|
Post by sok on Jun 12, 2024 18:14:55 GMT
οι συγκεκριμένες θέσεις είχαν δεσμευτεί για το 2Γ/2022. Στο εξής μπορεί τις συγκεκριμένες θέσεις να μη τις δεσμεύουν για το γραπτό διαγωνισμό και να τις διαθέτουν μόνο με τη διαδικασία της κανονιστικής. Ωστόσο όλες τις δεσμευμένες θέσεις πριν την εκδοση της για την κάλυψη μέσω του γραπτού διαγωνισμού ισχύει η εξαίρεση. Οτιδήποτε άλλο πάσχει νομικά καταφανώς.
|
|
|
Post by teoperi on Jun 12, 2024 18:25:53 GMT
στο άρθρο 13 παρ. 5 υπάρχει ρητή εξαίρεση: «Οι Θ.Ε.Ε.Β. που καλύπτονται κατόπιν στοχευμένης διαγωνιστικής διαδικασίας του ΑΣΕΠ δεν συμμετέχουν σε διαδικασία επιλογής του άρθρου 8.» Την ξέρω την διάταξη, εκει βασίζεται η δικιά μας εξαίρεση. Μας το επιβεβαίωσαν και από την ΔΔΑΔ. Απλά ο 2Γ δεν ήταν στοχευμένη διαγωνιστική διαδικασία, ήταν ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός. Δεν προέβλεπε συγκεκριμένα τμήματα ανα υπηρεσία όπως ο 1Γ. Δείτε τις προκηρύξεις μεταξύ τους και θα καταλάβετε. Ασε που ενα τηλέφωνο στο Γ' τμήμα της ΔΔΑΔ θα λύσει την απορία.
|
|
|
Post by teoperi on Jun 12, 2024 18:30:33 GMT
οι συγκεκριμένες θέσεις είχαν δεσμευτεί για το 2Γ/2022. Στο εξής μπορεί τις συγκεκριμένες θέσεις να μη τις δεσμεύουν για το γραπτό διαγωνισμό και να τις διαθέτουν μόνο με τη διαδικασία της κανονιστικής. Ωστόσο όλες τις δεσμευμένες θέσεις πριν την εκδοση της για την κάλυψη μέσω του γραπτού διαγωνισμού ισχύει η εξαίρεση. Οτιδήποτε άλλο πάσχει νομικά καταφανώς. Πάντα σε όλους τους διαγωνισμούς του Ασεπ υπήρχε δέσμευση θέσεων. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Ποτέ όμως μέχρι τώρα δεν έλεγε σε ποιο τμήμα τοποθετήσε. Όλοι οι εισηγητές μας είχαν σοκαριστεί που τους λέγαμε τμήματα. Μας τον λένε συνέχεια οτι ο γενικός κανόνας είναι οτι η τοποθέτηση είναι στην διακριτική ευχέρεια του προϊστάμενου, εκτός από τον δικό σας διαγωνισμό που είναι ο πρώτος και τελευταίος που συνέβη αυτό το πράγμα.
|
|
|
Post by sok on Jun 12, 2024 18:41:00 GMT
κάθε θέση έχει κωδικό και στο ψηφιακό οργανόγραμμα αντιστοιχεί υποχρεωτικά σε συγκεκριμένη οργανική μονάδα. Όλα τα έχουμε δει, ίσως είναι όπως το λες. Πάντως στην προκηρυξη γίνεται σαφής μνεία στον κωδικό θέσης. Έπειτα είναι στη διακριτική ευχέρεια του προϊσταμένου η τοποθετηση στις συγκεκριμένες θέσεις.
|
|
|
Post by teoperi on Jun 12, 2024 19:05:02 GMT
κάθε θέση έχει κωδικό και στο ψηφιακό οργανόγραμμα αντιστοιχεί υποχρεωτικά σε συγκεκριμένη οργανική μονάδα. Όλα τα έχουμε δει, ίσως είναι όπως το λες. Πάντως στην προκηρυξη γίνεται σαφής μνεία στον κωδικό θέσης. Έπειτα είναι στη διακριτική ευχέρεια του προϊσταμένου η τοποθετηση στις συγκεκριμένες θέσεις. Μπήκα είδα την προκήρυξη σας τώρα επειδή δεν είχα εικόνα με τον 2Γ. Αναφέρει κωδικούς θέσης πράγματι αλλά εσείς πως θα είχατε πρόσβαση στο Απογραφή για να δείτε τις θέσεις αυτές; Εγώ μπήκα τώρα με τους υπηρεσιακούς κωδικούς δημόσιας διοίκησης και βλέπω όλες τις θέσεις, και τις ενεργές με ονοματεπώνυμα. Έπειτα στην προκήρυξη της 1Γ δεν έγραφε κωδικό θέσης ... έγραφε ολογράφως πχ "Β' Τελωνείο Θεσ/νικης, τμήμα Διαδικασιών, ΕΦΚ και λοιπών φορολογιών." με ακρίβεια, οχι με κωδικό. Εμάς αυτό πάντως με την διακριτική ευχέρεια δεν τηρήθηκε. Όλοι οι συνάδελφοι της Α' σειράς, που αποφοίτησαν πρόσφατα, τοποθετήθηκαν ακριβώς στην θέση της προκήρυξης. Ούτε ένας δεν πήγε σε άλλο τμήμα, ασχέτως που είχαν πλέον άλλες ανάγκες οι υπηρεσίες μιας και οι δικές μας θέσεις είχαν βασιστεί στις ανάγκες του 2019. Επιμένω οτι ενα τηλέφωνο θα σας λύσει την απορία.
|
|
|
Post by sok on Jun 12, 2024 19:07:18 GMT
κάθε θέση έχει κωδικό και στο ψηφιακό οργανόγραμμα αντιστοιχεί υποχρεωτικά σε συγκεκριμένη οργανική μονάδα. Όλα τα έχουμε δει, ίσως είναι όπως το λες. Πάντως στην προκηρυξη γίνεται σαφής μνεία στον κωδικό θέσης. Έπειτα είναι στη διακριτική ευχέρεια του προϊσταμένου η τοποθετηση στις συγκεκριμένες θέσεις. Μπήκα είδα την προκήρυξη σας τώρα επειδή δεν είχα εικόνα με τον 2Γ. Αναφέρει κωδικούς θέσης πράγματι αλλά εσείς πως θα είχατε πρόσβαση στο Απογραφή για να δείτε τις θέσεις αυτές; Εγώ μπήκα τώρα με τους υπηρεσιακούς κωδικούς δημόσιας διοίκησης και βλέπω όλες τις θέσεις, και τις ενεργές με ονοματεπώνυμα. Έπειτα στην προκήρυξη της 1Γ δεν έγραφε κωδικό θέσης ... έγραφε ολογράφως πχ "Β' Τελωνείο Θεσ/νικης, τμήμα Διαδικασιών, ΕΦΚ και λοιπών φορολογιών." με ακρίβεια, οχι με κωδικό. Εμάς αυτό πάντως με την διακριτική ευχέρεια δεν τηρήθηκε. Όλοι οι συνάδελφοι της Α' σειράς, που αποφοίτησαν πρόσφατα, τοποθετήθηκαν ακριβώς στην θέση της προκήρυξης. Ούτε ένας δεν πήγε σε άλλο τμήμα, ασχέτως που είχαν πλέον άλλες ανάγκες οι υπηρεσίες μιας και οι δικές μας θέσεις είχαν βασιστεί στις ανάγκες του 2019. Επιμένω οτι ενα τηλέφωνο θα σας λύσει την απορία. δε θέλει κωδικούς είναι ανοιχτό σε όλους να μπουν να δουν τις θέσεις
|
|
|
Post by teoperi on Jun 12, 2024 19:55:48 GMT
Πάντως έτσι για να το κλείσω το θέμα, επειδή τόση ώρα κοιτάω υπηρεσίες που της γνωρίζω απο πριν, οι κωδικοί θέσεων που κουμπώνουν με συγκεκριμένους υπαλλήλους έχουν επιτυχία περίπου 30%.... Τα περισσότερα που γράφει δεν ισχύουν καν. Άλλες θέσεις έχουν καταργηθεί, απορώ που τις θυμήθηκαν... Δεν ξέρω πόσο βάση αξίζει να δώσετε στους κωδικούς αυτούς ή αν τους βάλανε απλά γιατί έπρεπε κάτι να βάλουν για την προκήρυξη..
|
|
|
Post by jimmysxv on Jun 12, 2024 20:44:57 GMT
Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο στο Β τμήμα HR της ΑΑΔΕ και μου είπαν πως για τους 2Γ μετά την ακαδημία θα μας τοποθετήσουν όπου υπάρχει υπηρεσιακή ανάγκη εντός του νομού.
|
|
|
Post by dimitriskn on Jun 12, 2024 21:11:29 GMT
Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο στο Β τμήμα HR της ΑΑΔΕ και μου είπαν πως για τους 2Γ μετά την ακαδημία θα μας τοποθετήσουν όπου υπάρχει υπηρεσιακή ανάγκη εντός του νομού. Ρώτησες μήπως ποτέ υπολογίζουν ότι θα ξεκινήσουμε στη ΦΟΤΑ;
|
|
|
Post by sok on Jun 12, 2024 21:56:07 GMT
Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο στο Β τμήμα HR της ΑΑΔΕ και μου είπαν πως για τους 2Γ μετά την ακαδημία θα μας τοποθετήσουν όπου υπάρχει υπηρεσιακή ανάγκη εντός του νομού. ανίκητος ο παραλογισμός τους. αφού η θέση που πρόκειται να τοποθετηθούμε παίζει ρόλο και για το πρόγραμμα εκπαίδευσης που θα παρακολουθήσουμε στη ΦΟΤΑ. Σε κάθε περίπτωση όταν και αν έρθει εκείνη η ημέρα θα δούμε πως θα κινηθούμε. εγώ ίσως κινηθώ και νομικά και ότι τύχη εχω
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 13, 2024 4:25:17 GMT
Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο στο Β τμήμα HR της ΑΑΔΕ και μου είπαν πως για τους 2Γ μετά την ακαδημία θα μας τοποθετήσουν όπου υπάρχει υπηρεσιακή ανάγκη εντός του νομού. Ρώτησες μήπως ποτέ υπολογίζουν ότι θα ξεκινήσουμε στη ΦΟΤΑ; Στη ΦΟΤΑ που κάλεσα αλλά κ στη διεύθυνση διαχείρισης ανθρώπινου προσωπικού της ΑΑΔΕ έκαναν λόγο για αρχές Νοέμβρη
|
|
alix
Pink Panther
|
Post by alix on Jun 13, 2024 5:12:14 GMT
Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο στο Β τμήμα HR της ΑΑΔΕ και μου είπαν πως για τους 2Γ μετά την ακαδημία θα μας τοποθετήσουν όπου υπάρχει υπηρεσιακή ανάγκη εντός του νομού. ανίκητος ο παραλογισμός τους. αφού η θέση που πρόκειται να τοποθετηθούμε παίζει ρόλο και για το πρόγραμμα εκπαίδευσης που θα παρακολουθήσουμε στη ΦΟΤΑ. Σε κάθε περίπτωση όταν και αν έρθει εκείνη η ημέρα θα δούμε πως θα κινηθούμε. εγώ ίσως κινηθώ και νομικά και ότι τύχη εχω Το πρώτο κομμάτι της εκπαίδευσης είναι κοινό για όλους, ανεξαρτήτως τμήματος τοποθέτησης. Το δεύτερο κομμάτι της εκπαίδευσης είναι το πιο εξειδικευμένο, ανάλογα με το τμήμα τοποθέτησης. Μετά την πρώτη πρακτική και μέχρι την έναρξη της δεύτερης εκπαίδευσης, θα ξέρετε σε ποιό τμήμα θα τοποθετηθείτε.
|
|
|
Post by asepita on Jun 13, 2024 5:30:32 GMT
Ρώτησες μήπως ποτέ υπολογίζουν ότι θα ξεκινήσουμε στη ΦΟΤΑ; Στη ΦΟΤΑ που κάλεσα αλλά κ στη διεύθυνση διαχείρισης ανθρώπινου προσωπικού της ΑΑΔΕ έκαναν λόγο για αρχές Νοέμβρη Καλημέρα! Αυτές τις μέρες τους κάλεσες?
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 13, 2024 5:43:06 GMT
Στη ΦΟΤΑ που κάλεσα αλλά κ στη διεύθυνση διαχείρισης ανθρώπινου προσωπικού της ΑΑΔΕ έκαναν λόγο για αρχές Νοέμβρη Καλημέρα! Αυτές τις μέρες τους κάλεσες? στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού κάλεσα πριν 2 μέρες ,ΦΟΤΑ πριν μια βδομάδα
|
|
|
Post by teoperi on Jun 13, 2024 6:06:17 GMT
Η Α' θεωρία είναι κοινή για όλους. Στην Β' θεωρία υποτίθεται οτι γίνεται εξειδίκευση αλλά επι της ουσίας δεν γίνεται ανάλογα το τμήμα του καθενός. Εννοώ ότι επιλέγεται απο την Ακαδημία ενα κομμάτι εξειδίκευσης πχ Διαδικασίες και παρακολουθούν αυτό όλοι είτε τους βάλει ο προϊστάμενος στο τμήμα Διαδικασιών είτε στην Δίωξη λαθρεμπορίου είτε στο Δικαστικό. Ξέρω οτι δεν βγάζει νόημα αλλά έτσι είναι.
|
|