|
Post by vki on Oct 8, 2024 9:23:47 GMT
Καλημέρα σας,
Ως Πληροφορικός της 1Γ που ορκίστηκα τον Μάρτιο μπορώ να σας πω το δικό μας χρονοδιάγραμμα τότε για να δείτε λίγο τη σειρά και τους χρόνους: - Μέσα Νοεμβρίου μας ζητήθηκε η αποστολή των δικαιολογητικών προς την ΑΑΔΕ - Τέλος Φεβρουαρίου δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ Διορισμού - Αρχές Μαρτίου λάβαμε το ενημερωτικό για την ημερομηνία ορκωμοσίας μας η οποία έγινε στις 22 Μαρτίου
|
|
|
Post by kardim on Oct 8, 2024 10:13:13 GMT
Καλημέρα σας, Ως Πληροφορικός της 1Γ που ορκίστηκα τον Μάρτιο μπορώ να σας πω το δικό μας χρονοδιάγραμμα τότε για να δείτε λίγο τη σειρά και τους χρόνους: - Μέσα Νοεμβρίου μας ζητήθηκε η αποστολή των δικαιολογητικών προς την ΑΑΔΕ - Τέλος Φεβρουαρίου δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ Διορισμού - Αρχές Μαρτίου λάβαμε το ενημερωτικό για την ημερομηνία ορκωμοσίας μας η οποία έγινε στις 22 Μαρτίου Αρα το τετραμηνο μετα τα δικαιολογητικα πρεπει να το εχουμε δεδομενο απο οτι καταλαβαινω.
|
|
|
Post by vki on Oct 8, 2024 11:14:03 GMT
Μεσολάβησαν και Χριστούγεννα τότε (η αποστολή των δικαιολογητικών ήταν μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου), θεωρώ ότι έπαιξε κι αυτό τον ρόλο του.
|
|
|
Post by tassosks on Oct 8, 2024 12:27:43 GMT
Καλησπέρα σας! Είμαι στους προσωρινά διοριστέους με την 3ΓΒ στην ΑΑΔΕ (ΠΕ Εφοριακών). Θα μπορούσε κάποιος να μου λύσει μία απορία? Τι είναι αυτό που καθορίζει αν θα πας ΦΟΤΑ ή όχι γτ διαβάζω τα σχόλια και λίγο μπερδεύτηκα? Όταν βγήκαν τα προσωρινά το είχα ως δεδομένο ότι θα παρακολουθήσω ΦΟΤΑ απλώς είδα στα σχόλια το με ή χωρίς και μου δημιουργήθηκε η απορία. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και καλά μας αποτελέσματα όσο γίνεται πιο σύντομα!
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 8, 2024 12:43:52 GMT
Καλησπέρα σας! Είμαι στους προσωρινά διοριστέους με την 3ΓΒ στην ΑΑΔΕ (ΠΕ Εφοριακών). Θα μπορούσε κάποιος να μου λύσει μία απορία? Τι είναι αυτό που καθορίζει αν θα πας ΦΟΤΑ ή όχι γτ διαβάζω τα σχόλια και λίγο μπερδεύτηκα? Όταν βγήκαν τα προσωρινά το είχα ως δεδομένο ότι θα παρακολουθήσω ΦΟΤΑ απλώς είδα στα σχόλια το με ή χωρίς και μου δημιουργήθηκε η απορία. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και καλά μας αποτελέσματα όσο γίνεται πιο σύντομα! ΦΟΤΑ δεν πάνε οι Χημικοί και οι Πληροφορικοί της ΑΑΔΕ... Οι Τελωνειακοί και Εφοριακοί πάνε όλοι...!!!!!
|
|
aqua
Kill Bill
|
Post by aqua on Oct 8, 2024 15:20:51 GMT
Δεν κουνιέται φύλλο… κανένα νεότερο ρε παιδιά; Εδώ στην αναμονή όλοι μαζί! Θεωρητικά μέσα στο μήνα θα μας ενημερώσουν. Άντε να δούμε! Καλησπερα, σημερα τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως αυριο θα μας σταλουν τα email τοποθετησης. Ας ελπισουμε να γινει
|
|
|
Post by asepita on Oct 8, 2024 16:13:31 GMT
Εδώ στην αναμονή όλοι μαζί! Θεωρητικά μέσα στο μήνα θα μας ενημερώσουν. Άντε να δούμε! Καλησπερα, σημερα τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως αυριο θα μας σταλουν τα email τοποθετησης. Ας ελπισουμε να γινει Αμήν χαχαχα με το καλό συνάδελφε😁
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Oct 9, 2024 10:01:55 GMT
Αμήν χαχαχα με το καλό συνάδελφε😁 Με το καλό! Είστε με ΦΟΤΑ;
|
|
|
Post by asepita on Oct 9, 2024 10:18:33 GMT
Αμήν χαχαχα με το καλό συνάδελφε😁 Με το καλό! Είστε με ΦΟΤΑ; Χωρίς ΦΟΤΑ ΤΕ Πληροφορικής
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Oct 9, 2024 11:40:15 GMT
Με το καλό! Είστε με ΦΟΤΑ; Χωρίς ΦΟΤΑ ΤΕ Πληροφορικής Με το καλό λοιπόν! Και στα δικά μας…
|
|
|
Post by kardim on Oct 10, 2024 5:45:45 GMT
Καλημέρα! Τελικά λάβατε Mail τοποθέτησης οι πληροφορικάριοι;
|
|
|
Post by asepita on Oct 10, 2024 5:58:33 GMT
Καλημέρα! Τελικά λάβατε Mail τοποθέτησης οι πληροφορικάριοι; Καλημέρα! Την κατάλληλη ώρα μας ρώτησες ότι μας έστειλαν mail. Ορκομωσία 30.10 γράφει εμένα (εκπρόθεσμη γιατί το ΦΕΚ ήταν 26.09).
|
|
|
Post by kardim on Oct 10, 2024 7:34:27 GMT
Καλημέρα! Τελικά λάβατε Mail τοποθέτησης οι πληροφορικάριοι; Καλημέρα! Την κατάλληλη ώρα μας ρώτησες ότι μας έστειλαν mail. Ορκομωσία 30.10 γράφει εμένα (εκπρόθεσμη γιατί το ΦΕΚ ήταν 26.09). Με το καλό λοιπόν! Δηλαδή το ΦΕΚ διορισμού εκδόθηκε στις 26.09.2024;
|
|
|
Post by mifune on Oct 10, 2024 9:49:58 GMT
Καλημέρα! Την κατάλληλη ώρα μας ρώτησες ότι μας έστειλαν mail. Ορκομωσία 30.10 γράφει εμένα (εκπρόθεσμη γιατί το ΦΕΚ ήταν 26.09). Με το καλό λοιπόν! Δηλαδή το ΦΕΚ διορισμού εκδόθηκε στις 26.09.2024; Ναι. Το Φεκ Διορισμού έχει ημερομηνία 26/09/2024 αλλά δημοσιεύθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο στις 27/9/24.
|
|
|
Post by asepita on Oct 10, 2024 9:55:50 GMT
Με το καλό λοιπόν! Δηλαδή το ΦΕΚ διορισμού εκδόθηκε στις 26.09.2024; Ναι. Το Φεκ Διορισμού έχει ημερομηνία 26/09/2024 αλλά δημοσιεύθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο στις 27/9/24. Παραμένουν εκπρόθεσμοι χαχαχα
|
|