|
Post by lakis83 on Feb 5, 2024 18:23:20 GMT
Καλησπέρα στην παρέα!!! Για το ΦΕΚ διορισμού έχουμε καμία πληροφορία για το πότε αναμένεται;
|
|
|
Post by 2gasep on Feb 5, 2024 20:17:13 GMT
( Αναδημοσιευση απο 902.gr) ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Καμία λύση δεν έδωσε η κυβέρνηση ώστε οι επιτυχόντες μη διοριστέοι του γραπτού διαγωνισμού να απορροφηθούν στην ΑΑΔΕ, όπως διαφάνηκε από τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης του ΚΚΕ για το θέμα που συζητήθηκε στη Βουλή.
Ειδικότερα, ο βουλευτής του Κόμματος Χρήστος Κατσώτης στάθηκε στη μεγάλη έλλειψη προσωπικού που υπάρχει στην Ανεξάρτητη Αρχή και η οποία εκλιπαρεί για άμεση αναπλήρωση ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες καθώς όπως τονίζει η Ομοσπονδία των εργαζομένων, όλο και λιγότεροι εργαζόμενοι δίνουν καθημερινό αγώνα για να κρατηθούν σε λειτουργία οι υπηρεσίες. Κι όμως, υπάρχουν περίπου 630 επιλαχόντες από τον διαγωνισμό της προκήρυξης 1Γ/2022 που αφορούσε την πλήρωση 822 θέσεων κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ στην ΑΑΔΕ οι οποίοι δεν μπορούν να απορροφηθούν στην ΑΑΔΕ και παραμένουν επιλαχόντες.
«Δεν μπορεί το αρμόδιο υπουργείο να μην αξιοποιεί τις ρυθμίσεις του νόμου που επιτρέπουν να καλυφθούν οι θέσεις, από αυτούς τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τους επιστήμονες που πέτυχαν σε αυτό τον διαγωνισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρ. Κατσώτης λέγοντας ακόμα πως κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή της Βουλής για το νομοσχέδιο, υπήρξε η δέσμευση του προέδρου του ΑΣΕΠ ότι αυτός ο διαγωνισμός θ' αποτελέσει δεξαμενή για πρόσληψη στην ΑΑΔΕ.
Και όλα αυτά, σε μία Αρχή η οποία σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη -που απάντησε από πλευράς κυβέρνησης- αποτελεί βασικό εργαλείο για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου και πως η κυβέρνηση ... κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να έχει στα χέρια της όλα τα εργαλεία για να φέρει σε πέρας τη δουλειά της. Ωστόσο, όπως είπε, εξαντλήθηκε κάθε περιθώριο καθώς οι πίνακες κατάταξης είναι μόνο για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και όχι ως «δεξαμενή» για τις νέες θέσεις του 2023 και του 2024 και ότι η «μόνη λύση γι αυτούς τους ανθρώπους είναι ο πανελλήνιος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ».
|
|
|
Post by diesdda on Feb 5, 2024 20:23:08 GMT
Καλησπέρα στην παρέα!!! Για το ΦΕΚ διορισμού έχουμε καμία πληροφορία για το πότε αναμένεται; Είχα υπολογίσει αρχές του μήνα, αλλά θα πάει τέλη, όπως φαίνεται, λόγω των ημερομηνιών ορκωμοσίας.
|
|
nickel
Pink Panther
|
Post by nickel on Feb 6, 2024 11:04:53 GMT
Κάλεσα σήμερα στο τμήμα προσωπικού της ΑΑΔΕ και μου είπαν ότι η ορκωμοσία θα γίνει τέλη Μαρτίου. Ενημέρωσα την υπάλληλο ότι δεν περνάω ΦΟΤΑ και μου είπε ότι δεν έχει σημασία αυτό, η πράξη διορισμού θα είναι για όλους.
Όποιος ενδιαφέρεται για παράταση μου είπε πως τη μέρα που θα λάβουμε email σχετικά με τον διορισμό, θα πρέπει να απαντήσει στο email αυτό άμεσα με τα δικαιολογητικά και μία απλή αίτηση και σχεδόν άμεσα θα βγει το αν θα τη λάβει.
Στο email που θα λάβουμε θα έχει πληροφορίες.
|
|
nickel
Pink Panther
|
Post by nickel on Feb 6, 2024 11:09:58 GMT
Ήταν η 2η φορά που κάλεσα (η πρώτη ήταν πριν 8 μήνες περίπου). Με το που είπα 1Γ η υπάλληλος ξεκίνησε να λέει το ποιηματάκι "2022 με τη νέα μειωμένη βάση..." κλπ κλπ!!! Ρε παιδιά, τους έχετε αλλάξει τα φώτα με τα τηλέφωνα!!
|
|
|
Post by stathiss on Feb 6, 2024 11:35:22 GMT
Καλησπέρα σε όλους,
Και εγώ κάλεσα προ ολίγου και μου είπαν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Όλοι μαζί στο τέλος Μαρτίου ( και εγω χωρίς Φοτα αλλα δεν εχει διαφορά είπε). Εμφανώς ενοχλημένη η συνάδελφος γιατί μάλλον έχει δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε, προβλέπεται κάποια άδεια για τον τοκετό της συζύγου μου ,που αν ολα πανε καλα θα ειναι προς τελη Μάρτη, η θα πρεπει να ζητήσω παράταση?
|
|
|
Post by vki on Feb 6, 2024 12:05:04 GMT
|
|
|
Post by stathiss on Feb 6, 2024 12:25:28 GMT
Ευχαριστώ πολύ συναδελφε και για το link και για το τηλέφωνο. Η αλήθεια είναι, πως όπως πάει το χρονοδιάγραμμα, μπορεί να μην χρειαστεί Ευχαριστώ και πάλι!
|
|
|
Post by vki on Feb 6, 2024 12:29:13 GMT
Με το καλό!!!
|
|
nickel
Pink Panther
|
Post by nickel on Feb 6, 2024 12:32:56 GMT
Καλησπέρα σε όλους, Και εγώ κάλεσα προ ολίγου και μου είπαν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Όλοι μαζί στο τέλος Μαρτίου ( και εγω χωρίς Φοτα αλλα δεν εχει διαφορά είπε). Εμφανώς ενοχλημένη η συνάδελφος γιατί μάλλον έχει δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε, προβλέπεται κάποια άδεια για τον τοκετό της συζύγου μου ,που αν ολα πανε καλα θα ειναι προς τελη Μάρτη, η θα πρεπει να ζητήσω παράταση? Σίγουρα παίζει άδεια αλλά και ο διευθυντής σου θα μπορεί να βοηθήσει. Με το καλό! Και μπαμπάς και μόνιμος!!
|
|
|
Post by stathiss on Feb 6, 2024 12:38:16 GMT
Ευχαριστώ πολύ και τους δύο σας για την ανταπόκριση.! Θα είστε τα πρώτα μου κεράσματα για τα χαρμόσυνα αν είμαστε στον ίδιο χώρο
|
|
|
Post by mhepityxon on Feb 6, 2024 13:44:26 GMT
Καλησπέρα συνάδελφοι. Έστειλα τα χαρτιά μου εμπρόθεσμα τέλη Νοεμβρίου και από τότε δεν είχα καμία επαφή - επικοινωνία - ενόχληση από την ΑΑΔΕ. Είναι φυσιολογικό αυτό ή είμαι ο μόνος; Εννοώ, αν είχε γίνει κάτι λάθος θα με έπαιρναν τηλέφωνο λογικά, σωστά; Δεν τους πήρα, δεν με πήραν, ελπίζω να είναι ΟΚ αυτό.
|
|
|
Post by marios23 on Feb 6, 2024 13:46:45 GMT
Καλησπέρα συνάδελφοι. Έστειλα τα χαρτιά μου εμπρόθεσμα τέλη Νοεμβρίου και από τότε δεν είχα καμία επαφή - επικοινωνία - ενόχληση από την ΑΑΔΕ. Είναι φυσιολογικό αυτό ή είμαι ο μόνος; Εννοώ, αν είχε γίνει κάτι λάθος θα με έπαιρναν τηλέφωνο λογικά, σωστά; Δεν τους πήρα, δεν με πήραν, ελπίζω να είναι ΟΚ αυτό. Και εμένα ετσι ακριβως, δεν έχεις λογο να αγχώνεσαι!
|
|
|
Post by frr123 on Feb 6, 2024 14:12:07 GMT
Καλησπέρα συνάδελφοι. Έστειλα τα χαρτιά μου εμπρόθεσμα τέλη Νοεμβρίου και από τότε δεν είχα καμία επαφή - επικοινωνία - ενόχληση από την ΑΑΔΕ. Είναι φυσιολογικό αυτό ή είμαι ο μόνος; Εννοώ, αν είχε γίνει κάτι λάθος θα με έπαιρναν τηλέφωνο λογικά, σωστά; Δεν τους πήρα, δεν με πήραν, ελπίζω να είναι ΟΚ αυτό. Και εμένα ετσι ακριβως, δεν έχεις λογο να αγχώνεσαι! κι εμένα το ίδιο παιδιά! λογικά είμαστε οκ..
|
|
|
Post by lakis83 on Feb 6, 2024 15:08:43 GMT
Και εμένα ετσι ακριβως, δεν έχεις λογο να αγχώνεσαι! κι εμένα το ίδιο παιδιά! λογικά είμαστε οκ.. Και εγώ είμαι στην ίδια κατηγορία . Δεν είχα καμία ενόχληση και τους πήρα τηλέφωνο την περασμένη εβδομάδα και ζήτησα να μου πουν αν είναι οκ τα δικαιολογητικά μου ωστόσο δεν μπήκαν στο κόπο να κοιτάξουν κάτι , απλά μου ανέφεραν ότι αν υπήρχε οποιαδήποτε πρόβλημα θα έρχονταν αυτοί σε επαφή μαζί μας. Άρα η λογική λέει Όλα Καλά(ΟΚ) . Καλή συνέχεια σε όλους.
|
|