pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Jun 20, 2024 7:54:59 GMT
Και εγώ το ίδιο θέμα έχω. Πριν τις αρχές του 10/2024 δε μπορω να αποδεσμευθώ από εδώ που εργάζομαι. Πιστεύω πως δε θα είναι τόσο νωρίς εγώ αναρωτιέμαι αν θα πάμε πρώτα οι ΤΕ εντός '24 ή αν θα περιμένουμε να πάμε μαζί με ΠΕ αρχές '25. Αν τρέξουν οι διαδικασίες με την ταχύτητα του τελευταίου μήνα βλέπω να επαληθεύεται ο Πρόεδρος (προσωρινά ΠΕ τον Ιούλιο και οριστικά Σεπτέμβρη). Με αυτή τη λογική τελειώνουν όλα εντός του 24. Τους έχουν στην τσίτα νομίζω λόγω δηλώσεων του p.m. Μου το επιβεβαίωσε και φίλος που δουλεύει στο ΑΣΕΠ. (ότι υπάρχει μεγάλη πίεση εννοώ)
|
|
|
Post by scorpione78 on Jun 20, 2024 7:56:42 GMT
Πιστεύω πως δε θα είναι τόσο νωρίς εγώ αναρωτιέμαι αν θα πάμε πρώτα οι ΤΕ εντός '24 ή αν θα περιμένουμε να πάμε μαζί με ΠΕ αρχές '25. Αν τρέξουν οι διαδικασίες με την ταχύτητα του τελευταίου μήνα βλέπω να επαληθεύεται ο Πρόεδρος (προσωρινά ΠΕ τον Ιούλιο και οριστικά Σεπτέμβρη). Με αυτή τη λογική τελειώνουν όλα εντός του 24. Τους έχουν στην τσίτα νομίζω λόγω δηλώσεων του p.m. Μου το επιβεβαίωσε και φίλος που δουλεύει στο ΑΣΕΠ. (ότι υπάρχει μεγάλη πίεση εννοώ) Από τη μία τους λυπάμαι καλοκαιριάτικα, από την άλλη λυπάμαι όλους εμάς...
|
|
|
Post by asepita on Jun 20, 2024 8:08:36 GMT
Πιστεύω πως δε θα είναι τόσο νωρίς εγώ αναρωτιέμαι αν θα πάμε πρώτα οι ΤΕ εντός '24 ή αν θα περιμένουμε να πάμε μαζί με ΠΕ αρχές '25. Αν τρέξουν οι διαδικασίες με την ταχύτητα του τελευταίου μήνα βλέπω να επαληθεύεται ο Πρόεδρος (προσωρινά ΠΕ τον Ιούλιο και οριστικά Σεπτέμβρη). Με αυτή τη λογική τελειώνουν όλα εντός του 24. Τους έχουν στην τσίτα νομίζω λόγω δηλώσεων του p.m. Μου το επιβεβαίωσε και φίλος που δουλεύει στο ΑΣΕΠ. (ότι υπάρχει μεγάλη πίεση εννοώ) Θεωρώ δύσκολο Σεπτέμβριο αν βγουν τέλος Ιουλίου τα προσωρινά συνυπολογίζοντας προθεσμία υποβολής ενστάσεων, έλεγχο οριστικών και Αύγουστο μήνα. Οκτώβριος όμως πιθανός. Διορισμούς ΠΕ μιλάμε για '25 αρχές αν βγει Δεκέμβρης θα είναι σούπερ ρεκόρ χαχαχα
|
|
|
Post by asepita on Jun 20, 2024 8:09:43 GMT
Αν τρέξουν οι διαδικασίες με την ταχύτητα του τελευταίου μήνα βλέπω να επαληθεύεται ο Πρόεδρος (προσωρινά ΠΕ τον Ιούλιο και οριστικά Σεπτέμβρη). Με αυτή τη λογική τελειώνουν όλα εντός του 24. Τους έχουν στην τσίτα νομίζω λόγω δηλώσεων του p.m. Μου το επιβεβαίωσε και φίλος που δουλεύει στο ΑΣΕΠ. (ότι υπάρχει μεγάλη πίεση εννοώ) Από τη μία τους λυπάμαι καλοκαιριάτικα, από την άλλη λυπάμαι όλους εμάς... Ας πιεστούν κι έναν Αύγουστο εμείς παλεύουμε 1.5 χρόνο τώρα...
|
|
|
Post by dimitriskn on Jun 20, 2024 8:13:29 GMT
Αν τρέξουν οι διαδικασίες με την ταχύτητα του τελευταίου μήνα βλέπω να επαληθεύεται ο Πρόεδρος (προσωρινά ΠΕ τον Ιούλιο και οριστικά Σεπτέμβρη). Με αυτή τη λογική τελειώνουν όλα εντός του 24. Τους έχουν στην τσίτα νομίζω λόγω δηλώσεων του p.m. Μου το επιβεβαίωσε και φίλος που δουλεύει στο ΑΣΕΠ. (ότι υπάρχει μεγάλη πίεση εννοώ) Θεωρώ δύσκολο Σεπτέμβριο αν βγουν τέλος Ιουλίου τα προσωρινά συνυπολογίζοντας προθεσμία υποβολής ενστάσεων, έλεγχο οριστικών και Αύγουστο μήνα. Οκτώβριος όμως πιθανός. Διορισμούς ΠΕ μιλάμε για '25 αρχές. Θα τη μάθουμε την ημνια διορισμού μας. Σε λίγες ημέρες θα ζητηθεί από την ΑΑΔΕ να στείλουμε τα δικαιολογητικά. Όλα παίρνουν το δρόμο τους🙂.
|
|
|
Post by teoperi on Jun 20, 2024 8:48:13 GMT
Το έχουμε πει οτι οι μόνοι που ΔΕΝ πάνε ΦΟΤΑ είναι οι Δημοσιονομικοί, οι Μηχανικοί και οι Πληροφορικοί. Τελωνειακοί και Εφοριακοί πάνε. Καλημέρα! Μου έχεις λύσει ήδη 2 απορίες και πήρα το θάρρος να ξαναρωτήσω. Όχι ότι μπορείς να απαντήσεις στάνταρ, απλά να μου πεις τι πιθανολογείς. Έχω σύμβαση μέχρι 30/6 και πρόταση για παράταση μέχρι 30/9. Είμαι ΤΕ Τελωνειακών. Υπογράφω λες; Το μόνο που μπορώ να πω για το χρονοδιάγραμμα παιδιά είναι η δική μου εμπειρία. 1)Προσωρινά ΤΕ 01/08/2023 2)Οριστικά ΤΕ 29/09/2023 3)Μέιλ δικαιολογητικών εγώ ελαβα 16/11/2023 4)ΦΕΚ κατανομής 14/12/2023 5)ΦΕΚ Διορισμού 26/02/2024 6)Ανακοίνωση Διορισμού 08/03/2024 7)Ορκωμοσία 05/04/2024 Είναι αδύνατον να ξέρει κανείς τι θα γίνει στην περίπτωση σας. Το ότι βγάλανε ΦΕΚ κατανομής τόσο γρήγορα πάντως είναι εντυπωσιακό και πριν το mail δικαιολογητικών .....
|
|
|
Post by aussie on Jun 20, 2024 8:56:58 GMT
Καλημέρα συνάδελφοι!!! Διαβάζω την προκήρυξη στο Κεφάλαιο Ε, (διορισμός πρόσληψη), αναφέρει: Τα αρμόδια για τον διορισμό ή πρόσληψη όργανα οφείλουν να προβούν στη δημοσίευση των ατομικών πράξεων διορισμού ή πρόσληψης εντός 3 μηνών από την δημοσίευση στην Εφημερίδα Κυβερνήσεως της απόφασης κατανομής. Έχει από κάτω μια Επισήμανση για εμάς τους ΑΑΔΕ αλλά δεν προκύπτει ότι αλλάζει το διάστημα που είναι υποχρεωμένοι να δημοσιεύσουν τις ατομικές πράξεις διορισμού.
Μπορεί να το δει κανείς να επιβεβαιώσει ότι είναι έτσι?
|
|
|
Post by aussie on Jun 20, 2024 9:01:29 GMT
Καλημέρα συνάδελφοι!!! Διαβάζω την προκήρυξη στο Κεφάλαιο Ε, (διορισμός πρόσληψη), αναφέρει: Τα αρμόδια για τον διορισμό ή πρόσληψη όργανα οφείλουν να προβούν στη δημοσίευση των ατομικών πράξεων διορισμού ή πρόσληψης εντός 3 μηνών από την δημοσίευση στην Εφημερίδα Κυβερνήσεως της απόφασης κατανομής. Έχει από κάτω μια Επισήμανση για εμάς τους ΑΑΔΕ αλλά δεν προκύπτει ότι αλλάζει το διάστημα που είναι υποχρεωμένοι να δημοσιεύσουν τις ατομικές πράξεις διορισμού. Μπορεί να το δει κανείς να επιβεβαιώσει ότι είναι έτσι? Το διευκρινίζει ο ν.4389/2016 άρθρο 17Α : Ως προθεσμία δημοσίευσης των ατομικών πράξεων διορισμού ορίζεται το εξάμηνο από τη δημοσίευση της απόφασης κατανομής ή των οριστικών πινάκων στην περίπτωση αναπλήρωσης.
|
|
|
Post by jimmysxv on Jun 20, 2024 9:15:52 GMT
Εμείς τις εργασίες μας δλδ πότε θα τις αφήσουμε? Μέχρι πριν μια ημέρα από την ορκομωσία? Η ορκομωσία είναι μαζική ή ατομικά ο καθένας?
|
|
|
Post by dimitriskn on Jun 20, 2024 9:16:57 GMT
Εμείς τις εργασίες μας δλδ πότε θα τις αφήσουμε? Μέχρι πριν μια ημέρα από την ορκομωσία? Η ορκομωσία είναι μαζική ή ατομικά ο καθένας? Για όσους εχουμε εισαγωγική εκπαίδευση ειναι μαζική και γίνεται στη ΦΟ.Τ.Α.
|
|
|
Post by teoperi on Jun 20, 2024 10:41:01 GMT
Εμείς τις εργασίες μας δλδ πότε θα τις αφήσουμε? Μέχρι πριν μια ημέρα από την ορκομωσία? Η ορκομωσία είναι μαζική ή ατομικά ο καθένας? Πρέπει να έχεις παραιτηθεί το αργότερο μια μέρα πριν ορκιστείς. Εννοείται μαζική ορκωμοσία, εκτός όσων δεν περνάνε ΦΟΤΑ που πάνε απευθείας στις υπηρεσίες τους και ορκίζονται εκεί ατομικά.
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 20, 2024 11:23:23 GMT
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!οι συνάδελφοι τελωνειακοί έχουν κάνει ομάδα viber, ύπαρχει αντίστοιχη και για τους εφοριακούς;αν ναι, θα ήθελα να προστεθώ κι εγώ.. γιαυτό ρωτάω..ή εμείς δεν οργανωθήκαμε ακόμα;
|
|
|
Post by aussie on Jun 20, 2024 11:38:16 GMT
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!οι συνάδελφοι τελωνειακοί έχουν κάνει ομάδα viber, ύπαρχει αντίστοιχη και για τους εφοριακούς;αν ναι, θα ήθελα να προστεθώ κι εγώ.. γιαυτό ρωτάω..ή εμείς δεν οργανωθήκαμε ακόμα; Κι εμένα θα με ενδιέφερε...
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 20, 2024 11:45:43 GMT
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!οι συνάδελφοι τελωνειακοί έχουν κάνει ομάδα viber, ύπαρχει αντίστοιχη και για τους εφοριακούς;αν ναι, θα ήθελα να προστεθώ κι εγώ.. γιαυτό ρωτάω..ή εμείς δεν οργανωθήκαμε ακόμα; Κι εμένα θα με ενδιέφερε... Τότε μπορούν όσοι είναι εφοριακοί ας γράψουν εδώ, σε περίπτωση που το επιθυμούν, να κάνουμε κι εμείς μια ομάδα
|
|
|
Post by papaevan on Jun 20, 2024 12:30:10 GMT
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!οι συνάδελφοι τελωνειακοί έχουν κάνει ομάδα viber, ύπαρχει αντίστοιχη και για τους εφοριακούς;αν ναι, θα ήθελα να προστεθώ κι εγώ.. γιαυτό ρωτάω..ή εμείς δεν οργανωθήκαμε ακόμα;
|
|