|
Post by kardim on Jun 10, 2024 9:56:31 GMT
Μια ερώτηση άμα γνωρίζει κάποιος να μας πει.
Στην πόλη μου έχει 4 θέσεις η ΑΑΔΕ. Στο ειδικό περίγραμμα θέσης της κάθε θέσης εκεί που λέει "Υποχρεωτική επιμόρφωση πριν την ανάληψη της θέσης" αναφέρουν όλες οι θέσεις ΟΧΙ. Αυτό σημαίνει ότι δεν περνάμε ΦΟΤΑ;;;
|
|
|
Post by teoperi on Jun 10, 2024 11:10:59 GMT
Μια ερώτηση άμα γνωρίζει κάποιος να μας πει. Στην πόλη μου έχει 4 θέσεις η ΑΑΔΕ. Στο ειδικό περίγραμμα θέσης της κάθε θέσης εκεί που λέει "Υποχρεωτική επιμόρφωση πριν την ανάληψη της θέσης" αναφέρουν όλες οι θέσεις ΟΧΙ. Αυτό σημαίνει ότι δεν περνάμε ΦΟΤΑ;;; οι μόνοι που δεν περνάνε εκπαίδευση είναι οι Μηχανικοί, οι Πληροφορικοί και οι Δημοσιονομικοί. Όλοι οι τελωνειακοί και οι εφοριακοί περνάνε ΦΟΤΑ.
|
|
aqua
Kill Bill
|
Post by aqua on Jun 10, 2024 12:41:27 GMT
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν μας πάρουν όλους μαζί δηλαδή και αυτοί που έχουν εκπαίδευση και αυτοί που δεν έχουν? Διότι αν μας πάρουν όλους μαζί αναγκαστικά θα πάνε με το νέο έτος και αυτοί που δεν έχουν ΦΟΤΑ αν έχω καταλάβει καλά, σωστά?
|
|
kikib
Pink Panther
|
Post by kikib on Jun 10, 2024 14:26:48 GMT
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν μας πάρουν όλους μαζί δηλαδή και αυτοί που έχουν εκπαίδευση και αυτοί που δεν έχουν? Διότι αν μας πάρουν όλους μαζί αναγκαστικά θα πάνε με το νέο έτος και αυτοί που δεν έχουν ΦΟΤΑ αν έχω καταλάβει καλά, σωστά? Μέχρι τώρα όλοι μαζί. Με ή χωρίς φοτα, ΠΕ ή τε.θα δούμε
|
|
|
Post by teoperi on Jun 10, 2024 14:48:22 GMT
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν μας πάρουν όλους μαζί δηλαδή και αυτοί που έχουν εκπαίδευση και αυτοί που δεν έχουν? Διότι αν μας πάρουν όλους μαζί αναγκαστικά θα πάνε με το νέο έτος και αυτοί που δεν έχουν ΦΟΤΑ αν έχω καταλάβει καλά, σωστά? Έτσι έγινε και στον 1Γ. Δυστυχώς τα παιδιά του Δημοσιονομικού περίμεναν εμας κι ας μην περνούσαν ΦΟΤΑ.
|
|
aqua
Kill Bill
|
Post by aqua on Jun 10, 2024 15:22:27 GMT
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
|
|
|
Post by asepita on Jun 11, 2024 3:34:55 GMT
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν μας πάρουν όλους μαζί δηλαδή και αυτοί που έχουν εκπαίδευση και αυτοί που δεν έχουν? Διότι αν μας πάρουν όλους μαζί αναγκαστικά θα πάνε με το νέο έτος και αυτοί που δεν έχουν ΦΟΤΑ αν έχω καταλάβει καλά, σωστά? Έτσι έγινε και στον 1Γ. Δυστυχώς τα παιδιά του Δημοσιονομικού περίμεναν εμας κι ας μην περνούσαν ΦΟΤΑ. Καλημέρα! Ναί έτσι έγινε με τους διοριστέους της 1Γ, όλοι και οι Πληροφορικής όπως εμείς ξεκίνησαν μαζί με τους υπόλοιπους όταν άρχισε η ΦΟΤΑ. Απλά οι μεν πήγαν για δουλειά και οι δε για εκπαίδευση.
|
|
|
Post by asepita on Jun 11, 2024 6:02:47 GMT
Καλημέρα σε όλους!
asepita βάλε και το βαθμολόγιο στην αρχή
Καλημέρα, σήμερα μπήκα, έγινε
|
|
eui
Kill Bill
|
Post by eui on Jun 12, 2024 4:51:06 GMT
Καλημέρα, μήπως γνωρίζει κανείς τον μισθό στην ΑΑΔΕ, τα καθαρά??
|
|
|
Post by asepita on Jun 12, 2024 5:08:30 GMT
Καλημέρα, μήπως γνωρίζει κανείς τον μισθό στην ΑΑΔΕ, τα καθαρά?? Καλημέρα για δες αυτό έχει και τα ΠΘΕ. Νομίζω εφοριακοί τελωνειακοί νεοδιόριστοι είναι στο 9ο. edyp.gr/pay-calculator
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 12, 2024 5:33:47 GMT
Καλημέρα, μήπως γνωρίζει κανείς τον μισθό στην ΑΑΔΕ, τα καθαρά?? Καλημέρα για δες αυτό έχει και τα ΠΘΕ. Νομίζω εφοριακοί τελωνειακοί νεοδιόριστοι είναι στο 9ο. edyp.gr/pay-calculatorΚαλημέρα, όσο θα είμαστε στη ΦΟΤΑ είμαστε στο 10ο...μετά τους 9 μήνες πάμε στο 9ο..τουλάχιστον αυτά έχω καταλάβει παρακολουθωντας συζητήσεις από διοριστεους της 1Γ
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 12, 2024 5:36:12 GMT
Καλημέρα για δες αυτό έχει και τα ΠΘΕ. Νομίζω εφοριακοί τελωνειακοί νεοδιόριστοι είναι στο 9ο. edyp.gr/pay-calculatorΚαλημέρα, όσο θα είμαστε στη ΦΟΤΑ είμαστε στο 10ο...μετά τους 9 μήνες εκπαίδευσης πάμε στο 9ο..τουλάχιστον αυτά έχω καταλάβει παρακολουθωντας συζητήσεις από διοριστέους της 1Γ και επειτα ανα 3 ετη ανεβαινεις ΠΘΕ. Αν γνωριζει καποιος αλλος κάτι ή αν κανω λαθος παρακαλω ας με διορθώσει
|
|
|
Post by lawanddisorder on Jun 12, 2024 6:01:05 GMT
Καλημέρα, παιδιά! Στο 10ο είμαστε οι περισσότεροι. Στο 9ο πάνε, μετά το 9μηνο της ΦΟΤΑ, όσοι διορίζονται σε θέσεις ειδικής βαρύτητας, δηλαδή ελεγκτές, δικαστικό (και για ΔΟΥ, αλλά και τελωνεία), τμήματα δίωξης λαθρεμπορίου, διαδικασιών, εκ των υστέρων ελέγχων κλπ.
|
|
|
Post by asepita on Jun 12, 2024 6:14:55 GMT
Καλημέρα, παιδιά! Στο 10ο είμαστε οι περισσότεροι. Στο 9ο πάνε, μετά το 9μηνο της ΦΟΤΑ, όσοι διορίζονται σε θέσεις ειδικής βαρύτητας, δηλαδή ελεγκτές, δικαστικό (και για ΔΟΥ, αλλά και τελωνεία), τμήματα δίωξης λαθρεμπορίου, διαδικασιών, εκ των υστέρων ελέγχων κλπ. Δηλαδή στο 10ο είναι οι περισσότεροι και μετά τη ΦΟΤΑ? Για τους χωρίς ΦΟΤΑ γνωρίζεις σε ποιό είναι?
|
|
|
Post by lawanddisorder on Jun 12, 2024 6:33:27 GMT
Καλημέρα, παιδιά! Στο 10ο είμαστε οι περισσότεροι. Στο 9ο πάνε, μετά το 9μηνο της ΦΟΤΑ, όσοι διορίζονται σε θέσεις ειδικής βαρύτητας, δηλαδή ελεγκτές, δικαστικό (και για ΔΟΥ, αλλά και τελωνεία), τμήματα δίωξης λαθρεμπορίου, διαδικασιών, εκ των υστέρων ελέγχων κλπ. Δηλαδή στο 10ο είναι οι περισσότεροι και μετά τη ΦΟΤΑ? Για τους χωρίς ΦΟΤΑ γνωρίζεις σε ποιό είναι? www.aade.gr/aade/anthropino-dynamiko/diaheirisi-anthropinoy-dynamikoy/perigrammata-theseon-ergasias-ptheΚάντε κλικ εκεί που λέει "Πίνακας Βαθμολόγησης των Θέσεων Εργασίας της ΑΑΔΕ", τα έχει όλα αναλυτικά. Επίσης, μετά από 3 χρόνια, όντως ανεβαίνουμε ΠΘΕ και πάμε οι μεν από το 10ο στο 9ο και οι δε από το 9ο στο 8ο (όχι, δεν ανεβαίνουμε κάθε τριετία, θα ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι, αν συνέβαινε αυτό), υπό την προυπόθεση των δύο σερί θετικών αξιολογήσεων.
|
|