|
Post by llxek26 on Sept 23, 2022 8:20:35 GMT
Ακριβώς. Το κάθε site νομίζω γράφει ότι του κατέβει αλλά πραγματικά αυτό δεν μοιάζει και λογικό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς το γεγονός ότι έχουμε μόλις 2 ώρες. Ειδικά για την λογιστική δεν νομίζω να προφτάσει ούτε λογιστής να τις απαντήσει.
|
|
|
Post by geoman28 on Sept 23, 2022 9:09:50 GMT
Καλησπέρα! Έχω κάνει την αίτηση για τον διαγωνισμό ως ΔΕ...Δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμα. Πιστεύετε οτι ειναι εφικτο έχοντας δωσει ήδη 4 φορές για ΕΣΔΔΑ να βγάλω ενα μερος της ύλης?Πιο πολύ με φοβίζουν τα μαθηματικά...Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει ως προς την ύλη?
|
|
|
Post by nakos01 on Sept 23, 2022 11:01:27 GMT
Ακόμα δε ξέρουμε αν θα υπάρχει αρνητική βαθμολογία. Στις εξετάσεις το 2018 υπήρχε κ για τις λάθος απαντήσεις κ για όσες ερωτήσεις έμεναν αναπάντητες απλά στη δεύτερη περίπτωση ο υποψήφιος έχανε λιγότερους βαθμούς από ότι στη πρώτη. Για το αν οι ερωτήσεις θα είναι 100 θεωρώ ότι κπ site έκαναν λάθος επειδή η προκήρυξη κάνει λόγο για βαθμολογία 1-100 κ θεώρησαν ότι οι ερωτήσεις θα είναι εκατό κ για κάθε σωστή απάντηση θα είναι μια μονάδα. Τη προηγούμενη φορά στο δίκαιο ήταν 60 ερωτήσεις κ στη λογιστική 55. Κάπως έτσι φαντάζομαι θα είναι κ τώρα. Αυτό πότε θα το γνωριζουμε? Θα βγει κάποια ανακοίνωση λίγο πριν τον διαγωνισμό?? Τους θεματοδοτες τους ανακοινώνουν??
|
|
|
Post by niki81 on Sept 23, 2022 11:33:51 GMT
Λογικά θα βγει ανακοίνωση για την αρνητική βαθμολογία τις επόμενες ημέρες. Θα λέει κ στις οδηγίες όταν θα πάμε να γράψουμε. Για τους θεματοδοτες δε ξέρω.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Sept 23, 2022 11:56:34 GMT
Καλησπέρα, που αναφέρει ότι θα είναι 100 ερωτήσεις? Σε δύο ώρες 100? Το έγραφε σε ένα σάιτ και από εκεί πήρα τα λόγια βάλτε τα στο Google να το βρειτε
|
|
|
Post by claire on Sept 23, 2022 15:12:42 GMT
Σκοπεύω να δώσω στον ΑΣΕΠ για την 2Γ/2022, ωστόσο επειδή δεν έχει βγει ακόμα η προκήρυξη που να λέει αναλυτικά τις θέσεις, δεν έχω ξεκινήσει ακόμα προετοιμασία, πέρα από κάποια τεστ γνώσεων και δεξιοτήτων. Απ' ό, τι λένε πρόκειται να βγει τέλη Οκτωβρίου και οι εξετάσεις να διεξαχθούν γύρω στο Μάρτιο. Θεωρείτε πως σε περίπτωση που βγει η προκήρυξη και με ενδιαφέρουν οι θέσεις, δεν επαρκεί η χρόνος Οκτώβριος-Μάρτιος για την προετοιμασία;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
|
|
|
Post by Lina_Admin on Sept 23, 2022 18:41:17 GMT
Σκοπεύω να δώσω στον ΑΣΕΠ για την 2Γ/2022, ωστόσο επειδή δεν έχει βγει ακόμα η προκήρυξη που να λέει αναλυτικά τις θέσεις, δεν έχω ξεκινήσει ακόμα προετοιμασία, πέρα από κάποια τεστ γνώσεων και δεξιοτήτων. Απ' ό, τι λένε πρόκειται να βγει τέλη Οκτωβρίου και οι εξετάσεις να διεξαχθούν γύρω στο Μάρτιο. Θεωρείτε πως σε περίπτωση που βγει η προκήρυξη και με ενδιαφέρουν οι θέσεις, δεν επαρκεί η χρόνος Οκτώβριος-Μάρτιος για την προετοιμασία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επαρκεί! Εδώ επαρκεί να πάρεις proficiency σε δυο μήνες!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 23, 2022 18:58:34 GMT
Μια που δεν τα καταφέραμε για μία ακόμη φορά (3η στη σειρά) στην ΕΣΔΔΑ ας μετρηθούμε και στην 1Γ/2022. Δίνω σαν ΤΕ. Μου επιτρέπετε μία (λίγο χαζή η αλήθεια) ερώτηση? Κομπιουτεράκια στις εξετάσεις επιτρέπονται? Στη Διοικητική Λογιστική είναι σίγουρο ότι θα έχει (κάποιους) υπολογισμούς. Ή απλά μολύβι και χαρτί? Ευχαριστώ!
|
|
|
Post by niki81 on Sept 23, 2022 19:49:46 GMT
Την προηγούμενη φορά δεν επιτρεπόταν κομπιουτεράκι. Το πιο πιθανό είναι να γίνει το ίδιο κ τώρα.
|
|
tzina
Kill Bill
|
Post by tzina on Sept 25, 2022 8:47:05 GMT
Καλημέρα παιδιά!!!Πώς είστε;Καλή Κυριακή και καλή δύναμη!!
|
|
|
Post by llxek26 on Sept 25, 2022 9:57:53 GMT
Καλημέρα παιδιά!!!Πώς είστε;Καλή Κυριακή και καλή δύναμη!! Καλημέρα! Κινούμενα πτώματα που διαβάζουν όσο μπορούν 😂😂
|
|
tzina
Kill Bill
|
Post by tzina on Sept 25, 2022 10:04:20 GMT
Καλημέρα παιδιά!!!Πώς είστε;Καλή Κυριακή και καλή δύναμη!! Καλημέρα! Κινούμενα πτώματα που διαβάζουν όσο μπορούν 😂😂 καλό κουράγιο...
|
|
ea
Pink Panther
|
Post by ea on Sept 25, 2022 11:15:34 GMT
Καλημέρα παιδιά!!!Πώς είστε;Καλή Κυριακή και καλή δύναμη!! Καλημέρα! Κινούμενα πτώματα που διαβάζουν όσο μπορούν 😂😂 Θα συμφωνήσω, ταυτίζομαι όσο δε φαντάζεσαι 😆😆😆
|
|
tzina
Kill Bill
|
Post by tzina on Sept 25, 2022 11:50:24 GMT
Είστε καλυμμένοι από υλικό τουλάχιστον;;Φαντάζομαι δεν είναι ιδέα μου ότι η ύλη είναι άπειρη...
|
|
|
Post by niki81 on Sept 25, 2022 12:32:56 GMT
Καλυμμένη πλήρως δε νομίζω αλλά όσο περισσότερο γίνεται ελπίζω. Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχουν κ ερωτήσεις κυρίως στη λογιστική που θα τις κοιτώ κ θα μου φαίνονται κινέζικα. Ας μην είναι μόνο πολλές...
|
|