|
Post by vagbeli on Aug 15, 2024 7:32:49 GMT
Και εγώ Χαλκίδα είμαι, ας ελπίσουμε να μην πάμε Αθήνα Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γεια σου συνάδερφε! Χαλκιδάρα πανέμορφη, σου εύχομαι τα καλύτερα! Η marilia μας ο,τι εχει πει ως τωρα ειναι εγγύηση, και θυμαμαι σε παλαιότερα ποστ αν για κάτι αμφιβάλλει, δεν θα μας το έγραφε αν δεν ήταν σίγουρη για τη σωστή πληροφόρησή μας Εγω ειμαι γέννημα θρέμμα Χαλκιδέα vagbeli,αν δεν εισαι απο κει κ χρειαστεις πληροφορίες για την πόλη,μη διστάσεις να μου γράψεις..Αν εισαι Χαλκιδέος, θ πιουμε και καφέ συντομα.. Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά εδώ ξανά!! Η ΑΑΔΕ για πολλούς ήταν 1η επιλογή..και για κάποιους επιλογή ζωής.Σπανιες φορες έτυχε στη ζωη μου να πω θελω αυτό και να το πήρα. Έπαιρνα δευτεροτριτοτέταρτα και συμβιβαζόμουν.Και δυστύχησα πολλάκις. Συγχαρητήρια και στους προσωρινά αδιόριστους που θέλουν πολύ την ΑΑΔΕ ... για πολλούς θα γινει πραγματικότητα,λιγο ακομη υπομονή για το οριστικά διοριστέοι κι εσεις Όλοι μαζί ειμαστε στο καζάνι της υπομονής Από Χαλκίδα είμαι και εγώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
|
Post by kardim on Aug 17, 2024 7:39:39 GMT
Παιδιά καλημέρα! Ξέρει κάποιος την διαδικασία με τους γιατρούς; Έχω άκρη σε δημόσιο νοσοκομείο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν κάτι σχετικά, ότι δεν το έχουν ξανακάνει κλπ. Βέβαια μπορεί απλά να βαριούνται. Αύγουστος γαρ... Καλημέρα!
Πήρα στα δύο νοσοκομεία της πόλης μου και μου είπαν ότι είναι η περίοδος των διορισμών των εκπαιδευτικών κι έχουν πάρα πολλές "σφήνες" ραντεβού. Τελικά πήγα στο ΤΟΜΥ της γειτονιάς μου και εξυπηρετήθηκα σε 2-3 μέρες με ραντεβού.
|
|
|
Post by tasosbas on Aug 17, 2024 15:41:14 GMT
Καλησπέρα και από μένα. Διοριστέος ΑΑΔΕ Ευβοίας (2199 - ΠΕ Εφοριακών) και εγώ σύμφωνα με τους προσωρινούς πίνακες.
|
|
|
Post by riakai on Aug 20, 2024 13:24:37 GMT
Καλησπέρα σας υπάρχει ομάδα για πε εφοριακων για το υπουργείο οικονομικών στο viber; Αν ναι θα ήθελα να συνδεθω
|
|
|
Post by christos on Aug 20, 2024 18:38:02 GMT
Καλησπέρα. Οι θέσεις ΠΕ Δημοσιονομικών αμοίβονται το ίδιο με τους εφοριακους? Έχουν περίγραμμα θέσης? Αμοίβονται με ειδικό μισθολόγιο όπως οι εφοριακοί κ τελωνειακοί?
|
|
|
Post by Persefoni on Aug 20, 2024 18:45:14 GMT
Καλησπέρα. Οι θέσεις ΠΕ Δημοσιονομικών αμοίβονται το ίδιο με τους εφοριακους? Έχουν περίγραμμα θέσης? Αμοίβονται με ειδικό μισθολόγιο όπως οι εφοριακοί κ τελωνειακοί Το επίδομα του περιγράμματος θέσης αφορά μόνο θέσεις στην ΑΑΔΕ..
|
|
|
Post by christos on Aug 20, 2024 19:20:50 GMT
Καλησπέρα. Οι θέσεις ΠΕ Δημοσιονομικών αμοίβονται το ίδιο με τους εφοριακους? Έχουν περίγραμμα θέσης? Αμοίβονται με ειδικό μισθολόγιο όπως οι εφοριακοί κ τελωνειακοί Το επίδομα του περιγράμματος θέσης αφορά μόνο θέσεις στην ΑΑΔΕ.. Οπότε αμοίβονται με ενιαίο μισθολόγιο ή έχουν κ κάποια επιπλέον?
|
|
|
Post by marilia on Aug 20, 2024 19:25:03 GMT
Το επίδομα του περιγράμματος θέσης αφορά μόνο θέσεις στην ΑΑΔΕ.. Οπότε αμοίβονται με ενιαίο μισθολόγιο ή έχουν κ κάποια επιπλέον? Απ' όσο ξέρω έχουν το περίγραμμα Ι.
|
|
|
Post by Persefoni on Aug 20, 2024 19:36:51 GMT
Το επίδομα του περιγράμματος θέσης αφορά μόνο θέσεις στην ΑΑΔΕ.. Οπότε αμοίβονται με ενιαίο μισθολόγιο ή έχουν κ κάποια επιπλέον? Aν δεν κάνω κάποιο λάθος, η 3ΓΒ είχε θέσεις ΠΕ Δημοσ/κών μόνο στο Υπ. Οικονομικών και όχι στην ΑΑΔΕ. Η ΑΑΔΕ έχει το επίδομα περιγράμματος κλπ... Το Οικονομικών μπορεί να έχει κάποια άλλα επιδόματα, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες (νομίζω κάποιοι παλιοί παίρνουν προσωπική διαφορά κλπ, δεν έχω παραπάνω γνώσεις για εκεί...)
|
|
|
Post by christos on Aug 20, 2024 19:42:45 GMT
Οπότε αμοίβονται με ενιαίο μισθολόγιο ή έχουν κ κάποια επιπλέον? Aν δεν κάνω κάποιο λάθος, η 3ΓΒ είχε θέσεις ΠΕ Δημοσ/κών μόνο στο Υπ. Οικονομικών και όχι στην ΑΑΔΕ. Η ΑΑΔΕ έχει το επίδομα περιγράμματος κλπ... Το Οικονομικών μπορεί να έχει κάποια άλλα επιδόματα, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες (νομίζω κάποιοι παλιοί παίρνουν προσωπική διαφορά κλπ, δεν έχω παραπάνω γνώσεις για εκεί...) Σε ευχαριστώ πολύ! Πώς κ έτσι εσύ να μην έχεις παραπάνω γνώσεις!
|
|
|
Post by Persefoni on Aug 20, 2024 19:47:53 GMT
Σε ευχαριστώ πολύ! Πώς κ έτσι εσύ να μην έχεις παραπάνω γνώσεις! Χωρίς πλάκα, από τα του Δημοσίου, δεν είχα ιδέα γενικά κλπ.. Εδώ από το forum και με τις συζητήσεις με την 2Γ, έμαθα ότι έμαθα μέχρι τώρα...
|
|
|
Post by christos on Aug 21, 2024 5:43:02 GMT
Οπότε αμοίβονται με ενιαίο μισθολόγιο ή έχουν κ κάποια επιπλέον? Απ' όσο ξέρω έχουν το περίγραμμα Ι. Για αυτούς που είναι ΑΑΔΕ συμφωνώ για το περίγραμμα 10. Για αυτους που είναι στο Υπουργ. Οικονομικών όμως?
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Aug 21, 2024 8:28:55 GMT
Καλημέρα παιδιά. Να σας δώσω μια χρηστική πληροφορία. Επειδή έψαχνα για ψυχίατρο σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία, που έχουν ψυχιατρικές κλινικές, και τα Κ.Υ., το μόνο που έχει διαθέσιμα ραντεβού σχετικά σύντομα είναι το ΝΙΜΤΣ. Για όσους είναι Αθήνα φυσικά.
|
|
|
Post by ioannisthegreat on Aug 21, 2024 9:07:15 GMT
Το επίδομα του περιγράμματος θέσης αφορά μόνο θέσεις στην ΑΑΔΕ.. Οπότε αμοίβονται με ενιαίο μισθολόγιο ή έχουν κ κάποια επιπλέον? Αν δεν κάνω λάθος έχουν και οι δημοσιονομικοί κάποια εξτραδάκια. Δεν ξέρω αν ισχύει για τους νεοεισερχόμενους αλλά υπάρχει κάποιο επίδομα προσωπικής διαφοράς γύρω στα 300 ευρώ. Σε κάθε προεκλογική περίοδο λέγεται ότι το λαμβάνουν και όσοι έχουν διοριστεί στο ενδιάμεσο.
|
|
|
Post by christos on Aug 21, 2024 9:31:38 GMT
Οπότε αμοίβονται με ενιαίο μισθολόγιο ή έχουν κ κάποια επιπλέον? Αν δεν κάνω λάθος έχουν και οι δημοσιονομικοί κάποια εξτραδάκια. Δεν ξέρω αν ισχύει για τους νεοεισερχόμενους αλλά υπάρχει κάποιο επίδομα προσωπικής διαφοράς γύρω στα 300 ευρώ. Σε κάθε προεκλογική περίοδο λέγεται ότι το λαμβάνουν και όσοι έχουν διοριστεί στο ενδιάμεσο. Προσωπική διαφορά έχουν οι παλιοί! Οι νέοι δε νομίζω.
|
|