tzina
Kill Bill
|
Post by tzina on Sept 25, 2022 12:58:12 GMT
ακριβώς το ίδιο αισθάνομαι και γω..όχι ότι αποκλείω να συμβεί και στο δίκαιο δηλαδή..
|
|
|
Post by niki81 on Sept 25, 2022 13:08:29 GMT
Ας είμαστε αισιόδοξοι.
|
|
tzina
Kill Bill
|
Post by tzina on Sept 25, 2022 13:13:19 GMT
αισιόδοξοι και με θετική διάθεση..κι ότι είναι να γίνει θα γίνει..
|
|
|
Post by llxek26 on Sept 25, 2022 14:53:41 GMT
Χωρίς υπερβολή, πράγματι είναι άπειρη!!
|
|
catman
Pink Panther
|
Post by catman on Sept 26, 2022 18:37:40 GMT
Η βάση είναι 60% συνολικά και 55% σε κάθε ενότητα ξεχωριστά όπως την προηγούμενη φορά;Αρνητική βαθμολόγηση ισχύει σίγουρα;
|
|
tzina
Kill Bill
|
Post by tzina on Sept 26, 2022 18:43:24 GMT
Λογικά ναι,ωστόσο αυτά δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα..Περιμένουμε σχετική εγκύκλιο φαντάζομαι εντός των ημερών..
|
|
|
Post by argyro on Oct 3, 2022 21:11:20 GMT
Καλησπέρα, Πρώτη φορά δίνω εξετάσεις ΑΣΕΠ (κατηγορία ΔΕ),αν κάποιος γνωρίζει :στα μαθηματικά οι ερωτήσεις είναι βαθμού δυσκολίας πανελλαδικών(πχ στις συναρτήσεις) ή βασίζονται στις γνώσεις αυτές για πιο απλά σχετικά θέματα;Ρωτάω γιατί παλαιότερα θέματα που έχω βρει πιο πολύ μου φαίνονται ασκήσεις λογικής ή βασικών μαθηματικών γνώσεων. Καλή επιτυχία σε όλους!!!
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 4, 2022 7:35:27 GMT
Καλησπέρα, Πρώτη φορά δίνω εξετάσεις ΑΣΕΠ (κατηγορία ΔΕ),αν κάποιος γνωρίζει :στα μαθηματικά οι ερωτήσεις είναι βαθμού δυσκολίας πανελλαδικών(πχ στις συναρτήσεις) ή βασίζονται στις γνώσεις αυτές για πιο απλά σχετικά θέματα;Ρωτάω γιατί παλαιότερα θέματα που έχω βρει πιο πολύ μου φαίνονται ασκήσεις λογικής ή βασικών μαθηματικών γνώσεων. Καλή επιτυχία σε όλους!!! Ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ αυτός γίνεται για πρώτη φορά με τον τρόπο αυτό. Θα ξέρουμε μόλις γίνει ένας από αυτούς τι να περιμένουμε στους επόμενους. Ωστόσο, θεωρώ ότι αν διαβάσεις όσους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ είχαν μαθηματικά μέσα... θα είσαι οκ. ΄Όλοι οι προηγούμενοι ΑΣΕΠ με απαντήσεις βρίσκονται στο γνωστό "μποξάκι" θα το βρεις στην πρώτη σελίδα (λινκ) του 28ου εισαγωγικού διαγωνισμού σε μια ανάρτηση πιο κάτω από εμένα. Μπες εκεί και κάνε practice να δεις που βρίσκεσαι. Από την άλλη θεωρώ ότι μπορεί τα μαθηματικά να αλλάξουν και να γίνουν όπως είναι τα numerical reasoning tests που δίνουν στην ΕΕ δες εδώ: (Πάρε ιδέα) www.assessmentday.co.uk/aptitudetests_numerical.htm#free-numerical-reasoning-tests
|
|
|
Post by argyro on Oct 4, 2022 21:22:34 GMT
Ευχαριστώ.
|
|
|
Post by niki81 on Oct 10, 2022 14:11:29 GMT
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 10, 2022 15:19:25 GMT
Είχε και την προηγούμενη φορά...
|
|
|
Post by llxek26 on Oct 10, 2022 16:12:15 GMT
Εγω να ρωτήσω κατι; Εκεινη την ωρα φυσικα θα δουμε ποσες θα ειναι συνολικά οι ερωτησεις οποτε θα πρεπει να υπολογισουμε ποσες ειναι οι μισες και για να φτασουμε το 55%. Μετά θα πρεπει να υπολογισουμε πόσες μπορούμε να αφησουμε αναπαντητες εχοντας στο μυαλο οτι και οι απαντημενες δεν θα ειναι όλες σωστες. Και μεσα σε ολο αυτο θα πρέπει να σκεφτουμε και την αρνητική βαθμολογία και να αφαιρουμε ποντους απο τις απαντημένες? Τελικά, η πιο ενδεικτική λύση ποια ειναι; Να απαντάμε ή να ασφηνουμε τις ερωτησεις που δεν εχουμε με βεβαιοτητα?
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 10, 2022 16:28:00 GMT
Εγω να ρωτήσω κατι; Εκεινη την ωρα φυσικα θα δουμε ποσες θα ειναι συνολικά οι ερωτησεις οποτε θα πρεπει να υπολογισουμε ποσες ειναι οι μισες και για να φτασουμε το 55%. Μετά θα πρεπει να υπολογισουμε πόσες μπορούμε να αφησουμε αναπαντητες εχοντας στο μυαλο οτι και οι απαντημενες δεν θα ειναι όλες σωστες. Και μεσα σε ολο αυτο θα πρέπει να σκεφτουμε και την αρνητική βαθμολογία και να αφαιρουμε ποντους απο τις απαντημένες? Τελικά, η πιο ενδεικτική λύση ποια ειναι; Να απαντάμε ή να ασφηνουμε τις ερωτησεις που δεν εχουμε με βεβαιοτητα? Το σωστό είναι να απαντάς ότι ξέρεις σίγουρα.. Να επανέρχεσαι σε αυτές που δεν απάντησες και αν δεν μπορείς με τίποτα να είσαι σίγουρος για την απάντηση να τις αφήνεις άλυτες.
|
|
|
Post by llxek26 on Oct 10, 2022 16:46:29 GMT
Και πως υπολογιζεις και ταυτοχρονα εισαι σιγουρος ποσες εχεις περιθωριο να αφησει αναπαντητες η εστω να κανεις λαθος?
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 10, 2022 17:25:34 GMT
Και πως υπολογιζεις και ταυτοχρονα εισαι σιγουρος ποσες εχεις περιθωριο να αφησει αναπαντητες η εστω να κανεις λαθος? Βασικά δεν πας στον διαγωνισμό αυτό σκεφτόμενος ότι δεν θα γνωρίζεις να απαντήσεις. Πας εκεί για να περάσεις. Όποτε βάλε τα δυνατά σου και κάλυψε όσο περισσότερη ύλη μπορείς και μη σκέφτεσαι το αν δεν ξέρεις να απαντάς, γιατί στο τέλος δεν θα είσαι στους επιτυχόντες. Θα σου πω τη δική μου εμπειρία: Όποτε πήγαινα στις εξετάσεις πήγαινα δυνατά ότι τα γνωρίζω όλα, αν στην πορεία κάτι δεν γνώριζα αποφάσιζα τελευταία στιγμή τι να κάνω. Συνήθως ρίσκαρα και δεν έχασα.
|
|