|
Post by papaevan on Jun 20, 2024 12:30:40 GMT
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!οι συνάδελφοι τελωνειακοί έχουν κάνει ομάδα viber, ύπαρχει αντίστοιχη και για τους εφοριακούς;αν ναι, θα ήθελα να προστεθώ κι εγώ.. γιαυτό ρωτάω..ή εμείς δεν οργανωθήκαμε ακόμα;
|
|
|
Post by papaevan on Jun 20, 2024 12:33:07 GMT
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!οι συνάδελφοι τελωνειακοί έχουν κάνει ομάδα viber, ύπαρχει αντίστοιχη και για τους εφοριακούς;αν ναι, θα ήθελα να προστεθώ κι εγώ.. γιαυτό ρωτάω..ή εμείς δεν οργανωθήκαμε ακόμα; Κ εγώ θα ήθελα να συμμετέχω.
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 20, 2024 13:18:13 GMT
Κι εμένα θα με ενδιέφερε... Τότε μπορούν όσοι είναι εφοριακοί ας γράψουν εδώ, σε περίπτωση που το επιθυμούν, να κάνουμε κι εμείς μια ομάδα Μπορείς να πάρεις την πρωτοβουλία κ να δημιουργήσεις εσύ μια ομάδα κ όσοι ενδιαφέρονται να σου στέλνουν μήνυμα να τους προσθέτεις....έτσι έγινε με εμάς
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 20, 2024 13:40:49 GMT
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!οι συνάδελφοι τελωνειακοί έχουν κάνει ομάδα viber, ύπαρχει αντίστοιχη και για τους εφοριακούς;αν ναι, θα ήθελα να προστεθώ κι εγώ.. γιαυτό ρωτάω..ή εμείς δεν οργανωθήκαμε ακόμα; Κι εμένα θα με ενδιέφερε... Στείλε μου σε προσωπικό μνμα το κινητό σου για να σε προσθέσω
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 20, 2024 13:41:27 GMT
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!οι συνάδελφοι τελωνειακοί έχουν κάνει ομάδα viber, ύπαρχει αντίστοιχη και για τους εφοριακούς;αν ναι, θα ήθελα να προστεθώ κι εγώ.. γιαυτό ρωτάω..ή εμείς δεν οργανωθήκαμε ακόμα; Κ εγώ θα ήθελα να συμμετέχω. Στείλε μου σε προσωπικό μνμα το κιν σου για να σε προσθέσω
|
|
|
Post by teoperi on Jun 20, 2024 14:03:07 GMT
Πάντως βλέπω οτι κινούνται γρήγορα οι διαδικασίες και είμαι περίεργος πως θα ξεκινήσετε αν δεν τελειώσει η δικιά μας σειρά.
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 20, 2024 14:12:08 GMT
Πάντως βλέπω οτι κινούνται γρήγορα οι διαδικασίες και είμαι περίεργος πως θα ξεκινήσετε αν δεν τελειώσει η δικιά μας σειρά. Γιατί όταν είχατε ξεκινήσει εσείς η πρώτη φουρνιά η δικιά σας είχε τελειώσει;
|
|
|
Post by teoperi on Jun 20, 2024 14:25:46 GMT
Πάντως βλέπω οτι κινούνται γρήγορα οι διαδικασίες και είμαι περίεργος πως θα ξεκινήσετε αν δεν τελειώσει η δικιά μας σειρά. Γιατί όταν είχατε ξεκινήσει εσείς η πρώτη φουρνιά η δικιά σας είχε τελειώσει; 38 Τελωνειακοί ήταν όλοι κι όλοι.... και ναι νομίζω την θεωρία την είχανε τελειώσει. Τέλος πάντων, κάτσε να δούμε ημερομηνίες ορκωμοσίας.
|
|
|
Post by corsair on Jun 20, 2024 14:42:04 GMT
Να ρωτησω οι εφοριακοι και τελωνειακοι που πανε Υπουργειο Οικονομικων πανε ΦΟΤΑ?Επισης ατο φεκ κτανομης γιτι ενω λεει ΑΑΔΕ εφοριακοι 23 εχει ΑΑΔΕ ξεχωριστα την Ορεστιαδα και Αλεξανδρουπολη?θα ηθελα και εγω viber εφοριακων
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 20, 2024 14:45:02 GMT
Γιατί όταν είχατε ξεκινήσει εσείς η πρώτη φουρνιά η δικιά σας είχε τελειώσει; 38 Τελωνειακοί ήταν όλοι κι όλοι.... και ναι νομίζω την θεωρία την είχανε τελειώσει. Τέλος πάντων, κάτσε να δούμε ημερομηνίες ορκωμοσίας. και σεις τη θεωρία θα την έχετε τελειώσει τον Οκτώβριο....φαγωθηκες να ξεκινήσουμε αργότερα δεν με λυπάσαι που καίγομαι να ζητήσει γρηγορα ο άντρας μου συνυπηρετηση😁😀😁
|
|
|
Post by Persefoni on Jun 20, 2024 14:56:01 GMT
Να ρωτησω οι εφοριακοι και τελωνειακοι που πανε Υπουργειο Οικονομικων πανε ΦΟΤΑ?Επισης ατο φεκ κτανομης γιτι ενω λεει ΑΑΔΕ εφοριακοι 23 εχει ΑΑΔΕ ξεχωριστα την Ορεστιαδα και Αλεξανδρουπολη?θα ηθελα και εγω viber εφοριακων ΦΟΤΑ έχουν μόνο οι της ΑΑΔΕ...
|
|
mint
Beekeeper
|
Post by mint on Jun 20, 2024 15:26:34 GMT
Καλησπέρα σε όλους, με το καλό στις θέσεις μας. Εδώ και λίγες μέρες ανακάλυψα το φορουμ, πολύ χρήσιμο!
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 20, 2024 15:28:15 GMT
Να ρωτησω οι εφοριακοι και τελωνειακοι που πανε Υπουργειο Οικονομικων πανε ΦΟΤΑ?Επισης ατο φεκ κτανομης γιτι ενω λεει ΑΑΔΕ εφοριακοι 23 εχει ΑΑΔΕ ξεχωριστα την Ορεστιαδα και Αλεξανδρουπολη?θα ηθελα και εγω viber εφοριακων Είσαι στην ΑΑΔΕ ή στο Υπουργείο Οικονομικών? Η ομάδα viber αφορά Εφοριακούς της ΑΑΔΕ.Αν θέλεις στείλε μ σε προσωπικό μνμα το κιν σπυ να σε προσθεσω
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Jun 20, 2024 15:41:31 GMT
Να ρωτησω οι εφοριακοι και τελωνειακοι που πανε Υπουργειο Οικονομικων πανε ΦΟΤΑ?Επισης ατο φεκ κτανομης γιτι ενω λεει ΑΑΔΕ εφοριακοι 23 εχει ΑΑΔΕ ξεχωριστα την Ορεστιαδα και Αλεξανδρουπολη?θα ηθελα και εγω viber εφοριακων Έχουμε ξεχωριστό viber οι του Υπουργείου Οικονομικών όποιος ενδιαφέρεται. Για όλες τις ειδικότητες. Τους Εφοριακούς του ΥΠΟΙΚ τους δέχεστε στο viber Εφοριακών ? Corsair αν είσαι Οικονομικών στείλε μου μήνυμα τον αριθμό του κινητού σου να σε προσθέσω στην ομάδα.
|
|
|
Post by tiesel on Jun 20, 2024 15:48:22 GMT
Πάντως βλέπω οτι κινούνται γρήγορα οι διαδικασίες και είμαι περίεργος πως θα ξεκινήσετε αν δεν τελειώσει η δικιά μας σειρά. Έχεις δίκιο. Για να βγήκε τόσο γρήγορα το ΦΕΚ κατανομής πάει να πει ότι υπάρχει η βούληση να ξεκινήσουμε γρήγορα.
|
|