|
Post by billy on Apr 15, 2024 22:45:43 GMT
Μισό λεπτό γιατί έχω μπερδευτεί. Το πρόβλημα προέκυψε επειδή κάποιου/ας συναδέλφου πήρε τη θέση κάποιος επίσης Ειδικής με χαμηλότερο βαθμό; Αν το κατάλαβα καλά, αντικαθιστώντας "αποκλειστικώς τελευταίους ισαρίθμους" το σύστημα "πηδάει" τους ειδικής που έχουν χωθεί βαθμολογικά μεταξύ γενικής και ο αντικαταστάτης ειδικής τελικώς πάει πιο πάνω από τον "ειδικογενικής".
|
|
|
Post by asep2050 on Apr 15, 2024 22:46:13 GMT
Το "ισάριθμοι" σημαίνει "ισάριθμοι". Όπως κι αν το διαβάσει κανείς... Το σύμπαν μπερδεύτηκε (και δεν νόμιζε, δυστυχώς). Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, είναι προς το συμφέρον όλων των επιτυχόντων 2Γ να ξεκαθαρίσει ΕΓΓΡΑΦΩΣ το ΑΣΕΠ πώς εφαρμόζει τον αμφίσημο Νόμο. Και από εκεί και μετά ο καθέναν πράττει προς το συμφέρον του. Περιμένουμε καμιά σοβαρή, επίσημη απάντηση από ΑΣΕΠ, παιδιά της ΤΕ. Βασικά τόσους μήνες ίσως όσοι ασχολούνται, ακόμη και ΠΕ, να το έχουν επιδιώξει και να υπάρχει κάπου στο φόρουμ. Θέλεις να εξηγήσεις γιατί βάζεις τη λέξη ισάριθμοι σε εισαγωνικά, όταν η έννοια της είναι μονοσήμαντη;
Επίσης, γιατί δεν λαμβάνεις υπόψη τη φράση "κατά αύξουσα σειρά κατάταξης με αφετηρία τον υποψήφιο με τη χαμηλότερη σειρά κατάταξης" που αφορά το εύρος των ισάριθμων;
Λέει σε απλά ελληνικά, 10 μου λείπουν, τους τελευταίους 10 θα αντικαταστήσω. Τη βαθμολογία την αγνοώ έτσι κι αλλιώς, καθώς αυτοί που φεύγουν από τον πίνακα είχαν μεγαλύτερη βαθμολογία. Με ενδιαφέρουν οι προτιμήσεις. Όποιος ειδικής θέλει να πάει, θα πάει. Όποιος δεν θέλει, δεν θα πάει. Αν δεν θέλει κανένας, τότε κανένας δεν θα πάει. Με το ζόρι δεν γίνεται, όπως και στις Κ. Και εκεί αν δεν δήλωνε την προβλεπόμενη θέση κάποιος ειδικής κατηγορίας, πήγαινε στη γενική. Δεν βλέπω διαφορά. Ο μαξιμαλισμός είμαι ειδικής κατηγορίας και θα πάω όπου θέλω με την ελάχιστη βαθμολογία, δεν προκύπτει από πουθενά.
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 15, 2024 23:10:27 GMT
Όπως λένε: Ο καθένας διαλέγει την αλήθεια που τον συμφέρει... Οι ειδικής σου λένε ισάριθμοι από κάτω προς τα πάνω, όσο πάνω πάει ρε παιδί μου τέρμα, αρκεί να καλυφθούν τα ποσοστά. Οι γενικής λένε, ισάριθμοι αποκάτω σημαίνει θέλουμε 5, παίρνουμε τις 5 τελευταίες και τέλος. Το ΑΣΕΠ τόσους μήνες διαβεβαίωνε πως ισχύει το δεύτερο όπως και έγινε... Αποτέλεσμα δεν καλύπτονται πλήρως οι ειδικές σε ΤΕ (στους ΠΕ θα υπάρχει κάλυψη πιστεύω), αλλά ούτε με Κ καλύπτονταν ποτέ... Συνεχίζοντας προκύπτει κι άλλο ζήτημα (που εμείς που ασχολούμαστε το ξέραμε μήνες τώρα, το ΑΣΕΠ δεν ξέρω), δηλαδή ανισοκατανομή θέσεων μεταξύ 1ης κατανομής ειδικών και αναπληρωτών ειδικών... Αυτό το πρόβλημα θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο αν πήγαινε το ψάξιμο ως επάνω, περισσότεροι αδικημένοι ειδικών.. Σου λέει το ΑΣΕΠ πόσες αναπληρώσεις γίνονται σε κάθε κλάδο? 10-20..Οκ, πόσοι από τους ειδικής 1ης κατανομής αδικούνται από αυτό γύρω στους 10/κλάδο ΜΑΧ... Εεεε οκ, σιγά μωρέ, ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί τώρα..? Σιγά μην αλλάξουμε τώρα πάλι τον αλγόριθμο για τόσους... Το είδαμε και αργά, έχουμε και έτοιμο χρονοδιάγραμμα να δώσουμε, πάμε και με ταχύτητες φωτός για 2024 που να αργοπορούμε τώρα επιπλέον... Πιστεύω τελικά είναι και θέμα πλειοψηφιών...
|
|
|
Post by billy on Apr 15, 2024 23:10:46 GMT
Το "ισάριθμοι" γίνεται αμφίσημο εντός του εδάφιου 3 του αρ.24 που το περιέχει μέσα στις υπόλοιπες 12 γραμμές. Το κόντεξτ είναι αμφίσημο. Κανένας μαξιμαλισμός δεν προκύπτει, επειδή δεν υφίσταται. Ούτε όπου θέλουν πάνε οι ειδικής ούτε απαραίτητα ελάχιστη βαθμολογία έχουν. Υπάρχουν και άλλοι εκατοντάδες παραπάνω και παρακάτω (στην ΠΕ χιλιάδες...). Ποσοστό που δηλώνεται ότι προστατεύεται, πρέπει να προστατεύεται. Εννοείται βάσει προτιμήσεων. Έτσι νομίζω εγώ, ρε παιδιά, δεν ξέρω... Αυτό που μας λείπει είναι οι επίσημες διευκρινήσεις, για να καταλάβουμε ακριβώς πώς εφαρμόζεται ο νόμος.
|
|
|
Post by asep2050 on Apr 15, 2024 23:12:04 GMT
Δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου δεν απαντούσαν σε όποιον έθετε ερώτημα σχετικό με τις αντικαταστάσεις. 30/11/2023 βγήκαν τα προσωρινά της 1ΓΒ με τις αντικαταστάσεις. Τόσο ασχολήθηκαν, τέτοιο αποτέλεσμα έχουν.
Το ποσοστό των ειδικών που δεν συμπληρώνεται, δεν είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθεί. Και στις Κ δεν συμπληρωνόταν. Δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να πάει κάπου που δεν θέλει. Οι αντικαταστάσεις προβλέπεται να γίνονται βάση βαθμολογίας, και για αυτό ακριβώς το λόγο αφορούν τις τελευταίες θέσεις του πίνακα που δεν κατάφεραν οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι να πιάσουν. Για να γίνει αυτό που λες, δηλαδή να συμπληρωθεί όλο το ποσοστό, τότε θα πρέπει όποιος ειδικής δεν μπήκε με την 1η κατανομή να πάει στην με τη 2η κατανομή όπου έχει δηλώσει αντικαθιστώντας μέχρι και τον 1ο του πίνακα. Αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι δεν γίνεται, καθώς είναι καταστρατήγηση του γραπτού διαγωνισμού. Και η αδικία που θα προέκυπτε είναι αντίστοιχη με αυτή μεταξύ ατόμων των ειδικών μετά τις αντικαταστάσεις που συζητάμε τώρα.
Φίλε asep2050, όπως αντιλαμβάνεσαι, η πρωτοτυπία του πράγματος και η έλλειψη επίσημων διευκρινίσεων μας οδηγεί να να ερμηνεύουμε τον νόμο κατά το δοκούν. Στις Κ το ποσοστό όντως δεν ήταν απαραίτητο να συμπληρωθεί, αλλά δεν έμενε εκτός υποψήφιος ειδικής που έχει δηλώσει θέση ειδικής για να πάει αυτή σε γενικής. Εκτός και αν δήλωνε θέση γενικής και δεν την έπιανε. Γιαυτό λένε αρκετοί ότι η μείξη των πινάκων ήταν λάθος. Ναι, ας αντικαταστήσει και τον 1ο του πίνακα, έτσι που το κάνανε. Εάν ο νόμος προβλέπει στο άρθρο 13 προστασία για συγκεκριμένο ποσοστό, θα πρέπει να προστατεύει αυτό το ποσοστό. Άσχετα αν κάποιοι το θεωρούν μεγάλο, ανάξιο να ανέλθει στην κορυφή, ή οτιδήποτε άλλο. Ειδάλλως να το μειώσει ξεκάθαρα ή να προβλέψει άλλη διαδικασία κατάρτισης πινάκων. Να ξέρει ο καθένας μας τι γίνεται εξ αρχής. Το άρθρο 13 δεν προβλέπει προστασία για συγκεκριμένο ποσοστό. Προβλέπει μόνο το ποσοστό κατανομής των θέσεων των ειδικών κατηγοριών στην προκήρυξη. Αυτή η παρανόηση έχει συζητηθεί εκτενέστατα. Ανήκει στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Το άρθρο 24 Πίνακες διοριστέων/προσληπτέων του Ν 4765/2021 - που ανήκει στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, προβλέπει τις αντικαταστάσεις.
Γενικά πουθενά δεν προβλέπει ο Νόμος οποιαδήποτε προστασία ή πρόκριση έναντι της γενικής κατηγορίας, παρά μόνο στο άρθρο 24 για τις αντικαταστάσεις.
Επέτρεψε μου τέλος να σου πω, ότι δεν ερμηνεύω το Νόμο αυθαίρετα. Δεν με συμφέρει να είμαι ευτυχής εν αγνοία μου. Το αν ο Νόμος είναι κακός είναι άλλη συζήτηση. Κατά πάσα πιθανότητα είναι. Εγώ τον βλέπω ως την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Στις Κ συγκεκριμένες θέσεις, άρα λίγες επιλογές ή καμία. Εδώ όλες οι θέσεις αλλά θέλει βαθμό, λόγω ανταγωνισμού. Σε αυτό το πλαίσιο που ορίζει ο συγκεκριμένος Νόμος, προσπαθεί να βρει την ισορροπία για να διασφαλίσει καταρχήν αυτό που πρεσβεύει. Ότι είναι διαγωνισμός. Τρίτη εκδοχή για την κατάρτιση των πινάκων των ειδικών κατηγοριών ή προκηρύξεων διαφορετικών για τις ειδικές κατηγορίες καλώς να ορίσουν. Λάβε όμως υπόψη σου, ότι ενώ προβλέπεται ιδιαίτερη προκήρυξη για τα άτομα με αναπηρία, που χρήζουν της μέγιστης προστασίας, μέχρι σήμερα δεν έγινε το οτιδήποτε. Τους ξέχασαν. Τόσο απλά και κυνικά.
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 15, 2024 23:16:11 GMT
Το "ισάριθμοι" γίνεται αμφίσημο εντός του εδάφιου 3 του αρ.24 που το περιέχει μέσα στις υπόλοιπες 12 γραμμές. Το κόντεξτ είναι αμφίσημο. Κανένας μαξιμαλισμός δεν προκύπτει, επειδή δεν υφίσταται. Ούτε όπου θέλουν πάνε οι ειδικής ούτε απαραίτητα ελάχιστη βαθμολογία έχουν. Υπάρχουν και άλλοι εκατοντάδες παραπάνω και παρακάτω (στην ΠΕ χιλιάδες...). Ποσοστό που δηλώνεται ότι προστατεύεται, πρέπει να προστατεύεται. Εννοείται βάσει προτιμήσεων. Έτσι νομίζω εγώ, ρε παιδιά, δεν ξέρω... Αυτό που μας λείπει είναι οι επίσημες διευκρινήσεις, για να καταλάβουμε ακριβώς πώς εφαρμόζεται ο νόμος. Συμφωνούμε όμως γενικής και ειδικής ότι θα ήταν άκυρος ο γραπτός, αν πχ. 20 αναπληρωτές με 55 δήλωναν μία θέση και την έπαιρναν ενώ αυτές οι θέσεις θα πήγαιναν αντίστοιχα στους 20 πρώτους γενικής με 100++ και μένουν εκτός...? Και αυτό δεν είναι απαξίωση των εξετάσεων και αδικία για αυτούς που έχουν μαζέψει τόσα μόρια...? ΥΓ.: Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα έπρεπε όλοι οι γενικής να ξαναδηλώσουν θέσεις, να βάλουν τα πάντα όλα, γιατί μόνο έτσι θα είχαν μια σχετική σιγουριά για διορισμό οπουδήποτε (ειδικά οι ΠΕ, ξανά μανά δήλωση θέσεων, άνοιγμα pdf για τρίτη φορά....🥶)... Πράγμα που δεν είχε ειπωθεί ποτέ...ίσα-ίσα ο πρόεδρος έλεγε λίγες θέσεις βάλτε, μόνο όσες σας ενδιαφέρουν κλπ..
|
|
|
Post by asep2050 on Apr 15, 2024 23:48:47 GMT
Όπως λένε: Ο καθένας διαλέγει την αλήθεια που τον συμφέρει... Οι ειδικής σου λένε ισάριθμοι από κάτω προς τα πάνω, όσο πάνω πάει ρε παιδί μου τέρμα, αρκεί να καλυφθούν τα ποσοστά. Οι γενικής λένε, ισάριθμοι αποκάτω σημαίνει θέλουμε 5, παίρνουμε τις 5 τελευταίες και τέλος. Το ΑΣΕΠ τόσους μήνες διαβεβαίωνε πως ισχύει το δεύτερο όπως και έγινε... Αποτέλεσμα δεν καλύπτονται πλήρως οι ειδικές σε ΤΕ (στους ΠΕ θα υπάρχει κάλυψη πιστεύω), αλλά ούτε με Κ καλύπτονταν ποτέ... Συνεχίζοντας προκύπτει κι άλλο ζήτημα (που εμείς που ασχολούμαστε το ξέραμε μήνες τώρα, το ΑΣΕΠ δεν ξέρω), δηλαδή ανισοκατανομή θέσεων μεταξύ 1ης κατανομής ειδικών και αναπληρωτών ειδικών... Αυτό το πρόβλημα θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο αν πήγαινε το ψάξιμο ως επάνω, περισσότεροι αδικημένοι ειδικών.. Σου λέει το ΑΣΕΠ πόσες αναπληρώσεις γίνονται σε κάθε κλάδο? 10-20..Οκ, πόσοι από τους ειδικής 1ης κατανομής αδικούνται από αυτό γύρω στους 10/κλάδο ΜΑΧ... Εεεε οκ, σιγά μωρέ, ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί τώρα..? Σιγά μην αλλάξουμε τώρα πάλι τον αλγόριθμο για τόσους... Το είδαμε και αργά, έχουμε και έτοιμο χρονοδιάγραμμα να δώσουμε, πάμε και με ταχύτητες φωτός για 2024 που να αργοπορούμε τώρα επιπλέον... Πιστεύω τελικά είναι και θέμα πλειοψηφιών... Ειλικρινά, με "έκαψες" με αυτό μήνυμα!
1. Δεν λέμε εμείς της γενικής ποια είναι η αύξουσα σειρά που περιγράφει ο Νόμος. Θυμήσου ότι όλα τα σενάρια έπεσαν στη συζήτηση μας, μέχρι που ο τότε αδιόριστος και νυν διορισμένος, όπως και ο robinhood, κατέληξαν σε κάποια που πλησίαζαν. Στη συνέχεια δόθηκαν οι τηλεφωνικές διευκρινήσεις που έχεις στην 1η σελίδα και μετά ήρθε η επιβεβαίωση της 1ΓΒ και τώρα της 2ΓΒ. 2. Προστασία για 100% πλήρωση των θέσεων των ειδικών κατηγοριών δεν έχω διαβάσει πουθενά στον Νόμο. Αν ήθελε κάτι τέτοιο ο νομοθέτης θα το ανέφερε ρητά. Αντίθετα προβλέπει ότι στην περίπτωση μη πλήρωσης οι θέσεις καλύπτονται από τη γενική κατηγορία.
3. Το πρόβλημα με τις αδικίες εντός των ειδικών κατηγοριών δεν προέκυψε τώρα, αλλά από 30-11-2023 που αναρτήθηκαν τα προσωρινά της 1ΓΒ. Έγινε σχετική ένσταση;
4. Αν το πρόβλημα γίνει μεγαλύτερο ή μικρότερο μεταξύ των ειδικών κατηγοριών αν οι αντικαταστάσεις απλωθούν σε όλο τον πίνακα, είναι το λιγότερο. Οι γενικής που θα φύγουν από τον πίνακα, ενώ δεν προβλέπεται είναι το πρόβλημα. Και οι υποψήφιοι της γενικής πρέπει να προστατευτούν.
5. Το ΑΣΕΠ δεν ασχολήθηκε σοβαρά ποτέ και σε καμία φάση του 2Γ και των προκηρύξεων. Δεν είναι τυχαίο που όλα τα ευτράπελα μόνο σε εμάς συμβαίνουν. 6. Αυτό με το χρονοδιάγραμμα, να μου το θυμηθείς. Θα γίνει το inside joke μας, που λέμε και στο χωριό μου. 7. Διαφωνώ περί πλειοψηφιών. Οι ειδικής της 1ης κατανομής που αδικήθηκαν, θα δικαιωθούν και ας είναι ελάχιστοι. Και έτσι πρέπει.
Το είχα γράψει εδώ και πολύ καιρό:
Έγραψε τη "μαγική" φράση στο Νόμο "με αντικατάσταση ισάριθμων μη υπαγομένων στις ειδικές κατηγορίες διοριστέων/προσληπτέων κατά αύξουσα σειρά κατάταξης με αφετηρία τον υποψήφιο με τη χαμηλότερη σειρά κατάταξης", και ησύχασε. Οι ειδικής κατηγορίας όταν το εφαρμόσει θα τον κυνηγάνε...
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 16, 2024 0:00:09 GMT
asep2050 Όπα μισό, με ποιο τρόπο πιστεύεις ότι μπορούν τελικά να δικαιωθούν αυτοί οι λίγοι έστω σε κάθε κλάδο...?
|
|
|
Post by asep2050 on Apr 16, 2024 0:08:24 GMT
Το "ισάριθμοι" γίνεται αμφίσημο εντός του εδάφιου 3 του αρ.24 που το περιέχει μέσα στις υπόλοιπες 12 γραμμές. Το κόντεξτ είναι αμφίσημο. Κανένας μαξιμαλισμός δεν προκύπτει, επειδή δεν υφίσταται. Ούτε όπου θέλουν πάνε οι ειδικής ούτε απαραίτητα ελάχιστη βαθμολογία έχουν. Υπάρχουν και άλλοι εκατοντάδες παραπάνω και παρακάτω (στην ΠΕ χιλιάδες...).Ποσοστό που δηλώνεται ότι προστατεύεται, πρέπει να προστατεύεται. Εννοείται βάσει προτιμήσεων. Έτσι νομίζω εγώ, ρε παιδιά, δεν ξέρω... Αυτό που μας λείπει είναι οι επίσημες διευκρινήσεις, για να καταλάβουμε ακριβώς πώς εφαρμόζεται ο νόμος. Μιλάμε για τις αντικαταστάσεις και πόσο ψηλά φτάνουν ή θα έπρεπε να φτάνουν κατά την άποψη σου.
Στην 1ΓΒ (ελεγκτές) έφυγαν από τον πίνακα υποψήφιοι με 76,5 και οι αντικαταστάτες είχαν από 75,25 έως 59,5. Η πλειοψηφία κάτω από 70, 12 στους 18. Στην 2ΓΒ (διοικητικό) έφυγαν από τον πίνακα υποψήφιοι με 73,63 και οι αντικαταστάτες έφτασαν στο 64.
|
|
|
Post by asep2050 on Apr 16, 2024 0:12:08 GMT
asep2050 Όπα μισό, με ποιο τρόπο πιστεύεις ότι μπορούν τελικά να δικαιωθούν αυτοί οι λίγοι έστω σε κάθε κλάδο...? Με τον κλασσικό του ΑΣΕΠ που μας έχει συνηθίσει. Θα καταλάβει την πατάτα του και θα το διορθώσει, όπως άνοιξε και τις αιτήσεις γιατί είχε λερωμένη τη φωλιά του.
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 16, 2024 0:20:07 GMT
asep2050 Όπα μισό, με ποιο τρόπο πιστεύεις ότι μπορούν τελικά να δικαιωθούν αυτοί οι λίγοι έστω σε κάθε κλάδο...? Με τον κλασσικό του ΑΣΕΠ που μας έχει συνηθίσει. Θα καταλάβει την πατάτα του και θα το διορθώσει, όπως άνοιξε και τις αιτήσεις γιατί είχε λερωμένη τη φωλιά του. Θα διορθώσει κατόπιν ενστάσεων, μόνο σε αυτούς που έκαναν ή σε όλους τους αδικημένους εξίσου ή θα το δει τώρα από τηλέφωνα και θα εκδώσει εκ νέου νέους πίνακες...? Τι πιστεύεις από αυτά...? Και αν γίνει με ενστάσεις έστω ότι είναι γύρω στους 100/1223 οι ΤΕ, φαντάζεσαι με μεγαλύτερη κάλυψη ποσοστών πόσοι θα είναι οι ΠΕ...? Τουλάχιστον 500/4.100...
|
|
|
Post by billy on Apr 16, 2024 0:32:56 GMT
Το "ισάριθμοι" γίνεται αμφίσημο εντός του εδάφιου 3 του αρ.24 που το περιέχει μέσα στις υπόλοιπες 12 γραμμές. Το κόντεξτ είναι αμφίσημο. Κανένας μαξιμαλισμός δεν προκύπτει, επειδή δεν υφίσταται. Ούτε όπου θέλουν πάνε οι ειδικής ούτε απαραίτητα ελάχιστη βαθμολογία έχουν. Υπάρχουν και άλλοι εκατοντάδες παραπάνω και παρακάτω (στην ΠΕ χιλιάδες...).Ποσοστό που δηλώνεται ότι προστατεύεται, πρέπει να προστατεύεται. Εννοείται βάσει προτιμήσεων. Έτσι νομίζω εγώ, ρε παιδιά, δεν ξέρω... Αυτό που μας λείπει είναι οι επίσημες διευκρινήσεις, για να καταλάβουμε ακριβώς πώς εφαρμόζεται ο νόμος. Μιλάμε για τις αντικαταστάσεις και πόσο ψηλά φτάνουν ή θα έπρεπε να φτάνουν κατά την άποψη σου.
Στην 1ΓΒ (ελεγκτές) έφυγαν από τον πίνακα υποψήφιοι με 76,5 και οι αντικαταστάτες είχαν από 75,25 έως 59,5. Η πλειοψηφία κάτω από 70, 12 στους 18. Στην 2ΓΒ (διοικητικό) έφυγαν από τον πίνακα υποψήφιοι με 73,63 και οι αντικαταστάτες έφτασαν στο 64.
Οι έγγραφες επίσημες διευκρινήσεις του ΑΣΕΠ θα μας διαφωτίσουν και θα μας απομακρύνουν από τις εικασίες και τους αιχμηρούς τόνους. Αυτό μόνο έχω να σου πω εγώ. Καλό ξημέρωμα σε όλους.
|
|
|
Post by konstantinos84 on Apr 16, 2024 0:53:36 GMT
Παιδιά εάν μου επιτρέπεται in my opinion το θέμα εξαντλήθηκε. Ο καθένας υποστηρίζει και θα υποστηρίξει τα συμφέροντά του. Είτε Γενικής, είτε Ειδικής. ΘΕΜΙΤΟ!!!!! Ο Νόμος λέει ότι η αντικατάσταση αναφέρει ότι πάει στους πχ 5 τελευταίους της Γενικής. Πάει και τελειώσε! Δεν με συμφέρει πιθανώς, αλλά αυτός είναι. Τώρα αυτό με τους Ειδικής και ΓενικόΕιδικής! ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν ξέρει γιατί έγινε. Ότι και να λέμε είναι εικασίες, υποθέσεις. Απόλυτα σίγουροι δεν μπορεί να είμαστε. Ας περιμένουμε την απάντηση (εάν υπάρξει) του ΑΣΕΠ στην κοπέλα (έστειλε; θα στείλει) και θα δούμε. Ίσως και μια έγγραφη διευκρίνιση του ΑΣΕΠ ή διόρθωση. Όλα είναι πιθανά! Βασίζεται κάπου; Έκανε λάθος; Αν είναι το 2ο να το διορθώσει! Με συμφέρει ή όχι! Αν είναι το 1ο θα το ακολουθήσει ακόμα και αν υπάρξουν αδικίες. Συμφέρει ή όχι. Θεωρώ τραβηγμένο να μην το βασίζει πουθενά ή να βαρέθηκαν να τρέξουν εκ νέου τον αλγόριθμό. Ήξεραν ότι θα γίνει αντιληπτό και ότι θα έχουμε αντιδράσεις και ενστάσεις. Δεν γίνεται να μην το έπαιρνε χαμπάρι κανείς μας. Αλλά από αυτούς όλα τα περιμένω. Επίσης η συμμετοχή των Ειδικών Κατηγοριών με αυτό τον τρόπο στις Προκηρύξεις τους Γραπτού, είναι Νόμος του ΑΣΕΠ. Δίκαιος ή άδικος. Θέμιτη και σεβαστή κάθε άποψη αλλά είναι Νόμος! ΥΓ Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να διαπιστώναμε (δεν θυμάμαι αν ειπώθηκε) αν εκτός από την κοπέλα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. ΥΓ 2 Ρε είμαστε επιτυχόντες του πλέον δύσκολου Γραπτού Διαγωνισμού και μιλάμε για ποιος το έχει ....μεγαλύτερο........... το δίκιο;;; Εν τω μεταξύ τρέχουν Κ, θέσεις διοικητικές στα Νοσοκομεία, ΣΟΧ που γίνονται ΙΔΑΧ, κομματικοί διορισμοί σε ΟΣΕ, ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ. Μια χαρά τους βολεύει να μη ασχολούμαστε με αυτά, αλλά να τρωγόμαστε Γενικής - Ειδικής, Εντοπιότητα - Μη Εντοπιότητα, Μέτρημα ή μη όλης της προϋπηρεσίας κλπ. Καλό Ξημέρωμα!!! Πέφτω για ύπνο γιατί αύριο έχει κλάδεμα ελιών!!! www.youtube.com/watch?v=o7RBvp8-SDU
|
|
|
Post by asep2050 on Apr 16, 2024 1:02:52 GMT
Μιλάμε για τις αντικαταστάσεις και πόσο ψηλά φτάνουν ή θα έπρεπε να φτάνουν κατά την άποψη σου.
Οι έγγραφες επίσημες διευκρινήσεις του ΑΣΕΠ θα μας διαφωτίσουν και θα μας απομακρύνουν από τις εικασίες και τους αιχμηρούς τόνους. Αυτό μόνο έχω να σου πω εγώ. Καλό ξημέρωμα σε όλους. Δεν έχουν σκοπό να το κάνουν. Το γράφω συνέχεια ότι τουλάχιστον εγκύκλιο θα έπρεπε να εκδώσουν, σχετικά με τον αλγόριθμο.
Λυπάμαι, αν βλέπεις αιχμηρό τόνο στην παράθεση στοιχείων. Δεν ήταν στις προθέσεις μου.
|
|
|
Post by asep2050 on Apr 16, 2024 1:08:42 GMT
Με τον κλασσικό του ΑΣΕΠ που μας έχει συνηθίσει. Θα καταλάβει την πατάτα του και θα το διορθώσει, όπως άνοιξε και τις αιτήσεις γιατί είχε λερωμένη τη φωλιά του. Θα διορθώσει κατόπιν ενστάσεων, μόνο σε αυτούς που έκαναν ή σε όλους τους αδικημένους εξίσου ή θα το δει τώρα από τηλέφωνα και θα εκδώσει εκ νέου νέους πίνακες...? Τι πιστεύεις από αυτά...? Και αν γίνει με ενστάσεις έστω ότι είναι γύρω στους 100/1223 οι ΤΕ, φαντάζεσαι με μεγαλύτερη κάλυψη ποσοστών πόσοι θα είναι οι ΠΕ...? Τουλάχιστον 500/4.100... Ειλικρινά, το μόνο που πιστεύω είναι ότι το ΑΣΕΠ θα δώσει άλλη μια λύση του ποδαριού. Και η πιο εύκολη είναι η ανακατάταξη μόνο εντός του ίδιου πίνακα, τοπικές τράμπες.
Κάτσε τώρα μπαίνω σε mood προβλέψεων... Θα βγει ανακοίνωση: "όποιος θεωρεί ότι δεν έχει λάβει τη θέση που έπρεπε να επικοινωνήσει με το ΑΣΕΠ, με την ειδική φόρμα 123Χ. Οδηγίες θα δει στο link, κλπ"
|
|