|
Post by asepita on Jun 19, 2024 15:25:00 GMT
Στην ομάδα στο viber που έχουμε κάνει για τους τελωνειακούς είσαι μέλος;αν όχι κ θέλεις στείλε μηνυμα το τηλ να σε προσθεσω Μπορείτε να προσθέσετε κι εμένα στην ομάδα των τελωνειακών; 6938139719 Καλογήρου Μιχαήλ ΤΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ Ευχαριστώ Σε p.m. τα τηλ. μας καλύτερα.
|
|
|
Post by asepita on Jun 19, 2024 16:44:17 GMT
Άρα τελικά σήμερα κάλεσαν μόνο αυτούς που δεν είχαν δηλωμένο gmail ή yahoo mail?
|
|
|
Post by dimitriskn on Jun 19, 2024 17:02:23 GMT
Παιδιά ερώτηση ψιλοχαζή, αλλά επειδή το σκεφτόμουν από καιρό... Όσους σαν έχουν πάρει τηλ. ( και οι παλιοί της 1Γ ), σας καλούν από τον φορέα τοποθέτησης (πχ. επαρχία) ή από κεντρικά όλους Αθήνα...? Επίσης, τα δικαιολογητικά συστημένα, πάνε στην περιφέρεια που θα τοποθετηθεί ο καθένας πχ. ή και αυτά όλα μαζί σε κεντρική υπηρεσία Αθηνών..? Καλησπέρα Περσεφόνη! Η κλήση και η αποστολή των δικαιολογητικών γίνεται στα κεντρικά. Ο διορισμός γίνεται αρχικα στη ΦΟΤΑ (γι αυτό και ορκιζόμαστε στην Αθήνα, στην έδρα της ΦΟΤΑ) σε προσωποπαγη θέση. Μετά το 9μηνο εισαγωγικής εκπαίδευσης, μετακινούμαστε στην ΑΑΔΕ και τοποθετούμαστε στη θέση διορισμού. Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε υπηρεσία της ΑΑΔΕ στην περιφερειακή ενότητα διορισμού μας. Βέβαια, όσοι διοριζομστε σε επαρχιακές πόλεις, μια υπηρεσία υπάρχει, ΔΟΥ ή Τελωνείο. Απλά λόγω συγχώνευσης των ΔΟΥ, οι οποίες ξεκίνησαν σε Αθήνα και Θεσνικη, το προέβλεψαν αυτό στην προκήρυξη. Ένας από τους λόγους που αρχικά ο τόπος διορισμού είναι στην Αθήνα, είναι ότι αν η ορκωμοσία γινόταν στον τόπο διορισμού, εφόσον προβλέπεται εισαγωγική εκπαίδευση στη ΦΟΤΑ, θα έπρεπε να μας πληρώσουν έξοδα μετακίνησης εάν δεν γινόταν από απόσταση η εκπαίδευση. Ο διορισμός και η ορκωμοσία αρχικά στη ΦΟΤΑ γινόταν και προ covid, για τον ίδιο λόγο. Επειδή τότε η θεωρητική εκπαίδευση ήταν δια ζώσης, να μην χρειαζεται να πληρώνουν έξοδα μετακίνησης.
|
|
|
Post by teoperi on Jun 19, 2024 18:37:20 GMT
Σας καλούν όσους έχετε hotmail γιατί υπάρχει θέμα με το συγκεκριμένο και δεν έρχονται τα μηνύματα απο την υπηρεσία. Η κατάθεση των χαρτιών γίνεται στην ΦΟΤΑ με συστημένο φάκελο και οχι στην μόνιμη τοποθέτηση, για 9 μήνες η τοποθέτηση σας είναι η ΦΟΤΑ. Πάντως εμάς το μέηλ για την αποστολή δικαιολογητικών μας το είχαν στείλει 16/11 και ορκιστήκαμε 05/04 για να έχετε μια εικόνα
|
|
|
Post by corsair on Jun 19, 2024 19:59:01 GMT
Και στην 1γ ρωτούσαν οποίος έχει hotmail να δηλώσει gmail ή yahoo.Εχουν θέμα με τα hotmail με αποστολή μαζικών μηνυμάτων τα πρωτόκολλα ασφαλείας κάτι τέτοιο τέλοςπαντων,είναι δύσκολα τα hotmail.Δε ξέρω ακριβώς.Κατα τα αλλά προχωράει γρήγορα το πράγμα θετικό αυτό κλείστε ραντεβού σε 10 μέρες το πολύ σε ψυχίατρο και παθολόγο ή γενικό γιατρό.Λογικα μέχρι τότε θα έχουν στείλει και τα email επιβεβαίωσης και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται
|
|
|
Post by teoperi on Jun 19, 2024 20:04:49 GMT
Ναι κλείστε ραντεβού αλλά μην πάτε απο πριν γιατί το κειμενάκι που ζητάνε είναι συγκεκριμένο. Δηλαδή θα γράψει τα δικά του ο γιατρός αλλά στο τέλος πρέπει να συμπληρώσει μια φράση τύπου "δεν υφίσταται κανένα κώλυμα για να ασκήσει τα καθήκοντα καταλληλότητας του κλάδου/κατηγορίας ΤΕ Τελωνιακών", θα το λέει συγκεκριμένα το mail. Σε δημόσιες δομές είναι λίγο δύσκολοι, θέλουν να τα γράφουν όπως θέλουν αυτοί, οπότε εγώ πήγα σε ιδιώτες και ησύχασα.
|
|
|
Post by dimitriskn on Jun 19, 2024 22:52:26 GMT
|
|
|
Post by Persefoni on Jun 20, 2024 2:17:59 GMT
Αν είδα σωστά από ΦΕΚ κατανομής 2ΓΒ, οι διοριστέοι ΑΑΔΕ με ΦΟΤΑ είναι 115 σωστά...?
|
|
|
Post by asepita on Jun 20, 2024 4:19:58 GMT
|
|
|
Post by asepita on Jun 20, 2024 5:53:46 GMT
Καλημέρα σε όλους! Αν έχει κάποιος νεότερα σχετικά με το αν διοριστούμε εντός '24 'η αρχές '25 μας ενημερώνει.
|
|
|
Post by jimmysxv on Jun 20, 2024 6:52:11 GMT
Καλημέρα σας! Που ακριβώς δείχνει ποιοι πάνε στη ΦΟΤΑ και ποιοι όχι? Δεν πιστεύω πριν τον Οκτώβρη να γίνει πρόσληψη. Υπομονή...
|
|
|
Post by teoperi on Jun 20, 2024 6:59:50 GMT
Καλημέρα σας! Που ακριβώς δείχνει ποιοι πάνε στη ΦΟΤΑ και ποιοι όχι? Δεν πιστεύω πριν τον Οκτώβρη να γίνει πρόσληψη. Υπομονή... Το έχουμε πει οτι οι μόνοι που ΔΕΝ πάνε ΦΟΤΑ είναι οι Δημοσιονομικοί, οι Μηχανικοί και οι Πληροφορικοί. Τελωνειακοί και Εφοριακοί πάνε.
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Jun 20, 2024 7:06:22 GMT
Καλημέρα σας! Που ακριβώς δείχνει ποιοι πάνε στη ΦΟΤΑ και ποιοι όχι? Δεν πιστεύω πριν τον Οκτώβρη να γίνει πρόσληψη. Υπομονή... Το έχουμε πει οτι οι μόνοι που ΔΕΝ πάνε ΦΟΤΑ είναι οι Δημοσιονομικοί, οι Μηχανικοί και οι Πληροφορικοί. Τελωνειακοί και Εφοριακοί πάνε. Καλημέρα! Μου έχεις λύσει ήδη 2 απορίες και πήρα το θάρρος να ξαναρωτήσω. Όχι ότι μπορείς να απαντήσεις στάνταρ, απλά να μου πεις τι πιθανολογείς. Έχω σύμβαση μέχρι 30/6 και πρόταση για παράταση μέχρι 30/9. Είμαι ΤΕ Τελωνειακών. Υπογράφω λες;
|
|
|
Post by jimmysxv on Jun 20, 2024 7:18:17 GMT
Και εγώ το ίδιο θέμα έχω. Πριν τις αρχές του 10/2024 δε μπορω να αποδεσμευθώ από εδώ που εργάζομαι.
|
|
|
Post by asepita on Jun 20, 2024 7:42:56 GMT
Και εγώ το ίδιο θέμα έχω. Πριν τις αρχές του 10/2024 δε μπορω να αποδεσμευθώ από εδώ που εργάζομαι. Πιστεύω πως δε θα είναι τόσο νωρίς εγώ αναρωτιέμαι αν θα πάμε πρώτα οι ΤΕ εντός '24 ή αν θα περιμένουμε να πάμε μαζί με ΠΕ αρχές '25.
|
|