|
Post by ssofia on Jul 30, 2024 14:29:58 GMT
Καλησπέρα! Για όσους δεν μένουν Αθήνα και δεν έχουν ιδέα τι γίνεται (όπως εγώ) Σήμερα μίλησα με φίλο που πέρασε ΑΑΔΕ εφοριακών με την 1Γ. Μου είπε, ότι έκανε 3,5 μήνες ΦΟΤΑ με τηλεδιάσκεψη (μένουμε επαρχία), 2 μήνες πρακτική στη ΔΟΥ της επιλογής σου (είναι στη 2η εβδομάδα της πρακτικής του) και ακολουθούν 3.5 μήνες πάλι ΦΟΤΑ με τηλεδιάσκεψη. Πιθανολογώ ότι το ίδιο θα ισχύσει και σε εμάς. Μια μικρή διόρθωση, μετά την πρώτη πρακτική περίπου 1,5 μήνα θεωρία (διαδικτυακά) και μετά περίπου 1,5 μήνα β' πρακτική (μάλλον στον τόπο μας και όχι στον τόπο διορισμού). Μετά οριστική τοποθέτηση. Αυτό για εφοριακους, στους τελωνειακους διαφέρουν λίγο οι χρόνοι, έχουν περισσότερη πρακτική νομίζω, λιγότερο διάστημα θεωρίας. Επίσης ξεκάθαρα ξεκινάμε όλοι από το 10 πθε. Κανείς από 12. Καλησπέρα! Περιέγραψα ακριβώς τι γίνεται με τον φίλο μου που το ζει τώρα. 3,5 μήνες έκανε… Τώρα είναι στη 2η εβδομάδα της πρακτικής του, όχι στη ΔΟΥ που διορίστηκε, αλλα σε αυτή που επέλεξε. Τους έχουν ενημερώσει για τα υπόλοιπα που γράφω. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο. Δεν είναι θεωρητικά αυτά που σας αναφέρω. Αν θα ισχύσουν και σε εμάς δεν γνωρίζω. Όλοι περιμένουμε φαντάζομαι (μετά τα οριστικά) την ανάλογη ενημέρωση.
|
|
|
Post by efigram7 on Jul 30, 2024 14:43:40 GMT
Στα Εφοριακά ζητήματα οτι πει η marilia παιδιά, τα ξέρει καλύτερα. Εγω στα Τελωνειακά. Μας λειπει κάποιος του ΓΧΚ. Στέλνετε τα τηλέφωνα σας στην Efigram7 που έχουν κάνει ομάδα viber Τελωνειακών. Και αν κριθεί απαραίτητο να βοηθήσω εκεί μου λέτε. [bΣ ευχαριστούμε πολύ γιατί μας έδωσες πολύτιμες πληροφορίες.Όταν μπουν στην ομάδα και αρκετοί ΠΕ θα σου στείλουμε μνμ για διαδικτυακή συνάντηση
|
|
|
Post by eva081216 on Jul 30, 2024 14:55:06 GMT
Καλησπέρα σε όλους Κι εγώ ΠΕ Χημικών. Καλή σταδιοδρομία σε όλους!
|
|
|
Post by marilia on Jul 30, 2024 15:13:49 GMT
Μια μικρή διόρθωση, μετά την πρώτη πρακτική περίπου 1,5 μήνα θεωρία (διαδικτυακά) και μετά περίπου 1,5 μήνα β' πρακτική (μάλλον στον τόπο μας και όχι στον τόπο διορισμού). Μετά οριστική τοποθέτηση. Αυτό για εφοριακους, στους τελωνειακους διαφέρουν λίγο οι χρόνοι, έχουν περισσότερη πρακτική νομίζω, λιγότερο διάστημα θεωρίας. Επίσης ξεκάθαρα ξεκινάμε όλοι από το 10 πθε. Κανείς από 12. Καλησπέρα! Περιέγραψα ακριβώς τι γίνεται με τον φίλο μου που το ζει τώρα. 3,5 μήνες έκανε… Τώρα είναι στη 2η εβδομάδα της πρακτικής του, όχι στη ΔΟΥ που διορίστηκε, αλλα σε αυτή που επέλεξε. Τους έχουν ενημερώσει για τα υπόλοιπα που γράφω. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο. Δεν είναι θεωρητικά αυτά που σας αναφέρω. Αν θα ισχύσουν και σε εμάς δεν γνωρίζω. Όλοι περιμένουμε φαντάζομαι (μετά τα οριστικά) την ανάλογη ενημέρωση. Είμαι κ γω στην πρώτη πρακτική με τον 1γ και σου λέω απλά ότι δεν είναι ακόμα 3,5 μήνες θεωρία αλλά σπάει πάλι σε θεωρια κ πρακτική. Δηλαδή για να το κάνουμε λιανα, ειναι 3,5 μήνες α' θεωρία, 2 μήνες α' πρακτική,1,5 μήνα β' θεωρία και 1,5 μήνα β' πρακτική. Αυτά βέβαια είναι και στον κανονισμό της ΦΟΤΑ τον οποίο μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε μόνοι σας αν μας αμφισβητείτε για οποιονδήποτε λόγο.
|
|
|
Post by ssofia on Jul 30, 2024 15:28:34 GMT
Καλησπέρα! Περιέγραψα ακριβώς τι γίνεται με τον φίλο μου που το ζει τώρα. 3,5 μήνες έκανε… Τώρα είναι στη 2η εβδομάδα της πρακτικής του, όχι στη ΔΟΥ που διορίστηκε, αλλα σε αυτή που επέλεξε. Τους έχουν ενημερώσει για τα υπόλοιπα που γράφω. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο. Δεν είναι θεωρητικά αυτά που σας αναφέρω. Αν θα ισχύσουν και σε εμάς δεν γνωρίζω. Όλοι περιμένουμε φαντάζομαι (μετά τα οριστικά) την ανάλογη ενημέρωση. Είμαι κ γω στην πρώτη πρακτική με τον 1γ και σου λέω απλά ότι δεν είναι ακόμα 3,5 μήνες θεωρία αλλά σπάει πάλι σε θεωρια κ πρακτική. Δηλαδή για να το κάνουμε λιανα, ειναι 3,5 μήνες α' θεωρία, 2 μήνες α' πρακτική,1,5 μήνα β' θεωρία και 1,5 μήνα β' πρακτική. Αυτά βέβαια είναι και στον κανονισμό της ΦΟΤΑ τον οποίο μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε μόνοι σας αν μας αμφισβητείτε για οποιονδήποτε λόγο. Δεν υπάρχει λόγος για ένταση ή νεύρα. Δεν έχω σκοπό να αμφισβητήσω κάποιον, ούτε λόγο να το κάνω. Ανέφερα απλά, ακριβώς ότι μου ειπώθηκε από κάποιον που είναι εδώ (νησιωτική Ελλάδα) και κάνει την πρακτική του ενώ ο διορισμός του αφορά θέση στην Αθήνα. Φαντάστηκα ότι και σε αυτή τη σελίδα όπως και στο υπόλοιπο forum, γράφει ο καθένας ότι γνωρίζει για να βοηθηθούμε όλοι, αλλα αν εδώ τα έχετε ξεκαθαρίσει και κάτι διαφορετικό σας ενοχλεί, δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση. ΥΓ: Έχω διαβάσει τον κανονισμό της ΦΟΤΑ. Δεν έχω αναφέρει κάτι για α’ και β’ πρακτική Όπως και να έχει, εύχομαι γρήγορο διορισμό σε όλους! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by teoperi on Jul 30, 2024 15:29:37 GMT
Ναι παιδιά, και εγω και η marilia και ο lawanddisorder είμαστε ηδη διορισμένοι και τα ζούμε απο μέσα, δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης... είναι η καθημερινότητά μας. Δεν τα ξέρουμε όλα αλλά σίγουρα ξέρουμε κάποια πράγματα.
|
|
|
Post by ssofia on Jul 30, 2024 15:36:38 GMT
Ναι παιδιά, και εγω και η marilia και ο lawanddisorder είμαστε ηδη διορισμένοι και τα ζούμε απο μέσα, δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης... είναι η καθημερινότητά μας. Δεν τα ξέρουμε όλα αλλά σίγουρα ξέρουμε κάποια πράγματα. Όλα μπορούν να ειπωθούν και να ξεκαθαριστούν χωρίς εντάσεις. Ας πούμε για να τελειώσει εδώ, ότι εγω κατάλαβα λάθος αυτά που μου ειπώθηκαν. Καλή συνέχεια
|
|
kons
Kill Bill
|
Post by kons on Jul 30, 2024 15:42:17 GMT
ΠΕ εφοριακών (Αχαΐας) κι εγώ στα προσωρινά. Συγχαρητήρια σε όλους!
|
|
|
Post by marilia on Jul 30, 2024 15:46:07 GMT
Ναι παιδιά, και εγω και η marilia και ο lawanddisorder είμαστε ηδη διορισμένοι και τα ζούμε απο μέσα, δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης... είναι η καθημερινότητά μας. Δεν τα ξέρουμε όλα αλλά σίγουρα ξέρουμε κάποια πράγματα. Όλα μπορούν να ειπωθούν και να ξεκαθαριστούν χωρίς εντάσεις. Ας πούμε για να τελειώσει εδώ, ότι εγω κατάλαβα λάθος αυτά που μου ειπώθηκαν. Καλή συνέχεια Μπορείς να ξαναρωτησεις τον γνωστό σου προς επιβεβαίωση. Υπάρχουν 2 στάδια θεωρίας και 2 πρακτικής. Για να σας δώσουμε πληροφορίες για όσα γνωρίζουμε είμαστε εδώ, όχι για να σας μπερδέψουμε.
|
|
|
Post by dika92 on Jul 30, 2024 17:20:41 GMT
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια και στους ΠΕ. Όποιος ΠΕ Τελωνειακός Ααδε ενδιαφέρεται να προστεθεί στην αντίστοιχη ομάδα ΤΕ στο viber που έχουμε, να μου στείλει μνμ προσωπικό με υο κινητό του Σας έστειλα.
|
|
eliaz
Pink Panther
|
Post by eliaz on Jul 30, 2024 17:31:54 GMT
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Αυτό πρακτικά τι σημαίνει; Αν πάρω τηλέφωνο στη ΔΟΥ Χαλκίδας θα μου δώσουν κάποια πληροφορία παραπάνω; Η ΔΟΥ Χαλκίδας δεν έκλεισε. Θα έχει ακριβώς τη λειτουργία που έχουν οι ΔΟΥ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Δηλαδή το τμήμα εσόδων και δικαστικό θα υπάγεται στο Κεβεις Αττικής αλλά θα στεγάζεται στη Χαλκίδα, το τμήμα ελέγχου αντίστοιχα θα υπάγεται σε ελκε Αττικής αλλά αντίστοιχα θα στεγάζεται στη Χαλκίδα. Τα υπόλοιπα τμήματα μενουν ως έχουν, απλά η ΔΟΥ από Α τάξης υποβαθμίζεται. Δεν κλείνει Σας ευχαριστώ πολύ, με ενδιαφέρει η Χαλκίδα άμεσα ως διοριστέα, και δεν είχα έγκυρη πληροφόρηση, χίλια ευχαριστώ!
|
|
eliaz
Pink Panther
|
Post by eliaz on Jul 30, 2024 17:33:41 GMT
Δεν το γνωρίζω αλλά έχουμε παράρτημα του ΓΧΚ στο τελωνείο μου. Μπορώ να ρωτήσω. Στείλε μου αν θες ακριβώς την θέση σου για να ξέρω τι να τους πω. Καλησπέρα Είμαι ΠΕ Χημικός και με τα προσωρινά διορίζομαι στην ΑΑΔΕ Βορείου τομέα είναι Μεταμόρφωση και συνδράμει το Τελωνείο νομίζω Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Σε ευχαριστώ πολύ Καλησπέρα Συνάδελφε (σε διαφορετική πόλη) και θερμά συγχαρητήρια!!
|
|
eliaz
Pink Panther
|
Post by eliaz on Jul 30, 2024 17:38:40 GMT
Καλησπέρα σε όλους Κι εγώ ΠΕ Χημικών. Καλή σταδιοδρομία σε όλους! Καλησπέρα και σε σένα συνάδελφε! Και σε όλους θερμά συγχαρητήρια! Έχω κι εγώ πολλές απορίες, θα σας διαβάσω σήμερα αναλυτικά από τη σελίδα 1, ευχαριστούμε όλους, εξαιρετικά χρήσιμο φορουμ
|
|
|
Post by christos on Jul 30, 2024 17:48:32 GMT
ΠΕ εφοριακών (Αχαΐας) κι εγώ στα προσωρινά. Συγχαρητήρια σε όλους! Συγχαρητήρια!!! Είσαι από Πάτρα?
|
|
|
Post by faidralex on Jul 30, 2024 19:03:05 GMT
Καλησπέρα Είμαι ΠΕ Χημικός και με τα προσωρινά διορίζομαι στην ΑΑΔΕ Βορείου τομέα είναι Μεταμόρφωση και συνδράμει το Τελωνείο νομίζω Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Σε ευχαριστώ πολύ Καλησπέρα Συνάδελφε (σε διαφορετική πόλη) και θερμά συγχαρητήρια!! Και σε εσένα επίσης!!!
|
|