renll
Kill Bill
|
Post by renll on Aug 13, 2024 6:49:42 GMT
Παιδιά καλημέρα! Ξέρει κάποιος την διαδικασία με τους γιατρούς; Έχω άκρη σε δημόσιο νοσοκομείο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν κάτι σχετικά, ότι δεν το έχουν ξανακάνει κλπ. Βέβαια μπορεί απλά να βαριούνται. Αύγουστος γαρ... Καλημέρα, Εγώ πήγα σε ιδιώτη παθολογο με εξετασε και έγραψε ακριβώς το κείμενο που έπρεπε. Για ψυχίατρο είχα κι εγώ πρόσβαση σε δημόσιο. Πήγα με ρώτησε κάποια πράγματα και έγραψε την γνωμάτευση του . Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαιτερο .
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Aug 13, 2024 8:18:29 GMT
Παιδιά καλημέρα! Ξέρει κάποιος την διαδικασία με τους γιατρούς; Έχω άκρη σε δημόσιο νοσοκομείο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν κάτι σχετικά, ότι δεν το έχουν ξανακάνει κλπ. Βέβαια μπορεί απλά να βαριούνται. Αύγουστος γαρ... Καλημέρα, Εγώ πήγα σε ιδιώτη παθολογο με εξετασε και έγραψε ακριβώς το κείμενο που έπρεπε. Για ψυχίατρο είχα κι εγώ πρόσβαση σε δημόσιο. Πήγα με ρώτησε κάποια πράγματα και έγραψε την γνωμάτευση του . Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαιτερο . Τα έστειλες να υποθέσω;
|
|
|
Post by vagbeli on Aug 13, 2024 8:29:47 GMT
Έχουμε κάποιο νέο για την ομάδα στο viber για τους ΤΕ Εφοριακούς;
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
renll
Kill Bill
|
Post by renll on Aug 13, 2024 8:31:39 GMT
Καλημέρα, Εγώ πήγα σε ιδιώτη παθολογο με εξετασε και έγραψε ακριβώς το κείμενο που έπρεπε. Για ψυχίατρο είχα κι εγώ πρόσβαση σε δημόσιο. Πήγα με ρώτησε κάποια πράγματα και έγραψε την γνωμάτευση του . Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαιτερο . Τα έστειλες να υποθέσω; Όχι ακόμη .
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Aug 13, 2024 10:05:25 GMT
Τα έστειλες να υποθέσω; Όχι ακόμη . Ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by midenena on Aug 13, 2024 11:19:05 GMT
Καλημέρα σε όλους! Ζητώ τα φώτα των πληροφορικών της ΑΑΔΕ (ή όποιων τέλος πάντων γνωρίζουν), για τη φύση και τις συνθήκες της δουλειάς, τις αποδοχές (ποιο είναι το επίδομα θέσης για τους πληροφορικούς?) και ό,τι άλλο θα μπορούσε να με βοηθήσει για να σχηματίσω μια εικόνα. Με έχουν καλέσει σαν επιλαχόντα ΠΕ Πληροφορικής και πρέπει να απαντήσω και δεν είναι τόσο απλό, γιατί δεν κατοικώ Αθήνα. Και το δίλημμα είναι μεγάλο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
|
|
|
Post by vagbeli on Aug 13, 2024 16:22:07 GMT
Στη ΦΟΤΑ που κάλεσα αλλά κ στη διεύθυνση διαχείρισης ανθρώπινου προσωπικού της ΑΑΔΕ έκαναν λόγο για αρχές Νοέμβρη Καλημέρα! Αυτές τις μέρες τους κάλεσες? Και εμένα σήμερα 13/8/24 έτσι μου είπαν . Ότι η ενημέρωση που έχουν είναι για αρχές Νοεμβρίου Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
|
Post by vagbeli on Aug 13, 2024 17:02:31 GMT
Η ΔΟΥ Χαλκίδας δεν έκλεισε. Θα έχει ακριβώς τη λειτουργία που έχουν οι ΔΟΥ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Δηλαδή το τμήμα εσόδων και δικαστικό θα υπάγεται στο Κεβεις Αττικής αλλά θα στεγάζεται στη Χαλκίδα, το τμήμα ελέγχου αντίστοιχα θα υπάγεται σε ελκε Αττικής αλλά αντίστοιχα θα στεγάζεται στη Χαλκίδα. Τα υπόλοιπα τμήματα μενουν ως έχουν, απλά η ΔΟΥ από Α τάξης υποβαθμίζεται. Δεν κλείνει Σας ευχαριστώ πολύ, με ενδιαφέρει η Χαλκίδα άμεσα ως διοριστέα, και δεν είχα έγκυρη πληροφόρηση, χίλια ευχαριστώ! Και εγώ Χαλκίδα είμαι, ας ελπίσουμε να μην πάμε Αθήνα Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
|
Post by asepita on Aug 13, 2024 21:03:29 GMT
Καλημέρα σε όλους! Ζητώ τα φώτα των πληροφορικών της ΑΑΔΕ (ή όποιων τέλος πάντων γνωρίζουν), για τη φύση και τις συνθήκες της δουλειάς, τις αποδοχές (ποιο είναι το επίδομα θέσης για τους πληροφορικούς?) και ό,τι άλλο θα μπορούσε να με βοηθήσει για να σχηματίσω μια εικόνα. Με έχουν καλέσει σαν επιλαχόντα ΠΕ Πληροφορικής και πρέπει να απαντήσω και δεν είναι τόσο απλό, γιατί δεν κατοικώ Αθήνα. Και το δίλημμα είναι μεγάλο. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Καλησπέρα! Μήπως να έμπαινες στο thread 1Γ/2022 χωρίς ΦΟΤΑ όπου είναι οι πληροφορικοί της 1Γ? Εμείς εδώ δεν έχουμε ορκιστεί ακόμα οπότε δε θα σε διαφωτίσουμε όπως πρέπει.
|
|
|
Post by asepita on Aug 13, 2024 21:05:56 GMT
Καλημέρα! Αυτές τις μέρες τους κάλεσες? Και εμένα σήμερα 13/8/24 έτσι μου είπαν . Ότι η ενημέρωση που έχουν είναι για αρχές Νοεμβρίου Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αρχές Νοέμβρη για ΤΕ μιλάμε σωστά?
|
|
|
Post by vagbeli on Aug 14, 2024 3:41:32 GMT
Και εμένα σήμερα 13/8/24 έτσι μου είπαν . Ότι η ενημέρωση που έχουν είναι για αρχές Νοεμβρίου Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αρχές Νοέμβρη για ΤΕ μιλάμε σωστά? Μιλήσαμε 13/8/2024 ΤΕ εφοριακων Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
|
Post by dika92 on Aug 14, 2024 12:17:25 GMT
Μήπως κάποιος ΠΕ έχει ρωτήσει την ΑΑΔΕ πότε προβλέπουν να γίνει η δική μας εκπαίδευση;
|
|
|
Post by Persefoni on Aug 14, 2024 19:01:59 GMT
|
|
|
Post by Persefoni on Aug 14, 2024 22:11:19 GMT
Επειδή δεν το έχω κρατήσει κάπου, πόσοι έχουμε πει ότι είναι οι 2ΓΒ-ΑΑΔΕτες...? Επίσης είναι 100% ότι θα βγει ΦΕΚ διορισμού για όλους (με ΦΟΤΑ και χωρίς)...? Πάντως για την ώρα, μέχρι 14/8 έχει ΦΕΚ διορισμού το 7,18% των 2ΓΒ (88/1.225): esdda2.freeforums.net/post/119224
|
|
eliaz
Pink Panther
|
Post by eliaz on Aug 15, 2024 1:31:47 GMT
Σας ευχαριστώ πολύ, με ενδιαφέρει η Χαλκίδα άμεσα ως διοριστέα, και δεν είχα έγκυρη πληροφόρηση, χίλια ευχαριστώ! Και εγώ Χαλκίδα είμαι, ας ελπίσουμε να μην πάμε Αθήνα Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γεια σου συνάδερφε! Χαλκιδάρα πανέμορφη, σου εύχομαι τα καλύτερα! Η marilia μας ο,τι εχει πει ως τωρα ειναι εγγύηση, και θυμαμαι σε παλαιότερα ποστ αν για κάτι αμφιβάλλει, δεν θα μας το έγραφε αν δεν ήταν σίγουρη για τη σωστή πληροφόρησή μας Εγω ειμαι γέννημα θρέμμα Χαλκιδέα vagbeli,αν δεν εισαι απο κει κ χρειαστεις πληροφορίες για την πόλη,μη διστάσεις να μου γράψεις..Αν εισαι Χαλκιδέος, θ πιουμε και καφέ συντομα.. Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά εδώ ξανά!! Η ΑΑΔΕ για πολλούς ήταν 1η επιλογή..και για κάποιους επιλογή ζωής.Σπανιες φορες έτυχε στη ζωη μου να πω θελω αυτό και να το πήρα. Έπαιρνα δευτεροτριτοτέταρτα και συμβιβαζόμουν.Και δυστύχησα πολλάκις. Συγχαρητήρια και στους προσωρινά αδιόριστους που θέλουν πολύ την ΑΑΔΕ ... για πολλούς θα γινει πραγματικότητα,λιγο ακομη υπομονή για το οριστικά διοριστέοι κι εσεις Όλοι μαζί ειμαστε στο καζάνι της υπομονής
|
|