vogel
Wednesday
|
Post by vogel on May 16, 2024 12:15:31 GMT
Το δίκαιο έχει να κάνει πάντα με την ηθική και την οπτική του καθενός. Μόνο ότι έχει μία νομική βάση ή στηρίζεται σε κάποιον επίσημο κανονισμό μπορεί να ερμηνευτεί αντικειμενικά (σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον). Και εμένα προσωπικά με συμφέρει να πάνε όσο το δυνατόν πιο πίσω τα τελικά αποτελέσματα και ο διορισμός αλλά δεν προσπαθώ να το προβάλλω ως την καλύτερη και δικαιότερη επιλογή για όλους. Επίσης καλό είναι όλοι να σκεφτούμε ότι υπάρχει και χειρότερο ενδεχόμενο από το να δωθεί το δικαίωμα σε όλους τους επιτυχόντες του γραπτού να δηλώσουν θέσεις και σε επόμενες προκυρήξεις και αυτό είναι να μην βγουν άλλες για τον 2Γ/2022.
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 16, 2024 12:17:45 GMT
Είναι πολύ πιθανόν να έχει παρέλθει η τριετία. Να εγγυηθείς δεν μπορείς, αλλά δήλωσες σίγουρος ότι θα γίνουν αναπληρώσεις. ΥΓ Επίσης ΦΕΚ προβλέπουν τη διαδικασία των αναπληρώσεων. Εδώ και πολλά χρόνια και πολλές προκηρύξεις. Εγώ λέω ότι ορίζει το ΦΕΚ ,το αν είναι πιθανό να παρέλθει τριετία δεν προκύπτει από κάπου και δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να κάνω εικασίες. Εσύ είσαι σίγουρος ότι ακόμα και αν στις επόμενες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι είναι διοριστέοι στις τωρινές δεν θα υπάρχουν αρνήσεις διορισμών και παραιτήσεις και πάλι θα καταλήξουμε να πάνε κάποιες θέσεις σε επιλαχόντες με κίνδυνο να χαθούν μετά την τριετία?Εγώ είμαι σίγουρος πως ναι γιατί αυτό γίνεται πάντα γιατί πολύ απλά όταν ο διορισμός σου γίνεται μετά από 2-3 χρόνια από όταν έκανες την αίτηση τα δεδομένα στην ζωή σου έχουν αλλάξει, δεν είναι καθόλου τυχαίο πως 1 στους 3 δεν αποδέχεται διορισμό. Ακόμα και επιλαχόντα να πάρεις μπορεί να μην αποδεχθεί τον διορισμό, πας στον επόμενο κλπ ΦΕΚ ορίζει αναπληρώσεις και για αυτό γίνονται.
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 16, 2024 12:18:42 GMT
Σέβομαι την άποψή σας. Προσπάθησα να συνοψίσω τις τελευταίες 15 σελίδες και να θέσω (ρεαλιστικά κατά την άποψή μου) κάποια ζητήματα που δεν έχουν να κάνουν με προσωπικό όφελος αλλά με το σύνολο. Σαφώς και ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του ελεύθερα, αλλά να επαναλαμβάνει αντιγραφή επικόλληση το ίδιο κείμενο για το πόσο αδικήθηκε εδώ και 10 μέρες ανά 3-4 μηνύματα είναι κουραστικό. Να προσφύγει όπου θέλει για να βρει το δίκιο του. Βέβαια θα πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός των εκατοντάδων ενστάσεων σε κάθε προκήρυξη. Τελικά δικαιώνονται ελάχιστοι και οι διαδικασίες πηγαίνουν μήνες ακόμα και χρόνια πίσω. Το δίκαιο είναι δίκαιο και πρέπει να μην συγχέεται με το τι μας βολεύει ατομικά. Σας εύχομαι καλή συνέχεια Είναι αναπόφευκτο σχεδόν και πάντως σίγουρα απολύτως ανθρώπινο, το δίκιο του καθενός να έχει να κάνει με το συμφέρον του. Δεν μπορούμε να απαιτούμε από κάποιον να μην το κάνει. Γι' αυτό τον λόγο υπάρχουν οι θεσμοί, ώστε να κρίνουν αμερόληπτα το αντικειμενικό (κατά το δυνατόν) δίκαιο. Καλή συνέχεια επίσης! Ανακοινώσεις για συνάντηση;;; Τίποτα ακόμα... Παρήγγειλαν νουγκατίνα! Περίμενε!
|
|
|
Post by babilon on May 16, 2024 12:21:04 GMT
Επιτρέψτε μου μερικά σχόλια. Το έχουμε πει ξανά. Ο διαγωνισμός έχει πάρα πολλές αστοχίες. Ελπίζουμε στο μέλλον να διορθωθούν. Ναι. Μπορείς να στηλιτεύεις τα κακώς κείμενα. Ορισμένοι όμως προσπαθείτε με κάθε τρόπο να προβάλετε συγκεκριμένες θέσεις που σας βολεύουν. Κανένας εδώ μέσα δεν αποφασίζει τι θα γίνει. Το ΑΣΕΠ αποφασίζει. Διαβάσαμε διάφορες οπτικές για πολλά ζητήματα. Είναι λογικό οι απόψεις 15.000 διαφορετικών ανθρώπων να μην ταυτίζονται πλήρως σε όλα. Ας πρυτανεύσει η λογική. Ανά 3-4 μηνύματα η ίδια ανούσια ρητορική κουράζει. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος τα οργανικά κενά σε ορισμένους φορείς αγγίζουν το 50% των θέσεων. Κάθε χρόνο εγκρίνεται ένας αριθμός προσλήψεων που αποτελεί ένα μικρό μέρος αυτού του ελλείμματος. Δεν μπορείς να ξέρεις ποιο έτος θα εγκριθεί η «πολυπόθητη» για εσένα θέση. Μπορεί αυτή η θέση να «ανοίξει» το 2025 για τον επόμενο γραπτό. Μπορεί και να «ανοίξει» το 2026, το 2027 ή αργότερα. Τι θα πει τότε κάποιος; Αδικία, εγώ έδωσα το 2023 και γιατί την βγάλατε τώρα; Ας είμαστε σοβαροί. Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Όποιος δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να πάει στο Καστελόριζο να πάει. Σαφώς και το πιο σωστό θα ήταν όλες οι θέσεις να ήταν σε μια προκήρυξη και με μια δήλωση να τελείωναν όλα. Εφόσον μπήκαν μετά και οι θέσεις του 2024 αυτό αναγκαστικά οδήγησε σε σπάσιμο των προκηρύξεων. Δεν μπορεί ορισμένοι να θέλουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι, να έχουν ένα σωρό προσόντα και πολλά έτη φορτωμένα στις πλάτες τους και να λένε κάνουμε αιτήσεις χωρίς να διαβάζουμε ή στο περίπου. Μην συγκρίνετε τον 1Γ ή τις Κ με τον 2Γ. Είναι διαφορετικής φιλοσοφίας. Κανένας δεν σας απαγορεύει να κάνατε και εκεί, παράλληλα, αίτηση. Ο 2Γ εμπεριέχει μέσα του ήδη 4 ΓΒ και μπορεί να προστεθούν άλλες 3. Για αυτό μιλάνε για εν μέρει αυτόνομες διαδικασίες. Εκεί είναι το πρόβλημα. Το ότι έκαναν κάποιοι αίτηση στον 1ΓΒ και μετά και στον 2ΓΒ ή 3ΓΒ έγινε γιατί δεν υπήρχαν ούτε προσωρινά από την πρώτη διαδικασία την ώρα υποβολής επόμενης δήλωσης. Εκεί θέλουν να παρέμβουν τώρα γιατί είδαν το αυτονόητο. Όσο δεν βγάζουν αποτελέσματα θα κάνουν όλοι αίτηση παντού. Δέχομαι την αγωνία των υπεύθυνων συναδέλφων που είδαν ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι θέσεις, δεν έκαναν αίτηση και τώρα ακούγονται απόψεις για επιλαχόντες πράγμα που έπρεπε να το ξέρουμε από την αρχή. Τέλος θα πω ότι η βαθμολογία δεν είναι πανάκεια. Τι θα πει θα μου πάρει την θέση ένας που έγραψε χειρότερα; Πέρασε και αυτός την βάση. Ανήκει στους 15.000 από τους σχεδόν 80.000 που έδωσαν; Τι έχει ο άνθρωπος; Νοητικό θέμα αν έγραψε λίγο λιγότερο; Δεν σε πέταξε έξω. Διορίστηκες εσύ αρχικά σε επιλογή σου (δεν σε έβαλε κανένας με το ζόρι να την δηλώσεις), διορίστηκε και αυτός (σε δεύτερη φάση γιατί όλοι οι από πάνω του μπήκαν σε επιλογές τους). Στην χρωστούσαν και από χθες την συγκεκριμένη θέση; Ας μην δήλωνες τίποτα άλλο περιμένοντάς την. Προσωπικά αν και έχω αρκετά καλή βαθμολογία δεν θεωρώ έναν συνάδελφό μου που έχει τα ίδια προσόντα (ανήκει στον ίδιο επιστημονικό κλάδο) και έγραψε λίγο χειρότερα ανεπαρκή. Ούτε πιστεύω ότι η καλύτερη βαθμολογία μου πρέπει να μου επιτρέπει να φέρομαι ανώριμα και ανεύθυνα. Είναι ανήθικο να δηλώνουμε όλες τις θέσεις σε κάθε ΓΒ ενώ γνωρίζουμε ότι θα μπούμε σίγουρα κάπου και θα αρνηθούμε πολλές από τις επιλογές που βάλαμε μόνο και μόνο γιατί μας δίνουν το δικαίωμα. Συνάδελφοί μας περιμένουν πως και πως 15 μήνες χωρίς να ξέρουν αν θα πετύχουν. Είναι εγκληματικό να τους στερήσουμε εμείς την ευκαιρία και να δούμε κενές θέσεις να μεταφέρονται σε επόμενο διαγωνισμό Η πιο δομημένη και αντικειμενικά τεκμηριωμένη άποψη που έχω διαβάσει στο φόρουμ εδώ και πααααρα πολλές σελίδες!!! Εννοείται ότι σε κάποιους δεν αρέσει, εγώ, πάντως, συμφωνώ απόλυτα!!!
|
|
|
Post by Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ on May 16, 2024 12:23:54 GMT
Οπότε από εδώ και πέρα το μόνο που μένει να γίνει είναι ο άμεσος διορισμός του συνόλου των επιτυχόντων!!!!! Ένας φιλαράκος μου είναι ιχθυολόγος και μένει στην άνω Παλαιοκατούνα σε υψόμετρο 1500μ.
Η ξαδέλφη μου η Κίτσα είναι βιβλιοθηκονόμος αλλά στον τόπο της δεν έχει δημοτική βιβλιοθήκη.
Τυχαίνει να είναι επιτυχόντες αλλά δεν θέλουν με τίποτα να φύγουν απο τον τόπο διαμονής τους. Το Δημόσιο λοιπόν πρέπει να δημιουργήσει θέσεις ειδικά γι' αυτούς για να διοριστούν.
|
|
stk
Buzz
Τόσο χάλια είσαι ή είναι λερωμένα τα γυαλιά μου??
|
Post by stk on May 16, 2024 12:24:20 GMT
Από την ομάδα "Επιτυχόντες 2Γ/2022 Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ διεκδίκηση διορισμού" στο FB ανέβηκε το εξής:
Καλησπέρα σε όλους, Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των επιτυχόντων με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ στα γραφεία του ΑΣΕΠ σε καλό κλίμα. Αναμένεται να εκδοθεί κοινό δελτίο τύπου. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες.
|
|
|
Post by elenik1 on May 16, 2024 12:24:24 GMT
Στη σελίδα στο Facebook γράφει ότι ολοκληρώθηκε η συνάντηση και ότι θα εκδοθεί δελτίο τύπου.
Οπότε περιμένουμε...
|
|
|
Post by kostas50 on May 16, 2024 12:35:06 GMT
Παρατηρώ έκπληκτος κάποιους συναδέλφους να περνάνε πολύ ελαφρά και με διάφορους δικονομικούς ακροβατισμούς το γεγονός ότι παραβιάζονται βάναυσα 2 θεμελιώδεις κανόνες σε έναν πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό: 1) όλες οι προσφερόμενες θέσεις είναι ΓΝΩΣΤΕΣ και ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ σε όλους τους επιτυχόντες την στιγμή που υποβάλλουν αίτηση και 2) κυρίαρχο κριτήριο για την επιλογή μιας θέσης είναι η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των υποψηφίων. Έεεεε από όποια οπτική γωνία και αν το δει κάποιος αυτοί οι 2 θεμελιώδεις κανόνες ΠΑΡΑΒΙΆΣΤΗΚΑΝ 100%!!! Τέλος πάντων εγώ βλέπω μόνο μια βιώσιμη λύση στο όλο πρόβλημα που προκάλεσε το ΑΣΕΠ. ΑΜΕΣΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ όλων των επιτυχόντων με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!! Καλή συνέχεια σε όλους/όλες!!!!!
|
|
|
Post by nakos01 on May 16, 2024 13:04:05 GMT
Επίσης, αν θυμάμαι καλά από το βιντεάκι το σημερινό, μία εκπρόσωπος του συλλόγου ρώτησε την κυρία από ΑΣΕΠ, ότι θα γίνει πανικός αν όλοι οι πρώτοι διοριστέοι κάνουν και στις νέες αίτηση και αναρωτήθηκε δεν είναι άδικο αυτό να συμβεί...? Δεν ξέρω κατά πόσο οι ερωτήσεις και οι προτάσεις που θα κάνει ο σύλλογος και αύριο αλλά και αργότερα, ακολουθεί την πλειοψηφία των συμμετεχόντων στο σύλλογο...🤷♀️ {γιατί για το σύνολο των επιτυχόντων σίγουρα δεν εκπροσωπεί 100%...} Καλησπέρα ! Δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ ξεκινάω από εκεί που το άφησα και κάνω μια διευκρίνιση ! Στο συγκεκριμένο βίντεο η κυρία που λέει αυτό δεν ανήκει στον σύλλογο ούτε σαν μέλος ούτε σαν εκπρόσωπος ! Δεν εκφράζει τις θέσεις του συλλόγου είναι απλά μια επιτυχούσα !
|
|
|
Post by elenik1 on May 16, 2024 13:13:21 GMT
Παρατηρώ έκπληκτος κάποιους συναδέλφους να περνάνε πολύ ελαφρά και με διάφορους δικονομικούς ακροβατισμούς το γεγονός ότι παραβιάζονται βάναυσα 2 θεμελιώδεις κανόνες σε έναν πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό: 1) όλες οι προσφερόμενες θέσεις είναι ΓΝΩΣΤΕΣ και ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ σε όλους τους επιτυχόντες την στιγμή που υποβάλλουν αίτηση και 2) κυρίαρχο κριτήριο για την επιλογή μιας θέσης είναι η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των υποψηφίων. Έεεεε από όποια οπτική γωνία και αν το δει κάποιος αυτοί οι 2 θεμελιώδεις κανόνες ΠΑΡΑΒΙΆΣΤΗΚΑΝ 100%!!! Τέλος πάντων εγώ βλέπω μόνο μια βιώσιμη λύση στο όλο πρόβλημα που προκάλεσε το ΑΣΕΠ. ΑΜΕΣΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ όλων των επιτυχόντων με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!! Καλή συνέχεια σε όλους/όλες!!!!! Κανένα από αυτά τα 2 κριτήρια δεν παραβιάστηκε! Διαφορετικά θα είχε ακυρωθεί η 2Γ στα δικαστήρια όπου μας πήγαν κάποιοι... Η αναφορά στις παραπάνω "παραβιάσεις" τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για ποιον λόγο γίνεται; Τα 1+2 είναι δυνατόν να εφαρμόζονται για μια μόνο προκήρυξη, όχι για έναν διαγωνισμό με πολλές προκηρύξεις! Όταν κάναμε αίτηση για 2Γ, κανένας μας δεν γνώριζε για συγκεκριμένες θέσεις. Αλλά όλοι κάναμε την αίτηση. Ως προς το κριτήριο της συνολικής βαθμολογίας, μια χαρά εφαρμόζεται σε κάθε προκήρυξη ξεχωριστά. Τα ίδια ισχύουν όταν υπάρχει δεξαμενή επιτυχόντων με πολλές προκηρύξεις και όχι μια και μόνο προκήρυξη (τύπου Κ).
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 16, 2024 13:14:31 GMT
Επιτρέψτε μου μερικά σχόλια. Το έχουμε πει ξανά. Ο διαγωνισμός έχει πάρα πολλές αστοχίες. Ελπίζουμε στο μέλλον να διορθωθούν. Ναι. Μπορείς να στηλιτεύεις τα κακώς κείμενα. Ορισμένοι όμως προσπαθείτε με κάθε τρόπο να προβάλετε συγκεκριμένες θέσεις που σας βολεύουν. Κανένας εδώ μέσα δεν αποφασίζει τι θα γίνει. Το ΑΣΕΠ αποφασίζει. Διαβάσαμε διάφορες οπτικές για πολλά ζητήματα. Είναι λογικό οι απόψεις 15.000 διαφορετικών ανθρώπων να μην ταυτίζονται πλήρως σε όλα. Ας πρυτανεύσει η λογική. Ανά 3-4 μηνύματα η ίδια ανούσια ρητορική κουράζει. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος τα οργανικά κενά σε ορισμένους φορείς αγγίζουν το 50% των θέσεων. Κάθε χρόνο εγκρίνεται ένας αριθμός προσλήψεων που αποτελεί ένα μικρό μέρος αυτού του ελλείμματος. Δεν μπορείς να ξέρεις ποιο έτος θα εγκριθεί η «πολυπόθητη» για εσένα θέση. Μπορεί αυτή η θέση να «ανοίξει» το 2025 για τον επόμενο γραπτό. Μπορεί και να «ανοίξει» το 2026, το 2027 ή αργότερα. Τι θα πει τότε κάποιος; Αδικία, εγώ έδωσα το 2023 και γιατί την βγάλατε τώρα; Ας είμαστε σοβαροί. Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Όποιος δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να πάει στο Καστελόριζο να πάει. Σαφώς και το πιο σωστό θα ήταν όλες οι θέσεις να ήταν σε μια προκήρυξη και με μια δήλωση να τελείωναν όλα. Εφόσον μπήκαν μετά και οι θέσεις του 2024 αυτό αναγκαστικά οδήγησε σε σπάσιμο των προκηρύξεων. Δεν μπορεί ορισμένοι να θέλουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι, να έχουν ένα σωρό προσόντα και πολλά έτη φορτωμένα στις πλάτες τους και να λένε κάνουμε αιτήσεις χωρίς να διαβάζουμε ή στο περίπου. Μην συγκρίνετε τον 1Γ ή τις Κ με τον 2Γ. Είναι διαφορετικής φιλοσοφίας. Κανένας δεν σας απαγορεύει να κάνατε και εκεί, παράλληλα, αίτηση. Ο 2Γ εμπεριέχει μέσα του ήδη 4 ΓΒ και μπορεί να προστεθούν άλλες 3. Για αυτό μιλάνε για εν μέρει αυτόνομες διαδικασίες. Εκεί είναι το πρόβλημα. Το ότι έκαναν κάποιοι αίτηση στον 1ΓΒ και μετά και στον 2ΓΒ ή 3ΓΒ έγινε γιατί δεν υπήρχαν ούτε προσωρινά από την πρώτη διαδικασία την ώρα υποβολής επόμενης δήλωσης. Εκεί θέλουν να παρέμβουν τώρα γιατί είδαν το αυτονόητο. Όσο δεν βγάζουν αποτελέσματα θα κάνουν όλοι αίτηση παντού. Δέχομαι την αγωνία των υπεύθυνων συναδέλφων που είδαν ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι θέσεις, δεν έκαναν αίτηση και τώρα ακούγονται απόψεις για επιλαχόντες πράγμα που έπρεπε να το ξέρουμε από την αρχή. Τέλος θα πω ότι η βαθμολογία δεν είναι πανάκεια. Τι θα πει θα μου πάρει την θέση ένας που έγραψε χειρότερα; Πέρασε και αυτός την βάση. Ανήκει στους 15.000 από τους σχεδόν 80.000 που έδωσαν; Τι έχει ο άνθρωπος; Νοητικό θέμα αν έγραψε λίγο λιγότερο; Δεν σε πέταξε έξω. Διορίστηκες εσύ αρχικά σε επιλογή σου (δεν σε έβαλε κανένας με το ζόρι να την δηλώσεις), διορίστηκε και αυτός (σε δεύτερη φάση γιατί όλοι οι από πάνω του μπήκαν σε επιλογές τους). Στην χρωστούσαν και από χθες την συγκεκριμένη θέση; Ας μην δήλωνες τίποτα άλλο περιμένοντάς την. Προσωπικά αν και έχω αρκετά καλή βαθμολογία δεν θεωρώ έναν συνάδελφό μου που έχει τα ίδια προσόντα (ανήκει στον ίδιο επιστημονικό κλάδο) και έγραψε λίγο χειρότερα ανεπαρκή. Ούτε πιστεύω ότι η καλύτερη βαθμολογία μου πρέπει να μου επιτρέπει να φέρομαι ανώριμα και ανεύθυνα. Είναι ανήθικο να δηλώνουμε όλες τις θέσεις σε κάθε ΓΒ ενώ γνωρίζουμε ότι θα μπούμε σίγουρα κάπου και θα αρνηθούμε πολλές από τις επιλογές που βάλαμε μόνο και μόνο γιατί μας δίνουν το δικαίωμα. Συνάδελφοί μας περιμένουν πως και πως 15 μήνες χωρίς να ξέρουν αν θα πετύχουν. Είναι εγκληματικό να τους στερήσουμε εμείς την ευκαιρία και να δούμε κενές θέσεις να μεταφέρονται σε επόμενο διαγωνισμό Η πιο δομημένη και αντικειμενικά τεκμηριωμένη άποψη που έχω διαβάσει στο φόρουμ εδώ και πααααρα πολλές σελίδες!!! Εννοείται ότι σε κάποιους δεν αρέσει, εγώ, πάντως, συμφωνώ απόλυτα!!! Μα απόλυτα ομως
|
|
|
Post by nakos01 on May 16, 2024 13:20:58 GMT
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε ! Τα μέλη του συλλόγου που ήταν προσπαθούν να συντάξουν ένα πολυσέλιδο κείμενο με ότι συζητήθηκε ! Όταν έχω νεότερα θα επανέλθω !
|
|
|
Post by Persefoni on May 16, 2024 13:44:51 GMT
Καλημέρα! Το 4μηνο max από οριστικά μέχρι ορκωμοσία είναι επιβεβαιωμενο;ισχύει σίγουρα; esdda2.freeforums.net/thread/173/3-2023 δείτε πρώτη σελίδα 3ΓΒ (ΦΕΚ & Διορισμός) {είναι ΜΑΧ 4 μήνες από ΦΕΚ κατανομής ως την ορκωμοσία... από οριστικά ως ΦΕΚ κατανομής δεν ορίζεται ΜΑΧ διάστημα, συνήθως 1-2 μήνες} πχ. από οριστικά ως ΦΕΚ κατανομής της 1ΓΒ (51 θέσεις) είχαμε 1 μήνα και 10 μέρες...
|
|
|
Post by faidralex on May 16, 2024 13:59:26 GMT
Καλησπέρα!! ΑΣΕΠ: "Προκήρυξη πλήρωσης δυο θέσεων ευθύνης της εταιρείας αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας ηλεκτρονικού εθνικού φορέα κοινωνικής ασφάλισης (e – Ε.Φ.Κ.Α) μονοπρόσωπη Α.Ε." Εμάς που η 3ΓΒ δεν ανέφερε ότι είναι για θέσεις ευθύνης, φαντάζομαι οτι δεν θα έχουμε ευθύνη για τίποτα ή δεν θα ενοχληθούν αν είμαστε ανεύθυνοι? Κλαίω...
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 16, 2024 14:09:08 GMT
Καλησπέρα!! ΑΣΕΠ: "Προκήρυξη πλήρωσης δυο θέσεων ευθύνης της εταιρείας αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας ηλεκτρονικού εθνικού φορέα κοινωνικής ασφάλισης (e – Ε.Φ.Κ.Α) μονοπρόσωπη Α.Ε." Εμάς που η 3ΓΒ δεν ανέφερε ότι είναι για θέσεις ευθύνης, φαντάζομαι οτι δεν θα έχουμε ευθύνη για τίποτα ή δεν θα ενοχληθούν αν είμαστε ανεύθυνοι? Κλαίω... Αυτές είναι θέσεις με 'προίκα"
|
|