|
Post by aris78 on Oct 29, 2024 7:07:34 GMT
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Καλό τριήμερο να έχουμε. Είχα μέρες να μπω καθώς τελικά βγήκε το ΦΕΚ, πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη να ρωτήσω πότε να πάω να ορκιστώ και μου λέει και αύριο αν μπορείς έλα. Τελικά ορκίστηκα την ημέρα των γενεθλίων μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά την Λίνα για τη βοήθεια που μας προσέφερε με τις σημειώσεις και τις συμβουλές της. Μεγάλη χαρά και τιμή που σε βρήκα και συνομίλησα εστώ διαδικτυακά και τηλεφωνικά μαζί σου Λίνα. Οπότε βρεθείς στα μέρη μου είσαι ευπρόσδεκτη και θα προσπαθήσω να θυμηθώ το καλοκαίρι να τηρήσω μια υπόσχεση που είχα δώσει. Επίσης ευχαριστώ εσάς όλους για την παρέα και τις συζητήσεις που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Σε πρώτη φάση μου δώσανε να διαβάσω τους νόμους για να ξέρω κάποια πράγματα και σιγά σιγά θα μπούμε στο κλίμα. Σας ευχαριστώ όλους. Eνα μεγάλο μπράβο, ένα νέο ταξίδι ξεκινά. Συγχαρητήρια Ιωάννη!
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 29, 2024 9:54:04 GMT
Καλημέρα, διάβασα μύνημα σε συνομιλία στο messenger σε ερώτηση στον πρόεδρο για το πότε θα βγει η προκήρυξη για τους ΤΕ. Είπε ότι το προσπαθούν για να τη βγάλουν το 2024.
|
|
|
Post by nantia on Oct 29, 2024 10:00:46 GMT
Καλημέρα, διάβασα μύνημα σε συνομιλία στο messenger σε ερώτηση στον πρόεδρο για το πότε θα βγει η προκήρυξη για τους ΤΕ. Είπε ότι το προσπαθούν για να τη βγάλουν το 2024. Σαν τον Χάρι Πότερ θα την εμφανίσει 😌
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 29, 2024 10:01:32 GMT
Καλημέρα, διάβασα μύνημα σε συνομιλία στο messenger σε ερώτηση στον πρόεδρο για το πότε θα βγει η προκήρυξη για τους ΤΕ. Είπε ότι το προσπαθούν για να τη βγάλουν το 2024. Σαν τον Χάρι Πότερ θα την εμφανίσει 😌 Μπορεί να μας προετοιμάζει για το 25 σιγά σιγά
|
|
hopeless
Pink Panther
Member is Online
|
Post by hopeless on Oct 29, 2024 11:41:40 GMT
Καλημέρα, διάβασα μύνημα σε συνομιλία στο messenger σε ερώτηση στον πρόεδρο για το πότε θα βγει η προκήρυξη για τους ΤΕ. Είπε ότι το προσπαθούν για να τη βγάλουν το 2024. Μέχρι τότε θα έχουν προλάβει να ορκιστούν οι περισσότεροι ΤΕ και έτσι δεν θα μπορούν να κάνουν πάλι αίτηση;
|
|
|
Post by Yannis on Oct 29, 2024 14:04:15 GMT
Γεια σας, είμαι διοριστέος, βάσει προσωσρινών, της 3ΓΒ 2023. Συγνώμη εκ των προτέρων αν το θέμα έχει ήδη συζητηθεί, αλλά δεν το βρίσκω. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο ειναι το πιο πιθανό χρονοδιάγραμμα για διοριστέους 3ΓΒ 2023. Οριστικά εντός του Νοεμβρίου ή αρχές Δεκ.; Ανάληψη υπηρεσίας πότε περίπου; Το Μάρτιο; Σας ευχαριστώ και καλή υπομονή.
|
|
borges80
Buzz
Γέλα παλιάτσο....
|
Post by borges80 on Oct 29, 2024 14:11:59 GMT
Καλημέρα, διάβασα μύνημα σε συνομιλία στο messenger σε ερώτηση στον πρόεδρο για το πότε θα βγει η προκήρυξη για τους ΤΕ. Είπε ότι το προσπαθούν για να τη βγάλουν το 2024. Μέχρι τότε θα έχουν προλάβει να ορκιστούν οι περισσότεροι ΤΕ και έτσι δεν θα μπορούν να κάνουν πάλι αίτηση; Ναι. Οι περισσότεροι ΤΕ έχουν ήδη ορκιστεί.
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 29, 2024 14:13:36 GMT
Γεια σας, είμαι διοριστέος, βάσει προσωσρινών, της 3ΓΒ 2023. Συγνώμη εκ των προτέρων αν το θέμα έχει ήδη συζητηθεί, αλλά δεν το βρίσκω. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο ειναι το πιο πιθανό χρονοδιάγραμμα για διοριστέους 3ΓΒ 2023. Οριστικά εντός του Νοεμβρίου ή αρχές Δεκ.; Ανάληψη υπηρεσίας πότε περίπου; Το Μάρτιο; Σας ευχαριστώ και καλή υπομονή. Αναμένονται οριστικά προς τα τέλη Νοέμβρη, μετά επικοινωνία από φορείς, λογικά από μέσα Γενάρη θα αρχίσουν σταδιακά και αργά να βγαίνουν ΦΕΚ διορισμού, οπότε από τέλη Γενάρη μπορεί να διοριστούν (λίγοι) και σιγά-σιγά μάλλον η πλειοψηφία θα διοριστεί τέλη Φλεβάρη και Μάρτη (με βάση αυτά που είδαμε και από τους 2ΓΒ πάντα)...
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 29, 2024 14:19:26 GMT
Μέχρι τότε θα έχουν προλάβει να ορκιστούν οι περισσότεροι ΤΕ και έτσι δεν θα μπορούν να κάνουν πάλι αίτηση; Ναι. Οι περισσότεροι ΤΕ έχουν ήδη ορκιστεί. Πάντως τα ΦΕΚ διορισμού ανά ημέρα έχουν λιγοστέψει κατά πολύ. Για να μην πω ότι σχεδόν εκμηδενίστηκαν.
|
|
|
Post by Yannis on Oct 29, 2024 14:20:17 GMT
Γεια σας, είμαι διοριστέος, βάσει προσωσρινών, της 3ΓΒ 2023. Συγνώμη εκ των προτέρων αν το θέμα έχει ήδη συζητηθεί, αλλά δεν το βρίσκω. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο ειναι το πιο πιθανό χρονοδιάγραμμα για διοριστέους 3ΓΒ 2023. Οριστικά εντός του Νοεμβρίου ή αρχές Δεκ.; Ανάληψη υπηρεσίας πότε περίπου; Το Μάρτιο; Σας ευχαριστώ και καλή υπομονή. Αναμένονται οριστικά προς τα τέλη Νοέμβρη, μετά επικοινωνία από φορείς, λογικά από μέσα Γενάρη θα αρχίσουν σταδιακά και αργά να βγαίνουν ΦΕΚ διορισμού, οπότε από τέλη Γενάρη μπορεί να διοριστούν (λίγοι) και σιγά-σιγά μάλλον η πλειοψηφία θα διοριστεί τέλη Φλεβάρη και Μάρτη (με βάση αυτά που είδαμε και από τους 2ΓΒ πάντα)... Ευχαριστώ πάρα πολύ.
|
|
|
Post by christ on Oct 29, 2024 14:30:15 GMT
Μέχρι τότε θα έχουν προλάβει να ορκιστούν οι περισσότεροι ΤΕ και έτσι δεν θα μπορούν να κάνουν πάλι αίτηση; Ναι. Οι περισσότεροι ΤΕ έχουν ήδη ορκιστεί. Δηλαδή ένας ΤΕ που ορκιστεί (2γβ) ,αφού κάνει πρώτα αίτηση για την νέα προκήρυξη ΤΕ,μπορεί να παραιτηθεί από την θέση που διορίστηκε και να πάει στην νέα θέση που πιθανόν να μπει με την νέα προκήρυξη ΤΕ;
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 29, 2024 14:42:31 GMT
Δηλαδή ένας ΤΕ που ορκιστεί (2γβ) ,αφού κάνει πρώτα αίτηση για την νέα προκήρυξη ΤΕ,μπορεί να παραιτηθεί από την θέση που διορίστηκε και να πάει στην νέα θέση που πιθανόν να μπει με την νέα προκήρυξη ΤΕ; Αυτοδίκαιη παραίτηση υπαλλήλου σε περίπτωση αποδοχής διορισμού σε δεύτερη θέση. "Η υπαλληλική σχέση καταρτίζεται με το διορισμό και την αποδοχή του. Η αποδοχή δηλώνεται με την ορκωμοσία. Ο περιορισμός (της 5ετιας) δεν υφίσταται εφόσον η αποδοχή της δεύτερης θέσης αφορά σε διορισμό που γίνεται κατόπιν αίτησης που υποβλήθηκε σε διαδικασία πρόσληψης προ της κατάρτισης της υπαλληλικής σχέσης με την πρώτη Υπηρεσία διορισμού. Ο υπάλληλος με υπεύθυνη δήλωση δύναται να γνωστοποιεί ότι υπηρετεί ήδη στο δημόσιο και ότι με την αποδοχή του διορισμού του στη δεύτερη θέση ενεργοποιείται η διάταξη της παρ.3 του άρ.35 του Υπαλληλικού Κώδικα." Αυτά όλα θα ισχύουν για τους διοριστέους ή διορισμένους 2ΓΒ, αν τους επιτραπεί να κάνουν νέα αίτηση... Ποιοι θα μπορούν να αιτηθούν στην νέα 2ΓΒ, θα το μάθουμε μόνο όταν βγει η συγκεκριμένη από τι θα λέει ακριβώς.
|
|
hopeless
Pink Panther
Member is Online
|
Post by hopeless on Oct 29, 2024 15:10:32 GMT
Δηλαδή ένας ΤΕ που ορκιστεί (2γβ) ,αφού κάνει πρώτα αίτηση για την νέα προκήρυξη ΤΕ,μπορεί να παραιτηθεί από την θέση που διορίστηκε και να πάει στην νέα θέση που πιθανόν να μπει με την νέα προκήρυξη ΤΕ; Αυτοδίκαιη παραίτηση υπαλλήλου σε περίπτωση αποδοχής διορισμού σε δεύτερη θέση. "Η υπαλληλική σχέση καταρτίζεται με το διορισμό και την αποδοχή του. Η αποδοχή δηλώνεται με την ορκωμοσία. Ο περιορισμός (της 5ετιας) δεν υφίσταται εφόσον η αποδοχή της δεύτερης θέσης αφορά σε διορισμό που γίνεται κατόπιν αίτησης που υποβλήθηκε σε διαδικασία πρόσληψης προ της κατάρτισης της υπαλληλικής σχέσης με την πρώτη Υπηρεσία διορισμού. Ο υπάλληλος με υπεύθυνη δήλωση δύναται να γνωστοποιεί ότι υπηρετεί ήδη στο δημόσιο και ότι με την αποδοχή του διορισμού του στη δεύτερη θέση ενεργοποιείται η διάταξη της παρ.3 του άρ.35 του Υπαλληλικού Κώδικα." Αυτά όλα θα ισχύουν για τους διοριστέους ή διορισμένους 2ΓΒ, αν τους επιτραπεί να κάνουν νέα αίτηση... Ποιοι θα μπορούν να αιτηθούν στην νέα 2ΓΒ, θα το μάθουμε μόνο όταν βγει η συγκεκριμένη από τι θα λέει ακριβώς. Άρα, αν κάποιος ορκιστεί πριν βγει η νέα προκήρυξη έχει τον περιορισμό της πενταετίας και δεν θα μπορεί να κάνει αίτηση; Ενώ αν δεν έχει ορκιστεί ακόμα, κάνει αίτηση στη νέα προκήρυξη και διοριστεί με την πρώτη προκήρυξη, μπορεί να παραιτηθεί από τη θέση αυτή και να διοριστεί σε άλλη θέση της δεύτερης προκήρυξης; 😂 Κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά νομίζω.
|
|
|
Post by christ on Oct 29, 2024 15:33:14 GMT
Αυτοδίκαιη παραίτηση υπαλλήλου σε περίπτωση αποδοχής διορισμού σε δεύτερη θέση. "Η υπαλληλική σχέση καταρτίζεται με το διορισμό και την αποδοχή του. Η αποδοχή δηλώνεται με την ορκωμοσία. Ο περιορισμός (της 5ετιας) δεν υφίσταται εφόσον η αποδοχή της δεύτερης θέσης αφορά σε διορισμό που γίνεται κατόπιν αίτησης που υποβλήθηκε σε διαδικασία πρόσληψης προ της κατάρτισης της υπαλληλικής σχέσης με την πρώτη Υπηρεσία διορισμού. Ο υπάλληλος με υπεύθυνη δήλωση δύναται να γνωστοποιεί ότι υπηρετεί ήδη στο δημόσιο και ότι με την αποδοχή του διορισμού του στη δεύτερη θέση ενεργοποιείται η διάταξη της παρ.3 του άρ.35 του Υπαλληλικού Κώδικα." Αυτά όλα θα ισχύουν για τους διοριστέους ή διορισμένους 2ΓΒ, αν τους επιτραπεί να κάνουν νέα αίτηση... Ποιοι θα μπορούν να αιτηθούν στην νέα 2ΓΒ, θα το μάθουμε μόνο όταν βγει η συγκεκριμένη από τι θα λέει ακριβώς. Άρα, αν κάποιος ορκιστεί πριν βγει η νέα προκήρυξη έχει τον περιορισμό της πενταετίας και δεν θα μπορεί να κάνει αίτηση; Ενώ αν δεν έχει ορκιστεί ακόμα, κάνει αίτηση στη νέα προκήρυξη και διοριστεί με την πρώτη προκήρυξη, μπορεί να παραιτηθεί από τη θέση αυτή και να διοριστεί σε άλλη θέση της δεύτερης προκήρυξης; 😂 Κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά νομίζω. Ναι ,και εγώ αυτό καταλαβαίνω.
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 29, 2024 15:38:59 GMT
Αυτοδίκαιη παραίτηση υπαλλήλου σε περίπτωση αποδοχής διορισμού σε δεύτερη θέση. "Η υπαλληλική σχέση καταρτίζεται με το διορισμό και την αποδοχή του. Η αποδοχή δηλώνεται με την ορκωμοσία. Ο περιορισμός (της 5ετιας) δεν υφίσταται εφόσον η αποδοχή της δεύτερης θέσης αφορά σε διορισμό που γίνεται κατόπιν αίτησης που υποβλήθηκε σε διαδικασία πρόσληψης προ της κατάρτισης της υπαλληλικής σχέσης με την πρώτη Υπηρεσία διορισμού. Ο υπάλληλος με υπεύθυνη δήλωση δύναται να γνωστοποιεί ότι υπηρετεί ήδη στο δημόσιο και ότι με την αποδοχή του διορισμού του στη δεύτερη θέση ενεργοποιείται η διάταξη της παρ.3 του άρ.35 του Υπαλληλικού Κώδικα." Αυτά όλα θα ισχύουν για τους διοριστέους ή διορισμένους 2ΓΒ, αν τους επιτραπεί να κάνουν νέα αίτηση... Ποιοι θα μπορούν να αιτηθούν στην νέα 2ΓΒ, θα το μάθουμε μόνο όταν βγει η συγκεκριμένη από τι θα λέει ακριβώς. Άρα, αν κάποιος ορκιστεί πριν βγει η νέα προκήρυξη έχει τον περιορισμό της πενταετίας και δεν θα μπορεί να κάνει αίτηση; Ενώ αν δεν έχει ορκιστεί ακόμα, κάνει αίτηση στη νέα προκήρυξη και διοριστεί με την πρώτη προκήρυξη, μπορεί να παραιτηθεί από τη θέση αυτή και να διοριστεί σε άλλη θέση της δεύτερης προκήρυξης; 😂 Κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά νομίζω. Είναι 2 παράμετροι που το καθορίζουν, που είναι άγνωστοι και οι 2... και ισχύουν για όλους τους διοριστέους με Κ κλπ όχι μόνο 2Γ, που θα θέλουν να κάνουν αίτηση. 1. Τι κώλυμα για ΔΥ θα έχει η νέα προκήρυξη, αν έχει 12/22 ή νέα ημερομηνία, που θα είναι ίδια με την λήξη αιτήσεων της νέας και 2. Σε ποιους θα επιτρέπει η νέα να αιτηθούν από 2Γ... Αν το κώλυμα είναι ο 12/22 και δεν αναφέρει κάτι άλλο για τους 2Γ ως περιορισμό, τότε θα μπορούν να κάνουν όλοι ξανά αίτηση. Αν το κώλυμα είναι πχ. ο 2/25, τότε όσοι διορίστηκαν από 12/22 ως 2/25 σε άλλη προκήρυξη, δεν θα μπορούν να αιτηθούν. Αν το κώλυμα είναι ο 12/22 αλλά αναφέρει ότι οι διοριστέοι ή οι διορισμένοι με ΓΒ από τον 2Γ, δεν μπορούν να αιτηθούν, τότε οι της 2ΓΒ δεν θα μπορούν να αιτηθούν, ενώ πχ. από 1Γ ή άλλες Κ θα μπορούν να κάνουν αίτηση... Υπάρχουν διάφορα σενάρια, γι'αυτό αν δεν δούμε το τελικό ΦΕΚ της νέας προκήρυξης και τι ακριβώς θα λέει, κανείς δεν μπορεί να πει 100% τι θα συμβεί. {ελπίζω να εξήγησα}
|
|