|
Post by diesdda on Feb 3, 2024 12:54:18 GMT
Παιδιά που παραιτήθηκαν από την α φάση ήδη έχουν προσκληθεί στη θέση τους οι επόμενοι. nai γιατί είδα πρόσφατα ότι παραιτήθηκαν κάποια άτομα για αυτό. Τώρα γιατί παραιτούνται ενώ έκαναν τόσο αγώνα, είναι άλλο θέμα Οι περισσότεροι που παραιτήθηκαν ήταν ειδικότητας Πληροφορικής. Μου ακούγεται λογικό να μη θέλουν να περιμένουν δεκαετίες για να πάρουν τον μισθό που θα έφτασαν στο μεσοδιάστημα από την υποβολή της αίτησης μέχρι το διορισμό να παίρνουν ήδη. Κι εγώ δουλεύω σε κλάδο Πληροφορικής αυτοδίδακτος (αλλά με πτυχίο για κλάδο δημοσιονομικού / εφοριακού) και όταν έκανα αίτηση έπαιρνα και λιγότερα απ' όσα θα παίρνω ως δόκιμος (μόλις είχα ξεκινήσει χωρίς εμπειρία). Πλέον, όμως, θα χρειαστώ 20 ή και παραπάνω χρόνια στο Δημόσιο για να φτάσω το μισθό που έφτασα να παίρνω. Μου ήταν δύσκολο να αποδεχθώ τη θέση γιατί συνεπάγεται μεγάλη μείωση των αποδοχών μου, αλλά το έκανα γιατί σε τόσο ευμετάβλητες εποχές, προτιμώ προσωπικά μία σχετική ασφάλεια και ας πληρώνω το τίμημα του μικρότερου μισθού. Κάποιοι άλλοι, προφανώς, έκαναν την άλλη επιλογή, και ίσως λογικό αν είναι πολύ καλοί και έχουν και τα τυπικά προσόντα (πτυχίο) ή και θέλουν να ζουν το τώρα στο μέγιστο, ο καθένας θέλει άλλα πράγματα στη ζωή του. Γενικά, το συμπέρασμα είναι ότι οι μισθοί στο Δημόσιο είναι υπερβολικά χαμηλοί. Πρέπει να επαναφερθούν έστω ο 13ος και 14ος.
|
|
|
Post by kivela on Feb 3, 2024 13:12:33 GMT
Καλησπέρα ,θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος εαν υπάρχει πρόβλημα να διαγράφεις από τον δικηγορικό σύλλογο πριν την έκδοση του ΦΕΚ διορισμού; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Οχι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ το έκανα ήδη προκειμένου να λάβω -οσο προλαβω- την επιδότηση ανεργίας ελευθέρων επαγγελματιών από τη ΔΥΠΑ.
|
|
|
Post by natali on Feb 3, 2024 14:36:01 GMT
Καλησπέρα ,θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος εαν υπάρχει πρόβλημα να διαγράφεις από τον δικηγορικό σύλλογο πριν την έκδοση του ΦΕΚ διορισμού; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Οχι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ το έκανα ήδη προκειμένου να λάβω -οσο προλαβω- την επιδότηση ανεργίας ελευθέρων επαγγελματιών από τη ΔΥΠΑ.
|
|
|
Post by evieliak on Feb 5, 2024 7:20:24 GMT
Καλημέρα, γνωρίζει κάποιες ποιες θα είναι οι ώρες της θεωρητικής εκπαίδευσης? και εάν είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση όλες τις ώρες? ευχαριστώ
|
|
|
Post by el29 on Feb 5, 2024 9:46:36 GMT
Καλημέρα, γνωρίζει κάποιες ποιες θα είναι οι ώρες της θεωρητικής εκπαίδευσης? και εάν είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση όλες τις ώρες? ευχαριστώ 8-3 είναι η θεωρητική εκπαίδευση καθημερινά και εννοείται πως είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση.
|
|
nnt
Pink Panther
|
Post by nnt on Feb 5, 2024 10:05:53 GMT
Καλημέρα, γνωρίζει κάποιες ποιες θα είναι οι ώρες της θεωρητικής εκπαίδευσης? και εάν είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση όλες τις ώρες? ευχαριστώ 8-3 είναι η θεωρητική εκπαίδευση καθημερινά και εννοείται πως είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση. Καλημέρα! Η κάμερα πρέπει να είναι ανοικτή όλες τις ώρες της εκπαίδευσης ?
|
|
cgr
Kill Bill
|
Post by cgr on Feb 5, 2024 10:30:36 GMT
Καλημέρα, όχι δεν χρειάζεται.
|
|
|
Post by andromeda on Feb 5, 2024 11:51:57 GMT
Γνωρίζουμε τι χαρτιά ζητάνε για την ημέρα της ορκωμοσίας;
|
|
|
Post by niki81 on Feb 5, 2024 12:32:25 GMT
Γνωρίζουμε τι χαρτιά ζητάνε για την ημέρα της ορκωμοσίας; θα ενημερώσουν εγκαίρως.
|
|
kogi
Wednesday
|
Post by kogi on Feb 5, 2024 13:16:08 GMT
Γνωρίζουμε τι χαρτιά ζητάνε για την ημέρα της ορκωμοσίας; θα ενημερώσουν εγκαίρως. Εννοεις την ενημερωση που θα κανουν σε ολους με το που βγει το ΦΕΚ διορισμου? Εμεις που δεν περναμε ΦΟΤΑ θεωρητικα θα μπορουμε να παμε και την επομενη μερα απο την ενημερωση, για ορκωμοσια. Αρα ποτε θα γνωριζουμε τι χαρτια πρεπει να εχουμε για να τα ετοιμασουμε κιολας?!
|
|
|
Post by katerinakaf on Feb 5, 2024 14:45:15 GMT
Εννοεις την ενημερωση που θα κανουν σε ολους με το που βγει το ΦΕΚ διορισμου? Εμεις που δεν περναμε ΦΟΤΑ θεωρητικα θα μπορουμε να παμε και την επομενη μερα απο την ενημερωση, για ορκωμοσια. Αρα ποτε θα γνωριζουμε τι χαρτια πρεπει να εχουμε για να τα ετοιμασουμε κιολας?! Θεωρητικά… πρακτικά θα υπάρχει ένα 10μερο λογικά περιθώριο από την ημερομηνία του ΦΕΚ ως την ορκομωσία για να μαζέψεις τα χαρτιά
|
|
|
Post by andromeda on Feb 5, 2024 15:12:55 GMT
Αν κάποιος ξέρει για να χαρτιά που ζητάνε για Ορκωμοσία θα βοηθούσε.
|
|
|
Post by katerinakaf on Feb 5, 2024 15:44:17 GMT
|
|
xatz
Beekeeper
|
Post by xatz on Feb 5, 2024 15:44:18 GMT
|
|
|
Post by katerinakaf on Feb 5, 2024 15:46:04 GMT
Καλησπέρα σε όλους! Αν έχει ξεμείνει κανένας τελωνειακος εδώ στο φόρουμ που δεν έχει ενημερωθεί για την ύπαρξη ομαδικής μας στο viber ας μου στείλει μήνυμα να τον προσθέσω.. από τους 189 καμία 50ρια μας λείπουν να μαζευτούμε όλοι!
|
|