kikib
Pink Panther
|
Post by kikib on Aug 4, 2024 20:08:06 GMT
Η Εύβοια ήταν η θέση που είχα παραπάνω από αυτή που μπήκα κ μπήκαν ειδικές με χαμηλότερη βαθμολογία από εμένα. Ήταν η περιοχή που είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία κ ξεκίνησαν από εκεί οι αντικαταστάσεις Δεύτερη την είχα μετά το τελωνείο Χαλκίδας. Δηλαδή με πρώτη επιλογή παίζει να μην γινόταν αντικατάσταση? Όχι το τελωνείο ήταν πιο υψηλά στη βαθμολογία
|
|
|
Post by christos on Aug 4, 2024 21:10:34 GMT
Καλημέρα. Υπάρχει ομάδα viber για ΠΕ Εφοριακών??
|
|
|
Post by epr on Aug 5, 2024 4:05:23 GMT
Καλημερα
Εχει καποιος τη λιστα με τα δικαιολογητικα που ζηταει η ΑΑΔΕ για το διορισμο?
Ευχαριστω!
|
|
|
Post by kardim on Aug 5, 2024 7:26:02 GMT
|
|
|
Post by mifune on Aug 5, 2024 7:30:07 GMT
|
|
|
Post by kardim on Aug 5, 2024 12:32:48 GMT
Ξεκίνησε η αποστολή mail των ΤΕ Εφοριακών.
|
|
|
Post by lena08 on Aug 5, 2024 13:27:13 GMT
Η συγκεκριμένη θέση ηταν ΠΕ εφοριακών Εύβοια. Ναι δε γνωρίζω πώς ακριβώς δουλεύει ο αλγόριθμος αλλά δεν έχει πολύ σημασία πια, έτσι πως τα δήλωσα Η Εύβοια ήταν η θέση που είχα παραπάνω από αυτή που μπήκα κ μπήκαν ειδικές με χαμηλότερη βαθμολογία από εμένα. Ήταν η περιοχή που είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία κ ξεκίνησαν από εκεί οι αντικαταστάσεις Είστε από Εύβοια; Εγώ πέρασα με τα προσωρινά αλλά δεν ξέρω αν θα είναι Χαλκίδα ή Κύμη.
|
|
sundy
Pink Panther
|
Post by sundy on Aug 5, 2024 13:27:54 GMT
Ναι και εγώ το έλαβα. Ευτυχώς δίνουν προθεσμία μέχρι 16/09 ..θα βρούμε γιατρούς
|
|
kikib
Pink Panther
|
Post by kikib on Aug 5, 2024 21:58:55 GMT
Η Εύβοια ήταν η θέση που είχα παραπάνω από αυτή που μπήκα κ μπήκαν ειδικές με χαμηλότερη βαθμολογία από εμένα. Ήταν η περιοχή που είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία κ ξεκίνησαν από εκεί οι αντικαταστάσεις Είστε από Εύβοια; Εγώ πέρασα με τα προσωρινά αλλά δεν ξέρω αν θα είναι Χαλκίδα ή Κύμη. Δεν μπήκα Χαλκίδα μπήκαν Κόρινθο
|
|
|
Post by asepita on Aug 6, 2024 6:11:10 GMT
Μια μικρή διόρθωση, μετά την πρώτη πρακτική περίπου 1,5 μήνα θεωρία (διαδικτυακά) και μετά περίπου 1,5 μήνα β' πρακτική (μάλλον στον τόπο μας και όχι στον τόπο διορισμού). Μετά οριστική τοποθέτηση. Αυτό για εφοριακους, στους τελωνειακους διαφέρουν λίγο οι χρόνοι, έχουν περισσότερη πρακτική νομίζω, λιγότερο διάστημα θεωρίας. Επίσης ξεκάθαρα ξεκινάμε όλοι από το 10 πθε. Κανείς από 12. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση...3.5 μήνες φαντάζομαι πως θα έγινε το κεφάλι σας τόσο πολύ πήγε;Στους τελωνειακούς πήγε το πολύ 3 μήνες μαζί με την εξεταστική νομίζω.εσεις ποτέ τελειώσατε αρχές μέσα Ιουλιου;Επίσης Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουμε ανάποδα με πρακτική;κάποιο τμήμα Τελωνειακών το έκανε νομίζω τον Σεπτέμβριο teoperi ;Για εφοριακους το βλέπω δυσκολο.Καμία ιδέα για τη νέα ΦΟΤΑ;έχετε ακούσει τι ισχύει τι τέλη Οκτωβριου με αρχές Νοέμβρη;είναι και αυτοί που πήραν αναβολή.Η μετακόμιση ολοκληρώθηκε;; asepita εσυ καμία πληροφορία Καλημέρα! corsair Η μετακόμιση έχει γίνει για ορισμένα τμήματα δεν έχει όμως ολοκληρωθεί για όλα. Ωστόσο στους πληροφορικούς έχουν ζητήσει δικαιολογητικά εδώ και μέρες. Αν θέλετε ενημέρωση και για εσάς επικοινωνήστε με το τμήμα Β Ανθρώπινου Δυναμικού.
|
|
kikib
Pink Panther
|
Post by kikib on Aug 6, 2024 7:53:44 GMT
Η εκπαίδευση για τους εφοριακους δεν διαρκεί περίπου 9 μήνες με την πρακτική?
|
|
sundy
Pink Panther
|
Post by sundy on Aug 6, 2024 11:39:21 GMT
Η εκπαίδευση για τους εφοριακους δεν διαρκεί περίπου 9 μήνες με την πρακτική? Ναι τόσο διαρκεί, θεωρία +πρακτική
|
|
|
Post by sok on Aug 7, 2024 11:26:44 GMT
Δεν έχω καταλάβει ποτέ ακριβώς θα γνωρίζουμε τη θέση και το αντικείμενο τελικής τοποθέτησης δεδομένου ότι στο στάδιο Γ της θεωρητικής εκπαίδευσης μας χωρίζουν ανα λειτουργικό τομέα ανάλογα με το αντικείμενο της θέσης και στο στάδιο Δ η πρακτική γίνεται στη θέση οριστικής τοποθέτησης. Γνωρίζει κανένας παλιός να μας πει;
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Aug 7, 2024 13:37:18 GMT
Έστειλαν την επιστολή για τα δικαιολογητικά, μια υπεύθυνη δήλωση με συμπληρωμένο το κείμενο και μια αίτηση με λάθος την ειδικότητα. Για την τελευταία έστειλαν και διευκρινιστικό mail οτι απλά διορθώνουμε την ειδικότητα και είμαστε οκ. Προθεσμία έως 16/9. ΤΕ Τελωνειακών είμαι.
|
|
|
Post by marilia on Aug 7, 2024 14:40:00 GMT
Δεν έχω καταλάβει ποτέ ακριβώς θα γνωρίζουμε τη θέση και το αντικείμενο τελικής τοποθέτησης δεδομένου ότι στο στάδιο Γ της θεωρητικής εκπαίδευσης μας χωρίζουν ανα λειτουργικό τομέα ανάλογα με το αντικείμενο της θέσης και στο στάδιο Δ η πρακτική γίνεται στη θέση οριστικής τοποθέτησης. Γνωρίζει κανένας παλιός να μας πει; λογικά θα υπάρχει συνεννόηση με την υπηρεσία τελικής τοποθέτησης, της ΔΔΑΔ και της ΦΟΤΑ για το ποια θεωρια εξειδίκευσης θα ακολουθήσει ο καθένας.
|
|