|
Post by Lina_Admin on Oct 24, 2022 5:57:20 GMT
Το θέμα είναι ότι κάποιες δεν ισχύουν καν πλέον επδ είναι τόσο παλιές , έχουν αναθεωρηθεί με νέα ΔΕΠ ! Όποτε είναι επιτρεπτό να βάζουν τέτοια θέματα ; Παιδιά κι εγώ έπεσα από τα σύννεφα όταν μου είπαν ότι έπεσαν από το 2006 ερωτήσεις....και μάλιστα αυτές υπήρχαν στο διαδίκτυο.... που εδώ και 15 χρόνια στη λογιστική και ελεγκτική έχουν έρθει όλα τα πάνω κάτω. Και πάλι εδώ βέβαια έχω να σας πω το εξής: μόνοι σας δεν θα κάνετε και πολλά και είμαι σίγουρη ότι αν δεν κινηθείτε πριν βγουν τα αποτελέσματα και μαζικά πάλι δεν θα καταφέρετε τίποτα μετά. Εντωμεταξύ είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν θα κάνει και κανείς τίποτα όπως δεν γίνεται τόσα χρόνια.. μόνο πριν πάρα πολλά χρόνια υπήρχαν τέτοιες μαζικές κινητοποιήσεις που είχαμε και άλλες πολιτικές ιδεολογίες. Τώρα είναι ο καθένας μόνος του, δυστυχώς.
|
|
|
Post by niki81 on Oct 24, 2022 6:06:59 GMT
Το θέμα είναι ότι κάποιες δεν ισχύουν καν πλέον επδ είναι τόσο παλιές , έχουν αναθεωρηθεί με νέα ΔΕΠ ! Όποτε είναι επιτρεπτό να βάζουν τέτοια θέματα ; Ποια από αυτές τις ερωτήσεις (που μας έβαλαν) δεν ισχύουν;
|
|
|
Post by renderman on Oct 24, 2022 7:22:29 GMT
Ομάδα Ε Μηχανικοί:
Disclaimer: Πρώτη εμπειρία σε γραπτό ΑΣΕΠ.
Λεκτικες (κοινό): μετριο-ευκολα άνετα τελειώνεις στη μία ώρα.
Διαχείριση Τεχνικών έργων: αρκετά έως πολύ τσιμπημενα τα θέματα. Οριακά έφτανε ο χρόνος.
Δίκαιο δημοσίων συμβάσεων: Εύκολα θεματα μόνο για όσους έχουν ήδη επαγγελματικη εμπειρία σε δημόσιες συμβάσεις. Για τους άλλους το χάος.
Απόχη γύρω στο 70%
|
|
|
Post by vicky74 on Oct 24, 2022 7:40:16 GMT
Καλημέρα σε όλους και καλά αποτελέσματα. Σε ό,τι αφορά την ελεγκτική αν γκουγκλαρεις "θεματα εξετασεων ελεγκτικης" στα βγαζει πρωτα πρωτα. Άρα όσοι μπήκαν στον κόπο να ψάξουν τα κατέβασαν και τα είδαν. Τώρα το ότι είναι ίδια ακριβώς είναι άλλο θέμα. Πάντως κρυφά δεν ήταν.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 24, 2022 7:42:58 GMT
Καλημέρα σε όλους! Στο διαδίκτυο υπάρχουν σχόλια ότι σε δυο μεγάλα φροντιστήρια την τελευταία εβδομάδα πριν τον διαγωνισμό τους έδωσαν το επίμαχο τεστ του 2006. Δηλαδή θεωρήθηκε ένα τεστ του 2006 ως “sos” . Και στο ίδιο ακριβώς timing και στα δυο φροντιστήρια. Μάλλον τυχαίο θα είναι. Καθόλου τυχαίο αλλά δεν μπορεί να αποδειχτεί τίποτα.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 24, 2022 7:45:28 GMT
Καλημέρα σε όλους και καλά αποτελέσματα. Σε ό,τι αφορά την ελεγκτική αν γκουγκλαρεις "θεματα εξετασεων ελεγκτικης" στα βγαζει πρωτα πρωτα. Άρα όσοι μπήκαν στον κόπο να ψάξουν τα κατέβασαν και τα είδαν. Τώρα το ότι είναι ίδια ακριβώς είναι άλλο θέμα. Πάντως κρυφά δεν ήταν. Σε αυτό έχεις δίκιο.. ότι υπάρχει στο διαδίκτυο και δεν είναι κρυφό είναι για όλους... Επίσης, πάντα τα φροντιστήρια δίνουν κάποια τεστ λίγες ημέρες πριν τις εξετάσεις... ως σοσ... και ας μην πέσουν... έτυχε και έπεσαν.... μπορεί να ήξεραν ότι αυτός που έβαλε τα θέματα ήταν ο συγκεκριμένος καθηγητής.. δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 24, 2022 8:17:52 GMT
Καθόλου τυχαίο αλλά δεν μπορεί να αποδειχτεί τίποτα. Και όπως και να έχει το θεωρώ απαράδεκτο το να μην μπαίνουν καν στον κόπο να βγάλουν καινούργια θέματα. Υποτιμούν την προσπάθεια μας με το να βάζουν σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ 20 θέματα τα οποία τα έχουν έτοιμα από το 2006. Σωστά σε αυτό φταίει καθαρά το ΑΣΕΠ!
|
|
gg
Pink Panther
|
Post by gg on Oct 24, 2022 8:19:24 GMT
Καλημέρα σε όλους! Στο διαδίκτυο υπάρχουν σχόλια ότι σε δυο μεγάλα φροντιστήρια την τελευταία εβδομάδα πριν τον διαγωνισμό τους έδωσαν το επίμαχο τεστ του 2006. Δηλαδή θεωρήθηκε ένα τεστ του 2006 ως “sos” . Και στο ίδιο ακριβώς timing και στα δυο φροντιστήρια. Μάλλον τυχαίο θα είναι. Να σου πω ότι ήμουν σε ένα από τα 2 "μεγάλα φροντιστήρια" και αυτά είναι ένα μάτσο μπούρδες (με το συμπάθιο, όχι προς εσένα). Αν δεις σε ομαδική συζήτηση που έχουμε, θα δεις πόσο εξοργισμένοι είναι οι περισσότεροι για την προετοιμασία που έγινε δεδομένων τελικά των ερωτήσεων. Αυτά στο φβ τα γράφουν επιτήδειοι που ως σκοπό έχουν, να δημιουργήσουν μια πεπλανημένη εντύπωση περί προβαδίσματος λόγω εσωτερικής πληροφόρησης και καλά. Μπούρδες. Για να τραβάνε πρόβατα. Και τα γράφω με τόσο έντονο ύφος γιατί βρίσκω χυδαίο να έχουμε φτάσει στο σημείο να ορίζονται στρατιωτάκια που ως στρατηγική marketing έχουν να λένε ότι και καλά φροντιστήρια έχουν τα θέματα. Είναι αηδιαστικό βασικά ότι έχουμε φτάσει να πλασάρεται η σκέψη της διαβλητότητας ως προϊόν διαφήμισης και όχι αντικείμενο καταστολής.
|
|
ea
Pink Panther
|
Post by ea on Oct 24, 2022 8:29:03 GMT
Εγώ νιώθω απογοήτευση αλήθεια. Προσωπικά διάβασα πάρα πολύ, έμαθα τον 4308 και ό,τι κάναμε στη σχολή πριν 5 χρόνια αλλά δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Θέματα τόσο παλιά Εγώ δεν μπήκα στον κόπο να τα κοιτάξω γιατί με το φτωχό μου το μυαλό, σκέφτηκα ότι αφού έχουν αλλάξει οι νόμοι από τότε 16 χρόνια πίσω, δεν υπάρχει λόγος. Και τώρα σκέφτομαι κρίμα τα 12ωρα που διάβαζα στις άδειες μου, κρίμα τα βράδια που ξενυχτουσα μετά τη δουλειά, κρίμα ολα. Ειλικρινά έχω κουραστεί κυρίως ψυχολογικά με την όλη κατάσταση. Τέλος πάντων καλά αποτελέσματα σε όλους παιδιά.
|
|
catman
Pink Panther
|
Post by catman on Oct 24, 2022 8:30:22 GMT
Ο διαγωνισμός ααδε είναι μεν αδιάβλητος,αλλά 'φονικός'!Στατιστικά,από 12000 άτομα περίπου,μερικές εκατοντάδες θα 'πιάσουν' τη βάση!
|
|
|
Post by niki2022 on Oct 24, 2022 8:43:35 GMT
Καλημέρα σε όλους! Στο διαδίκτυο υπάρχουν σχόλια ότι σε δυο μεγάλα φροντιστήρια την τελευταία εβδομάδα πριν τον διαγωνισμό τους έδωσαν το επίμαχο τεστ του 2006. Δηλαδή θεωρήθηκε ένα τεστ του 2006 ως “sos” . Και στο ίδιο ακριβώς timing και στα δυο φροντιστήρια. Μάλλον τυχαίο θα είναι. Να σου πω ότι ήμουν σε ένα από τα 2 "μεγάλα φροντιστήρια" και αυτά είναι ένα μάτσο μπούρδες (με το συμπάθιο, όχι προς εσένα). Αν δεις σε ομαδική συζήτηση που έχουμε, θα δεις πόσο εξοργισμένοι είναι οι περισσότεροι για την προετοιμασία που έγινε δεδομένων τελικά των ερωτήσεων. Αυτά στο φβ τα γράφουν επιτήδειοι που ως σκοπό έχουν, να δημιουργήσουν μια πεπλανημένη εντύπωση περί προβαδίσματος λόγω εσωτερικής πληροφόρησης και καλά. Μπούρδες. Για να τραβάνε πρόβατα. Και τα γράφω με τόσο έντονο ύφος γιατί βρίσκω χυδαίο να έχουμε φτάσει στο σημείο να ορίζονται στρατιωτάκια που ως στρατηγική marketing έχουν να λένε ότι και καλά φροντιστήρια έχουν τα θέματα. Είναι αηδιαστικό βασικά ότι έχουμε φτάσει να πλασάρεται η σκέψη της διαβλητότητας ως προϊόν διαφήμισης και όχι αντικείμενο καταστολής. Όχι και καλά ! Το ένα το ξέρω σίγουρα ! Σε ποιο ήσουν ;
|
|
gg
Pink Panther
|
Post by gg on Oct 24, 2022 9:13:58 GMT
Να σου πω ότι ήμουν σε ένα από τα 2 "μεγάλα φροντιστήρια" και αυτά είναι ένα μάτσο μπούρδες (με το συμπάθιο, όχι προς εσένα). Αν δεις σε ομαδική συζήτηση που έχουμε, θα δεις πόσο εξοργισμένοι είναι οι περισσότεροι για την προετοιμασία που έγινε δεδομένων τελικά των ερωτήσεων. Αυτά στο φβ τα γράφουν επιτήδειοι που ως σκοπό έχουν, να δημιουργήσουν μια πεπλανημένη εντύπωση περί προβαδίσματος λόγω εσωτερικής πληροφόρησης και καλά. Μπούρδες. Για να τραβάνε πρόβατα. Και τα γράφω με τόσο έντονο ύφος γιατί βρίσκω χυδαίο να έχουμε φτάσει στο σημείο να ορίζονται στρατιωτάκια που ως στρατηγική marketing έχουν να λένε ότι και καλά φροντιστήρια έχουν τα θέματα. Είναι αηδιαστικό βασικά ότι έχουμε φτάσει να πλασάρεται η σκέψη της διαβλητότητας ως προϊόν διαφήμισης και όχι αντικείμενο καταστολής. Όχι και καλά ! Το ένα το ξέρω σίγουρα ! Σε ποιο ήσουν ; Δεν θέλω να γράψω ακριβώς λόγω των χαρακτηρισμών που απέδωσα. Αν ψάξει πάντως κανείς στις σελίδες αυτών στο φβ, θα δει ξεκαθάρα σε ποια σχόλια αναφέρομαι.
|
|
|
Post by gspilioti on Oct 24, 2022 9:34:21 GMT
Σε αυτόν τον διαγωνισμό έδωσα ως ΤΕ και η οικονομική θεωρία ήταν τελικά το δυσκολότερο μάθημα. όχι ότι η διοικητική λογιστική ήταν και πολύ εύκολη. Ο σύζηγός μου έδωσαε ΔΕ και θεώρησε ότι τα μαθηματικά ήταν μόνο για ειδικούς και πάλι δεν θα προλάβαιναν. Διαβάζω όλα αυτά τα σχόλεια για την ελεγκτική και αναρωτιέμαι : στα άλλα μαθήματα δεν είχαν τα συγκεκριμένα φροντιστήρια εσωτερική πληροφόριση; Μόνο εκεί πρότειναν τα θέματα από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό το 2006 ως σος; Κατόπιν εορτής μπήκα και εγώ να δω πρηγούμενα θέματα και στις λεκτικές δεξιότητες και μικρο - μάκρο : καμία σχέση, τα πρηγούμενα ήταν περίπατος σχετικά με αυτήν την φορά. Έχω την αίσθηση ότι, όπως και στις πανελήνιες υπάρχει ένα μάθημα που δυσκολεύει ιδιαίτερα, έτσι και εδώ προσπάθησαν να δυσκολεύψουν όσους έδωσαν ώστε να μην πιάσουν ούτε την βάση οι περισσότεροι. Ευχαριστώ για το βήμα και καλή συνέχεια σε όλους. Θα έρθουν γενικά και άλλες ευκαιρίες στην ζωή μας.
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 24, 2022 9:39:46 GMT
Σε αυτόν τον διαγωνισμό έδωσα ως ΤΕ και η οικονομική θεωρία ήταν τελικά το δυσκολότερο μάθημα. όχι ότι η διοικητική λογιστική ήταν και πολύ εύκολη. Ο σύζηγός μου έδωσαε ΔΕ και θεώρησε ότι τα μαθηματικά ήταν μόνο για ειδικούς και πάλι δεν θα προλάβαιναν. Διαβάζω όλα αυτά τα σχόλεια για την ελεγκτική και αναρωτιέμαι : στα άλλα μαθήματα δεν είχαν τα συγκεκριμένα φροντιστήρια εσωτερική πληροφόριση; Μόνο εκεί πρότειναν τα θέματα από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό το 2006 ως σος; Κατόπιν εορτής μπήκα και εγώ να δω πρηγούμενα θέματα και στις λεκτικές δεξιότητες και μικρο - μάκρο : καμία σχέση, τα πρηγούμενα ήταν περίπατος σχετικά με αυτήν την φορά. Έχω την αίσθηση ότι, όπως και στις πανελήνιες υπάρχει ένα μάθημα που δυσκολεύει ιδιαίτερα, έτσι και εδώ προσπάθησαν να δυσκολεύψουν όσους έδωσαν ώστε να μην πιάσουν ούτε την βάση οι περισσότεροι. Ευχαριστώ για το βήμα και καλή συνέχεια σε όλους. Θα έρθουν γενικά και άλλες ευκαιρίες στην ζωή μας. Δεν θέλω να μιλάω για κόφτες γιατί κουράζω... αλλά πάντα έτσι είναι... ένα μάθημα είναι πιο δύσκολο ώστε να μην περνάνε όλοι και είναι περισσότεροι οι επιτυχόντες από τις θέσεις. Αυτοί θέλουν περίπου 800 άτομα ας περάσουν το πολύ 1000, να έχουν και επιλαχόντες... έτσι σκέφτονται δυστυχώς... όχι μόνο το ΑΣΕΠ αλλά και όλες οι δομές όπως και η ΕΣΔΔΑ όπως είδαμε φέτος πέρασαν μόνο 183 άτομα για 135 θέσεις ενώ θα έπρεπε να υπάρχουν πάνω από 260 επιτυχόντες... anyway...ας μη λέω και εγώ πολλά... καλά αποτελέσματα παιδιά και μη το βάζετε κάτω. Τώρα για το αν υπήρχαν σοσ ερωτήσεις και για τα άλλα μαθήματα ίσως να υπήρχαν αλλά δεν ήρθαν σε εμας... ως ενημέρωση. Για την ομαδική του φεις παιδιά δεν μπορώ να σας πω τίποτα γιατί δεν ασχολούμαι με το φεις καθόλου.
|
|
ok1990
Pink Panther
|
Post by ok1990 on Oct 24, 2022 9:59:46 GMT
Ούτε εγώ διαφωνώ στο να υπάρχουν δύσκολα θέματα αλλά με μια λογική αξιοκρατίας.. τώρα ως προς τους ΔΕ, που μπορώ μιλήσω γτ έδωσα, θέλω να τονίσω οτι δε γίνεται να βάζεις λεκτικές δεξιότητες επιπέδου δυσκολίας 1/10 και μαθηματικά επιπέδου 10/10 ευνοώντας ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ μονο ανθρώπους σχετικούς με το αντικείμενο. Εδώ απόφοιτοι μαθηματικών και δεν έλυσαν όλες τις ασκήσεις.. αυτή είναι η ισότητα Έχοντας λάβει μέρος και σε ΕΣΔΔΑ(3) και σε ΑΑΔΕ (1η φορα) πραγματικά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.. και δη διαγωνισμός υπό την ανεξάρτητη αρχή ΑΣΕΠ (μη χεσω) που από ό,τι φάνηκε (σε άλλη κατηγορία) βαρέθηκαν να σκεφτούν καινούρια θέματα.. κρίμα πραγματικά τον κόπο και την ταλαιπωρία..
|
|