tzina
Kill Bill
|
Post by tzina on Sept 17, 2022 8:34:16 GMT
Σωστή είναι η ένδειξη και σωστά το αντιλαμβάνεσαι..
|
|
tzina
Kill Bill
|
Post by tzina on Sept 17, 2022 9:20:34 GMT
Καλημέρα σε όλους !Πώς πάει η προετοιμασία;;;
|
|
|
Post by niki81 on Sept 17, 2022 13:19:48 GMT
Το παλεύουμε
|
|
ea
Pink Panther
|
Post by ea on Sept 18, 2022 8:57:57 GMT
Τρέλα όλοι το παλεύουμε... Εγώ να πω την αλήθεια δυσκολεύομαι με το Δημοσιονομικό-Φορολογικό. Δεν έχω διαβάσει και πολύ για το μάθημα αυτό. Πιέζομαι, δουλεύω και πολλές ώρες, άστα. Δίνω πόνο στη Λογιστική που τα καταλαβαίνω καλύτερα και λόγω οικονομικής σχολής, μήπως και γράψω καλύτερα εκεί, και έστω ένα 65 (πολύ αισιόδοξο σενάριο) στο Δημοσιονομικό-Φορολογικό. Με την αρνητική βαθμολογία, έχει ακούσει κανείς κάτι? Γενικά αν ισχύσει, εσείς πώς θα κινούσασταν? Θα απαντούσατε όλα τα ερωτήματα, η μόνο αυτά που είστε σίγουροι? Συγγνώμη αν σας κούρασα, καλή συνέχεια στο διάβασμα και καλή επιτυχία!!
|
|
tzina
Kill Bill
|
Post by tzina on Sept 18, 2022 10:31:06 GMT
Με το δημοσιονομικό και γω ελάχιστα έχω ασχοληθεί..λίγο μόνο αυτές τις μέρες γιατί και γω θέλω να δώσω βάση στη λογιστική λόγω ασχετοσύνης Η αρνητική λογικά θα αφαιρούνται 0,25 ανά λάθος απάντηση ..τι να σου πω αν η τύχη είναι με το μέρος σου το ρισκάρεις..
|
|
|
Post by niki81 on Sept 18, 2022 10:52:31 GMT
Σκέφτομαι να αφήσω αναπάντητες μόνο όσες ερωτήσεις μου είναι εντελώς άγνωστες, διαφορετικά θα το ρισκάρω. Λογικά θα υπάρχει αρνητική βαθμολογία αλλά δεν έχουν πει κτ ακόμα. Πάντως την προηγούμενη φορά υπήρχε κ στις λάθος κ στις αναπάντητες -διαφορετικη κατά περίπτωση. Το 0,25 λίγο μου ακούγεται.
|
|
ea
Pink Panther
|
Post by ea on Sept 18, 2022 11:00:47 GMT
Κι εγώ τείνω στην ίδια λογική του ρίσκου πάντως.. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να πιάσουμε κάτι, ακόμη και στην τύχη.. Επίσης, σας έχει φάει το άγχος ή μόνο τα δικά μου νεύρα έχουν κρόσια? 😆😆
|
|
ea
Pink Panther
|
Post by ea on Sept 18, 2022 11:01:51 GMT
Σκέφτομαι να αφήσω αναπάντητες μόνο όσες ερωτήσεις μου είναι εντελώς άγνωστες, διαφορετικά θα το ρισκάρω. Λογικά θα υπάρχει αρνητική βαθμολογία αλλά δεν έχουν πει κτ ακόμα. Πάντως την προηγούμενη φορά υπήρχε κ στις λάθος κ στις αναπάντητες -διαφορετικη κατά περίπτωση. Το 0,25 λίγο μου ακούγεται. Μια χαρά είναι το 0,25 μπας και περάσουμε ρε παιδιαάα
|
|
|
Post by niki81 on Sept 18, 2022 11:08:05 GMT
Νομίζω ότι στον προηγούμενο διαγωνισμό της ααδε η αρνητική βαθμολογία ήταν μεγαλύτερη από 0.25 για αυτό το είπα. Ένα άγχος όλοι το έχουμε νομίζω ειδικά καθώς πλησιάζουν οι εξετάσεις. Κ ένα μπαφιασμα.
|
|
tzina
Kill Bill
|
Post by tzina on Sept 18, 2022 11:10:05 GMT
λογικό είναι..απλώς καλό θα είναι και το άγχος να το διατηρήσουμε όσο γίνεται σε φυσιολογικά πλαίσια γιατί δεν είναι καλός σύμμαχος..
|
|
|
Post by llxek26 on Sept 19, 2022 9:49:12 GMT
Καλησπέρα σε όλους και καλό κουράγιο! Θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που οι επιτυχόντες δεν επαρκούν για την συμπλήρωση των προκηρυσσόμενων θέσεων (ΠΕ κατηγορία) τότε τι γίνεται?
|
|
|
Post by niki81 on Sept 19, 2022 11:03:38 GMT
Λογικά θα μείνουν κενές θέσεις.
|
|
|
Post by nakos01 on Sept 21, 2022 6:52:42 GMT
καλημερα σε ολους και καλη δυναμη! Λινα σε ευχαριστουμε για ολη την προσπαθεια και το υλικο που μας παρεχεις! ειμαι ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ομαδα Ε μαθηματων και καθως εκανα την ερευνα μου για την υλη δεν βρηκα καποιο φροντηστηριο που να εχει φτιαξει τμημα για αυτην την ομαδα! εχω δει ολο το υλικο που εχεις ανεβασει. ηθελα να δω αν υπαρχει εδω καποιος αλλος συναδελφος που εχει βρει κατι επιπλεον . αν υπαρχει κατι θα ηταν πολυ βοηθητικο. Ευχαριστω εκ των προτερων.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Sept 21, 2022 7:52:19 GMT
καλημερα σε ολους και καλη δυναμη! Λινα σε ευχαριστουμε για ολη την προσπαθεια και το υλικο που μας παρεχεις! ειμαι ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ομαδα Ε μαθηματων και καθως εκανα την ερευνα μου για την υλη δεν βρηκα καποιο φροντηστηριο που να εχει φτιαξει τμημα για αυτην την ομαδα! εχω δει ολο το υλικο που εχεις ανεβασει. ηθελα να δω αν υπαρχει εδω καποιος αλλος συναδελφος που εχει βρει κατι επιπλεον . αν υπαρχει κατι θα ηταν πολυ βοηθητικο. Ευχαριστω εκ των προτερων. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο... αλλά το ΠΕ Μηχανικών είναι άγνωστο σε μένα.. αλλά ναι.. αν υπάρχει κάποιος να σε βοηθήσει ας σου στείλει PM ή γενικότερα εδώ στη σελίδα.
|
|
catman
Pink Panther
Member is Online
|
Post by catman on Sept 21, 2022 13:49:28 GMT
Εγώ είμαι μηχ/κός Πολυτεχνείου!
|
|