rinka
Wednesday
|
Post by rinka on Aug 7, 2024 14:41:34 GMT
Έστειλαν την επιστολή για τα δικαιολογητικά, μια υπεύθυνη δήλωση με συμπληρωμένο το κείμενο και μια αίτηση με λάθος την ειδικότητα. Για την τελευταία έστειλαν και διευκρινιστικό mail οτι απλά διορθώνουμε την ειδικότητα και είμαστε οκ. Προθεσμία έως 16/9. ΤΕ Τελωνειακών είμαι. Η δικιά μας σειρά να δούμε πότε θα έρθει να το λάβουμε😫
|
|
|
Post by vasogxk on Aug 8, 2024 15:11:16 GMT
Καλησπέρα σε όλους! Στα προσωρινά της 3ΓΒ βρίσκομαι στην ΑΑΔΕ Βοιωτίας ως ΠΕ Χημικός. Θα γράψω συνοπτικά τις ερωτήσεις μου, κι όποιος γνωρίζει ας απαντήσει, παρακαλώ Διαβάζω για εκπαίδευση , σεμινάρια, ΦΟΤΑ κτλ. Αυτά ισχύουν και για το Χημείο; Διαβάζω για ένα ΠΘΕ, ένα επιπλέον ποσό που πληρώνονται στην ΑΑΔΕ. Ισχύει και για το Χημείο ,και για τι ποσό μιλάμε; Ισχύει ότι μπορεί να γίνει αμοιβαία μετακίνηση με κάποιον άλλο υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας ακόμα και πριν περάσουν τα δυο πρώτα χρόνια; Με ποιούς άλλους τρόπους μπορεί κάποιος υπάλληλος να μετατεθεί; Ευχαριστώ όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει
|
|
alex71
Pink Panther
Προσωρινά ΑΑΔΕ Αθήνα
|
Post by alex71 on Aug 8, 2024 19:42:24 GMT
Καλησπέρα σε όλους! Στα προσωρινά της 3ΓΒ βρίσκομαι στην ΑΑΔΕ Βοιωτίας ως ΠΕ Χημικός. Θα γράψω συνοπτικά τις ερωτήσεις μου, κι όποιος γνωρίζει ας απαντήσει, παρακαλώ Διαβάζω για εκπαίδευση , σεμινάρια, ΦΟΤΑ κτλ. Αυτά ισχύουν και για το Χημείο; Διαβάζω για ένα ΠΘΕ, ένα επιπλέον ποσό που πληρώνονται στην ΑΑΔΕ. Ισχύει και για το Χημείο ,και για τι ποσό μιλάμε; Ισχύει ότι μπορεί να γίνει αμοιβαία μετακίνηση με κάποιον άλλο υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας ακόμα και πριν περάσουν τα δυο πρώτα χρόνια; Με ποιούς άλλους τρόπους μπορεί κάποιος υπάλληλος να μετατεθεί; Ευχαριστώ όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει 1. Όχι. 2. 370€ μικτά 3. Θεωρητικά ναι. 4. Ακόμα δεν διορίστηκες, ψάχνεις μετάθεση;! Γιατί δήλωσες την θέση αν θες να φύγεις;;
|
|
|
Post by vera2023 on Aug 8, 2024 20:28:50 GMT
Καλησπέρα, επίσης μπορείς να ζητήσεις απόσπαση ειδικά αν είσαι τριτεκνους ή πολύτεκνος και ο/η σύζυγος είναι δημόσιος υπάλληλος.
|
|
|
Post by vasogxk on Aug 8, 2024 23:13:07 GMT
Καλησπέρα σε όλους! Στα προσωρινά της 3ΓΒ βρίσκομαι στην ΑΑΔΕ Βοιωτίας ως ΠΕ Χημικός. Θα γράψω συνοπτικά τις ερωτήσεις μου, κι όποιος γνωρίζει ας απαντήσει, παρακαλώ Διαβάζω για εκπαίδευση , σεμινάρια, ΦΟΤΑ κτλ. Αυτά ισχύουν και για το Χημείο; Διαβάζω για ένα ΠΘΕ, ένα επιπλέον ποσό που πληρώνονται στην ΑΑΔΕ. Ισχύει και για το Χημείο ,και για τι ποσό μιλάμε; Ισχύει ότι μπορεί να γίνει αμοιβαία μετακίνηση με κάποιον άλλο υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας ακόμα και πριν περάσουν τα δυο πρώτα χρόνια; Με ποιούς άλλους τρόπους μπορεί κάποιος υπάλληλος να μετατεθεί; Ευχαριστώ όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει 1. Όχι. 2. 370€ μικτά 3. Θεωρητικά ναι. 4. Ακόμα δεν διορίστηκες, ψάχνεις μετάθεση;! Γιατί δήλωσες την θέση αν θες να φύγεις;;
|
|
|
Post by vasogxk on Aug 8, 2024 23:13:24 GMT
Ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by asepita on Aug 9, 2024 15:06:27 GMT
Έστειλαν την επιστολή για τα δικαιολογητικά, μια υπεύθυνη δήλωση με συμπληρωμένο το κείμενο και μια αίτηση με λάθος την ειδικότητα. Για την τελευταία έστειλαν και διευκρινιστικό mail οτι απλά διορθώνουμε την ειδικότητα και είμαστε οκ. Προθεσμία έως 16/9. ΤΕ Τελωνειακών είμαι. Η δικιά μας σειρά να δούμε πότε θα έρθει να το λάβουμε😫 Καλησπέρα μόνο για ΤΕ Τελωνειακούς ζήτησαν ΤΕ Εφοριακούς όχι?
|
|
|
Post by mkm205 on Aug 9, 2024 18:43:40 GMT
Καλησπέρα σε όλους. Άκουσα ότι γίνανε 670 ενστάσεις για τα οριστικά της 3ΓΒ. Πιστεύετε ότι θα υπάρχουν αλλαγές στον πίνακα διοριστεων και ενδεχομένως κάποιοι είτε να βρεθούν εκτός πίνακα είτε σε άλλες θέσεις;
|
|
|
Post by marial on Aug 9, 2024 20:53:15 GMT
Καλησπέρα, επίσης μπορείς να ζητήσεις απόσπαση ειδικά αν είσαι τριτεκνους ή πολύτεκνος και ο/η σύζυγος είναι δημόσιος υπάλληλος. Γνωρίζει κανείς πόσο εύκολο είναι να πάρεις απόσπαση όντας τρίτεκνος και με σύζυγο στρατιωτικό; Παίρνει πολύ καιρό αυτή η διαδικασία; Ευχαριστώ.
|
|
|
Post by corsair on Aug 10, 2024 11:18:55 GMT
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση...3.5 μήνες φαντάζομαι πως θα έγινε το κεφάλι σας τόσο πολύ πήγε;Στους τελωνειακούς πήγε το πολύ 3 μήνες μαζί με την εξεταστική νομίζω.εσεις ποτέ τελειώσατε αρχές μέσα Ιουλιου;Επίσης Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουμε ανάποδα με πρακτική;κάποιο τμήμα Τελωνειακών το έκανε νομίζω τον Σεπτέμβριο teoperi ;Για εφοριακους το βλέπω δυσκολο.Καμία ιδέα για τη νέα ΦΟΤΑ;έχετε ακούσει τι ισχύει τι τέλη Οκτωβριου με αρχές Νοέμβρη;είναι και αυτοί που πήραν αναβολή.Η μετακόμιση ολοκληρώθηκε;; asepita εσυ καμία πληροφορία Καλημέρα! corsair Η μετακόμιση έχει γίνει για ορισμένα τμήματα δεν έχει όμως ολοκληρωθεί για όλα. Ωστόσο στους πληροφορικούς έχουν ζητήσει δικαιολογητικά εδώ και μέρες. Αν θέλετε ενημέρωση και για εσάς επικοινωνήστε με το τμήμα Β Ανθρώπινου Δυναμικού. ήρθε το email.Χωρις τηλέφωνα επικοινωνίας..Σε ποια τηλέφωνα μιλάμε στη ΔΔΑΔ μετά την μετακόμιση μάλλον δεν ισχύουν τα πακθα.Και ένα θέμα τι γίνεται με το κώλυμα ενώ στην προκήρυξη 2γβ το κώλυμα ήταν να μην έχει διοριστεί κατά τη λήξη της 2γ/2022 στην ΥΔ ζητάει να μην έχεις διοριστεί κατά τη λήξη της 2γβ/2023.Αλλα λέει η προκήρυξη και άλλα ζητάνε στην ΥΔ οι φορείς;κάποιοι θα έχουν θέμα;
|
|
|
Post by mifune on Aug 10, 2024 11:33:37 GMT
corsairΓια το κώλυμα δε ξέρω τι ισχύει, αλλά εγώ στη δήλωση έβαλα ότι μου ζήτησαν δλδ. 2ΓΒ/2023 Για τα νέα τηλέφωνα δοκίμασε 2131410351 -354
|
|
|
Post by vagbeli on Aug 12, 2024 5:58:54 GMT
Παιδιά υπάρχει κάποια ομάδα στο viber για τους ΤΕ Εφοριακους?
|
|
|
Post by trades88 on Aug 12, 2024 8:49:58 GMT
Θα ήθελα κι εγώ να προστεθώ στην ομάδα viber εφοριακών.
|
|
renll
Kill Bill
|
Post by renll on Aug 12, 2024 10:16:00 GMT
Καλησπέρα, κι εμένα με ενδιαφέρει να με προσθέσετε στην ομάδα viber ΤΕ εφοριακών.
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Aug 13, 2024 5:36:26 GMT
Παιδιά καλημέρα! Ξέρει κάποιος την διαδικασία με τους γιατρούς; Έχω άκρη σε δημόσιο νοσοκομείο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν κάτι σχετικά, ότι δεν το έχουν ξανακάνει κλπ. Βέβαια μπορεί απλά να βαριούνται. Αύγουστος γαρ...
|
|