|
Post by teoperi on Jul 30, 2024 13:16:01 GMT
ΓΧΚ Ι' οπως όλοι. Δηλαδή φίλε gabriel πρέπει να το πω εγώ; Δεν είναι αυτονόητο οτι δεν μπορείς να γίνεις Διευθυντής μονάδας με το που προσληφθείς; Άλλοι με 25 χρόνια υπηρεσίας και δεν γίνονται... Τέλος πάντων το έχω αναφέρει πολλές φορές από τους ΤΕ κι ολας, ΜΗΝ κοιτάτε τις θέσεις του οργανογράμματος! Μήπως γνωρίζεις και αν δίνουν επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και βαρέα ένσημα? Δεν το γνωρίζω αλλά έχουμε παράρτημα του ΓΧΚ στο τελωνείο μου. Μπορώ να ρωτήσω. Στείλε μου αν θες ακριβώς την θέση σου για να ξέρω τι να τους πω.
|
|
|
Post by lena08 on Jul 30, 2024 13:22:18 GMT
Καλησπέρα παιδιά κι από εμένα! ΠΕ εφοριακων νομός Εύβοιας!! Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τη ΔΟΥ εκεί και αν θα υπάρξουν αλλαγές; Η ΔΟΥ Χαλκίδας ξέρω ότι έκλεισε και τα παιδιά που θα τοποθετούνταν εκεί είναι στον αέρα... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Αυτό πρακτικά τι σημαίνει; Αν πάρω τηλέφωνο στη ΔΟΥ Χαλκίδας θα μου δώσουν κάποια πληροφορία παραπάνω;
|
|
|
Post by teoperi on Jul 30, 2024 13:27:38 GMT
Η ΔΟΥ Χαλκίδας ξέρω ότι έκλεισε και τα παιδιά που θα τοποθετούνταν εκεί είναι στον αέρα... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Αυτό πρακτικά τι σημαίνει; Αν πάρω τηλέφωνο στη ΔΟΥ Χαλκίδας θα μου δώσουν κάποια πληροφορία παραπάνω; Θα ρωτήσω μια φίλη που διορίζεται εκεί με τον 1Γ και αν εχω νεότερο θα σου πω
|
|
|
Post by dika92 on Jul 30, 2024 13:33:47 GMT
υπάρχει κανένα καλογραμμένο βιβλίο που μπορει να διαβάσει κάποιος για τελωνειακή νομοθεσία διαδικασίες κλπ; αν έχετε υπόψη. Θα περάσουμε εκπαίδευση αφού. Μην αγχώνεστε από τώρα. Ας διοριστουμε πρώτα ο Θεός και θα μας τα πουν και αυτοί
|
|
|
Post by lena08 on Jul 30, 2024 13:39:20 GMT
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Αυτό πρακτικά τι σημαίνει; Αν πάρω τηλέφωνο στη ΔΟΥ Χαλκίδας θα μου δώσουν κάποια πληροφορία παραπάνω; Θα ρωτήσω μια φίλη που διορίζεται εκεί με τον 1Γ και αν εχω νεότερο θα σου πω Ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by teoperi on Jul 30, 2024 13:50:24 GMT
Θα ρωτήσω μια φίλη που διορίζεται εκεί με τον 1Γ και αν εχω νεότερο θα σου πω Ευχαριστώ πολύ! Μου είπε ότι άνοιξε υποκατάστημα Αθηνών για ΕΛΚΕ και ΚΕΒΕΙΣ , στην Χαλκίδα. Θεωρητικά λοιπόν θα τοποθετηθούν εκεί. Αλλά και πάλι τα πράγματα είναι ρευστά.
|
|
|
Post by normal on Jul 30, 2024 13:53:32 GMT
Καλησπέρα σε όλους και πολλά συγχαρητήρια!
Παρακολουθώ το φόρουμ χρόνια και χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Λίνα για την ανιδιοτελή προσφορά της.
Διοριστέος και εγώ λοιπόν στην ΑΑΔΕ Αθήνα. Τα συναισθήματα όμως είναι κάπως ανάμεικτα επειδή η επιτυχία έφερε και το δίλημμα της αποδοχής ή μη της θέσης.
Είμαι 33, έχω βρει δουλειά πρόσφατα σε μεγάλη εταιρία πάλαι ποτέ ΔΕΚΟ, με 1.200€ x 12μήνες σε ένα αντικείμενο που μου αρέσει και το κλίμα είναι καλό. Ο teoperi δεν έχει άδικο, όλα αυτά τα επιβεβαιώνει και στενό συγγενικό μου πρόσωπο εντός ΑΑΔΕ (ΔΟΥ βέβαια). Τα πράγματα δεν είναι ρόδινα όπως παλιά, με επικείμενη καθιέρωση εσωτερικών εξετάσεων για ΘΕΕΒ κλπ, αν και η μεγάλη λαίλαπα ήταν επί μνημονιακών χρόνων όπου και ήταν καταραμένη υπηρεσία κυρίως λόγω της επαφής με πολίτες.
Και για να προλάβω την απορία σας γιατί έχω δίλημμα ενώ μου αρέσει η δουλειά μου, η απάντηση συνοψίζεται σε μια και μόνο φράση: μπλοκάκι και ελπίδα μετατροπής κάποια στιγμή σε ΙΔΑΧ.
Ελπίζω μέχρι τα οριστικά να έχει ξεδιαλύνει το ζήτημα γιατί σίγουρα υπάρχουν πολλοί που αμφιταλαντεύονται και ο καθένας να πάρει τα ρίσκα του. Άλλωστε και ποια απόφαση σημέρα δεν ενέχει ένα ποσοστό κινδύνου;
|
|
|
Post by lena08 on Jul 30, 2024 13:53:58 GMT
Μου είπε ότι άνοιξε υποκατάστημα Αθηνών για ΕΛΚΕ και ΚΕΒΕΙΣ , στην Χαλκίδα. Θεωρητικά λοιπόν θα τοποθετηθούν εκεί. Αλλά και πάλι τα πράγματα είναι ρευστά. Αλήθεια ευχαριστώ πολύ, είσαι απίστευτος!!
|
|
|
Post by efigram7 on Jul 30, 2024 13:59:37 GMT
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια και στους ΠΕ. Όποιος ΠΕ Τελωνειακός Ααδε ενδιαφέρεται να προστεθεί στην αντίστοιχη ομάδα ΤΕ στο viber που έχουμε, να μου στείλει μνμ προσωπικό με υο κινητό του
|
|
|
Post by faidralex on Jul 30, 2024 14:00:59 GMT
Μήπως γνωρίζεις και αν δίνουν επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και βαρέα ένσημα? Δεν το γνωρίζω αλλά έχουμε παράρτημα του ΓΧΚ στο τελωνείο μου. Μπορώ να ρωτήσω. Στείλε μου αν θες ακριβώς την θέση σου για να ξέρω τι να τους πω. Καλησπέρα Είμαι ΠΕ Χημικός και με τα προσωρινά διορίζομαι στην ΑΑΔΕ Βορείου τομέα είναι Μεταμόρφωση και συνδράμει το Τελωνείο νομίζω Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Σε ευχαριστώ πολύ
|
|
|
Post by marilia on Jul 30, 2024 14:01:07 GMT
Η ΔΟΥ Χαλκίδας ξέρω ότι έκλεισε και τα παιδιά που θα τοποθετούνταν εκεί είναι στον αέρα... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Αυτό πρακτικά τι σημαίνει; Αν πάρω τηλέφωνο στη ΔΟΥ Χαλκίδας θα μου δώσουν κάποια πληροφορία παραπάνω; Η ΔΟΥ Χαλκίδας δεν έκλεισε. Θα έχει ακριβώς τη λειτουργία που έχουν οι ΔΟΥ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Δηλαδή το τμήμα εσόδων και δικαστικό θα υπάγεται στο Κεβεις Αττικής αλλά θα στεγάζεται στη Χαλκίδα, το τμήμα ελέγχου αντίστοιχα θα υπάγεται σε ελκε Αττικής αλλά αντίστοιχα θα στεγάζεται στη Χαλκίδα. Τα υπόλοιπα τμήματα μενουν ως έχουν, απλά η ΔΟΥ από Α τάξης υποβαθμίζεται. Δεν κλείνει
|
|
|
Post by teoperi on Jul 30, 2024 14:13:37 GMT
Μου είπε ότι άνοιξε υποκατάστημα Αθηνών για ΕΛΚΕ και ΚΕΒΕΙΣ , στην Χαλκίδα. Θεωρητικά λοιπόν θα τοποθετηθούν εκεί. Αλλά και πάλι τα πράγματα είναι ρευστά. Αλήθεια ευχαριστώ πολύ, είσαι απίστευτος!! Κατά άλλους προσβλητικός και είρων αλλά δε βαριέσαι. Καλή καρδιά!
|
|
|
Post by teoperi on Jul 30, 2024 14:18:16 GMT
Στα Εφοριακά ζητήματα οτι πει η marilia παιδιά, τα ξέρει καλύτερα. Εγω στα Τελωνειακά. Μας λειπει κάποιος του ΓΧΚ.
Στέλνετε τα τηλέφωνα σας στην Efigram7 που έχουν κάνει ομάδα viber Τελωνειακών. Και αν κριθεί απαραίτητο να βοηθήσω εκεί μου λέτε.
|
|
|
Post by marilia on Jul 30, 2024 14:24:31 GMT
Καλησπέρα! Για όσους δεν μένουν Αθήνα και δεν έχουν ιδέα τι γίνεται (όπως εγώ) Σήμερα μίλησα με φίλο που πέρασε ΑΑΔΕ εφοριακών με την 1Γ. Μου είπε, ότι έκανε 3,5 μήνες ΦΟΤΑ με τηλεδιάσκεψη (μένουμε επαρχία), 2 μήνες πρακτική στη ΔΟΥ της επιλογής σου (είναι στη 2η εβδομάδα της πρακτικής του) και ακολουθούν 3.5 μήνες πάλι ΦΟΤΑ με τηλεδιάσκεψη. Πιθανολογώ ότι το ίδιο θα ισχύσει και σε εμάς. Μια μικρή διόρθωση, μετά την πρώτη πρακτική περίπου 1,5 μήνα θεωρία (διαδικτυακά) και μετά περίπου 1,5 μήνα β' πρακτική (μάλλον στον τόπο μας και όχι στον τόπο διορισμού). Μετά οριστική τοποθέτηση. Αυτό για εφοριακους, στους τελωνειακους διαφέρουν λίγο οι χρόνοι, έχουν περισσότερη πρακτική νομίζω, λιγότερο διάστημα θεωρίας. Επίσης ξεκάθαρα ξεκινάμε όλοι από το 10 πθε. Κανείς από 12.
|
|
|
Post by teoperi on Jul 30, 2024 14:29:11 GMT
Και να συμπληρώσω απλά οτι οτιδήποτε λέμε ισχύει ΣΉΜΕΡΑ! Για το τι θα ίσχυει αύριο κανείς δεν ξέρει!
|
|