|
Post by evakol on Jun 13, 2024 8:42:08 GMT
Έχετε μπει σε ενα γαϊτανάκι με τις θέσεις που δεν βγάζει πουθενά. Το έχω πει 5 φορές ως τώρα, το έχουμε συζητήσει το θέμα των ΘΕΕΒ με όλη την ΔΔΑΔ επι μέρες εισηγήσεων, ακόμα και με την ΟΤΥΕ. Και πριν μια ώρα μίλησα με τον προϊστάμενο του Β' που ήταν και εισηγητής μας για το θέμα. Δεν μπορώ να δώσω το τηλέφωνο του αλλά όποιος θέλει παίρνει και ζητάει να μιλήσει με τον ίδιο. Εμείς είμαστε εδω για να σας κατατοπίσουμε αλλά στο κάτω κάτω πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει και θα το δούμε στην πράξη. Προσωπικά θεωρώ πολύ σημαντική τη διάθεσή σας να μας βοηθήσετε και να μας λύσετε όλες μας τις απορίες, ειδικά από τη στιγμή που είστε ήδη "μέσα" και θα μπορούσατε να μην ασχοληθείτε καθόλου. Έχουμε χρόνο ακόμα πιστεύω και θα προκύψουν και άλλα ερωτήματα προς απάντηση. Υπομονή να έχετε να μας ακούτε....
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 13, 2024 9:16:23 GMT
Έχετε μπει σε ενα γαϊτανάκι με τις θέσεις που δεν βγάζει πουθενά. Το έχω πει 5 φορές ως τώρα, το έχουμε συζητήσει το θέμα των ΘΕΕΒ με όλη την ΔΔΑΔ επι μέρες εισηγήσεων, ακόμα και με την ΟΤΥΕ. Και πριν μια ώρα μίλησα με τον προϊστάμενο του Β' που ήταν και εισηγητής μας για το θέμα. Δεν μπορώ να δώσω το τηλέφωνο του αλλά όποιος θέλει παίρνει και ζητάει να μιλήσει με τον ίδιο. Εμείς είμαστε εδω για να σας κατατοπίσουμε αλλά στο κάτω κάτω πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει και θα το δούμε στην πράξη. Είναι σημαντικό για όσους συγκεκριμένες θέσεις ήταν το βασικό κριτήριο επιλογής (δεν αναφέρομαι σε μένα αλλά μπορώ να κατανοήσω την αγωνία όσων την έχουν, είναι άκρως δικαιολογημένη). Προσωπικά, δεν μένω στα λόγια κανενος(ελπίζω μη παρεξηγηθώ)..ούτε και στις απαντήσεις που λαμβάνουν από τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον φορέα...απλά περιμένω να δω τι θα συμβεί στην πραγματικότητα δίχως υποθετικά σενάρια και ο τάδε είπε αυτό.. Βλέποντας και κάνοντας παιδιά...δίχως άγχος!Μη προσπερνάμε το ευτυχές γεγονός...ότι είμαστε διοριστέοι ποσο μάλλον όσοι είμαστε και στις 1ες μας επιλογές.
|
|
|
Post by lawanddisorder on Jun 13, 2024 9:40:28 GMT
Χαρείτε την επιτυχία σας, θα πω εγώ, και κοιτάξτε να απολαύστε τη διαδικασία της ΦΟΤΑ, όσοι περνάτε από εκεί. Μας τα έλεγαν αυτά και τα παιδιά της Α' σειράς του 1Γ και επιβεβαιώνονται πλήρως. Ειδικά η όλη φάση της ακαδημίας είναι σαν να ξαναγίνεστε φοιτητές/μαθητές. Θα κάνετε ομαδικές στο viber, θα ανταλλάσσετε σημειώσεις, θα λύνετε απορίες, θα μοιράζεστε άγχη και ερωτήσεις, θα κάνετε και την πλάκα σας. Εμένα με έχει ξανανιώσει, πάντως. Τα υπόλοιπα θα σας απασχολήσουν σε ύστερο χρόνο.
|
|
|
Post by sok on Jun 13, 2024 9:54:44 GMT
Έχετε μπει σε ενα γαϊτανάκι με τις θέσεις που δεν βγάζει πουθενά. Το έχω πει 5 φορές ως τώρα, το έχουμε συζητήσει το θέμα των ΘΕΕΒ με όλη την ΔΔΑΔ επι μέρες εισηγήσεων, ακόμα και με την ΟΤΥΕ. Και πριν μια ώρα μίλησα με τον προϊστάμενο του Β' που ήταν και εισηγητής μας για το θέμα. Δεν μπορώ να δώσω το τηλέφωνο του αλλά όποιος θέλει παίρνει και ζητάει να μιλήσει με τον ίδιο. Εμείς είμαστε εδω για να σας κατατοπίσουμε αλλά στο κάτω κάτω πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει και θα το δούμε στην πράξη. Είναι σημαντικό για όσους συγκεκριμένες θέσεις ήταν το βασικό κριτήριο επιλογής (δεν αναφέρομαι σε μένα αλλά μπορώ να κατανοήσω την αγωνία όσων την έχουν, είναι άκρως δικαιολογημένη). Προσωπικά, δεν μένω στα λόγια κανενος(ελπίζω μη παρεξηγηθώ)..ούτε και στις απαντήσεις που λαμβάνουν από τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον φορέα...απλά περιμένω να δω τι θα συμβεί στην πραγματικότητα δίχως υποθετικά σενάρια και ο τάδε είπε αυτό.. Βλέποντας και κάνοντας παιδιά...δίχως άγχος!Μη προσπερνάμε το ευτυχές γεγονός...ότι είμαστε διοριστέοι ποσο μάλλον όσοι είμαστε και στις 1ες μας επιλογές. είστε όμως στις πρώτες σας επιλογές; ρητορικό το ερώτημα. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη και εγώ στα λόγια που λέγονται γι' αυτό επιλέγω να διαβάζω τις διατάξεις νόμων για να οδηγούμαι σε συμπέρασμα. Στο συγκεκριμένο ζήτημα θα πρέπει να υπάρξει διευκρινιστική για ποιο λόγο δεν εφαρμόζεται για τους επιτυχόντες του 2Γ η ρητή εξαίρεση που ορίζεται στην ΔΔΑΔ Ε 1012730 ΕΞ 2024 και δεν τους κατατάσσει στις ειδικές περιπτώσεις "υπαλλήλων που προσλαμβάνονται για κάλυψη συγκεκριμένων Θ.Ε.Ε.Β. μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)". Ενδεχομένως να πρέπει να υποβληθεί και σχετικό ερώτημα στο ΝΣΚ να γνωμοδοτήσει για το θέμα, ούτως ώστε να είναι καλυμμένος ο φορέας στην απόφασή του. Ειδάλλως εφόσον το θέμα οδηγηθεί σε δικαστική κρίση με απόφαση που θα είναι δεσμευτική για το φορέα να οδηγήσει σε αναδρομικές τοποθετήσεις μετά από χρόνια και λογιστικές τακτοποιήσεις αναδρομικά με οικονομική επιβάρυνση του δημοσίου. Δεν ξέρω δηλαδή όσοι τοποθετούνται κάθετα για το θέμα από οποιαδήποτε πλευρά έχουν ελέγξει το θέμα σε βάθος ως προς τη νομική του διάσταση. Για την ώρα δε βρίσκω κάτι που μας εξαιρεί από την πιο πάνω εξαίρεση. Στο εξής οι Θ.Ε.Ε.Β μπορούν απλά να μη διατίθενται για κάλυψη μέσω γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ και να καλύπτονται με τη διαδικασία του άρθρου 8, όσες όμως έχουν διατεθεί μέσω γραπτού εκτιμώ ότι υπάρχει υποχρέωση του φορέα για τοποθέτηση σε αυτές. Όταν με το καλό τοποθετηθείτε οι ΤΕ θα μας ενημερώσετε αν τοποθετήθηκε κάποιος σε Θ.Ε.Ε.Β. και θα μας λυθούν οι απορίες. Σήμερα απεστάλη και στο τυπογραφείο ο πίνακας διοριστέων είδα. Καλή σταδιοδρομία σε όλους και πάλι!
|
|
|
Post by jimmysxv on Jun 13, 2024 10:00:15 GMT
Καλημέρα σας! Που το είδατε πως βγήκε το ΦΕΚ οριστικών της 2ΓΒ?
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Jun 13, 2024 10:04:40 GMT
Γεια σας παιδιά. Δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη του thread γιατί λόγοι υγείας της μητέρας μου με κράτησαν μακριά από το φόρουμ. Ομολογώ ότι όσα διάβασα στις τελευταίες σελίδες, σχετικά με τις θέσεις κλπ μου δημιούργησαν μια κάποια αναστάτωση. Εξηγώ: Έχω της θέση με κωδικό του ΑΣΕΠ 1693, ΤΕ Τελωνειακών, με κωδικό θέσης χ, που αντιστοιχεί στο Α τελωνείο του Ελ. Βενιζέλος, στο αεροδρόμιο δηλαδή. Με αυτά που διάβασα στις τελευταίες σελίδες καταλαβαίνω ότι ούτε καν το αεροδρόμιο δεν μπορώ να έχω με βεβαιότητα. Καταλαβαίνω σωστά; Συνάδελφος έγραψε πριν ότι το μόνο σίγουρο είναι ο νομός. Επειδή λοιπόν το Βενιζέλος είναι στην ανατολική αττική και το μόνο τελωνείο εκτός του αεροδρομίου είναι στο Λαύριο, θα μπορούσα να βρεθώ εκεί; Άρα το ειδικό περίγραμμα θέσης δεν είναι ούτε καν ενδεικτικό; Όσοι από τους συναδέλφους ζουν Αθήνα καταλαβαίνουν τον προβληματισμό μου (αν και μάλλον το ίδιο πρόβλημα θα υπάρχει σε όλους τους νομούς.)
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 13, 2024 10:08:30 GMT
Καλημέρα σας! Που το είδατε πως βγήκε το ΦΕΚ οριστικών της 2ΓΒ? Αν ανατρέξετε στο topic "« ΑΣΕΠ 2Γ/2022 2ΓΒ/2023 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ (ΙΔΑΧ ΤΕ 1843 ΘΕΣΕΙΣ)" στη σελίδα 207 εχει τον σύνδεσμο
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 13, 2024 10:12:03 GMT
Γεια σας παιδιά. Δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη του thread γιατί λόγοι υγείας της μητέρας μου με κράτησαν μακριά από το φόρουμ. Ομολογώ ότι όσα διάβασα στις τελευταίες σελίδες, σχετικά με τις θέσεις κλπ μου δημιούργησαν μια κάποια αναστάτωση. Εξηγώ: Έχω της θέση με κωδικό του ΑΣΕΠ 1693, ΤΕ Τελωνειακών, με κωδικό θέσης χ, που αντιστοιχεί στο Α τελωνείο του Ελ. Βενιζέλος, στο αεροδρόμιο δηλαδή. Με αυτά που διάβασα στις τελευταίες σελίδες καταλαβαίνω ότι ούτε καν το αεροδρόμιο δεν μπορώ να έχω με βεβαιότητα. Καταλαβαίνω σωστά; Συνάδελφος έγραψε πριν ότι το μόνο σίγουρο είναι ο νομός. Επειδή λοιπόν το Βενιζέλος είναι στην ανατολική αττική και το μόνο τελωνείο εκτός του αεροδρομίου είναι στο Λαύριο, θα μπορούσα να βρεθώ εκεί; Άρα το ειδικό περίγραμμα θέσης δεν είναι ούτε καν ενδεικτικό; Όσοι από τους συναδέλφους ζουν Αθήνα καταλαβαίνουν τον προβληματισμό μου (αν και μάλλον το ίδιο πρόβλημα θα υπάρχει σε όλους τους νομούς.) Δεν νομίζω ότι μπορεί να σας απαντήσει κάποιος με βεβαιότητα αλλά κατά την προσωπική μου γνώμη θεωρώ αδύνατο να έχετε διοριστεί σε μια θέση η οποία αναφέρεται σε συγκεκριμένη τοποθεσία,υπηρεσία, πόλη κλπ...και να σας πάνε αλλού... Προσωπικά πέρασα σε ΔΟΥ πόλης..το θεωρώ αδύνατο να με πάνε σε άλλη πόλη ακόμα.και του ίδιου νομού(που δεν την δήλωσα καν κιόλας)
|
|
|
Post by sok on Jun 13, 2024 10:19:54 GMT
|
|
|
Post by teoperi on Jun 13, 2024 10:52:22 GMT
Γεια σας παιδιά. Δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη του thread γιατί λόγοι υγείας της μητέρας μου με κράτησαν μακριά από το φόρουμ. Ομολογώ ότι όσα διάβασα στις τελευταίες σελίδες, σχετικά με τις θέσεις κλπ μου δημιούργησαν μια κάποια αναστάτωση. Εξηγώ: Έχω της θέση με κωδικό του ΑΣΕΠ 1693, ΤΕ Τελωνειακών, με κωδικό θέσης χ, που αντιστοιχεί στο Α τελωνείο του Ελ. Βενιζέλος, στο αεροδρόμιο δηλαδή. Με αυτά που διάβασα στις τελευταίες σελίδες καταλαβαίνω ότι ούτε καν το αεροδρόμιο δεν μπορώ να έχω με βεβαιότητα. Καταλαβαίνω σωστά; Συνάδελφος έγραψε πριν ότι το μόνο σίγουρο είναι ο νομός. Επειδή λοιπόν το Βενιζέλος είναι στην ανατολική αττική και το μόνο τελωνείο εκτός του αεροδρομίου είναι στο Λαύριο, θα μπορούσα να βρεθώ εκεί; Άρα το ειδικό περίγραμμα θέσης δεν είναι ούτε καν ενδεικτικό; Όσοι από τους συναδέλφους ζουν Αθήνα καταλαβαίνουν τον προβληματισμό μου (αν και μάλλον το ίδιο πρόβλημα θα υπάρχει σε όλους τους νομούς.) Πιθανότατα, για να μην πω σίγουρα, θα διοριστείτε στο τελωνείο του Ελ. Βενιζέλος. Το ερώτημα που ουσιαστικά τίθεται είναι σε ποιο τμήμα. Εσείς δεν μου είπατε στο τμήμα Τάδε, οπότε δεν έχω σε κάτι να διαφωνήσω. Βέβαια το Βενιζέλος έχει βάρδιες όπως και άλλα τελωνεία (Λιμάνια, ΚΟΕ, ΘΟΕ, Συνοριακά) δηλαδή νυχτερινά, σαββατοκύριακα, αργίες κτλ. Και όπου βάρδιες σημαίνει οτι όλοι κάνουν τα πάντα... Και αίθουσα επιβατών θα κάνεις και παραστατικά στο Διαδικασιών θα κλείσεις και μπορεί και λίγο στο εκ των υστέρων να βοηθήσεις. Γιατί έτσι λειτουργούν τα τελωνεία και θα το καταλάβετε. Βέβαια θα "ερεθίσω" τώρα κάποιους και θα μου λένε περί κράτους δικαίου και οτι εγω είμαι Βοηθός Ελεγκτής και τι δουλειά έχω να ψάχνω βαλίτσες με κιλότες... Πολλοί ήρθαν με τέτοια διάθεση και τους πέσαν τ' αυτιά στην εκπαίδευση. Όσοι θυμάστε το Δημόσιο του '80-'90 ξεχάστε το! Αν έρχεστε στην ΑΑΔΕ για χαλαρή δουλίτσα, επίσης ξεχάστε το. Αυτά στα ΚΕΠ και στους Δήμους. Η επιπλέον αμοιβή έρχεται με επιπλέον δουλειά και ευθύνες. Τα λέω έτσι χοντρά γιατί έτσι είναι. Να ξέρετε που έρχεστε.
|
|
|
Post by Persefoni on Jun 13, 2024 10:58:13 GMT
Aπό 3ΓΒ (σελ. 3341) περί ΑΑΔΕ:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Α. Υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε. Α) «Ειδικά για τις υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε., δεδομένου ότι βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένονται περαιτέρω αλλαγές ως προς τη δομή, τις αρμοδιότητες και τα Περιγράμματα Θέσης Εργασίας υπηρεσιών της Α.Α.Δ.Ε., και ειδικά για την Περιφέρεια Αττικής ισχύουν τα εξής: Σε περίπτωση που μετά από οργανωτικές αλλαγές, είτε δεν υφίσταται υπηρεσία της Α.Α.Δ.Ε. στην οικεία περιφερειακή ενότητα διορισμού, είτε αρμοδιότητες της υπηρεσίας που περιγράφει η προκηρυσσόμενη θέση έχουν περιέλθει σε άλλη υπηρεσία εντός ή εκτός περιφερειακής ενότητας με αντίστοιχη μεταφορά οργανικών θέσεων, η τοποθέτηση των νεοδιοριζόμενων θα είναι δυνατόν να γίνει σε οποιαδήποτε Υπηρεσία της Α.Α.Δ.Ε. στην περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με τις εκάστοτε υπηρεσιακές ανάγκες και την κατανομή οργανικών θέσεων που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική στιγμή της τοποθέτησης». Β) «Οι νέοι υπάλληλοι της Α.Α.Δ.Ε. δύνανται να διορίζονται στη Φορολογική και Τελωνειακή Ακαδημία (ΦΟ.Τ.Α.) σε προσωποπαγείς θέσεις, που συνιστώνται με την πράξη διορισμού τους, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων, με σκοπό την παρακολούθηση προγράμματος υποχρεωτικής εισαγωγικής εκπαίδευσης, όπως προκύπτει από τον συνδυασμό των διατάξεων της παρ. 1 του άρθρου 11 του ν. 4474/2017 (Α΄ 80) και του άρθρου 1 της υπό στοιχεία ΦΟ.Τ.Α. 1075014 ΕΞ 2018/15.5.2018 «Κανονισμός Υποχρεωτικής Εισαγωγικής Εκπαίδευσης των υπαλλήλων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στη Φορολογική και Τελωνειακή Ακαδημία» απόφασης του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε.. Περαιτέρω, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 11 του ως άνω νόμου, οι ανωτέρω υπάλληλοι δεν φέρουν την ιδιότητα σπουδαστή ή φοιτητή εκπαιδευτικού ιδρύματος, αλλά λογίζονται και αμείβονται ως δόκιμοι δημόσιοι υπάλληλοι, ενώ με την ολοκλήρωση της υποχρεωτικής εισαγωγικής εκπαίδευσης καταλαμβάνουν κενές οργανικές θέσεις, σε υπηρεσίες αντίστοιχου κλάδου, κατηγορίας / ειδικότητας της Αρχής στην περιφερειακή ενότητα διορισμού τους βάσει της οικείας προκήρυξης, με ταυτόχρονη κατάργηση της προσωποπαγούς θέσης. Διευκρινίζεται ότι η ΦΟ.Τ.Α. εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών (Δήμος Ηλιούπολης).»
|
|
|
Post by evakol on Jun 13, 2024 11:04:39 GMT
Καλημέρα σας! Που το είδατε πως βγήκε το ΦΕΚ οριστικών της 2ΓΒ? Επειδή εμένα μου κολλούσε ο σύνδεσμος και δεν μου άνοιγε με τίποτα μπορείτε να κάνετε αναζήτηση ΦΕΚ 12/6/2024 ΤΕΥΧΟΣ Γ' ΑΡ ΦΥΛΛΟΥ 1711
|
|
|
Post by jimmysxv on Jun 13, 2024 11:31:11 GMT
Γεια σας παιδιά. Δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη του thread γιατί λόγοι υγείας της μητέρας μου με κράτησαν μακριά από το φόρουμ. Ομολογώ ότι όσα διάβασα στις τελευταίες σελίδες, σχετικά με τις θέσεις κλπ μου δημιούργησαν μια κάποια αναστάτωση. Εξηγώ: Έχω της θέση με κωδικό του ΑΣΕΠ 1693, ΤΕ Τελωνειακών, με κωδικό θέσης χ, που αντιστοιχεί στο Α τελωνείο του Ελ. Βενιζέλος, στο αεροδρόμιο δηλαδή. Με αυτά που διάβασα στις τελευταίες σελίδες καταλαβαίνω ότι ούτε καν το αεροδρόμιο δεν μπορώ να έχω με βεβαιότητα. Καταλαβαίνω σωστά; Συνάδελφος έγραψε πριν ότι το μόνο σίγουρο είναι ο νομός. Επειδή λοιπόν το Βενιζέλος είναι στην ανατολική αττική και το μόνο τελωνείο εκτός του αεροδρομίου είναι στο Λαύριο, θα μπορούσα να βρεθώ εκεί; Άρα το ειδικό περίγραμμα θέσης δεν είναι ούτε καν ενδεικτικό; Όσοι από τους συναδέλφους ζουν Αθήνα καταλαβαίνουν τον προβληματισμό μου (αν και μάλλον το ίδιο πρόβλημα θα υπάρχει σε όλους τους νομούς.) Πιθανότατα, για να μην πω σίγουρα, θα διοριστείτε στο τελωνείο του Ελ. Βενιζέλος. Το ερώτημα που ουσιαστικά τίθεται είναι σε ποιο τμήμα. Εσείς δεν μου είπατε στο τμήμα Τάδε, οπότε δεν έχω σε κάτι να διαφωνήσω. Βέβαια το Βενιζέλος έχει βάρδιες όπως και άλλα τελωνεία (Λιμάνια, ΚΟΕ, ΘΟΕ, Συνοριακά) δηλαδή νυχτερινά, σαββατοκύριακα, αργίες κτλ. Και όπου βάρδιες σημαίνει οτι όλοι κάνουν τα πάντα... Και αίθουσα επιβατών θα κάνεις και παραστατικά στο Διαδικασιών θα κλείσεις και μπορεί και λίγο στο εκ των υστέρων να βοηθήσεις. Γιατί έτσι λειτουργούν τα τελωνεία και θα το καταλάβετε. Βέβαια θα "ερεθίσω" τώρα κάποιους και θα μου λένε περί κράτους δικαίου και οτι εγω είμαι Βοηθός Ελεγκτής και τι δουλειά έχω να ψάχνω βαλίτσες με κιλότες... Πολλοί ήρθαν με τέτοια διάθεση και τους πέσαν τ' αυτιά στην εκπαίδευση. Όσοι θυμάστε το Δημόσιο του '80-'90 ξεχάστε το! Αν έρχεστε στην ΑΑΔΕ για χαλαρή δουλίτσα, επίσης ξεχάστε το. Αυτά στα ΚΕΠ και στους Δήμους. Η επιπλέον αμοιβή έρχεται με επιπλέον δουλειά και ευθύνες. Τα λέω έτσι χοντρά γιατί έτσι είναι. Να ξέρετε που έρχεστε.
|
|
|
Post by jimmysxv on Jun 13, 2024 11:33:54 GMT
Και εγώ αυτό ακριβώς το feedback έχω από φίλο προϊστάμενο εφοριακό στην ΑΑΔΕ. Ειδικά στα τελωνεία είναι χάλια μου ανέφερε και θα υπάρξουν και σύντομα αλλαγές.
|
|
|
Post by sok on Jun 13, 2024 11:48:17 GMT
Και εγώ αυτό ακριβώς το feedback έχω από φίλο προϊστάμενο εφοριακό στην ΑΑΔΕ. Ειδικά στα τελωνεία είναι χάλια μου ανέφερε και θα υπάρξουν και σύντομα αλλαγές. Ακούς πολλές απόψεις και διφορούμενες για τις συνθήκες σε κάθε υπηρεσία. Νομίζω ποικίλλει ανά οργανική μονάδα και ανάλογα με τα πρόσωπα των προϊσταμένων. Κανένας δεν έθιξε θέματα δουλειάς και εννοείται ότι οι υπηρεσιακές ανάγκες προέχουν. Οποίος έχει γνώση και άρα πατάει γερά και είναι συνεπής δεν έχει να φοβάται τίποτα όπου και αν τοποθετηθεί. Το ζήτημα που διαφωνούμε είναι άλλο και είναι ουσιώδες εκτιμώ.
|
|