|
Post by corsair on Jun 20, 2024 16:21:04 GMT
Να ρωτησω οι εφοριακοι και τελωνειακοι που πανε Υπουργειο Οικονομικων πανε ΦΟΤΑ?Επισης ατο φεκ κτανομης γιτι ενω λεει ΑΑΔΕ εφοριακοι 23 εχει ΑΑΔΕ ξεχωριστα την Ορεστιαδα και Αλεξανδρουπολη?θα ηθελα και εγω viber εφοριακων Έχουμε ξεχωριστό viber οι του Υπουργείου Οικονομικών όποιος ενδιαφέρεται. Για όλες τις ειδικότητες. Τους Εφοριακούς του ΥΠΟΙΚ τους δέχεστε στο viber Εφοριακών ? Corsair αν είσαι Οικονομικών στείλε μου μήνυμα τον αριθμό του κινητού σου να σε προσθέσω στην ομάδα. Εφοριακων ΑΑΔΕ ειμαι ειαι κοινο?
|
|
|
Post by asepita on Jun 20, 2024 16:43:35 GMT
Τσουπ βρήκα 1😁 αν θες μιλάμε εμείς κι αναζητούμε και άλλους στην πορεία. +1 πληροφορικής, το πολύ να γίνουμε 15?! εμείς της 2ΓΒ Μήπως προχωρήσαμε τη 15άδα? Άλλος κανεις?😁
|
|
|
Post by danak on Jun 20, 2024 18:55:55 GMT
Κι εμένα θα με ενδιέφερε... Τότε μπορούν όσοι είναι εφοριακοί ας γράψουν εδώ, σε περίπτωση που το επιθυμούν, να κάνουμε κι εμείς μια ομάδα
|
|
aqua
Kill Bill
|
Post by aqua on Jun 20, 2024 19:42:41 GMT
+1 πληροφορικής, το πολύ να γίνουμε 15?! εμείς της 2ΓΒ Μήπως προχωρήσαμε τη 15άδα? Άλλος κανεις?😁 Νομιζω συνολο 3 ειμαστε της πληροφορικης
|
|
|
Post by teoperi on Jun 21, 2024 4:55:31 GMT
38 Τελωνειακοί ήταν όλοι κι όλοι.... και ναι νομίζω την θεωρία την είχανε τελειώσει. Τέλος πάντων, κάτσε να δούμε ημερομηνίες ορκωμοσίας. και σεις τη θεωρία θα την έχετε τελειώσει τον Οκτώβριο....φαγωθηκες να ξεκινήσουμε αργότερα δεν με λυπάσαι που καίγομαι να ζητήσει γρηγορα ο άντρας μου συνυπηρετηση😁😀😁 15/10 θα έχουμε τελειώσει την Θεωρία ρε συ. Τώρα έχουμε 21/06 και σεις έχετε και ΦΕΚ Κατανομής.... Άρα 4 μήνες αργότερα δεν θα έχετε ακόμα διοριστεί; Αυτό λέω
|
|
|
Post by teoperi on Jun 21, 2024 4:57:26 GMT
Ενα διαστημα γινοταν ταυτοχρονα μαθηματα στην πρωτη και στη δευτερη σειρα. Δεν το θυμάμαι αυτό, μπορεί να έγινε. Σε κάθε περίπτωση θα φανεί.
|
|
|
Post by asepita on Jun 21, 2024 5:59:04 GMT
Μήπως προχωρήσαμε τη 15άδα? Άλλος κανεις?😁 Νομιζω συνολο 3 ειμαστε της πληροφορικης Ήθελα να δω μήπως και αυξηθήκαμε χαχαχα. Αν θέλετε μιλάμε κι η τριάδα.
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Jun 21, 2024 6:00:35 GMT
Παιδιά καλημέρα. Στην επιστολή που θα μας στείλουν θα αναφέρεται και πιθανή ημέρα πρόσληψης/ ορκωμοσίας; Γνωρίζει κάποιος;
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 21, 2024 6:21:59 GMT
Ενα διαστημα γινοταν ταυτοχρονα μαθηματα στην πρωτη και στη δευτερη σειρα. Δεν το θυμάμαι αυτό, μπορεί να έγινε. Σε κάθε περίπτωση θα φανεί. Λογικά πρέπει να έγινε γιατί απ'ότι θυμάμαι οι τελωνειακοί της πρώτης σειράς είχαν ξεκινήσειμε πρακτική
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 21, 2024 6:22:42 GMT
Παιδιά καλημέρα. Στην επιστολή που θα μας στείλουν θα αναφέρεται και πιθανή ημέρα πρόσληψης/ ορκωμοσίας; Γνωρίζει κάποιος; Όχι δεν θα αναφέρεται
|
|
pvlacho
Buzz
|
Post by pvlacho on Jun 21, 2024 7:03:37 GMT
Παιδιά καλημέρα. Στην επιστολή που θα μας στείλουν θα αναφέρεται και πιθανή ημέρα πρόσληψης/ ορκωμοσίας; Γνωρίζει κάποιος; Όχι δεν θα αναφέρεται Ευχαριστώ. Άρα το οποιοδήποτε συμπέρασμα βγάζουμε για τον χρόνο ορκωμοσίας είναι σχετικά αυθαίρετο; (εκτός από το 3μηνο max από το ΦΕΚ κατανομής κλπ)
|
|
rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Jun 21, 2024 7:40:28 GMT
Ευχαριστώ. Άρα το οποιοδήποτε συμπέρασμα βγάζουμε για τον χρόνο ορκωμοσίας είναι σχετικά αυθαίρετο; (εκτός από το 3μηνο max από το ΦΕΚ κατανομής κλπ) Για όσους περνάνε εκπαίδευση στη ΦΟΤΑ η προθεσμία μετά το ΦΕΚ κατανομής δεν είναι τρίμηνη αλλά εξάμηνη....αν δεν κάνω λάθος τελωνειακός δεν είστε;;έχουμε μια ομάδα στο viber αν θέλετε να γίνετε μέλος
|
|
|
Post by teoperi on Jun 21, 2024 7:48:54 GMT
Μόνο στην Ανακοίνωση Διορισμού αναφέρεται η ημερομηνία. Εμάς ήταν περίπου 1 μήνα νωρίτερα θυμάμαι.
|
|
pvlacho
Buzz
|
Post by pvlacho on Jun 21, 2024 8:13:28 GMT
Ευχαριστώ. Άρα το οποιοδήποτε συμπέρασμα βγάζουμε για τον χρόνο ορκωμοσίας είναι σχετικά αυθαίρετο; (εκτός από το 3μηνο max από το ΦΕΚ κατανομής κλπ) Για όσους περνάνε εκπαίδευση στη ΦΟΤΑ η προθεσμία μετά το ΦΕΚ κατανομής δεν είναι τρίμηνη αλλά εξάμηνη....αν δεν κάνω λάθος τελωνειακός δεν είστε;;έχουμε μια ομάδα στο viber αν θέλετε να γίνετε μέλος Ναι, από αυτούς είμαι. Παράξενο ίσως αλλά τώρα σκέφτομαι να κατεβάσω την εφαρμογή viber. Σας ευχαριστώ πολύ. (θα σας στείλω αριθμό)
|
|
winter
Pink Panther
|
Post by winter on Jun 21, 2024 8:31:54 GMT
Να υπενθυμίσω ότι όποιος είναι ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ της ΑΑΔΕ υπάρχει ομάδα στο viber, οποιος επιθυμεί να τον προσθέσω,ας μου στείλει σε προσωπικό μνμα το κινητό του να τον προσθέσω
|
|