|
Post by 2gasep on May 16, 2024 14:26:03 GMT
Σας παρακαλώ πολύ, αν μπορείτε μην γράφετε τόσο μεγάλα κείμενα.
|
|
|
Post by iliasilias on May 16, 2024 14:51:47 GMT
Σας παρακαλώ πολύ, αν μπορείτε μην γράφετε τόσο μεγάλα κείμενα. Χαρά στο κουράγιο τους!
|
|
|
Post by georgette on May 16, 2024 14:59:48 GMT
Καλησπερα και χρονια πολλά ! επειδη έχω καιρό να μπω στο φόρουμ ,έχει βγει καμία προκήρυξη για θέσεις ΠΕ του 2024 ; Ευχαριστω
|
|
|
Post by Persefoni on May 16, 2024 15:02:39 GMT
Καλησπερα και χρονια πολλά ! επειδη έχω καιρό να μπω στο φόρουμ ,έχει βγει καμία προκήρυξη για θέσεις ΠΕ του 2024 ; Ευχαριστω Όχι, αλλά σήμερα συναντήθηκε αντιπροσωπεία του συλλόγου επιτυχόντων με πρόεδρο και ΑΣΕΠ και αναμένουμε δελτίο τύπου τους, σχετικά με το τι ειπώθηκε...
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 16, 2024 16:03:31 GMT
Σε πλάκα σκαλίζουν την ανακοίνωση τόση ώρα;
|
|
|
Post by Persefoni on May 16, 2024 16:04:29 GMT
|
|
|
Post by Persefoni on May 16, 2024 16:07:31 GMT
ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ!!! (ποιος;;; Εγω!! Φανταστείτε τι έρχεται! 2 μέτρα χιόνι!!). Ότι αύριο στη συνάντηση θα έχουμε κάτι συγκεκριμένο! Καλο ή κακό δεν ξέρω αλλά κάτι θα βγει! Προσωπικά δεν περιμένω ούτε νέο και σίγουρα τίποτα καλό... Θα φανεί κι αυτό, πολυυυυύ κοντή γιορτή...!!!!!! Επαλήθευση, αναμενόμενη, όχι ευχάριστη...🤷♀️
|
|
|
Post by kostas50 on May 16, 2024 16:12:54 GMT
Πριν από λίγο διάβασα την ανακοίνωση του συλλόγου μετά από την συνάντηση με την αντιπροσωπεία του ΑΣΕΠ. Θα πω μόνο ότι επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ!!!!
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 16, 2024 16:14:22 GMT
Πριν από λίγο διάβασα την ανακοίνωση του συλλόγου μετά από την συνάντηση με την αντιπροσωπεία του ΑΣΕΠ. Θα πω μόνο ότι επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ!!!! Δηλαδή;
|
|
|
Post by Persefoni on May 16, 2024 16:18:01 GMT
Πριν από λίγο διάβασα την ανακοίνωση του συλλόγου μετά από την συνάντηση με την αντιπροσωπεία του ΑΣΕΠ. Θα πω μόνο ότι επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ!!!! Δηλαδή; Όλα φλου Κωνσταντίνε, όπως ήταν αναμενόμενο...ούτε εξήγηση για ειδικές-αλγόριθμο, ούτε τι θα γίνει με αυτές τις ενστάσεις ή αν θα μειωθούν τα σφάλματα για 3ΓΒ, ούτε ακριβή χρονοδιαγράμματα ειδικά για ΠΕ, ούτε ποιοι τελικά θα μπορούν να κάνουν στις νέες του 2024, τώρα μάλιστα είπαν ότι μπορεί να μην είναι καν 1 αλλά και 2 δηλαδή για ΠΕ... ότι να'ναι για άλλη μια φορά, η δημιουργική ασάφεια καλά κρατεί!!!! Ότι ειπώθηκε το ξέραμε ήδη....με + την ανακοίνωση για νέες ΓΒ το Φθινόπωρο, που κι αυτό το υποθέταμε όμως, αλλά χωρίς κάποιο νέο και για αυτές...🤷♀️
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 16, 2024 16:22:14 GMT
Όλα φλου Κωνσταντίνε, όπως ήταν αναμενόμενο...ούτε εξήγηση για ειδικές-αλγόριθμο, ούτε τι θα γίνει με αυτές τις ενστάσεις ή αν θα μειωθούν τα σφάλματα για 3ΓΒ, ούτε ακριβή χρονοδιαγράμματα ειδικά για ΠΕ, ούτε ποιοι τελικά θα μπορούν να κάνουν στις νέες του 2024, τώρα μάλιστα είπαν ότι μπορεί να μην είναι καν 1 αλλά και 2 δηλαδή για ΠΕ... ότι να'ναι για άλλη μια φορά, η δημιουργική ασάφεια καλά κρατεί!!!! Ναι. Μάθαμε όμως και κάποια πράγματα. (αν δεν μας κοροϊδεύουν): 1. Θέσεις 24 σε εμάς 2. Μάλλον Σεπτέμβρη Προσωρινά ΠΕ (τραγικό) 3. Οριστικά ΤΕ Ιούνιο 4. Θα αργήσει ο επόμενος γραπτός (νομίζω μάλλον θετικο) 5. Αναπληρώσεις τρία χρόνια μετά την έκδοση των Οριστικών.
|
|
|
Post by Persefoni on May 16, 2024 16:23:36 GMT
Όλα φλου Κωνσταντίνε, όπως ήταν αναμενόμενο...ούτε εξήγηση για ειδικές-αλγόριθμο, ούτε τι θα γίνει με αυτές τις ενστάσεις ή αν θα μειωθούν τα σφάλματα για 3ΓΒ, ούτε ακριβή χρονοδιαγράμματα ειδικά για ΠΕ, ούτε ποιοι τελικά θα μπορούν να κάνουν στις νέες του 2024, τώρα μάλιστα είπαν ότι μπορεί να μην είναι καν 1 αλλά και 2 δηλαδή για ΠΕ... ότι να'ναι για άλλη μια φορά, η δημιουργική ασάφεια καλά κρατεί!!!! Ναι. Μάθαμε όμως και κάποια πράγματα. (αν δεν μας κοροϊδεύουν): 1. Θέσεις 24 σε εμάς 2. Μάλλον Σεπτέμβρη Προσωρινά ΠΕ (τραγικό) 3. Οριστικά ΤΕ Ιούνιο 4. Θα αργήσει ο επόμενος γραπτός (νομίζω μάλλον θετικο) 5. Αναπληρώσεις τρία χρόνια μετά την έκδοση των Οριστικών. Εγώ όπως έγραψα κι από πάνω τα ήξερα αυτά...οκ, όποιος τα θεωρεί νέα, οκ!!! Πάσο!!!
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 16, 2024 16:25:33 GMT
Ναι. Μάθαμε όμως και κάποια πράγματα. (αν δεν μας κοροϊδεύουν): 1. Θέσεις 24 σε εμάς 2. Μάλλον Σεπτέμβρη Προσωρινά ΠΕ (τραγικό) 3. Οριστικά ΤΕ Ιούνιο 4. Θα αργήσει ο επόμενος γραπτός (νομίζω μάλλον θετικο) 5. Αναπληρώσεις τρία χρόνια μετά την έκδοση των Οριστικών. Εγώ όπως έγραψα κι από πάνω τα ήξερα αυτά...οκ, όποιος τα θεωρεί νέα, οκ!!! Πάσο!!! Για το 1, το 4 και το 5 δεν ήμουν βέβαιος.
|
|
|
Post by elenik1 on May 16, 2024 16:31:37 GMT
Σύλλογος επιτυχόντων πρώτου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ/2022 ΑΠ: 1/ 16-5-2024 Δελτίο Τύπου Την Πέμπτη 16/5/24, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΑΣΕΠ στη Θεσσαλονίκη συνάντηση μελών του Συλλόγου των Επιτυχόντων του Πρώτου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ/2022 με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ κ. Παπαϊωάννου και ανώτατων στελεχών του ΑΣΕΠ. Από τις ερωτήσεις που τέθηκαν οι απαντήσεις είναι οι εξής: • Τα οριστικά αποτελέσματα των ΤΕ θα εκδοθούν τον Ιούνιο του 2024. • Ο στόχος για τα προσωρινά αποτελέσματα των ΠΕ είναι να εκδοθούν στα τέλη Ιουλίου, αλλά το ΑΣΕΠ θα γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία στα τέλη Ιουνίου. • Η επόμενη προκήρυξη για τους ΤΕ θα εκδοθεί το φθινόπωρο του 2024 και οι θέσεις θα είναι περίπου 1500. • Η επόμενη προκήρυξη για τους ΠΕ θα εκδοθεί μετά τα οριστικά της 3ΓΒ/2023 με 3.500 θέσεις περίπου. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο αριθμός των θέσεων θα αφορά σε μία προκήρυξη ή θα επιμεριστεί σε περισσότερες. • Ο επόμενος (δεύτερος) γραπτός διαγωνισμός, επειδή προγραμματίζεται να γίνει ηλεκτρονικά, έχει τεχνικές δυσκολίες και απαιτήσεις, γι’ αυτό η προκήρυξή του θα γίνει το 2025. • Ο προγραμματισμός των προσλήψεων του 2025 εξαρτάται από τις σχετικές αποφάσεις του ΥΠΕΣ (Σεπτ-Οκτ 2024). Επίσης, μας δόθηκαν διευκρινίσεις για τα παρακάτω: • Οι θέσεις του 2024 θα είναι αποκλειστικά για το γραπτό διαγωνισμό (2Γ/2022). • Υπάρχουν ήδη προσχέδια των προκηρύξεων, ωστόσο περιμένουν από τους φορείς την οριστική πληροφόρηση για τις κενές θέσεις. • Οι αναπληρώσεις από επιλαχόντες γίνονται μέσα σε 3 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων της εκάστοτε προκήρυξης. • Σχετικά με τον αλγόριθμο των ειδικών κατηγοριών, μας έγινε γνωστό ότι λόγω της τεχνικής πολυπλοκότητάς του, δεν είναι εύκολη η απλή επεξήγηση της λειτουργίας του.
Σημειώνουμε αναφορικά με αυτό ότι θεωρούμε ότι ο αλγόριθμος θα έπρεπε να είναι επαληθεύσιμος από τρίτους. Δεν είναι ζητούμενο να τον καταλάβουμε όλοι, μας αφορά ωστόσο να είναι δημόσιος.
Το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο
|
|
|
Post by palaiologos on May 16, 2024 16:33:46 GMT
Για το 1, το 4 και το 5 δεν ήμουν βέβαιος. Για το 5 απάντησαν ότι λέει το άρθρο 24, 5 απλά: esdda2.freeforums.net/attachment/download/987Και για 4, ξέραμε πως θα πάει για Μάη - Ιούνη 2025 το νωρίτερο, δηλαδή όπως ξέρουμε βάλε+++... Αυτό με την Περσεφόνη να γνωρίζει πάντα , τα πάντα ακόμη και την παράγραφο που αναφέρονται και να τα παρουσιάζει αμέσως με ξεπερνάει .... Ρε Περσεφόνη ειλικρινά respect !!!!
|
|