|
Post by adikimenos on Oct 29, 2024 16:52:52 GMT
Άρα, αν κάποιος ορκιστεί πριν βγει η νέα προκήρυξη έχει τον περιορισμό της πενταετίας και δεν θα μπορεί να κάνει αίτηση; Ενώ αν δεν έχει ορκιστεί ακόμα, κάνει αίτηση στη νέα προκήρυξη και διοριστεί με την πρώτη προκήρυξη, μπορεί να παραιτηθεί από τη θέση αυτή και να διοριστεί σε άλλη θέση της δεύτερης προκήρυξης; 😂 Κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά νομίζω. Είναι 2 παράμετροι που το καθορίζουν, που είναι άγνωστοι και οι 2... και ισχύουν για όλους τους διοριστέους με Κ κλπ όχι μόνο 2Γ, που θα θέλουν να κάνουν αίτηση. 1. Τι κώλυμα για ΔΥ θα έχει η νέα προκήρυξη, αν έχει 12/22 ή νέα ημερομηνία, που θα είναι ίδια με την λήξη αιτήσεων της νέας και 2. Σε ποιους θα επιτρέπει η νέα να αιτηθούν από 2Γ... Αν το κώλυμα είναι ο 12/22 και δεν αναφέρει κάτι άλλο για τους 2Γ ως περιορισμό, τότε θα μπορούν να κάνουν όλοι ξανά αίτηση. Αν το κώλυμα είναι πχ. ο 2/25, τότε όσοι διορίστηκαν από 12/22 ως 2/25 σε άλλη προκήρυξη, δεν θα μπορούν να αιτηθούν. Αν το κώλυμα είναι ο 12/22 αλλά αναφέρει ότι οι διοριστέοι ή οι διορισμένοι με ΓΒ από τον 2Γ, δεν μπορούν να αιτηθούν, τότε οι της 2ΓΒ δεν θα μπορούν να αιτηθούν, ενώ πχ. από 1Γ ή άλλες Κ θα μπορούν να κάνουν αίτηση... Υπάρχουν διάφορα σενάρια, γι'αυτό αν δεν δούμε το τελικό ΦΕΚ της νέας προκήρυξης και τι ακριβώς θα λέει, κανείς δεν μπορεί να πει 100% τι θα συμβεί. {ελπίζω να εξήγησα} Πολυ σωστα, αξιζει ενα poll πιστευω για το θεμα
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 29, 2024 17:04:10 GMT
Πολυ σωστα, αξιζει ενα poll πιστευω για το θεμα Τι να το κάνεις το poll, λες να κάνουν τελικά αυτό που θέλουμε οι περισσότεροι....?😋😋😋
|
|
|
Post by adikimenos on Oct 29, 2024 17:23:36 GMT
Πολυ σωστα, αξιζει ενα poll πιστευω για το θεμα Τι να το κάνεις το poll, λες να κάνουν τελικά αυτό που θέλουμε οι περισσότεροι....?😋😋😋 Οχι, απλα περιεργεια ποσοι θα πεσουν τελικα μεσα
|
|
|
Post by vvergo22 on Oct 29, 2024 17:48:29 GMT
Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος πόσα παίρνει κάποιος με το που διοριστεί ως ΠΕ? Καθαρά δηλαδή γιατί ακούω ότι έχει κρατήσεις Και αν σαν υπαλληλος ΠΕ σε εφετείο υπάρχει άλλο μισθολόγιο?
|
|
|
Post by dimos on Oct 29, 2024 17:57:34 GMT
Συνάδελφοί θα χρειαστεί αναγκαστικα να αλλάξω αστυνομικη ταυτότητα. Τι γίνεται ομως με το ασεπ;
Είχα συμμετάσχει στην 2ΓΒ δεν ήμουν διοριστεος αλλά θέλω να δηλώσω συμμετοχή στην επόμενη προκήρυξη. Χρειάζεται να κάνω κάτι γενικα εκ των υστερων;
Ευχαριστώ θερμά
|
|
evak73
Pink Panther
|
Post by evak73 on Oct 29, 2024 18:01:24 GMT
Θα τρεφεσαι με παντεσπάνι.... Αχ αχ η μεριμνουσα πολιτεία... Θα τη βρεις την άκρη, μην απελπίζεσαι! Πάλι καλά είναι οι 3 μήνες.... Άλλοι περιμένουν πολύ περισσότερο την κρατική μέριμνα (συντάξεις κτλ) Υπάρχουν και άλλοι που λένε ότι πληρώνεσαι στις 10 του επόμενου μήνα από τον διορισμό ή ΜΑΧ 1,5 μήνα από αυτόν... esdda2.freeforums.net/post/129550Ίσως παίζουν διαφορές από φορείς σε φορείς, περιμένουμε νέα για 1η πληρωμή και από τους υπόλοιπους της 2ΓΒ, σε κανένα μήνα θα μας έχει λυθεί κι αυτή η απορία λογικά!!😉 Ορκίστηκα 1/10 και προσπαθουν μήπως πληρωθώ μετά τις 15 /11. Θα σας επικαιροποιησω την απάντηση.
|
|
evak73
Pink Panther
|
Post by evak73 on Oct 29, 2024 18:24:58 GMT
Οι μηχανικοί ΤΕ να κοιτάξουν το 2ΓΒ/2023.
|
|
|
Post by efkolos on Oct 29, 2024 18:41:52 GMT
Αυτοί που μιλάνε με τον πρόεδρο ας τον ρωτήσουν να μας πει και κια πιθανή ημερομηνία για την πρπκυρηξη των ΠΕ. Με δεδομένο ότι η προκυρηξη των ΤΕ θα γίνει προσπάθεια να βγει το 2024 μιλάμε για 2025. Γνωρίζω την πολύ σωστή ανάλυση της Περσεφόνης αλλά έχω κι εγώ τα κωλύματα μου
|
|
|
Post by Mona_Liza on Oct 29, 2024 18:49:29 GMT
Τι ειπε ο προεδρος: "...προσπαθουμε τελη του 24..." Τι εννοει ο προεδρος: "...Ιανουαριο αλλα παιζει και Φεβρουαριο..."
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 29, 2024 19:19:27 GMT
Αυτοί που μιλάνε με τον πρόεδρο ας τον ρωτήσουν να μας πει και κια πιθανή ημερομηνία για την πρπκυρηξη των ΠΕ. Με δεδομένο ότι η προκυρηξη των ΤΕ θα γίνει προσπάθεια να βγει το 2024 μιλάμε για 2025. Γνωρίζω την πολύ σωστή ανάλυση της Περσεφόνης αλλά έχω κι εγώ τα κωλύματα μου Δεν θα απαντήσει. Θεωρώ. Πως θα περιμένουν να ξεμπερδέψουν με τους διορισμούς της 3ΓΒ πρώτα οπότε μάλλον μετά τον Απρίλιο λογικά. Με τα τωρινά δεδομένα οι προσλήψεις της επόμενης ΓΒ των ΠΕ θα γίνουν το 26. Νομίζω ότι είναι λογικό το σενάριο
|
|
|
Post by nantia on Oct 29, 2024 19:26:30 GMT
Τι ειπε ο προεδρος: "...προσπαθουμε τελη του 24..." Τι εννοει ο προεδρος: "...Ιανουαριο αλλα παιζει και Φεβρουαριο..." 🤝🤝🤝 Ε-ΠΑ-ΚΡΙ-ΒΩΣ
|
|
|
Post by Mona_Liza on Oct 29, 2024 19:32:17 GMT
Τι ειπε ο προεδρος: "...προσπαθουμε τελη του 24..." Τι εννοει ο προεδρος: "...Ιανουαριο αλλα παιζει και Φεβρουαριο..." 🤝🤝🤝 Ε-ΠΑ-ΚΡΙ-ΒΩΣ Ο λογος του συμβολαιο ενα πραγμα 😂
|
|
|
Post by atridim on Oct 29, 2024 19:32:23 GMT
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK
Προκήρυξη 6Κ/2024, έλαβα την απάντηση στο ερώτημά μου με θέμα: "Η 6Κ/2024 επηρεάζεται από τον Ν. 5149/2024;":
Αγαπητέ/ή Ο νόμος δεν έχει αναδρομική ισχύ, η ισχύς του αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Ως εκ τούτου η προκήρυξη 6Κ/2024, εκδοθείσα πριν την δημοσίευσή του νόμου, δεν επηρεάζεται από τις ρυθμίσεις του.
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών Α.Σ.Ε.Π¨
Οπότε δεν ξέρω αν έχει αποφανθεί ήδη η ομάδα, αλλά με βάση αυτή την απάντηση ούτε και η δική μας 3ΓΒ/2023 επηρεάζεται από τον νέο νόμο, ούτε 10ετη παραμονή δηλαδή ούτε θέμα με τις αρνήσεις!!
|
|
|
Post by tns22 on Oct 29, 2024 19:35:36 GMT
Συνάδελφοί θα χρειαστεί αναγκαστικα να αλλάξω αστυνομικη ταυτότητα. Τι γίνεται ομως με το ασεπ; Είχα συμμετάσχει στην 2ΓΒ δεν ήμουν διοριστεος αλλά θέλω να δηλώσω συμμετοχή στην επόμενη προκήρυξη. Χρειάζεται να κάνω κάτι γενικα εκ των υστερων; Ευχαριστώ θερμά Πας στο μητρώο και κάνεις αίτημα αλλαγής στοιχείων. Όταν αυτό γίνει αποδεκτό περνάς τον νέο αριθμό και ανεβάζεις τη νέα ταυτότητα στο "άλλο".
|
|
|
Post by mcalavera on Oct 29, 2024 20:19:34 GMT
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK Προκήρυξη 6Κ/2024, έλαβα την απάντηση στο ερώτημά μου με θέμα: "Η 6Κ/2024 επηρεάζεται από τον Ν. 5149/2024;": Αγαπητέ/ή Ο νόμος δεν έχει αναδρομική ισχύ, η ισχύς του αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Ως εκ τούτου η προκήρυξη 6Κ/2024, εκδοθείσα πριν την δημοσίευσή του νόμου, δεν επηρεάζεται από τις ρυθμίσεις του. Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών Α.Σ.Ε.Π¨ Οπότε δεν ξέρω αν έχει αποφανθεί ήδη η ομάδα, αλλά με βάση αυτή την απάντηση ούτε και η δική μας 3ΓΒ/2023 επηρεάζεται από τον νέο νόμο, ούτε 10ετη παραμονή δηλαδή ούτε θέμα με τις αρνήσεις!! Δηλαδή (αν κατάλαβα καλά):
- Μπορούμε να συμμετέχουμε σε επόμενο διαγωνισμό μετά την παρέλευση 5 ετίας.
- Μπορούμε να ψαχτούμε για κινητικότητα μετά τα 2 πρώτα χρόνια (δοκιμαστική περίοδος) αν δεν είμαστε σε θέση με εντοπιότητα. - Αν αρνηθούμε τον διορισμό, μπορούμε να συμμετέχουμε στην επόμενη ΓΒ που θα γίνει με τους πίνακες του 2Γ. Αν τώρα αρνηθούμε και την θέση της επόμενη ΓΒ ή παραιτηθούμε πριν την παρέλευση 12μήνου, τότε βγαίνουμε εκτός για 3 χρόνια (γιατί η επόμενη ΓΒ θα βγει μετά τον Ν.5149/2024 και θα ισχύουν γι' αυτή τα προβλεπόμενα του νέου νόμου).
|
|