|
Post by teoperi on Jun 13, 2024 6:08:47 GMT
Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο στο Β τμήμα HR της ΑΑΔΕ και μου είπαν πως για τους 2Γ μετά την ακαδημία θα μας τοποθετήσουν όπου υπάρχει υπηρεσιακή ανάγκη εντός του νομού. Ο,τι ισχύει πάντα δηλαδή στην διαδικασίες του Ασεπ... Σας τα λέω αλλά δεν με ακούτε...
|
|
|
Post by teoperi on Jun 13, 2024 6:25:58 GMT
Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο στο Β τμήμα HR της ΑΑΔΕ και μου είπαν πως για τους 2Γ μετά την ακαδημία θα μας τοποθετήσουν όπου υπάρχει υπηρεσιακή ανάγκη εντός του νομού. ανίκητος ο παραλογισμός τους. αφού η θέση που πρόκειται να τοποθετηθούμε παίζει ρόλο και για το πρόγραμμα εκπαίδευσης που θα παρακολουθήσουμε στη ΦΟΤΑ. Σε κάθε περίπτωση όταν και αν έρθει εκείνη η ημέρα θα δούμε πως θα κινηθούμε. εγώ ίσως κινηθώ και νομικά και ότι τύχη εχω Θα κινηθείς νομικά; Πολύ καλή ιδέα, να το κάνεις. Για το πρόγραμμα εκπαίδευσης απάντησα πιο πάνω τι ισχυει. Εγω πάντως για να σας φύγει η απορία μίλησα με τον προϊστάμενο του Β τμήματος και ήταν ξεκάθαρος οτι όσον αφορά τον 2Γ το μόνο δεσμευτικό είναι η τελωνειακή περιφέρεια υπηρεσίας (νομός).
|
|
|
Post by asepita on Jun 13, 2024 6:27:05 GMT
Καλημέρα! Αυτές τις μέρες τους κάλεσες? στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού κάλεσα πριν 2 μέρες ,ΦΟΤΑ πριν μια βδομάδα Άρα δεν ισχύει το σενάριο ότι θα ξεκινήσουμε το'25 με τους ΠΕ, ευχαριστούμε πολύ.
|
|
|
Post by teoperi on Jun 13, 2024 6:35:02 GMT
στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού κάλεσα πριν 2 μέρες ,ΦΟΤΑ πριν μια βδομάδα Άρα δεν ισχύει το σενάριο ότι θα ξεκινήσουμε το'25 με τους ΠΕ, ευχαριστούμε πολύ. Ή μπορεί να "τρέξουν" τους ΠΕ. Πάντως και γι αυτό το θέμα πάλι αρμόδιο είναι το Β τμήμα της ΔΔΑΔ και οχι η ΦΟΤΑ. Η ΦΟΤΑ εισηγείται και κάνει ό,τι αποφασίσει το Β'.
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 13, 2024 6:42:07 GMT
Άρα δεν ισχύει το σενάριο ότι θα ξεκινήσουμε το'25 με τους ΠΕ, ευχαριστούμε πολύ. Ή μπορεί να "τρέξουν" τους ΠΕ. Πάντως και γι αυτό το θέμα πάλι αρμόδιο είναι το Β τμήμα της ΔΔΑΔ και οχι η ΦΟΤΑ. Η ΦΟΤΑ εισηγείται και κάνει ό,τι αποφασίσει το Β'. βρε καλώς τον 😁....να ,έκανα όπως μου είπες κ τηλεφώνησα στη ΔΔΑΔ.....φρέντο καπουτσίνο γλυκό με κανέλα παρακαλώ 🤪
|
|
|
Post by teoperi on Jun 13, 2024 6:46:07 GMT
Ή μπορεί να "τρέξουν" τους ΠΕ. Πάντως και γι αυτό το θέμα πάλι αρμόδιο είναι το Β τμήμα της ΔΔΑΔ και οχι η ΦΟΤΑ. Η ΦΟΤΑ εισηγείται και κάνει ό,τι αποφασίσει το Β'. βρε καλώς τον 😁....να ,έκανα όπως μου είπες κ τηλεφώνησα στη ΔΔΑΔ.....φρέντο καπουτσίνο γλυκό με κανέλα παρακαλώ 🤪 Εσύ είσαι καλό κορίτσι και με ακούς... Θα συνεργαστούμε άψογα στα σύνορα. Στον χρωστάω τον καφέ!
|
|
|
Post by sok on Jun 13, 2024 6:53:41 GMT
ανίκητος ο παραλογισμός τους. αφού η θέση που πρόκειται να τοποθετηθούμε παίζει ρόλο και για το πρόγραμμα εκπαίδευσης που θα παρακολουθήσουμε στη ΦΟΤΑ. Σε κάθε περίπτωση όταν και αν έρθει εκείνη η ημέρα θα δούμε πως θα κινηθούμε. εγώ ίσως κινηθώ και νομικά και ότι τύχη εχω Θα κινηθείς νομικά; Πολύ καλή ιδέα, να το κάνεις. Για το πρόγραμμα εκπαίδευσης απάντησα πιο πάνω τι ισχυει. Εγω πάντως για να σας φύγει η απορία μίλησα με τον προϊστάμενο του Β τμήματος και ήταν ξεκάθαρος οτι όσον αφορά τον 2Γ το μόνο δεσμευτικό είναι η τελωνειακή περιφέρεια υπηρεσίας (νομός). επιτομή του κράτους δικαίου. δηλαδή κάποιος που δήλωσε ένα κωδικό θέσης στο δικαστικό του τελωνείου αλεξανδρούπολης να βρεθεί σε θέση διαχείρισης ιματισμού στην Ορεστιάδα. Ας υπήρχε στην προκήρυξη ως υποσημείωση ή ας μην υπήρχαν κωδικοί θέσεων. Να δηλώναμε νομούς ή περιφέρειες μόνο.
|
|
|
Post by dimitriskn on Jun 13, 2024 7:18:46 GMT
Άρα δεν ισχύει το σενάριο ότι θα ξεκινήσουμε το'25 με τους ΠΕ, ευχαριστούμε πολύ. Ή μπορεί να "τρέξουν" τους ΠΕ. Πάντως και γι αυτό το θέμα πάλι αρμόδιο είναι το Β τμήμα της ΔΔΑΔ και οχι η ΦΟΤΑ. Η ΦΟΤΑ εισηγείται και κάνει ό,τι αποφασίσει το Β'. Πολύ πιθανόν εάν μπουμε εμείς Νοέμβρη, να ξεκινήσουμε με 2μηνο πρακτικής και τον Ιανουάριο '25, με το που ολοκληρωθεί το 2μηνο να ξεκινήσουμε το 1ο 2μηνο θεωρητικής μαζί με τους ΠΕ. Εκτός εάν "τρεξουν" τόσο γρήγορα τους ΠΕ και έχουν τα οριστικά αρχές Σεπτέμβρη.
|
|
|
Post by teoperi on Jun 13, 2024 7:27:56 GMT
Θα κινηθείς νομικά; Πολύ καλή ιδέα, να το κάνεις. Για το πρόγραμμα εκπαίδευσης απάντησα πιο πάνω τι ισχυει. Εγω πάντως για να σας φύγει η απορία μίλησα με τον προϊστάμενο του Β τμήματος και ήταν ξεκάθαρος οτι όσον αφορά τον 2Γ το μόνο δεσμευτικό είναι η τελωνειακή περιφέρεια υπηρεσίας (νομός). επιτομή του κράτους δικαίου. δηλαδή κάποιος που δήλωσε ένα κωδικό θέσης στο δικαστικό του τελωνείου αλεξανδρούπολης να βρεθεί σε θέση διαχείρισης ιματισμού στην Ορεστιάδα. Ας υπήρχε στην προκήρυξη ως υποσημείωση ή ας μην υπήρχαν κωδικοί θέσεων. Να δηλώναμε νομούς ή περιφέρειες μόνο. Οι νομικοί θα τοποθετηθούν στα Δικαστικά μην αγχώνεσαι. Εκεί τους χρειάζονται οι προϊστάμενοι.
|
|
|
Post by sok on Jun 13, 2024 7:29:55 GMT
Ή μπορεί να "τρέξουν" τους ΠΕ. Πάντως και γι αυτό το θέμα πάλι αρμόδιο είναι το Β τμήμα της ΔΔΑΔ και οχι η ΦΟΤΑ. Η ΦΟΤΑ εισηγείται και κάνει ό,τι αποφασίσει το Β'. Πολύ πιθανόν εάν μπουμε εμείς Νοέμβρη, να ξεκινήσουμε με 2μηνο πρακτικής και τον Ιανουάριο '25, με το που ολοκληρωθεί το 2μηνο να ξεκινήσουμε το 1ο 2μηνο θεωρητικής μαζί με τους ΠΕ. Εκτός εάν "τρεξουν" τόσο γρήγορα τους ΠΕ και έχουν τα οριστικά αρχές Σεπτέμβρη. μόλις μίλησα με μία εξυπηρετική κυρία του Β' τμήματος. Οι ΤΕ θα ξεκινήσουν Οκτώβρη - Νοέμβρη και για τους ΠΕ από τη στιγμή που θα έχουν αυτοί τους πίνακες οριστικών θα χρειαστεί το λιγότερο ένα τρίμηνο για το διορισμό μας. Υπολογίζει γύρω στην άνοιξη για ΠΕ εκτός και αν στο κενό που κάνουν πρακτική οι ΤΕ ξεκινήσει η θεωρία των ΠΕ. Σε ότι αφορά τους κωδικούς και την τοποθέτηση μου είπε ότι ισχύουν οι θέσεις της προκήρυξης εκτός και αν στο μεσοδιάστημα υπάρχουν αλλαγές στη διάρθρωση του φορέα με συγχωνεύσεις κλπ όπως συμβαίνει στις ΔΟΥ. Αυτά!
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 13, 2024 7:36:32 GMT
Πολύ πιθανόν εάν μπουμε εμείς Νοέμβρη, να ξεκινήσουμε με 2μηνο πρακτικής και τον Ιανουάριο '25, με το που ολοκληρωθεί το 2μηνο να ξεκινήσουμε το 1ο 2μηνο θεωρητικής μαζί με τους ΠΕ. Εκτός εάν "τρεξουν" τόσο γρήγορα τους ΠΕ και έχουν τα οριστικά αρχές Σεπτέμβρη. μόλις μίλησα με μία εξυπηρετική κυρία του Β' τμήματος. Οι ΤΕ θα ξεκινήσουν Οκτώβρη - Νοέμβρη και για τους ΠΕ από τη στιγμή που θα έχουν αυτοί τους πίνακες οριστικών θα χρειαστεί το λιγότερο ένα τρίμηνο για το διορισμό μας. Υπολογίζει γύρω στην άνοιξη για ΠΕ εκτός και αν στο κενό που κάνουν πρακτική οι ΤΕ ξεκινήσει η θεωρία των ΠΕ. Σε ότι αφορά τους κωδικούς και την τοποθέτηση μου είπε ότι ισχύουν οι θέσεις της προκήρυξης εκτός και αν στο μεσοδιάστημα υπάρχουν αλλαγές στη διάρθρωση του φορέα με συγχωνεύσεις κλπ όπως συμβαίνει στις ΔΟΥ. Αυτά! ναι είναι φοβεροί οι υπαλληλοι!!!! Με τρεις που έχω μιλήσει μέχρι στιγμής είναι άψογοι στην εξυπηρέτηση!! Εύχομαι να τους μοιάσουμε 🙂
|
|
|
Post by asepita on Jun 13, 2024 7:43:58 GMT
Ή μπορεί να "τρέξουν" τους ΠΕ. Πάντως και γι αυτό το θέμα πάλι αρμόδιο είναι το Β τμήμα της ΔΔΑΔ και οχι η ΦΟΤΑ. Η ΦΟΤΑ εισηγείται και κάνει ό,τι αποφασίσει το Β'. Πολύ πιθανόν εάν μπουμε εμείς Νοέμβρη, να ξεκινήσουμε με 2μηνο πρακτικής και τον Ιανουάριο '25, με το που ολοκληρωθεί το 2μηνο να ξεκινήσουμε το 1ο 2μηνο θεωρητικής μαζί με τους ΠΕ. Εκτός εάν "τρεξουν" τόσο γρήγορα τους ΠΕ και έχουν τα οριστικά αρχές Σεπτέμβρη. Μετά τα τελευταία γεγονότα με ΑΣΕΠ μπορεί να γίνουν και μαραθωνοδρόμοι οι ΠΕ.
|
|
|
Post by teoperi on Jun 13, 2024 7:54:12 GMT
Έχετε μπει σε ενα γαϊτανάκι με τις θέσεις που δεν βγάζει πουθενά. Το έχω πει 5 φορές ως τώρα, το έχουμε συζητήσει το θέμα των ΘΕΕΒ με όλη την ΔΔΑΔ επι μέρες εισηγήσεων, ακόμα και με την ΟΤΥΕ. Και πριν μια ώρα μίλησα με τον προϊστάμενο του Β' που ήταν και εισηγητής μας για το θέμα. Δεν μπορώ να δώσω το τηλέφωνο του αλλά όποιος θέλει παίρνει και ζητάει να μιλήσει με τον ίδιο. Εμείς είμαστε εδω για να σας κατατοπίσουμε αλλά στο κάτω κάτω πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει και θα το δούμε στην πράξη.
|
|
|
Post by evakol on Jun 13, 2024 8:37:44 GMT
Καλημέρα σε όλους! Βγήκε και το ΦΕΚ των οριστικών, οπότε θέλω πραγματικά να πιστεύω ότι οι διαδικασίες θα δρομολογηθούν και ο "πολυπόθητος" Νοέμβριος θα επαληθευτεί (θέλω να είμαι αισιόδοξη!) Από εκεί και πέρα και όταν με το καλό ορκιστούμε και ξεκινήσουμε τη ΦΟΤΑ όλες οι απορίες μας θα λυθούν.
|
|
bvb09
Kill Bill
|
Post by bvb09 on Jun 13, 2024 8:38:31 GMT
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι περισσότεροι είναι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και λες και δεν έχουν βιώσει ότι ο υπάλληλος μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε τον έχει ανάγκη η υπηρεσία!!!Τι να πω!Κοντός ψαλμός....
|
|