|
Post by jimmysxv on Jul 13, 2024 19:12:40 GMT
Και γω κάπως έτσι τα ακούω τα πράγματα. Έχω φίλο προϊστάμενο στην ΑΑΔΕ σε κεντρική υπηρεσία και μου έλεγε πως παραδοσιακά οι τελωνειακοί ήταν καλύτερα από τους εφοριακούς...και γενικότερα ήταν πολύ καλά... αλλά με τις τελευταίες αλλαγές στα τελωνεία και με αυτές που έπονται θα είναι λίγο ζόρικα. Δε μου είπε κάτι πιο συγκεκριμένο παρά μόνο ότι κάποτε είμασταν πολύ καλά αλλά δυστυχώς όχι πια... όπως και να έχει είσαι δημόσιο του λέω, εμείς του ιδιωτικού τομέα ξέρουμε από πίεση και δε μασάμε!
|
|
|
Post by sok on Jul 13, 2024 21:47:07 GMT
Και γω κάπως έτσι τα ακούω τα πράγματα. Έχω φίλο προϊστάμενο στην ΑΑΔΕ σε κεντρική υπηρεσία και μου έλεγε πως παραδοσιακά οι τελωνειακοί ήταν καλύτερα από τους εφοριακούς...και γενικότερα ήταν πολύ καλά... αλλά με τις τελευταίες αλλαγές στα τελωνεία και με αυτές που έπονται θα είναι λίγο ζόρικα. Δε μου είπε κάτι πιο συγκεκριμένο παρά μόνο ότι κάποτε είμασταν πολύ καλά αλλά δυστυχώς όχι πια... όπως και να έχει είσαι δημόσιο του λέω, εμείς του ιδιωτικού τομέα ξέρουμε από πίεση και δε μασάμε! μηπως μπορείς να μοιραστείς μαζί μας τι αλλαγές έχουν γίνει στα τελωνεία αν σου είπε;
|
|
|
Post by mifune on Jul 16, 2024 11:46:38 GMT
|
|
|
Post by kardim on Jul 16, 2024 12:10:13 GMT
Στο τέλος έτσι που πάει η κατάσταση θα μιλάμε για ΔΟΥ ανά περιφέρεια και όχι ανά νομό.
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Jul 16, 2024 15:16:25 GMT
Στο τέλος έτσι που πάει η κατάσταση θα μιλάμε για ΔΟΥ ανά περιφέρεια και όχι ανά νομό. Mα αυτό είναι το σχέδιο τους. Ειδικά τα τμήματα εσόδων και δικαστικού θα πάνε σίγουρα σε ένα κτίριο που θα βρίσκεται στην έδρα της Περιφέρειας τους δηλαδή Ξάνθη, Κοζάνη, Ιωάννινα, Πάτρα, Κέρκυρα, Τρίπολη, Λάρισα, Μυτιλήνη, Ρόδος, Σύρος, Ηράκλειο και τις Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Μπορεί να είναι και λιγότερες περιοχές που θα μετακινηθούν οι υπάλληλοι και θα μείνουν λίγοι στις κατά τόπους ΔΟΥ.
|
|
|
Post by angelosg on Jul 21, 2024 12:14:37 GMT
Καλημέρα παιδιά.. Εγώ να ρωτήσω. Όσοι μπουν μέσω της 3ΓΒ τώρα στην ααδε θα κληθούν να βγάλουν την ΦΟΤΑ..? Έχει υποθει αυτό..? Δηλαδή ποια η διαφορά ενός που πέρασε με την 1γ της ααδε με έναν υποψήφιο που θα μπει τώρα με την 3ΓΒ..?
|
|
|
Post by marilia on Jul 21, 2024 12:27:51 GMT
Από την 1γ/17 μέχρι τώρα εμάς της 1γ/22 περνάμε ΦΟΤΑ 9μηνο. Το ίδιο θα είναι και για τους ΤΕ του 2γ, αλλά και για τους ΠΕ. Δεν ακούστηκε κάπου να σταματήσει η ΦΟΤΑ.
|
|
|
Post by dimitriskn on Jul 21, 2024 12:44:50 GMT
Καλημέρα παιδιά.. Εγώ να ρωτήσω. Όσοι μπουν μέσω της 3ΓΒ τώρα στην ααδε θα κληθούν να βγάλουν την ΦΟΤΑ..? Έχει υποθει αυτό..? Δηλαδή ποια η διαφορά ενός που πέρασε με την 1γ της ααδε με έναν υποψήφιο που θα μπει τώρα με την 3ΓΒ..? Αν διαβάσετε την προκήρυξη, αναφέρει οτι για συγκεκριμένες ειδικότητες, προηγείται εισαγωγική εκπαίδευση στη ΦΟΤΑ.
|
|
|
Post by asepita on Jul 22, 2024 8:26:57 GMT
Καλημέρα σε όλους! Έμαθα ότι αύριο ολοκληρώνεται η μετακόμιση από Καραγιώργη Σερβίας στο Athens Heart. Ίσως λάβουμε σύντομα το mail για τα δικαιολογητικά.
|
|
|
Post by kardim on Jul 22, 2024 10:43:40 GMT
Καλημέρα σε όλους! Έμαθα ότι αύριο ολοκληρώνεται η μετακόμιση από Καραγιώργη Σερβίας στο Athens Heart. Ίσως λάβουμε σύντομα το mail για τα δικαιολογητικά. Λογικά μέσα στη βδομάδα θα λάβουμε το mail.
|
|
|
Post by asepita on Jul 24, 2024 8:07:08 GMT
Θερμές καλημέρες σε όλους! Πήρατε το αυτοματοποιημένο mail της ΑΑΔΕ για δικαιολογητικά? Εστάλη σήμερα στις 8:02
|
|
|
Post by dimitriskn on Jul 24, 2024 8:18:31 GMT
Θερμές καλημέρες σε όλους! Πήρατε το αυτοματοποιημένο mail της ΑΑΔΕ για δικαιολογητικά? Εστάλη σήμερα στις 8:02 [br Καλημέρα! Όχι δεν λάβαμε κάτι. Ποια ειδικότητα είσαι; Πληροφορικής μηπως;
|
|
|
Post by asepita on Jul 24, 2024 8:20:46 GMT
Θερμές καλημέρες σε όλους! Πήρατε το αυτοματοποιημένο mail της ΑΑΔΕ για δικαιολογητικά? Εστάλη σήμερα στις 8:02 [br Καλημέρα! Όχι δεν λάβαμε κάτι. Ποια ειδικότητα είσαι; Πληροφορικής μηπως; Ναί. Άλλος κανείς που να έλαβε?
|
|
|
Post by dimitriskn on Jul 24, 2024 8:22:32 GMT
[br Καλημέρα! Όχι δεν λάβαμε κάτι. Ποια ειδικότητα είσαι; Πληροφορικής μηπως; Ναί. Άλλος κανείς που να έλαβε? Όσοι είναι πληροφορικής το λάβανε. Οι υπόλοιποι που έχουμε και ΦΟΤΑ, σε λίγες ημέρες.
|
|
|
Post by kardim on Jul 24, 2024 9:21:41 GMT
Μπήκε νερό στο αυλάκι! Άντε με το καλό και στους υπόλοιπους.
|
|