kons
Kill Bill
|
Post by kons on Jul 30, 2024 21:40:35 GMT
Ναι από Πάτρα είμαι . Δε ξέρω να χρησιμοποιώ καλά το φόρουμ , ελπίζω να απαντάω σωστά .
|
|
|
Post by christos on Jul 31, 2024 5:57:04 GMT
Ναι από Πάτρα είμαι . Δε ξέρω να χρησιμοποιώ καλά το φόρουμ , ελπίζω να απαντάω σωστά . Καλήμερα. Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα!!!
|
|
|
Post by dimitra208 on Jul 31, 2024 6:20:22 GMT
Καλησπέρα! Για όσους δεν μένουν Αθήνα και δεν έχουν ιδέα τι γίνεται (όπως εγώ) Σήμερα μίλησα με φίλο που πέρασε ΑΑΔΕ εφοριακών με την 1Γ. Μου είπε, ότι έκανε 3,5 μήνες ΦΟΤΑ με τηλεδιάσκεψη (μένουμε επαρχία), 2 μήνες πρακτική στη ΔΟΥ της επιλογής σου (είναι στη 2η εβδομάδα της πρακτικής του) και ακολουθούν 3.5 μήνες πάλι ΦΟΤΑ με τηλεδιάσκεψη. Πιθανολογώ ότι το ίδιο θα ισχύσει και σε εμάς. Μια μικρή διόρθωση, μετά την πρώτη πρακτική περίπου 1,5 μήνα θεωρία (διαδικτυακά) και μετά περίπου 1,5 μήνα β' πρακτική (μάλλον στον τόπο μας και όχι στον τόπο διορισμού). Μετά οριστική τοποθέτηση. Αυτό για εφοριακους, στους τελωνειακους διαφέρουν λίγο οι χρόνοι, έχουν περισσότερη πρακτική νομίζω, λιγότερο διάστημα θεωρίας. Επίσης ξεκάθαρα ξεκινάμε όλοι από το 10 πθε. Κανείς από 12. Δηλαδή συνολικά 7 μήνες διαρκεί η εκπαίδευση και μετά πας στον τόπο διορισμού;
|
|
|
Post by teoperi on Jul 31, 2024 6:45:59 GMT
Περίπου 8 μήνες είναι η εκπαίδευση. Σε εμάς πήγε Θεωρία Α, Πρακτική Α, Θεωρία Β, Πρακτική Β . Ενδεικτικά το τμήμα μου ορκίστηκε 05/04 και η τοποθέτηση μας είναι 02/12
|
|
|
Post by dimitra208 on Jul 31, 2024 7:08:46 GMT
Περίπου 8 μήνες είναι η εκπαίδευση. Σε εμάς πήγε Θεωρία Α, Πρακτική Α, Θεωρία Β, Πρακτική Β . Ενδεικτικά το τμήμα μου ορκίστηκε 05/04 και η τοποθέτηση μας είναι 02/12 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μιλάμε για ΠΕ Εφοριακών. Άλλη μία ερωτησούλα. Τα νησιά έχουν και επίδομα ενοικίου; Είμαι στα προσωρινά στη ΔΟΥ Μυκόνου. Ξέρουμε κάτι;
|
|
|
Post by lawanddisorder on Jul 31, 2024 7:58:13 GMT
Περίπου 8 μήνες είναι η εκπαίδευση. Σε εμάς πήγε Θεωρία Α, Πρακτική Α, Θεωρία Β, Πρακτική Β . Ενδεικτικά το τμήμα μου ορκίστηκε 05/04 και η τοποθέτηση μας είναι 02/12 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μιλάμε για ΠΕ Εφοριακών. Άλλη μία ερωτησούλα. Τα νησιά έχουν και επίδομα ενοικίου; Είμαι στα προσωρινά στη ΔΟΥ Μυκόνου. Ξέρουμε κάτι; Δεν προβλέπεται επίδομα ενοικίου και το θέμα της στέγασης, ειδικά στα νησιά, είναι δύσκολο.
|
|
|
Post by christos on Jul 31, 2024 8:02:21 GMT
και εγω ΠΕ Ζακύνθου και σκεφτομαι μήπως βρω αμοιβαία μετάθεση για Πάτρα η κάπου κοντά στην Πάτρα διότι δεν μπορώ να φύγω άμεσα.
Για να προλάβω κάποιους όταν δήλωσα Ζάκυνθο υπήρχαν κάποιοι λόγοι που τώρα δεν υπάρχουν!!!
Δε γνωρίζω αν γίνονται βέβαια αμοιβαίες μετατάξεις στην ΑΑΔΕ!!!
|
|
|
Post by gabriel on Jul 31, 2024 8:21:39 GMT
Ευχαριστώ για την απάντηση. Μιλάμε για ΠΕ Εφοριακών. Άλλη μία ερωτησούλα. Τα νησιά έχουν και επίδομα ενοικίου; Είμαι στα προσωρινά στη ΔΟΥ Μυκόνου. Ξέρουμε κάτι; Δεν προβλέπεται επίδομα ενοικίου και το θέμα της στέγασης, ειδικά στα νησιά, είναι δύσκολο. από Οκτώβρη μέχρι Απρίλη δεν θα χεις θέμα, θα διαλέγεις κιολας. Μαιος με Σεπτεμβρης θα ναι δυσκολο... αλλα αποτι ξερω Μυκονος Σαντορινη εχουν προγραμματα οι Δημοι παροχης κατοικιας σε ΔΥ ( για Γιατρους Δασκαλους σίγουρα)
|
|
|
Post by gabriel on Jul 31, 2024 8:26:59 GMT
γνωστός πέρασε Εφοριακός αλλα στο Υπ. Οικονομικών, όχι ΑΑΔΕ.
γνωρίζει κανεις σιγουρα τις διαφορές; πανε ΦΟΤΑ;; μισθολογικα έχουν διαφορες;; (νομιζω δεν πρεπει να παιρνουν ΠΘΕ αλλα δε ειμαι σιγουρος)
|
|
|
Post by teoperi on Jul 31, 2024 8:35:54 GMT
γνωστός πέρασε Εφοριακός αλλα στο Υπ. Οικονομικών, όχι ΑΑΔΕ. γνωρίζει κανεις σιγουρα τις διαφορές; πανε ΦΟΤΑ;; μισθολογικα έχουν διαφορες;; (νομιζω δεν πρεπει να παιρνουν ΠΘΕ αλλα δε ειμαι σιγουρος) Δεν περνάνε ΦΟΤΑ. Δεν έχουν ΠΘΕ. Ελπίζουν να πάρουν Προσωπική Διαφορά οπως έχουν και οι υφιστάμενοι. Ως συνήθως κοντά σε προεκλογικές περιόδους γίνεται επέκταση του νόμου για να μπουν και οι καινούργιοι. Αλλά δεν είναι θεσμοθετημένο, είναι χαριστικό, δεν ξέρεις πότε θα εφαρμοστεί και απλά ελπίζεις.
|
|
|
Post by mkm205 on Jul 31, 2024 9:12:08 GMT
Το ΠΘΕ το παίρνουμε όλοι; Με ποια κριτήρια δίνεται; Κάθε πότε αυξάνεται και μέχρι που μπορεί να φτάσει; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει.
|
|
|
Post by lawanddisorder on Jul 31, 2024 9:18:12 GMT
Το ΠΘΕ το παίρνουμε όλοι; Με ποια κριτήρια δίνεται; Κάθε πότε αυξάνεται και μέχρι που μπορεί να φτάσει; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει. Το ΠΘΕ στην ΑΑΔΕ το παίρνουμε όλοι. Εγώ θα σας συνιστούσα να έχετε κατά νου ότι ξεκινάτε με το Ι (370 ευρώ) και μετά από τρία χρόνια, (στα οποία προσμετρώνται και οι μήνες στη ΦΟΤΑ) και 2 σερί θετικές αξιολογήσεις πάτε στο Θ (600 ευρώ) το οποίο είναι και το ταβάνι σας, εκτός κι αν κάποια στιγμή στο μέλλον γίνετε προϊστάμενοι κλπ. Τα ΠΘΕ που αφορούν στις θέσεις ειδικής βαρύτητας θα δίνονται πλέον μέσω εξετάσεων, αν θυμάμαι καλά μετά από την τριετία. Αν επιτυχείς γίνεσαι βοηθός ελεγκτή και είσαι στα 600 και μετά από τρία χρόνια και 2 θετικές αξιολογήσεις γίνεσαι ελεγκτής και πας στα 850.
|
|
|
Post by lawanddisorder on Jul 31, 2024 9:23:11 GMT
και εγω ΠΕ Ζακύνθου και σκεφτομαι μήπως βρω αμοιβαία μετάθεση για Πάτρα η κάπου κοντά στην Πάτρα διότι δεν μπορώ να φύγω άμεσα. Για να προλάβω κάποιους όταν δήλωσα Ζάκυνθο υπήρχαν κάποιοι λόγοι που τώρα δεν υπάρχουν!!! Δε γνωρίζω αν γίνονται βέβαια αμοιβαίες μετατάξεις στην ΑΑΔΕ!!! Γίνονται αμοιβαίες στην ΑΑΔΕ ( οι τελωνειακοί έχουμε δημιουργήσει και σχετική ομάδα στο Facebook) αλλά από κει και πέρα δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να βρεις κάποιον, πχ εγώ που κάνω πρακτική στον τόπο συμφερόντων μου και έχω ρωτήσει αν ενδιαφέρεται κάποιος για Αθήνα έχω φάει πόρτα, γιατί όλοι οι υπάλληλοι είτε είναι ντόπιοι, είτε αν δεν είναι έχουν φτιάξει τη ζωή τους εδώ.
|
|
|
Post by dika92 on Jul 31, 2024 9:27:31 GMT
Το ΠΘΕ το παίρνουμε όλοι; Με ποια κριτήρια δίνεται; Κάθε πότε αυξάνεται και μέχρι που μπορεί να φτάσει; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει. Το ΠΘΕ στην ΑΑΔΕ το παίρνουμε όλοι. Εγώ θα σας συνιστούσα να έχετε κατά νου ότι ξεκινάτε με το Ι (370 ευρώ) και μετά από τρία χρόνια, (στα οποία προσμετρώνται και οι μήνες στη ΦΟΤΑ) και 2 σερί θετικές αξιολογήσεις πάτε στο Θ (600 ευρώ) το οποίο είναι και το ταβάνι σας, εκτός κι αν κάποια στιγμή στο μέλλον γίνετε προϊστάμενοι κλπ. Τα ΠΘΕ που αφορούν στις θέσεις ειδικής βαρύτητας θα δίνονται πλέον μέσω εξετάσεων, αν θυμάμαι καλά μετά από την τριετία. Αν επιτυχείς γίνεσαι βοηθός ελεγκτή και είσαι στα 600 και μετά από τρία χρόνια και 2 θετικές αξιολογήσεις γίνεσαι ελεγκτής και πας στα 850. Παιδιά είναι σίγουρο αυτό; Γιατί ρώτησα κοπέλα που διορίστηκε πριν 2 χρόνια σε θέση βοηθού ελεγκτή και μου είπε ότι ξεκίνησε με 600€. Επίσης μου είπε ότι μετράει σε τι θέση διορίστηκες και αν είσαι τελωνείο α τάξης. Αυτά δεν ισχύουν;
|
|
|
Post by lawanddisorder on Jul 31, 2024 9:30:36 GMT
Το ΠΘΕ στην ΑΑΔΕ το παίρνουμε όλοι. Εγώ θα σας συνιστούσα να έχετε κατά νου ότι ξεκινάτε με το Ι (370 ευρώ) και μετά από τρία χρόνια, (στα οποία προσμετρώνται και οι μήνες στη ΦΟΤΑ) και 2 σερί θετικές αξιολογήσεις πάτε στο Θ (600 ευρώ) το οποίο είναι και το ταβάνι σας, εκτός κι αν κάποια στιγμή στο μέλλον γίνετε προϊστάμενοι κλπ. Τα ΠΘΕ που αφορούν στις θέσεις ειδικής βαρύτητας θα δίνονται πλέον μέσω εξετάσεων, αν θυμάμαι καλά μετά από την τριετία. Αν επιτυχείς γίνεσαι βοηθός ελεγκτή και είσαι στα 600 και μετά από τρία χρόνια και 2 θετικές αξιολογήσεις γίνεσαι ελεγκτής και πας στα 850. Παιδιά είναι σίγουρο αυτό; Γιατί ρώτησα κοπέλα που διορίστηκε πριν 2 χρόνια σε θέση βοηθού ελεγκτή και μου είπε ότι ξεκίνησε με 600€. Επίσης μου είπε ότι μετράει σε τι θέση διορίστηκες και αν είσαι τελωνείο α τάξης. Αυτά δεν ισχύουν; Είναι η πονεμένη ιστορία που λέγαμε. Αυτά που σου είπε η κοπέλα...ίσχυαν. Τώρα, με τις νέες κανονιστικές...new rules.
|
|