|
Post by renderman on Sept 21, 2022 16:22:55 GMT
Δίνω και εγω, ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
|
|
|
Post by Lina_Admin on Sept 21, 2022 17:34:55 GMT
Καλή επιτυχία να έχεις Renderman! Εύχομαι να βρεις εκεί αυτό που δεν βρήκες στη θέση που κατέχεις.
|
|
|
Post by renderman on Sept 21, 2022 17:59:05 GMT
Καλή επιτυχία να έχεις Renderman! Εύχομαι να βρεις εκεί αυτό που δεν βρήκες στη θέση που κατέχεις. TRIAL-N-ERROR
|
|
|
Post by Lina_Admin on Sept 22, 2022 5:54:29 GMT
Καλή επιτυχία να έχεις Renderman! Εύχομαι να βρεις εκεί αυτό που δεν βρήκες στη θέση που κατέχεις. TRIAL-N-ERROR Σωστά! αν δεν προσπαθήσεις εκεί πως θα μάθεις; Εύχομαι όπως και να εχει τα καλύτερα!
|
|
|
Post by polyzos1 on Sept 22, 2022 11:11:44 GMT
Αναρτήθηκαν τα εξεταστικα κέντρα.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Sept 22, 2022 11:50:59 GMT
|
|
|
Post by Lina_Admin on Sept 22, 2022 11:52:57 GMT
Καλή επιτυχία παιδιά!!!! Σε όλους σας!!! Εύχομαι να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!
|
|
|
Post by Lina_Admin on Sept 22, 2022 11:54:17 GMT
Στους υποψηφίους θα δοθούν απαντητικά τετράδια στα οποία θα περιλαμβάνονται περί τις 100 ερωτήσεις για κάθε μάθημα. Κάτω από κάθε ερώτηση θα υπάρχουν τέσσερις πιθανές απαντήσεις.
Οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν, με x ή με v, τη σωστή απάντηση. Σε κάθε λανθασμένη απάντηση θα αφαιρείται βαθμός (που αντιστοιχεί στο 0,25 της σωστής απάντησης).
Οι ερωτήσεις, συνήθως, διαχωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: εύκολες, μεσαίας δυσκολίας και δύσκολες. Όσοι υποψήφιοι απαντήσουν σωστά (και) στις δύσκολες ερωτήσεις θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα διορισμού.
|
|
|
Post by llxek26 on Sept 22, 2022 13:22:37 GMT
Καλησπέρα, που αναφέρει ότι θα είναι 100 ερωτήσεις? Σε δύο ώρες 100?
|
|
|
Post by renderman on Sept 22, 2022 17:24:02 GMT
TRIAL-N-ERROR Σωστά! αν δεν προσπαθήσεις εκεί πως θα μάθεις; Εύχομαι όπως και να εχει τα καλύτερα! έχω ένα ερώτημα με το μισθολογικό αν ξέρεις βρε Λίνα. Δεν ξέρω αν χάνονται τα κλιμάκια που έχω ήδη ως ΔΥ. Αν διοριστώ με ΜΚ 3 δλδ χάσω 7 κλιμάκια κλάφτα χαράλαμπε.
Τελος πάντων...
|
|
|
Post by Lina_Admin on Sept 22, 2022 18:55:48 GMT
Σωστά! αν δεν προσπαθήσεις εκεί πως θα μάθεις; Εύχομαι όπως και να εχει τα καλύτερα! έχω ένα ερώτημα με το μισθολογικό αν ξέρεις βρε Λίνα. Δεν ξέρω αν χάνονται τα κλιμάκια που έχω ήδη ως ΔΥ. Αν διοριστώ με ΜΚ 3 δλδ χάσω 7 κλιμάκια κλάφτα χαράλαμπε.
Τελος πάντων...
Να το ρωτήσουμε..
|
|
|
Post by Lina_Admin on Sept 22, 2022 18:56:28 GMT
Καλησπέρα, που αναφέρει ότι θα είναι 100 ερωτήσεις? Σε δύο ώρες 100? Κι εμείς στο τεστ δεξιοτήτων του ΕΚΔΔΑ έχουμε 50 σε μια ώρα.
|
|
gg
Pink Panther
|
Post by gg on Sept 22, 2022 20:54:11 GMT
Καλησπέρα, που αναφέρει ότι θα είναι 100 ερωτήσεις? Σε δύο ώρες 100? Κι εμείς στο τεστ δεξιοτήτων του ΕΚΔΔΑ έχουμε 50 σε μια ώρα. Καλησπέρα! Διάβασα και εγώ από ένα άρθρο που αναφερόταν σε 100 ερωτήσεις eforiakos.com/mustread/aspe-kleidvs-eo-graptos-diagvnismos-ths-aade-gia-822-monimoys/Ωστόσο, δεν μοιάζει να προκύπτει από πουθενά αυτή η υπόθεση. Υπόψιν ότι σε προηγούμενους διαγωνισμούς, οι ερωτήσεις κυμαίνονταν από 55 έως 60 οπότε είναι ουσιαστική στροφή κάτι τέτοιο.
|
|
|
Post by nakos01 on Sept 23, 2022 5:45:25 GMT
Καλημερα και καλη δυναμη σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω για οποιον γνωριζει τι ισχυει για τις ερωτησεις που μπορει να αφησεις κενες? εχουν αρνητικη βαθμολογια και αυτες? αν για παραδειγμα δεν εισαι σιγουρος για μια απαντηση προκειμενου να εχεις αρνητικη βαθμολογηση ειναι καλυτερα να μην την απανησεις ή και σε αυτην την περιπτωση εχεις αρνητικη βαθμολογηση?
|
|
|
Post by niki81 on Sept 23, 2022 6:59:33 GMT
Ακόμα δε ξέρουμε αν θα υπάρχει αρνητική βαθμολογία. Στις εξετάσεις το 2018 υπήρχε κ για τις λάθος απαντήσεις κ για όσες ερωτήσεις έμεναν αναπάντητες απλά στη δεύτερη περίπτωση ο υποψήφιος έχανε λιγότερους βαθμούς από ότι στη πρώτη. Για το αν οι ερωτήσεις θα είναι 100 θεωρώ ότι κπ site έκαναν λάθος επειδή η προκήρυξη κάνει λόγο για βαθμολογία 1-100 κ θεώρησαν ότι οι ερωτήσεις θα είναι εκατό κ για κάθε σωστή απάντηση θα είναι μια μονάδα. Τη προηγούμενη φορά στο δίκαιο ήταν 60 ερωτήσεις κ στη λογιστική 55. Κάπως έτσι φαντάζομαι θα είναι κ τώρα.
|
|