|
Post by asep2050 on Apr 16, 2024 1:16:38 GMT
Παιδιά εάν μου επιτρέπεται in my opinion το θέμα εξαντλήθηκε. Ο καθένας υποστηρίζει και θα υποστηρίξει τα συμφέροντά του. Είτε Γενικής, είτε Ειδικής. ΘΕΜΙΤΟ!!!!! Ο Νόμος λέει ότι η αντικατάσταση αναφέρει ότι πάει στους πχ 5 τελευταίους της Γενικής. Πάει και τελειώσε! Δεν με συμφέρει πιθανώς, αλλά αυτός είναι. Τώρα αυτό με τους Ειδικής και ΓενικόΕιδικής! ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν ξέρει γιατί έγινε. Ότι και να λέμε είναι εικασίες, υποθέσεις. Απόλυτα σίγουροι δεν μπορεί να είμαστε. Ας περιμένουμε την απάντηση (εάν υπάρξει) του ΑΣΕΠ στην κοπέλα (έστειλε; θα στείλει) και θα δούμε. Ίσως και μια έγγραφη διευκρίνιση του ΑΣΕΠ ή διόρθωση. Όλα είναι πιθανά! Βασίζεται κάπου; Έκανε λάθος; Αν είναι το 2ο να το διορθώσει! Με συμφέρει ή όχι! Αν είναι το 1ο θα το ακολουθήσει ακόμα και αν υπάρξουν αδικίες. Συμφέρει ή όχι. Θεωρώ τραβηγμένο να μην το βασίζει πουθενά ή να βαρέθηκαν να τρέξουν εκ νέου τον αλγόριθμό. Ήξεραν ότι θα γίνει αντιληπτό και ότι θα έχουμε αντιδράσεις και ενστάσεις. Δεν γίνεται να μην το έπαιρνε χαμπάρι κανείς μας. Αλλά από αυτούς όλα τα περιμένω. Επίσης η συμμετοχή των Ειδικών Κατηγοριών με αυτό τον τρόπο στις Προκηρύξεις τους Γραπτού, είναι Νόμος του ΑΣΕΠ. Δίκαιος ή άδικος. Θέμιτη και σεβαστή κάθε άποψη αλλά είναι Νόμος! ΥΓ Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να διαπιστώναμε (δεν θυμάμαι αν ειπώθηκε) αν εκτός από την κοπέλα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. ΥΓ 2 Ρε είμαστε επιτυχόντες του πλέον δύσκολου Γραπτού Διαγωνισμού και μιλάμε για ποιος το έχει ....μεγαλύτερο........... το δίκιο;;; Εν τω μεταξύ τρέχουν Κ, θέσεις διοικητικές στα Νοσοκομεία, ΣΟΧ που γίνονται ΙΔΑΧ, κομματικοί διορισμοί σε ΟΣΕ, ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ. Μια χαρά τους βολεύει να μη ασχολούμαστε με αυτά, αλλά να τρωγόμαστε Γενικής - Ειδικής, Εντοπιότητα - Μη Εντοπιότητα, Μέτρημα ή μη όλης της προϋπηρεσίας κλπ. Καλό Ξημέρωμα!!! Πέφτω για ύπνο γιατί αύριο έχει κλάδεμα ελιών!!! www.youtube.com/watch?v=o7RBvp8-SDUΚωνσταντίνε,
συμφωνώ με όλα όσα γράφεις εκτός από το "Ο καθένας υποστηρίζει και θα υποστηρίξει τα συμφέροντά του". Συζητάμε τι ισχύει και όχι τι συμφέρει τον καθένα. Αυτό είναι το πνεύμα του φόρουμ, και έχουμε βοηθηθεί όλοι από αυτές τις συζητήσεις. Για το μητρώο, για τις αιτήσεις, για τα δικαιολογητικά και δεν θυμάμαι πόσα άλλα. Συζητάμε για να γνωρίζουμε.
Καλή δύναμη για το κλάδεμα!
|
|
|
Post by konstantinos84 on Apr 16, 2024 1:20:34 GMT
Παιδιά εάν μου επιτρέπεται in my opinion το θέμα εξαντλήθηκε. Ο καθένας υποστηρίζει και θα υποστηρίξει τα συμφέροντά του. Είτε Γενικής, είτε Ειδικής. ΘΕΜΙΤΟ!!!!! Ο Νόμος λέει ότι η αντικατάσταση αναφέρει ότι πάει στους πχ 5 τελευταίους της Γενικής. Πάει και τελειώσε! Δεν με συμφέρει πιθανώς, αλλά αυτός είναι. Τώρα αυτό με τους Ειδικής και ΓενικόΕιδικής! ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν ξέρει γιατί έγινε. Ότι και να λέμε είναι εικασίες, υποθέσεις. Απόλυτα σίγουροι δεν μπορεί να είμαστε. Ας περιμένουμε την απάντηση (εάν υπάρξει) του ΑΣΕΠ στην κοπέλα (έστειλε; θα στείλει) και θα δούμε. Ίσως και μια έγγραφη διευκρίνιση του ΑΣΕΠ ή διόρθωση. Όλα είναι πιθανά! Βασίζεται κάπου; Έκανε λάθος; Αν είναι το 2ο να το διορθώσει! Με συμφέρει ή όχι! Αν είναι το 1ο θα το ακολουθήσει ακόμα και αν υπάρξουν αδικίες. Συμφέρει ή όχι. Θεωρώ τραβηγμένο να μην το βασίζει πουθενά ή να βαρέθηκαν να τρέξουν εκ νέου τον αλγόριθμό. Ήξεραν ότι θα γίνει αντιληπτό και ότι θα έχουμε αντιδράσεις και ενστάσεις. Δεν γίνεται να μην το έπαιρνε χαμπάρι κανείς μας. Αλλά από αυτούς όλα τα περιμένω. Επίσης η συμμετοχή των Ειδικών Κατηγοριών με αυτό τον τρόπο στις Προκηρύξεις τους Γραπτού, είναι Νόμος του ΑΣΕΠ. Δίκαιος ή άδικος. Θέμιτη και σεβαστή κάθε άποψη αλλά είναι Νόμος! ΥΓ Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να διαπιστώναμε (δεν θυμάμαι αν ειπώθηκε) αν εκτός από την κοπέλα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. ΥΓ 2 Ρε είμαστε επιτυχόντες του πλέον δύσκολου Γραπτού Διαγωνισμού και μιλάμε για ποιος το έχει ....μεγαλύτερο........... το δίκιο;;; Εν τω μεταξύ τρέχουν Κ, θέσεις διοικητικές στα Νοσοκομεία, ΣΟΧ που γίνονται ΙΔΑΧ, κομματικοί διορισμοί σε ΟΣΕ, ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ. Μια χαρά τους βολεύει να μη ασχολούμαστε με αυτά, αλλά να τρωγόμαστε Γενικής - Ειδικής, Εντοπιότητα - Μη Εντοπιότητα, Μέτρημα ή μη όλης της προϋπηρεσίας κλπ. Καλό Ξημέρωμα!!! Πέφτω για ύπνο γιατί αύριο έχει κλάδεμα ελιών!!! www.youtube.com/watch?v=o7RBvp8-SDUΚωνσταντίνε,
συμφωνώ με όλα όσα γράφεις εκτός από το "Ο καθένας υποστηρίζει και θα υποστηρίξει τα συμφέροντά του". Συζητάμε τι ισχύει και όχι τι συμφέρει τον καθένα. Αυτό είναι το πνεύμα του φόρουμ, και έχουμε βοηθηθεί όλοι από αυτές τις συζητήσεις. Για το μητρώο, για τις αιτήσεις, για τα δικαιολογητικά και δεν θυμάμαι πόσα άλλα. Συζητάμε για να γνωρίζουμε.
Δεν κατάλαβες. Όχι στο φόρουμ. Στις προκηρύξεις. Εγώ ως Ειδικης θεωρώ οτι αδικούμε από κατι, μπορώ να κάνω ένσταση. Το αντίστοιχο και ο Γενικής. Το ΑΣΕΠ θα αποφασίσει όμως
|
|
|
Post by asep2050 on Apr 16, 2024 2:20:51 GMT
Κωνσταντίνε,
Δεν κατάλαβες. Όχι στο φόρουμ. Στις προκηρύξεις. Εγώ ως Ειδικης θεωρώ οτι αδικούμε από κατι, μπορώ να κάνω ένσταση. Το αντίστοιχο και ο Γενικής. Το ΑΣΕΠ θα αποφασίσει όμως Όντως, δεν κατάλαβα. Μάλλον γιατί είναι το αυτονόητο αυτό που γράφεις τώρα.
|
|
kikib
Pink Panther
|
Post by kikib on Apr 16, 2024 11:51:59 GMT
Αυτή η στρέβλωση είναι αναπόφευκτη, Persefoni. Εφόσον ο υποψήφιος στο παράδειγμα δήλωσε Καρπενήσι, σημαίνει ότι το επιθυμεί. Η θέση κλειδώνει και διορίζεται. Υπάρχουν,όπως είδαμε και στη 2ΓΒ, πιθανότητες να μην γίνει καμία αναπλήρωση (βλ.έμμεσοι ΑΜΕΑ σε κάποιους κλάδους).Και αυτό τον κίνδυνο οι ειδικής που έχουν "οριακό" βαθμό, αλλά δήλωσαν πολλές θέσεις, τον αποφεύγουν. Από την άλλη αν δίνονταν όλες οι θέσεις προς αναπλήρωση ξανά σε όλους τους ειδικής (διοριστέους πρώτης κατανομής) θεωρώ ότι θα συμπιεζόταν πολύ ο τελικός αριθμός υποψηφίων που διορίζονται με αναπλήρωση και πολύ περισσότερες θέσεις θα γυρνούσαν σε υποψηφίους γενικής... Δηλαδή πιστεύουμε ότι το σκέφτηκαν αυτό και είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στις "ίσως μικρότερες καλύψεις ποσοστών ειδικών" & στην δίκαιη κατανομή θέσεων μεταξύ τους και επέλεξαν το πρώτο...? Εγώ πιστεύω ή δεν είχαν ιδέα καν, δεν μας διαβάζουν κιόλας, μήνες τα λέγαμε εδώ ή ήταν εσκεμμένο (για περισσότερες μη αποδοχές).. Άλλη εκδοχή δεν βρίσκω... Εγώ που μίλησα μαζί τους κατά την υποβολή των αιτήσεων μια χαρά το ήξεραν κ η κυρία μάλιστα στο τηλέφωνο είπε ότι καταλαβαίνει ότι γίνεται κάτι "άδικο" να το πω
|
|
|
Post by annavel on Apr 16, 2024 12:57:16 GMT
Παιδιά η επίσημη απάντηση είναι ότι το ερώτημα σας θα πρέπει να υποβληθεί με την μορφή ένστασης.
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 16, 2024 14:16:39 GMT
Παιδιά η επίσημη απάντηση είναι ότι το ερώτημα σας θα πρέπει να υποβληθεί με την μορφή ένστασης. Μάλιστα...{δηλαδή δεν ξέρουμε τι θα γίνει & αν, κάντε ένσταση να δούμε πόσοι το έχετε δει και σας ενδιαφέρει & βλέπουμε...), το μεταφράζω εγώ... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!!
|
|
|
Post by annavel on Apr 16, 2024 14:26:22 GMT
Παιδιά η επίσημη απάντηση είναι ότι το ερώτημα σας θα πρέπει να υποβληθεί με την μορφή ένστασης. Μάλιστα...{δηλαδή δεν ξέρουμε τι θα γίνει & αν, κάντε ένσταση να δούμε πόσοι το έχετε δει και σας ενδιαφέρει & βλέπουμε...), το μεταφράζω εγώ... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!! Και εγώ έτσι το κατάλαβα τύπου αντε να δούμε πόσοι είστε για να κρίνουμε αν αξίζει να ασχοληθούμε με την περίπτωση σας που σιγά μην ασχοληθούμε στην τελική.Μιας και μου το είπαν πάντως επίσημα θα δώσω το 20ευρω με δόξα και τιμη
|
|
glyka
Kill Bill
|
Post by glyka on Apr 16, 2024 19:33:54 GMT
Καλησπέρα και συγγνώμη προκαταβολικά για την αδαή ερώτηση που θα θέσω. Αν δεν είναι μεγάλος κόπος μπορείτε να μου εξηγήσετε πως γνωρίζετε αν μπήκατε (ή όχι) από αναπλήρωση; Φαίνεται κάπου στο αρχείο ή υπολογίζεται;
|
|
|
Post by Persefoni on Apr 16, 2024 19:57:07 GMT
Καλησπέρα και συγγνώμη προκαταβολικά για την αδαή ερώτηση που θα θέσω. Αν δεν είναι μεγάλος κόπος μπορείτε να μου εξηγήσετε πως γνωρίζετε αν μπήκατε (ή όχι) από αναπλήρωση; Φαίνεται κάπου στο αρχείο ή υπολογίζεται; Δεν φαίνεται, θέλει ψάξιμο.... αν κάποιος είναι διοριστέος ειδικής και μπει σε θέση με μόρια λιγότερα από κάποιον άλλον (που την ήθελε, ειδικής ή γενικής, διοριστέο ή μη), τότε είναι αναπληρωτής... Αν τα έχω βρει σωστά, στο διοικητικό ο πρώτος αναπληρωτής έχει 72,5 και στο οικονομικό 71,75 esdda2.freeforums.net/thread/165/2?page=43&scrollTo=92492
|
|
|
Post by billy on Apr 16, 2024 21:31:13 GMT
Καλησπέρα και συγγνώμη προκαταβολικά για την αδαή ερώτηση που θα θέσω. Αν δεν είναι μεγάλος κόπος μπορείτε να μου εξηγήσετε πως γνωρίζετε αν μπήκατε (ή όχι) από αναπλήρωση; Φαίνεται κάπου στο αρχείο ή υπολογίζεται; Σιγά βρε που ζητάς και συγγνώμη, όλοι ψαχνόμαστε αφού.
Όπως λέει η Περσεφόνη μάλλον γίνεται. Από ότι έχω καταλάβει, οι υποψήφιοι της 2ΓΒ αν μπουν στο λογαριασμό τους στο ΑΣΕΠ βλέπουν κάποιες λεπτομέρειες. Εγώ (που δεν έχω πρόσβαση σε αυτά) έψαξα τις αναπληρώσεις για έναν συγκεκριμένο κωδικό από τους δημοσιευμένους πίνακες. Εκεί υπάρχουν 2 κρίσιμες στήλες: α) ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ β) ΘΕΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ
Στην (α) φαίνεται ποιοί έχουν δηλώσει τον κωδικό. Στην (β) φαίνεται ποιοι διορίζονται.
Υπάρχει, τώρα, μια ειδική μορφοποίηση στο excel που εμένα με βοήθησε. Μπορεί να σου χρωματίσει ένα κελί, εάν περιέχει συγκεκριμένο κείμενο. Π.χ. αν σε ενδιαφέρει ο κωδικός θέσης 800, να σου κάνει όλα τα κελιά που τον περιέχουν (= όσους τον έχουν δηλώσει και όσους έχουν διοριστεί) π.χ. πράσινο, ώστε καραμπάμ να βλέπεις μέσα στο πλήθος (που έχει και διπλοεγγραφές με ποικίλη μοριοδότηση) ποιος πού με πόσα μόρια και κυρίως ποιοι την δηλώσανε.
Για να εφαρμοστεί η μορφοποίηση: επιλέγουμε όλη τη στήλη στο εξέλ --> Κεντρική --> Μορφοποίηση υπό όρους --> Δημιουργία κανόνα --> Μορφοποίηση μόνο των κελιών που περιέχουν --> --> Συγκεκριμένο κείμενο.
|
|
|
Post by aggelos91 on Apr 17, 2024 9:01:51 GMT
Καλημέρα σε όλους! Έχω μια απορία αν γνωρίζει κάποιος να μου την λύσει. Όσοι διοριστεοι είναι ειδικής,γραφει στην κατηγορία θέσης ειδικής; Το ρωτάω γτ εγω είμαι ειδικής αλλά μου γράφει γενικές θέσεις.
|
|
zoumpokop
Wednesday
Veni, vidi, wc
Member is Online
|
Post by zoumpokop on Apr 17, 2024 10:20:30 GMT
Καλησπέρα σας όσον αφορά τις αναπληρώσεις των ειδικών κατηγοριών έφτιαξα των παρακάτω πίνακα. Για κάθε ειδικότητα φαίνονται οι διοριστέοι (Α) σε θέση της αντίστοιχης ειδικότητας (δεν περιλαμβάνονται άτομα που βρίσκονται στη λίστα αυτής της ειδικότητας αλλά λαμβάνουν θέση από άλλη ειδικότητα), ο μέγιστος αριθμός θέσεων (Β) και το πλήθος των υποψηφίων που βρίσκονται στη λίστα και δεν διορίζονται (Γ) με τη μορφή: Α/Β ΓΑυτό γίνεται τόσο για το σύνολο των θέσεων όσο και για τις επιμέρους ειδικες. Τα δεδομένα έχουν μερικά μικρολαθάκια (πχ. ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ 309/310 που αποκλείεται να ισχύει), αλλά αυτά είναι μικρά και κρίνω ότι δεν επηρεάζουν ουσιαστικά την εικόνα που σχηματίζεται. Επίσεις αρκετοί διοριστέοι ανοίκουν σε περισσότερες από μία ειδικές, με αποτέλεσμα να μην είναι εμφανές μέσω ποιας κατηγορίας έχει θεωρηθεί ότι διορίζονται. σε αυτή την περίπτωση τους κατέταξα τυχαία σε μια από τις δυνατές επιλογές. Πάλι όμως κρίνω ότι δεν επηρεάζουν ουσιαστικά την εικόνα που σχηματίζεται. Από τις λίστες των ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχουν συμπληρωθεί τα επιθυμητά ποσοστά των ειδικών, ενώ υπάρχουν αρκετοί ακόμα μη διοριστέοι υποφήφιοι. όπερ μεθερμηνευόμενον εστί... ότι σίγουρα οι αντικαταστάσεις δεν φτάνουν μέχρι πάνω και φυσιολογικά περιορίζονται στις τελευταίες μόνο θέσεις. Πιθανολογώ (και θα το κοιτάξω σε 2ο χρόνο και θα σας ενημερώσω) ότι, σε ειδικότητες όπου οι υποψήφιοι ήταν λιγότεροι από τις θέσεις, δεν έγινε καμία αντικατάσταση.
|
|
zoumpokop
Wednesday
Veni, vidi, wc
Member is Online
|
Post by zoumpokop on Apr 17, 2024 11:56:14 GMT
Πιθανολογώ (και θα το κοιτάξω σε 2ο χρόνο και θα σας ενημερώσω) ότι, σε ειδικότητες όπου οι υποψήφιοι ήταν λιγότεροι από τις θέσεις, δεν έγινε καμία αντικατάσταση. Tο έλεγξα για ΤΕ Πολ Μηχ και όντως δε φαίνεται να έχει γίνει αντικατάσταση.
|
|
|
Post by asepita on Apr 17, 2024 13:53:09 GMT
Καλησπέρα σας όσον αφορά τις αναπληρώσεις των ειδικών κατηγοριών έφτιαξα των παρακάτω πίνακα. Για κάθε ειδικότητα φαίνονται οι διοριστέοι (Α) σε θέση της αντίστοιχης ειδικότητας (δεν περιλαμβάνονται άτομα που βρίσκονται στη λίστα αυτής της ειδικότητας αλλά λαμβάνουν θέση από άλλη ειδικότητα), ο μέγιστος αριθμός θέσεων (Β) και το πλήθος των υποψηφίων που βρίσκονται στη λίστα και δεν διορίζονται (Γ) με τη μορφή: Α/Β ΓΑυτό γίνεται τόσο για το σύνολο των θέσεων όσο και για τις επιμέρους ειδικες. Τα δεδομένα έχουν μερικά μικρολαθάκια (πχ. ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ 309/310 που αποκλείεται να ισχύει), αλλά αυτά είναι μικρά και κρίνω ότι δεν επηρεάζουν ουσιαστικά την εικόνα που σχηματίζεται. Επίσεις αρκετοί διοριστέοι ανοίκουν σε περισσότερες από μία ειδικές, με αποτέλεσμα να μην είναι εμφανές μέσω ποιας κατηγορίας έχει θεωρηθεί ότι διορίζονται. σε αυτή την περίπτωση τους κατέταξα τυχαία σε μια από τις δυνατές επιλογές. Πάλι όμως κρίνω ότι δεν επηρεάζουν ουσιαστικά την εικόνα που σχηματίζεται. View AttachmentΑπό τις λίστες των ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχουν συμπληρωθεί τα επιθυμητά ποσοστά των ειδικών, ενώ υπάρχουν αρκετοί ακόμα μη διοριστέοι υποφήφιοι. όπερ μεθερμηνευόμενον εστί... ότι σίγουρα οι αντικαταστάσεις δεν φτάνουν μέχρι πάνω και φυσιολογικά περιορίζονται στις τελευταίες μόνο θέσεις. Πιθανολογώ (και θα το κοιτάξω σε 2ο χρόνο και θα σας ενημερώσω) ότι, σε ειδικότητες όπου οι υποψήφιοι ήταν λιγότεροι από τις θέσεις, δεν έγινε καμία αντικατάσταση. Ένα έντονο παράδειγμα αυτής της κατηγορίας είναι οι ΤΕ Πληροφορικής που παρατήρησα εγώ. Όπου για παράδειγμα στο Έμμεσο ΑΜΕΑ ζητούνταν 17 άτομα και οι διαθέσιμοι ήταν 3. Οι 2 διορίστηκαν με Γενική και το 3ο άτομο που είχε δηλώσει μόνο 2 κωδικούς με εντοπιότητα έπαιξε σε αναπλήρωση κι έμεινε αδιόριστο. Πράγμα που σημαίνει ότι ο αλγόριθμος δεν ανεβαίνει πολύ ψηλά αλλά μέχρι ένα ορισμένο αριθμό θέσεων στο τέλος του πίνακα.
|
|
|
Post by asep2050 on Apr 17, 2024 19:57:28 GMT
Καλησπέρα σας όσον αφορά τις αναπληρώσεις των ειδικών κατηγοριών έφτιαξα των παρακάτω πίνακα. Για κάθε ειδικότητα φαίνονται οι διοριστέοι (Α) σε θέση της αντίστοιχης ειδικότητας (δεν περιλαμβάνονται άτομα που βρίσκονται στη λίστα αυτής της ειδικότητας αλλά λαμβάνουν θέση από άλλη ειδικότητα), ο μέγιστος αριθμός θέσεων (Β) και το πλήθος των υποψηφίων που βρίσκονται στη λίστα και δεν διορίζονται (Γ) με τη μορφή: Α/Β ΓΑυτό γίνεται τόσο για το σύνολο των θέσεων όσο και για τις επιμέρους ειδικες. Τα δεδομένα έχουν μερικά μικρολαθάκια (πχ. ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ 309/310 που αποκλείεται να ισχύει), αλλά αυτά είναι μικρά και κρίνω ότι δεν επηρεάζουν ουσιαστικά την εικόνα που σχηματίζεται. Επίσεις αρκετοί διοριστέοι ανοίκουν σε περισσότερες από μία ειδικές, με αποτέλεσμα να μην είναι εμφανές μέσω ποιας κατηγορίας έχει θεωρηθεί ότι διορίζονται. σε αυτή την περίπτωση τους κατέταξα τυχαία σε μια από τις δυνατές επιλογές. Πάλι όμως κρίνω ότι δεν επηρεάζουν ουσιαστικά την εικόνα που σχηματίζεται. View AttachmentΑπό τις λίστες των ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχουν συμπληρωθεί τα επιθυμητά ποσοστά των ειδικών, ενώ υπάρχουν αρκετοί ακόμα μη διοριστέοι υποφήφιοι. όπερ μεθερμηνευόμενον εστί... ότι σίγουρα οι αντικαταστάσεις δεν φτάνουν μέχρι πάνω και φυσιολογικά περιορίζονται στις τελευταίες μόνο θέσεις. Πιθανολογώ (και θα το κοιτάξω σε 2ο χρόνο και θα σας ενημερώσω) ότι, σε ειδικότητες όπου οι υποψήφιοι ήταν λιγότεροι από τις θέσεις, δεν έγινε καμία αντικατάσταση.
Κρίσιμη η συμβολή σου, όπως και στην 1ΓΒ. Τότε αποκωδικοποίησες πλήρως τον αλγόριθμο, όσο πελαγοδρομούσαμε. Αν βαρέθηκες το nickname σου, άλλαξε το σε "αποκωδικοποιητής αλγόριθμου". Για το Πάσχα θα σου στείλω λαμπάδα και παπουτσάκια.
|
|