|
Post by dimitrisbas on Feb 2, 2024 10:12:38 GMT
Καλημέρα αγαπητέ συνάδελφε, συμφωνώ με τα περισσότερα απ' όσα αναφέρεις , αλλά ότι ήταν ψηφοθηρικοί οι λόγοι που έτρεξε ο 2Γ λίγες μέρες πριν τις εκλογές δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεκμηρίωση. Τον Δεκέμβριο έγιναν οι αιτήσεις και μέσα σε δυο μήνες στήθηκε όπως όπως και διενεργήθηκε ο γραπτός διαγωνισμός. Στην αντίστοιχη περίπτωση του 1Γ τον Μάρτιο κάναμε τις αιτήσεις και τον Οκτώβριο έγινε η γραπτή διαδικασία - που ήταν και σε μικρότερη κλίμακα. Τέλος πάντων, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω ούτε στοχεύει το σχολιό μου στην συγκεκριμένη κυβέρνηση - όλες άλλωστε οι κυβερνήσεις έχουν προβεί σε παρόμοιες τακτικές - αλλά ναι όταν σπέρνεις την ελπίδα σε χιλιάδες οικογένειες για διορισμό λίγο πριν τις εκλογές το κάνεις για προφανή λόγο! Τώρα για τους επιτυχόντες της 3ΓΒ που θα πιάσουν θέσεις στην ΑΑΔΕ σίγουρα δεν θα έχουν καμία δυσκολία να προσαρμοσθούν αλλά τα κενά στην συγκεκριμένη υπηρεσία πρέπει να καλυφθούν πρωτα από την 1Γ , υπάρχουν επιτυχόντες - επιλαχόντες που κάθησαν και διάβασαν και εξετάστηκαν σε ύλη σχετική με το αντικείμενο της εφορίας , πως να το κάνουμε! Δε θα υπαρξει αλλη καλυψη απο την 1Γ - Το θεμα εχει κλεισει με τη μειωση της βασης Το γνωρίζω ότι έχει κλείσει το θέμα, απλά κουβέντα κάνουμε! Απλά θεωρώ ότι δεν είναι δίκαιο! Σκεφτείτε, μένουν απ' έξω από την ΑΑΔΕ άτομα που πέρασαν την βάση στη 1Γ (λογιστική , ελεγκτική , κοστολόγηση, δημοσιον. δίκαιο) και θα καλυφθούν θέσεις στην ΑΑΔΕ από άτομα που διαγωνίστηκαν στην γνωστή -γενικού ενδιαφέροντος - ύλη της 2Γ.
|
|
|
Post by epr on Feb 2, 2024 10:19:43 GMT
Δε θα υπαρξει αλλη καλυψη απο την 1Γ - Το θεμα εχει κλεισει με τη μειωση της βασης Το γνωρίζω ότι έχει κλείσει το θέμα, απλά κουβέντα κάνουμε! Απλά θεωρώ ότι δεν είναι δίκαιο! Σκεφτείτε, μένουν απ' έξω από την ΑΑΔΕ άτομα που πέρασαν την βάση στη 1Γ (λογιστική , ελεγκτική , κοστολόγηση, δημοσιον. δίκαιο) και θα καλυφθούν θέσεις στην ΑΑΔΕ από άτομα που διαγωνίστηκαν στην γνωστή -γενικού ενδιαφέροντος - ύλη της 2Γ. Kαι εγω ειμαι επιτυχων μη διοριστεος της 1Γ και συμφωνω αλλα..........
|
|
ag11
Pink Panther
|
Post by ag11 on Feb 2, 2024 10:35:11 GMT
Ας μη συγκρίνουμε τους 2 διαγωνισμούς. Ο βαθμός δυσκολίας απέχει έτη φωτός. Και είναι τεράστια αδικία για τους συναδέλφους της 1Γ.
|
|
|
Post by gastamat on Feb 2, 2024 12:08:05 GMT
Μίλησα σήμερα με το HR. Μου είπε ότι είμαστε στο στάδιο των οικονομικών υπηρεσιών ώστε να εγκριθει και μετά θα βγει η απόφαση. Δεν έχει βγει η απόφαση και δεν έχει πάει ακόμα στο τυπογραφείο. Η γενική εικόνα είναι 22/03 και 29/03 αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα ακόμα. Είπε να καλέσουμε τέλη Φεβρουαρίου.
|
|
fotis
Pink Panther
|
Post by fotis on Feb 2, 2024 13:03:55 GMT
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!
Εγώ να ενημερώσω ότι είναι έτοιμη η ομάδα Viber για πληροφορικούς/δημοσιονομικούς. Όποιος θέλει μου στέλνει pm.
|
|
thsa
Kill Bill
|
Post by thsa on Feb 2, 2024 13:52:22 GMT
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! Εγώ να ενημερώσω ότι είναι έτοιμη η ομάδα Viber για πληροφορικούς/δημοσιονομικούς. Όποιος θέλει μου στέλνει pm.
|
|
thsa
Kill Bill
|
Post by thsa on Feb 2, 2024 13:57:07 GMT
Οταν λένε οτι υπολογιζουν 22/03 σε τι αναφέρονται σε ΦΕΚ Διορισμού, σε Ορκομωσία ή σε Αρχή Τμήματος εκπαίδευσης;Γιατι είναι τελείως διαφορετικο η ημ/νια φεκ διορισμου απο την ημ/νία ορκομωσιας.
|
|
|
Post by chroniusx on Feb 2, 2024 13:58:21 GMT
να ενημερώσω ότι υπάρχει η ομάδα Viber για Εφοριακόυς. Όποιος/α θέλει μου στέλνει pm.
Ευχαριστούμε παιδιά!
|
|
nnt
Pink Panther
|
Post by nnt on Feb 2, 2024 14:00:14 GMT
Οταν λένε οτι υπολογιζουν 22/03 σε τι αναφέρονται σε ΦΕΚ Διορισμού, σε Ορκομωσία ή σε Αρχή Τμήματος εκπαίδευσης;Γιατι είναι τελείως διαφορετικο η ημ/νια φεκ διορισμου απο την ημ/νία ορκομωσιας. Αναφέρονται στην ορκωμοσία. Το ΦΕΚ Διορισμού το αργότερο που μπορεί να βγεί είναι 14/3 (3 μήνες περιθώριο από το ΦΕΚ Κατανομής). Λογικά το ΦΕΚ Διορισμού θα βγεί το τελευταίο 10ήμερο του Φεβρουαρίου.
|
|
|
Post by natali on Feb 2, 2024 16:34:53 GMT
Καλησπέρα ,θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος εαν υπάρχει πρόβλημα να διαγράφεις από τον δικηγορικό σύλλογο πριν την έκδοση του ΦΕΚ διορισμού; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
|
|
|
Post by pitsi26 on Feb 2, 2024 17:00:45 GMT
Το γνωρίζω ότι έχει κλείσει το θέμα, απλά κουβέντα κάνουμε! Απλά θεωρώ ότι δεν είναι δίκαιο! Σκεφτείτε, μένουν απ' έξω από την ΑΑΔΕ άτομα που πέρασαν την βάση στη 1Γ (λογιστική , ελεγκτική , κοστολόγηση, δημοσιον. δίκαιο) και θα καλυφθούν θέσεις στην ΑΑΔΕ από άτομα που διαγωνίστηκαν στην γνωστή -γενικού ενδιαφέροντος - ύλη της 2Γ. Kαι εγω ειμαι επιτυχων μη διοριστεος της 1Γ και συμφωνω αλλα.......... Επιτυχών και στους 2 διαγωνισμούς , αλλά ειλικρινά θα σας πω ότι δεν υπάρχει αδικία . Ή μάλλον δεν μπορούμε να «συγκρίνουμε» αδικίες. Ο διαγωνισμος έγινε και οι επιτυχόντες διορίστηκαν, αλλά ειλικρινά επειδή συμφωνώ για το επίπεδο δυσκολίας ανάμεσα στους διαγωνισμούς ( δυσκολοτερος ο 1Γ) θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι όλοι οι υπόλοιποι θα ήταν επιλαχόντες . Για αυτό ας προσπαθήσουμε να είμαστε αντικειμενικοί , ειδικά όταν οι εργαζόμενοι στις εφορίες δεν κάνουν μόνο έλεγχο και επίσης έως τώρα δεν στελεχωνόταν και με πτυχιούχους αποκλειστικά.
|
|
|
Post by katerinakaf on Feb 2, 2024 19:47:31 GMT
Καλησπέρα σε όλους! Αν κάποιος είναι τελωνειακος να μου στείλει pm να τον προσθέσω στην ομάδα του viber. Λίγοι μας λείπουν ακόμα για να μαζευτούμε όλοι!
|
|
|
Post by theodleizer on Feb 2, 2024 20:06:50 GMT
Επειδή είδα ότι είχατε παραιτήσεις, αυτά τα άτομα που εφυγαν θα αναπληρωθούν από άλλα ή όχι?
|
|
|
Post by katerinakaf on Feb 3, 2024 9:37:32 GMT
Επειδή είδα ότι είχατε παραιτήσεις, αυτά τα άτομα που εφυγαν θα αναπληρωθούν από άλλα ή όχι? Παιδιά που παραιτήθηκαν από την α φάση ήδη έχουν προσκληθεί στη θέση τους οι επόμενοι.
|
|
|
Post by theodleizer on Feb 3, 2024 10:01:01 GMT
Επειδή είδα ότι είχατε παραιτήσεις, αυτά τα άτομα που εφυγαν θα αναπληρωθούν από άλλα ή όχι? Παιδιά που παραιτήθηκαν από την α φάση ήδη έχουν προσκληθεί στη θέση τους οι επόμενοι. nai γιατί είδα πρόσφατα ότι παραιτήθηκαν κάποια άτομα για αυτό. Τώρα γιατί παραιτούνται ενώ έκαναν τόσο αγώνα, είναι άλλο θέμα
|
|