|
Post by ev27 on Apr 13, 2024 13:36:37 GMT
Στον ΑΣΕΠ νομιζουν οτι είμαστε χαζοί και δεν ξερουμε να μετράμε. Αν δεν συμπληρωθουν τα ποσοστά των ειδικών με αναπληρώσεις, όπως προβλέπει ο νομος, θα γινει χαμουλης.. Μπορεί να μην δήλωσαν θέσεις και για αυτό να μην συμπληρώνονται. Έτσι πιστεύω.
|
|
|
Post by asep2050 on Apr 13, 2024 13:36:39 GMT
Είμαι σε αναζήτηση ακόμη...το μόνο συμπέρασμα είναι ότι δεν ανεβαίνει ψηλά το ψάξιμο (γιατί αυτό συζητούσαμε τελευταία, πως είπαν από ΑΣΕΠ στο σύλλογο)... Για τα υπόλοιπα ακόμη ψάχνουμε.... Το ελπίζω γιατί τελικά θυμάσαι επέλεξα 500 θέσεις σε όλη την ελλάδα.....γιατι σε άλλη περίπτωση ππου τελικά ισχύει αυτό του συλλόγου ΑΣΕΠ θα έχω κάνει τεράστια βλακεία και θα έπρεπε να έχω δηλώσει μόνο τις θέσεις κοντά σε εμένα...δε ξέρω βέβαια πως θα μπορούσε να ισχύσει αυτό του συλλόγου αφού μαζί το είδαμε πως στον 1ΓΒ ειδικές ομάδες με πολύ επιλεκτικές επιλογές έμειναν εκτός εντελώς.... Δεν έκανες βλακεία. Το αντίθετο. Κινήθηκες όπως έπρεπε και σίγουρα διορίζεσαι. Εύχομαι να έχεις και τύχη ώστε να διοριστείς στην καλύτερη επιλογή σου.
Αυτά που γράφει η Persefoni ισχύουν. Οι αναπληρώσεις γίνονται χαμηλά. Αυτά που κυκλοφόρησαν ότι ο αλγόριθμος για αντικαταστάσεις πάει ψηλά στον πίνακα δεν ισχύουν.
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 13, 2024 13:46:49 GMT
Δεν συμπληρώνονται τα ποσοστά γιατί το ψάξιμο γίνεται για ισάριθμες θέσεις από κάτω προς τα πάνω...και όχι σε όλες προς τα πάνω ως την κορυφή.. Όπως ξέραμε...αυτές οι ενστάσεις δεν έχουν αντίκρισμα απλά...
|
|
pokem
Pink Panther
|
Post by pokem on Apr 13, 2024 13:47:37 GMT
Το ελπίζω γιατί τελικά θυμάσαι επέλεξα 500 θέσεις σε όλη την ελλάδα.....γιατι σε άλλη περίπτωση ππου τελικά ισχύει αυτό του συλλόγου ΑΣΕΠ θα έχω κάνει τεράστια βλακεία και θα έπρεπε να έχω δηλώσει μόνο τις θέσεις κοντά σε εμένα...δε ξέρω βέβαια πως θα μπορούσε να ισχύσει αυτό του συλλόγου αφού μαζί το είδαμε πως στον 1ΓΒ ειδικές ομάδες με πολύ επιλεκτικές επιλογές έμειναν εκτός εντελώς.... Και εδώ έμειναν εκτός & τα ποσοστά δεν καλύφθηκαν (ενώ υπήρχαν επιλαχόντες αναπληρωτές)...μείνε ήσυχος... Πως επιτρέπει ο νομος να μεινουν εκτος διοριστέων ατομα ειδικής οταν δεν εχει συμπληρωθεί το ποσοστό τους στον πίνακα; Αυτό ως ενδεχόμενο μόνο όταν έχουν δηλώσει τις ίδιες θέσεις και αυτές είναι σε αριθμό λιγότερες απο το προβλεπόμενο ποσοστό των ειδικών. Δηλαδή για παράδειγμα: το 16% των ειδικών να αντιστοιχεί σε 16 θέσεις και όλοι οι υποψηφιοι ειδικής να εχουν επιλέξει τις ίδιες 10 θέσεις και καμία επιπλέον, οπότε ο ΑΣΕΠ δεν μπορει να τους διορίσει όλους. Παλι δεν εχει γίνει σωστα η αναπλήρωση και θα περιμένουμε τους οριστικούς. Ομως τότε δεν θα εχουμε δικαιωμα ενστασης.
|
|
|
Post by konstantinos84 on Apr 13, 2024 13:49:05 GMT
Το ελπίζω γιατί τελικά θυμάσαι επέλεξα 500 θέσεις σε όλη την ελλάδα.....γιατι σε άλλη περίπτωση ππου τελικά ισχύει αυτό του συλλόγου ΑΣΕΠ θα έχω κάνει τεράστια βλακεία και θα έπρεπε να έχω δηλώσει μόνο τις θέσεις κοντά σε εμένα...δε ξέρω βέβαια πως θα μπορούσε να ισχύσει αυτό του συλλόγου αφού μαζί το είδαμε πως στον 1ΓΒ ειδικές ομάδες με πολύ επιλεκτικές επιλογές έμειναν εκτός εντελώς.... Δεν έκανες βλακεία. Το αντίθετο. Κινήθηκες όπως έπρεπε και σίγουρα διορίζεσαι. Εύχομαι να έχεις και τύχη ώστε να διοριστείς στην καλύτερη επιλογή σου.
Αυτά που γράφει η Persefoni ισχύουν. Οι αναπληρώσεις γίνονται χαμηλά. Αυτά που κυκλοφόρησαν ότι ο αλγόριθμος για αντικαταστάσεις πάει ψηλά στον πίνακα δεν ισχύουν. Στην ίδια φάση συνάδελφε είμαι και εγώ όπως έχω γράψει. Με 75-76 μόρια μόρια Έμμεσο ΑΜΕΑ, έβαλα όλους τους κωδικούς πλην 2. Ο Θεός Βοηθός. Εγκεφαλικό έπαθα με αυτά που ειπώθηκαν στην συνάντηση του συλλόγου.
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 13, 2024 13:49:43 GMT
Και εδώ έμειναν εκτός & τα ποσοστά δεν καλύφθηκαν (ενώ υπήρχαν επιλαχόντες αναπληρωτές)...μείνε ήσυχος... Πως επιτρέπει ο νομος να μεινουν εκτος διοριστέων ατομα ειδικής οταν δεν εχει συμπληρωθεί το ποσοστό τους στον πίνακα; Αυτό ως ενδεχόμενο μόνο όταν έχουν δηλώσει τις ίδιες θέσεις και αυτές είναι σε αριθμό λιγότερες απο το προβλεπόμενο ποσοστό των ειδικών. Δηλαδή για παράδειγμα: το 16% των ειδικών να αντιστοιχεί σε 16 θέσεις και όλοι οι υποψηφιοι ειδικής να εχουν επιλέξει τις ίδιες 10 θέσεις και καμία επιπλέον, οπότε ο ΑΣΕΠ δεν μπορει να τους διορίσει όλους. Παλι δεν εχει γίνει σωστα η αναπλήρωση και θα περιμένουμε τους οριστικούς. Ομως τότε δεν θα εχουμε δικαιωμα ενστασης. Απάντησα και από πάνω ακριβώς τι λέει το ΦΕΚ... (ποτέ εξάλλου ούτε με Κ δεν γέμιζαν οι θέσεις ειδικών)... Οι αναπληρώσεις έγιναν όπως λέει το ΦΕΚ, όπως σε 1ΓΒ και όπως μας ενημέρωνε το ΑΣΕΠ τους προηγούμενους μήνες... Όποιος θέλει μπορεί να δράσει όπως θέλει βέβαια..
|
|
|
Post by konstantinos84 on Apr 13, 2024 13:52:33 GMT
Δεν συμπληρώνονται τα ποσοστά γιατί το ψάξιμο γίνεται για ισάριθμες θέσεις από κάτω προς τα πάνω...και όχι σε όλες προς τα πάνω ως την κορυφή.. Όπως ξέραμε...αυτές οι ενστάσεις δεν έχουν αντίκρισμα απλά... Αυτό δεν το κατάλαβα επαρκώς. Δηλαδή μένουν για αναπληρώσεις πχ 5 θέσεις πολύτεκνοι. Το σύστημα θα ψάξει τους 5 τελευταίους της Γενικής;
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 13, 2024 13:54:43 GMT
Δεν συμπληρώνονται τα ποσοστά γιατί το ψάξιμο γίνεται για ισάριθμες θέσεις από κάτω προς τα πάνω...και όχι σε όλες προς τα πάνω ως την κορυφή.. Όπως ξέραμε...αυτές οι ενστάσεις δεν έχουν αντίκρισμα απλά... Αυτό δεν το κατάλαβα επαρκώς. Δηλαδή μένουν για αναπληρώσεις πχ 5 θέσεις πολύτεκνοι. Το σύστημα θα ψάξει τους 5 τελευταίους της Γενικής; Ναι, ναι..!!!! esdda2.freeforums.net/post/70252 Περνάνε οι μήνες, ξεχνάτε αυτά που λέγαμε....λογικό κι αυτό!!! Επανάληψη...🤓
|
|
|
Post by konstantinos84 on Apr 13, 2024 14:17:48 GMT
Αυτό δεν το κατάλαβα επαρκώς. Δηλαδή μένουν για αναπληρώσεις πχ 5 θέσεις πολύτεκνοι. Το σύστημα θα ψάξει τους 5 τελευταίους της Γενικής; Ναι, ναι..!!!! esdda2.freeforums.net/post/70252 Περνάνε οι μήνες, ξεχνάτε αυτά που λέγαμε....λογικό κι αυτό!!! Επανάληψη...🤓 Δεν είναι οι μήνες είναι η ηλικία!!! Περίμενε όμως. Έστω ο τελευταίος Γενικής έχει ορισθεί στο πχ Δήμο Χίου. Οκ; Βάλε τώρα άλλες πχ 4 αντίστοιχες θέσεις. Το σύστημα τι ψάχνει; Τους 5 πρώτους της Ειδικής επιλαχόντες αν έχουν κάποια από αυτές τις θέσεις η τις 5 θέσεις των τελευταίων της Γενικής και αναζητά ποιοι από τη λίστα της Ειδικής το έχει δηλώσει; Μπορεί πχ να είναι ο 8ος επιλαχων;
|
|
|
Post by billy on Apr 13, 2024 14:19:21 GMT
Αυτό δεν το κατάλαβα επαρκώς. Δηλαδή μένουν για αναπληρώσεις πχ 5 θέσεις πολύτεκνοι. Το σύστημα θα ψάξει τους 5 τελευταίους της Γενικής; Ναι, ναι..!!!! esdda2.freeforums.net/post/70252 Περνάνε οι μήνες, ξεχνάτε αυτά που λέγαμε....λογικό κι αυτό!!! Επανάληψη...🤓 Τώρα μπερδεύτηκα εντελώς!!! Μάλλον πρέπει να διαβάσω τις προηγούμενες 46 σελίδες... Περσεφόνη, μια διευκρινιστική ερώτηση: Εννοείς ότι ακόμη και αν δεν έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των ειδικών και παρότι υπάρχουν διαθέσιμοι τέτοιοι που έχουν δηλώσει τις θέσεις του κλάδου, αυτοί δεν καταλαμβάνουν θέση διορισμού;
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 13, 2024 14:30:14 GMT
billy Ναι, ακόμη & τώρα που υπάρχουν επιλαχόντες ειδικών (επειδή δεν έχουν δηλώσει πολλές θέσεις) μένουν εκτός και μπαίνουν αναπληρωτές άλλοι ειδικής με λιγότερα μόρια/περισσότερες ή επιλογές εντός πεδίου...ακόμη και αν δεν συμπληρώνονται τα ποσοστά των ειδικών, το ψάξιμο δεν πάει πιο πάνω... βλέπε 1ΓΒ, 2ΓΒ Οικον. 2ΓΒ: 1. Έμμεσα 14/14 2. Τρίτεκνοι 11/32 (34%) 3. Πολύτεκνοι 32/43 (74%) 4. Τραυμ. Πολέμου 0/1 - 5. Παλλινοστ. 0/1 - 6. Μουσουλμ. 0/2 - 7. Εθν.Αντιστ. 0/1 - Κάλυψη 61% Διοικητικό 2ΓΒ: Έμμεσα 17/17 Τρίτεκνοι 28/38 (74%) Πολύτεκνοι 32/51 (63%) Τραυμ. Πολέμου 1/2 (50%) Παλλινοστ. 2/2 - Μουσουλμ. 0/2 - Εθν.Αντιστ. 0/2 - Κάλυψη 70% konstantinos84 Αν χρειαζόμαστε 5 θέσεις αναπλήρωσης πολυτέκνων, δίνονται οι 5 τελευταίες που είχαν γενικής (έστω όλες Χίο, νησιά)...και ψάχνουμε όλους τους επιλαχόντες αναπληρωτές ειδικής, αυτοί με τα περισσότερα μόρια παίρνουν κάθε μία από αυτές τις 5... Αν 1-2 από αυτές ή και καμία, δεν την έχει δηλώσει κανένας επιλαχών ειδικής, τότε αυτές οι θέσεις γυρνάνε σε γενκής... Ελπίζω να το έκανα λιανά...
|
|
pokem
Pink Panther
|
Post by pokem on Apr 13, 2024 15:03:45 GMT
Πως επιτρέπει ο νομος να μεινουν εκτος διοριστέων ατομα ειδικής οταν δεν εχει συμπληρωθεί το ποσοστό τους στον πίνακα; Αυτό ως ενδεχόμενο μόνο όταν έχουν δηλώσει τις ίδιες θέσεις και αυτές είναι σε αριθμό λιγότερες απο το προβλεπόμενο ποσοστό των ειδικών. Δηλαδή για παράδειγμα: το 16% των ειδικών να αντιστοιχεί σε 16 θέσεις και όλοι οι υποψηφιοι ειδικής να εχουν επιλέξει τις ίδιες 10 θέσεις και καμία επιπλέον, οπότε ο ΑΣΕΠ δεν μπορει να τους διορίσει όλους. Παλι δεν εχει γίνει σωστα η αναπλήρωση και θα περιμένουμε τους οριστικούς. Ομως τότε δεν θα εχουμε δικαιωμα ενστασης. Απάντησα και από πάνω ακριβώς τι λέει το ΦΕΚ... (ποτέ εξάλλου ούτε με Κ δεν γέμιζαν οι θέσεις ειδικών)... Οι αναπληρώσεις έγιναν όπως λέει το ΦΕΚ, όπως σε 1ΓΒ και όπως μας ενημέρωνε το ΑΣΕΠ τους προηγούμενους μήνες... Όποιος θέλει μπορεί να δράσει όπως θέλει βέβαια.. Για τις Κ δεν έχω άποψη. Για την 1ΓΒ στα οριστικά έγιναν οι αναπληρώσεις σωστά. Εκεί υπήρχαν μόνο 2 θέσεις για ειδικές. Οπότε λογικό να μείνουν αδιοριστοι ειδικής. Εγώ όντας ειδικής ειμαι διοριστεος σε πάνω από 2 διαγωνισμούς με την πρώτη κατανομη στην πρώτη μου επιλογη, δεν νιώθω προσωπικά αδικημένος. Γενικά όμως είναι αδικία προς τις ειδικές κατηγορίες και εκεί χρειάζεται συλλογική αντίδραση.
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 13, 2024 15:07:48 GMT
Απάντησα και από πάνω ακριβώς τι λέει το ΦΕΚ... (ποτέ εξάλλου ούτε με Κ δεν γέμιζαν οι θέσεις ειδικών)... Οι αναπληρώσεις έγιναν όπως λέει το ΦΕΚ, όπως σε 1ΓΒ και όπως μας ενημέρωνε το ΑΣΕΠ τους προηγούμενους μήνες... Όποιος θέλει μπορεί να δράσει όπως θέλει βέβαια.. Για τις Κ δεν έχω άποψη. Για την 1ΓΒ στα οριστικά έγιναν οι αναπληρώσεις σωστά. Εκεί υπήρχαν μόνο 2 θέσεις για ειδικές. Οπότε λογικό να μείνουν αδιοριστοι ειδικής. Εγώ όντας ειδικής ειμαι διοριστεος σε πάνω από 2 διαγωνισμούς με την πρώτη κατανομη στην πρώτη μου επιλογη, δεν νιώθω προσωπικά αδικημένος. Γενικά όμως είναι αδικία προς τις ειδικές κατηγορίες και εκεί χρειάζεται συλλογική αντίδραση. Aυτό είναι κάτι άλλο...το συζητούσαμε εδώ ότι μπορεί αυτός ο νόμος να μην συμφέρει τελικά τους ειδικής... Κάποιοι προτιμούν αυτό τον τρόπο γιατί διαλέγουν περιοχή, κάποιοι το παλιό, οι περισσότεροι θα ήθελαν τον νέο όμως να δίνεται προτεραιότητα μεγαλύτερη στις ειδικές... Πάντως για τον 2Γ, ξέραμε πως έτσι θα πάει εξαρχής... Βέβαια η μη αναλυτική επεξήγηση, άφηνε πάντα παραθυράκια κι άλλων ερμηνειών...{τι πιο σύνηθες!!!} ΥΓ.: Και στης 1ΓΒ (ελεγκτές): κάλυψη (87,5%) ειδικών....πάλι δεν υπήρχε πλήρωση ποσοστών..
|
|
|
Post by ev27 on Apr 13, 2024 15:13:23 GMT
Απάντησα και από πάνω ακριβώς τι λέει το ΦΕΚ... (ποτέ εξάλλου ούτε με Κ δεν γέμιζαν οι θέσεις ειδικών)... Οι αναπληρώσεις έγιναν όπως λέει το ΦΕΚ, όπως σε 1ΓΒ και όπως μας ενημέρωνε το ΑΣΕΠ τους προηγούμενους μήνες... Όποιος θέλει μπορεί να δράσει όπως θέλει βέβαια.. Για τις Κ δεν έχω άποψη. Για την 1ΓΒ στα οριστικά έγιναν οι αναπληρώσεις σωστά. Εκεί υπήρχαν μόνο 2 θέσεις για ειδικές. Οπότε λογικό να μείνουν αδιοριστοι ειδικής. Εγώ όντας ειδικής ειμαι διοριστεος σε πάνω από 2 διαγωνισμούς με την πρώτη κατανομη στην πρώτη μου επιλογη, δεν νιώθω προσωπικά αδικημένος. Γενικά όμως είναι αδικία προς τις ειδικές κατηγορίες και εκεί χρειάζεται συλλογική αντίδραση. Συλλογική δράση χρειάζεται ώστε να μην χρειάζεται οι ειδικές κατηγορίες να περνάνε το στάδιο του διαγωνισμού. Για εμένα θα έπρεπε εξαρχής να προβλέπονται θέσεις ανά υπηρεσία ώστε να γίνεται απορρόφηση. Και μάλιστα στην πόλη τους ειδικά στις περιπτώσεις των άμεσα ή έμμεσα ΑΜΕΑ.
|
|
|
Post by atridim on Apr 13, 2024 15:24:11 GMT
Το ελπίζω γιατί τελικά θυμάσαι επέλεξα 500 θέσεις σε όλη την ελλάδα.....γιατι σε άλλη περίπτωση ππου τελικά ισχύει αυτό του συλλόγου ΑΣΕΠ θα έχω κάνει τεράστια βλακεία και θα έπρεπε να έχω δηλώσει μόνο τις θέσεις κοντά σε εμένα...δε ξέρω βέβαια πως θα μπορούσε να ισχύσει αυτό του συλλόγου αφού μαζί το είδαμε πως στον 1ΓΒ ειδικές ομάδες με πολύ επιλεκτικές επιλογές έμειναν εκτός εντελώς.... Δεν έκανες βλακεία. Το αντίθετο. Κινήθηκες όπως έπρεπε και σίγουρα διορίζεσαι. Εύχομαι να έχεις και τύχη ώστε να διοριστείς στην καλύτερη επιλογή σου.
Αυτά που γράφει η Persefoni ισχύουν. Οι αναπληρώσεις γίνονται χαμηλά. Αυτά που κυκλοφόρησαν ότι ο αλγόριθμος για αντικαταστάσεις πάει ψηλά στον πίνακα δεν ισχύουν. Αν και δεν σε ξέρω σε ευχαριστώ απ' την καρδιά μου, είναι πολύ δύσκολη η τελευταία περίοδος και ελπίζω τουλάχιστον αυτή η προσπάθεια να πάει καλά. Πλέον νομίζω μπορούμε με σιγουριά να λέμε για το πως δουλεύει το σύστημα, δυστυχώς δεν είναι εδώ σε αυτή την τρομερή παρέα και χάνουν την πληροφορία οπότε τώρα πέσαν από τα σύννεφα.. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Καλοκαίρι 2024 σε περιμένουμε διορισμένοι και με ελπίδα για το αύριο!!!
|
|