|
Post by ioannis85 on Oct 30, 2024 10:33:50 GMT
Καλημερα Έχουμε τιποτα νεοτερο για τα οριστικα της 3γβ? Μενουμε 29.11.2024 ως deadline
|
|
|
Post by dkostas on Oct 30, 2024 10:34:16 GMT
Καλημερα Έχουμε τιποτα νεοτερο για τα οριστικα της 3γβ? Για τέλη Νοεμβρίου.... Στο περίμενε ακόμη...
|
|
|
Post by ioannis85 on Oct 30, 2024 10:34:31 GMT
Γενικά είναι πιθανό το σενάριο οι ήδη διοριστέοι να μπορούν να ξανακάνουν αίτηση στην επόμενη προκήρυξη, ή θα υπάρξουν ίσως χρονικές "δικλείδες" για να μην ξανακάνουν; Η ερωτηση του 1.000.000 , θα απαντηθει απο το 2025 κ επειτα..
|
|
|
Post by geoastrix on Oct 30, 2024 10:58:58 GMT
Υπουργός για οριστικά 3ΓΒ: "Τέλη Οκτωβρίου..."
Πρόεδρος για οριστικά 3ΓΒ: "Τέλη Νοεμβρίου..."
Υπάλληλος ΑΣΕΠ (γνωστή της Λίνας) για οριστικά 3ΓΒ: "Προσπαθούμε για Δεκεμβριο και βλέπουμε..."
Ποια ιεραρχική βαθμίδα έχει καλύτερη εικόνα για την πραγματικότητα?
Τα γεγονότα δείχνουν οτι ο Υπουργός έχασε (ως συνήθως έχει μεσάνυχτα)!
Πάμε για πρόεδρο και βλέπουμε!
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 30, 2024 11:05:56 GMT
Υπάλληλος ΑΣΕΠ (γνωστή της Λίνας) για οριστικά 3ΓΒ: "Προσπαθούμε για Δεκεμβριο και βλέπουμε..."
Ποια ιεραρχική βαθμίδα έχει καλύτερη εικόνα για την πραγματικότητα? Τα γεγονότα δείχνουν οτι ο Υπουργός έχασε (ως συνήθως έχει μεσάνυχτα)! Πάμε για πρόεδρο και βλέπουμε! Ξέχασες την υφυπουργό... Μεσα στο Νοέμβριο, πιο μπροστά απο τοποθέτηση Ασεπ, που συνήθως κάνει την έκπληξη! Έτσι κάπως το είπε!!!
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 30, 2024 11:16:09 GMT
Γενικά είναι πιθανό το σενάριο οι ήδη διοριστέοι να μπορούν να ξανακάνουν αίτηση στην επόμενη προκήρυξη, ή θα υπάρξουν ίσως χρονικές "δικλείδες" για να μην ξανακάνουν; esdda2.freeforums.net/post/125015
|
|
konkon
Wednesday
Member is Online
|
Post by konkon on Oct 30, 2024 11:33:02 GMT
Πάντως το κώλυμα διορισμού που μπαίνει ως ημερομηνία της αρχικής αίτησης για τον γραπτό στις μέχρι τώρα προκηρύξεις, μήπως έχει κάποια σχέση με το γεγονός ότι οι υποψήφιοι κουβαλάμε και τυχόν λάθη στην τότε αίτησή μας; Πχ ένας που από παράλειψή του δεν είχε βάλει τότε την διεκπεραίωση και αυτό το κουβαλάει έκτοτε... Οπότε μήπως άμα μπει άλλο κώλυμα διορισμού στις καινούργιες, υπάρχει κάποιο θέμα με αυτό; Είναι μια σκέψη που μου ήρθε και είπα να την μοιραστώ, μπορεί να είναι και ό,τι να ναι...
|
|
|
Post by musician on Oct 30, 2024 11:39:11 GMT
Βρε παιδιά ,αφήστε σε επόμενη προκήρυξη να κάνουμε αίτηση και εμείς που δεν κάναμε καθόλου και είμαστε απλά στη ''δεξαμενή''των επιτυχόντων...!🤨 τι συμβαίνει με τους διοριστέους; Εαν δεν τους αρέσουν οι θέσεις στις οποίες διορίστηκαν τότε γιατί τις δήλωσαν εξαρχής;
|
|
|
Post by adikimenos on Oct 30, 2024 11:43:40 GMT
Βρε παιδιά ,αφήστε σε επόμενη προκήρυξη να κάνουμε αίτηση και εμείς που δεν κάναμε καθόλου και είμαστε απλά στη ''δεξαμενή''των επιτυχόντων...!🤨 τι συμβαίνει με τους διοριστέους; Εαν δεν τους αρέσουν οι θέσεις στις οποίες διορίστηκαν τότε γιατί τις δήλωσαν εξαρχής; Η συντριπτικη πλειοψηφια γιατι δεν τους ειχε εμπιστοσυνη οτι θα βγαλουν νεες προκηρυξεις για τη 2Γ πιστευω. Δεν το λες και παραλογο
|
|
|
Post by hopeless on Oct 30, 2024 11:47:26 GMT
Βρε παιδιά ,αφήστε σε επόμενη προκήρυξη να κάνουμε αίτηση και εμείς που δεν κάναμε καθόλου και είμαστε απλά στη ''δεξαμενή''των επιτυχόντων...!🤨 τι συμβαίνει με τους διοριστέους; Εαν δεν τους αρέσουν οι θέσεις στις οποίες διορίστηκαν τότε γιατί τις δήλωσαν εξαρχής; Συγγνώμη αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω γιατί κάποια άτομα δεν έκαναν αίτηση στην πρώτη προκήρυξη. Ρωτάω καλοπροαίρετα, μην με παρεξηγήσετε. Δεν υπήρχαν θέσεις που να σας ενδιαφέρουν ή να είναι κοντά στον τόπο κατοικίας σας;
|
|
|
Post by angelosg on Oct 30, 2024 12:30:04 GMT
Παιδιά εγώ με τα ίδια δικαιολογητικά(δεν τα άλλαξα) στην 3ΓΒ δεν θεωρήθηκα τρίτεκνος, ενώ στην 1ΓΒ ήμουν (26-30 και σπουδαστής σε ΑΕΙ). Επειδή δυστυχώς τώρα το είδα, ξέρετε τι μπορεί να έφταιξε ή αν πάρω στον ΑΣΕΠ αν θα με βοηθήσουν πάνω σε αυτό ? Ρωτάω για να μην την ξανά πατήσω στην επόμενη και τελευταία..
|
|
konkon
Wednesday
Member is Online
|
Post by konkon on Oct 30, 2024 12:35:37 GMT
Παιδιά εγώ με τα ίδια δικαιολογητικά(δεν τα άλλαξα) στην 3ΓΒ δεν θεωρήθηκα τρίτεκνος, ενώ στην 1ΓΒ ήμουν (26-30 και σπουδαστής σε ΑΕΙ). Επειδή δυστυχώς τώρα το είδα, ξέρετε τι μπορεί να έφταιξε ή αν πάρω στον ΑΣΕΠ αν θα με βοηθήσουν πάνω σε αυτό ? Ρωτάω για να μην την ξανά πατήσω στην επόμενη και τελευταία.. Μήπως κάποιο δικαιολογητικό είχε κάτι σαν ημερομηνία ισχύος; Όπως και να έχει εννοείται θα ρωτήσετε για να έχετε επίσημη απάντηση και να ξέρετε τι να προσέξετε σε μελλοντικές (σαφώς μπορεί να έγινε και λάθος από πλευράς ΑΣΕΠ)!
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 30, 2024 12:51:52 GMT
Βρε παιδιά ,αφήστε σε επόμενη προκήρυξη να κάνουμε αίτηση και εμείς που δεν κάναμε καθόλου και είμαστε απλά στη ''δεξαμενή''των επιτυχόντων...!🤨 τι συμβαίνει με τους διοριστέους; Εαν δεν τους αρέσουν οι θέσεις στις οποίες διορίστηκαν τότε γιατί τις δήλωσαν εξαρχής; Για ασφάλεια. Σε ελάχιστους άλλαξε κάτι στη πορεία. Νομίζω όλοι το ίδιο θα κάναμε.
|
|
|
Post by mihalis80 on Oct 30, 2024 13:00:16 GMT
Ποια ιεραρχική βαθμίδα έχει καλύτερη εικόνα για την πραγματικότητα? Τα γεγονότα δείχνουν οτι ο Υπουργός έχασε (ως συνήθως έχει μεσάνυχτα)! Πάμε για πρόεδρο και βλέπουμε! Νομίζω ο υπάλληλος είναι πιο κοντά στα πράγματα... Άρα θα είναι ευχής έργο να βγούνε το Δεκέμβριο τα αποτελέσματα... Βέβαια προσωπικά δεν αποκλείω να βγούνε καλό 2025... Δυστυχώς φαίνεται ότι οι φόβοι μου επαληθεύονται... Έγιναν πολλές ενστάσεις που έχουν βάση και άρα θα έχουμε και μεγάλη διάρκεια αναμονής αλλά και μεγάλες ανατροπές στα οριστικά αποτελέσματα λόγω υψηλού ποσοστού δικαίωσης στις ενστάσεις...
|
|
safer97
Nemo
Member is Online
|
Post by safer97 on Oct 30, 2024 13:07:01 GMT
Ποια ιεραρχική βαθμίδα έχει καλύτερη εικόνα για την πραγματικότητα? Τα γεγονότα δείχνουν οτι ο Υπουργός έχασε (ως συνήθως έχει μεσάνυχτα)! Πάμε για πρόεδρο και βλέπουμε! Νομίζω ο υπάλληλος είναι πιο κοντά στα πράγματα... Άρα θα είναι ευχής έργο να βγούνε το Δεκέμβριο τα αποτελέσματα... Βέβαια προσωπικά δεν αποκλείω να βγούνε καλό 2025... Δυστυχώς φαίνεται ότι οι φόβοι μου επαληθεύονται... Έγιναν πολλές ενστάσεις που έχουν βάση και άρα θα έχουμε και μεγάλη διάρκεια αναμονής αλλά και μεγάλες ανατροπές στα οριστικά αποτελέσματα λόγω υψηλού ποσοστού δικαίωσης στις ενστάσεις... Ο υπάλληλος αν δεν δουλεύει ακριβώς στο συγκεκριμένο αντικείμενο, πολλές φορές δεν έχει ιδέα και βασίζεται στο "άκουσα, μου είπανε κλπ..." Προσωπικά θα πήγαινα με τη δήλωση του προέδρου, όπως και στα προσωρινά...
|
|