αχ η μεριμνουσα πολιτεία... Θα τη βρεις την άκρη, μην απελπίζεσαι! Πάλι καλά είναι οι 3 μήνες.... Άλλοι περιμένουν πολύ περισσότερο την κρατική μέριμνα (συντάξεις κτλ)
|
|