|
Post by thanos2 on May 28, 2024 10:16:34 GMT
Το θέμα μας ηταν το τελευταίο που σχολιάστηκε. Σαν κερασάκι στην τούρτα φάνηκε. Λέτε να αποτελέσει και την αφορμή να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου...; Αυτά τα κερασακια στην τούρτα είναι συνήθως πολύ καθοριστικα... Οι δημοσιογράφοι αυτή τη φορά μου φάνηκαν πιο ενημερωμένοι... Πολλές προκες...και... ΤΕΣΠΑ δεν επεκτείνουμε.. Νομιζω οτι τώρα τουλάχιστον πάμε καλα... Θα δούμε...
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 28, 2024 10:55:30 GMT
Το θέμα μας ηταν το τελευταίο που σχολιάστηκε. Σαν κερασάκι στην τούρτα φάνηκε. Λέτε να αποτελέσει και την αφορμή να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου...; Αυτά τα κερασακια στην τούρτα είναι συνήθως πολύ καθοριστικα... Οι δημοσιογράφοι αυτή τη φορά μου φάνηκαν πιο ενημερωμένοι... Πολλές προκες...και... ΤΕΣΠΑ δεν επεκτείνουμε.. Νομιζω οτι τώρα τουλάχιστον πάμε καλα... Θα δούμε... Μπορεί να μην ήταν ερώτηση πίεσης αλλά συμφωνημένη λόγω εκλογών
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 28, 2024 10:59:58 GMT
Το θέμα μας ηταν το τελευταίο που σχολιάστηκε. Σαν κερασάκι στην τούρτα φάνηκε. Λέτε να αποτελέσει και την αφορμή να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου...; Αυτά τα κερασακια στην τούρτα είναι συνήθως πολύ καθοριστικα... Οι δημοσιογράφοι αυτή τη φορά μου φάνηκαν πιο ενημερωμένοι... Πολλές προκες...και... ΤΕΣΠΑ δεν επεκτείνουμε.. Νομιζω οτι τώρα τουλάχιστον πάμε καλα... Θα δούμε... Μπορεί να μην ήταν ερώτηση πίεσης αλλά συμφωνημένη λόγω εκλογών Μπορεί να το είχαν κάνει και 5-6 φορές πρόβα πριν
|
|
|
Post by mariadimo on May 28, 2024 11:24:27 GMT
Το θέμα μας ηταν το τελευταίο που σχολιάστηκε. Σαν κερασάκι στην τούρτα φάνηκε. Λέτε να αποτελέσει και την αφορμή να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου...; Αυτά τα κερασακια στην τούρτα είναι συνήθως πολύ καθοριστικα... Οι δημοσιογράφοι αυτή τη φορά μου φάνηκαν πιο ενημερωμένοι... Πολλές προκες...και... ΤΕΣΠΑ δεν επεκτείνουμε.. Νομιζω οτι τώρα τουλάχιστον πάμε καλα... Θα δούμε... Για ποιες πρόκες μιλάμε; Εγώ δεν είδα κανένα στρίμωγμα. Ήταν όντως κάπως καλύτερα διαβασμένοι αλλά μέχρι εκεί. Οριακά 2 λεπτά αφιέρωσαν επί του θέματος για να πει η φίλτατη ότι έχει ανακοινώσει το ΑΣΕΠ πλήρες χρονοδιάγραμμα, το οποίο στην ουσία είναι αυτό που είπε η ίδια και τίποτα παραπάνω... Ιούνιο οι ΤΕ και Ιούλιο οι ΠΕ. Συγγνώμη αλλά εκνευρίστηκα επίσης πολύ με τους δημοσιογράφους που όταν είπε η αγαπητή ότι ορθώς ο προκάτοχός της μέσω του γραπτού διαγωνισμού στόχευε και σε πιο γρήγορη απορρόφηση των επιτυχόντων, δεν της απάντησαν κατάλληλα, όπως θα της απαντούσαν αν ήταν όντως καλά διαβασμένοι ή αν τέλος πάντων ήθελαν όντως να ρίξουν πρόκες ή καρφιά...
|
|
|
Post by Christos33 on May 28, 2024 11:32:22 GMT
Το θέμα μας ηταν το τελευταίο που σχολιάστηκε. Σαν κερασάκι στην τούρτα φάνηκε. Λέτε να αποτελέσει και την αφορμή να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου...; Αυτά τα κερασακια στην τούρτα είναι συνήθως πολύ καθοριστικα... Οι δημοσιογράφοι αυτή τη φορά μου φάνηκαν πιο ενημερωμένοι... Πολλές προκες...και... ΤΕΣΠΑ δεν επεκτείνουμε.. Νομιζω οτι τώρα τουλάχιστον πάμε καλα... Θα δούμε... Για ποιες πρόκες μιλάμε; Εγώ δεν είδα κανένα στρίμωγμα. Ήταν όντως κάπως καλύτερα διαβασμένοι αλλά μέχρι εκεί. Οριακά 2 λεπτά αφιέρωσαν επί του θέματος για να πει η φίλτατη ότι έχει ανακοινώσει το ΑΣΕΠ πλήρες χρονοδιάγραμμα, το οποίο στην ουσία είναι αυτό που είπε η ίδια και τίποτα παραπάνω... Ιούνιο οι ΤΕ και Ιούλιο οι ΠΕ. Συγγνώμη αλλά εκνευρίστηκα επίσης πολύ με τους δημοσιογράφους που όταν είπε η αγαπητή ότι ορθώς ο προκάτοχός της μέσω του γραπτού διαγωνισμού στόχευε και σε πιο γρήγορη απορρόφηση των επιτυχόντων, δεν της απάντησαν κατάλληλα, όπως θα της απαντούσαν αν ήταν όντως καλά διαβασμένοι ή αν τέλος πάντων ήθελαν όντως να ρίξουν πρόκες ή καρφιά... Τι πρόκες ρε παιδιά !!! Αυτα δεν ήταν ούτε μικρές πινεζουλες 🚯🚯❌
|
|
|
Post by konmam on May 28, 2024 11:36:45 GMT
Καλησπέρα, είμαι δασοπόνος και θα δώσω τον γραπτό της 1γ/2024 από το φόρουμ εδώ μπορώ να βρω αρκετά από μαθηματικό και γλωσσικό συλλογισμό αλλά χρειάζομαι ύλη για παραγωγικό, επαγωγικό συλλογισμό και σενάρια εργασιακής αποτελεσματικότητας σύμφωνα με τα παραδείγματα του ΑΣΕΠ. Γνωρίζει κάποιος κάτι που μπορεί να με βοηθήσει με διάφορα τέτοια τεστ και παραδείγματα; Ακόμη και με κάποια βιβλία ενδεχομένως.. Ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 28, 2024 11:37:52 GMT
Το θέμα μας ηταν το τελευταίο που σχολιάστηκε. Σαν κερασάκι στην τούρτα φάνηκε. Λέτε να αποτελέσει και την αφορμή να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου...; Αυτά τα κερασακια στην τούρτα είναι συνήθως πολύ καθοριστικα... Οι δημοσιογράφοι αυτή τη φορά μου φάνηκαν πιο ενημερωμένοι... Πολλές προκες...και... ΤΕΣΠΑ δεν επεκτείνουμε.. Νομιζω οτι τώρα τουλάχιστον πάμε καλα... Θα δούμε... Για ποιες πρόκες μιλάμε; Εγώ δεν είδα κανένα στρίμωγμα. Ήταν όντως κάπως καλύτερα διαβασμένοι αλλά μέχρι εκεί. Οριακά 2 λεπτά αφιέρωσαν επί του θέματος για να πει η φίλτατη ότι έχει ανακοινώσει το ΑΣΕΠ πλήρες χρονοδιάγραμμα, το οποίο στην ουσία είναι αυτό που είπε η ίδια και τίποτα παραπάνω... Ιούνιο οι ΤΕ και Ιούλιο οι ΠΕ. Συγγνώμη αλλά εκνευρίστηκα επίσης πολύ με τους δημοσιογράφους που όταν είπε η αγαπητή ότι ορθώς ο προκάτοχός της μέσω του γραπτού διαγωνισμού στόχευε και σε πιο γρήγορη απορρόφηση των επιτυχόντων, δεν της απάντησαν κατάλληλα, όπως θα της απαντούσαν αν ήταν όντως καλά διαβασμένοι ή αν τέλος πάντων ήθελαν όντως να ρίξουν πρόκες ή καρφιά... Όταν αναφέρονται στον γραπτό μου δίνουν την αίσθηση ότι τον βλέπουν ως ένα βάρος που τους κληροδότησε κάποιος άλλος και πρέπει ως αγγαρεία να το ξεφορτωθούν από πάνω τους. Αν είχαν ως σκοπό να συνεχίσουν με γραπτούς θα φαινόταν. Τον 2Γ τον βλέπουν ως μπελά. Τον 1ΓΒ το ίδιο και με δηλώσεις ότι οι δεξαμενή του ίσως να μην έχει κατάλληλες ικανότητες. Τον 1Γ τον έκαναν λάστιχο. Τον διαγωνισμό των εκπαιδευτικών τον ανέφεραν 2-3 φορές και τον πήραν πίσω άλλες τόσες. Οταν αποφασιζουν να μονιμοποίησουν συμβασιούχους το κάνουν εν μια νυκτί (βλέπε διάταγμα Παυλόπουλου, εργαζόμενους ΚΕΠ, ειδική μοριοδοτηση Νοσοκομεία κτλ). Με τους γραπτούς παθαίνουν όλοι παράλυση μάλλον και δεν μπορούν να τους τρέξουν. Ή τενοντίτιδα στα χέρια τους και δεν μπορούν να υπογράψουν.
|
|
|
Post by sotostath on May 28, 2024 11:43:17 GMT
Καλησπέρα, είμαι δασοπόνος και θα δώσω τον γραπτό της 1γ/2024 από το φόρουμ εδώ μπορώ να βρω αρκετά από μαθηματικό και γλωσσικό συλλογισμό αλλά χρειάζομαι ύλη για παραγωγικό, επαγωγικό συλλογισμό και σενάρια εργασιακής αποτελεσματικότητας σύμφωνα με τα παραδείγματα του ΑΣΕΠ. Γνωρίζει κάποιος κάτι που μπορεί να με βοηθήσει με διάφορα τέτοια τεστ και παραδείγματα; Ακόμη και με κάποια βιβλία ενδεχομένως.. Ευχαριστώ πολύ! Καλή επιτυχία, ίσως αυτά σου φανούν χρήσιμα esdda2.freeforums.net/board/19/Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνθείς στην κύρια Λίνα. esdda2.freeforums.net/user/1
|
|
|
Post by thanos2 on May 28, 2024 12:11:08 GMT
Το θέμα μας ηταν το τελευταίο που σχολιάστηκε. Σαν κερασάκι στην τούρτα φάνηκε. Λέτε να αποτελέσει και την αφορμή να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου...; Αυτά τα κερασακια στην τούρτα είναι συνήθως πολύ καθοριστικα... Οι δημοσιογράφοι αυτή τη φορά μου φάνηκαν πιο ενημερωμένοι... Πολλές προκες...και... ΤΕΣΠΑ δεν επεκτείνουμε.. Νομιζω οτι τώρα τουλάχιστον πάμε καλα... Θα δούμε... Για ποιες πρόκες μιλάμε; Εγώ δεν είδα κανένα στρίμωγμα. Ήταν όντως κάπως καλύτερα διαβασμένοι αλλά μέχρι εκεί. Οριακά 2 λεπτά αφιέρωσαν επί του θέματος για να πει η φίλτατη ότι έχει ανακοινώσει το ΑΣΕΠ πλήρες χρονοδιάγραμμα, το οποίο στην ουσία είναι αυτό που είπε η ίδια και τίποτα παραπάνω... Ιούνιο οι ΤΕ και Ιούλιο οι ΠΕ. Συγγνώμη αλλά εκνευρίστηκα επίσης πολύ με τους δημοσιογράφους που όταν είπε η αγαπητή ότι ορθώς ο προκάτοχός της μέσω του γραπτού διαγωνισμού στόχευε και σε πιο γρήγορη απορρόφηση των επιτυχόντων, δεν της απάντησαν κατάλληλα, όπως θα της απαντούσαν αν ήταν όντως καλά διαβασμένοι ή αν τέλος πάντων ήθελαν όντως να ρίξουν πρόκες ή καρφιά... Αν είδες όλο το βίντεο... Η πρώτη προκα που έπεσε έντεχνα , ήταν ακριβώς για τον προκάτοχό. Είναι πολλές οι φωνές που κάνουν συγκρίσεις. Είχε πέσει και δω μία ρουκέτα το Πάσχα με μια φώτο ζεύγους και ενα σχόλιο!Πρέπει να προσέχουμε πολλά στους δημοσιογράφους... Ακόμα και οταν το παίζουν ανηξεροι κάτι έχουν στο μυαλό τούς. Δεν είναι σαν κι εμάς... Γατάκια!!!! Αυτοι είναι γάτοι με πέταλα!!!
|
|
nknkdk
Gladiator
Κλινικός παρατηρητής του ανθρώπινου καρναβαλιού..
|
Post by nknkdk on May 28, 2024 12:15:49 GMT
Ούτε η "αποστολική" ψήφος δεν μας σώζει. Άμα είναι να περιμένουμε να κατέβουν να ψηφίσουν και αυτοί ούτε όταν θα σβήσει ο ήλιος δεν θα έχουν βγει οριστικά..
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 28, 2024 12:17:12 GMT
|
|
|
Post by thanos2 on May 28, 2024 12:26:59 GMT
Ούτε η "αποστολική" ψήφος δεν μας σώζει. Άμα είναι να περιμένουμε να κατέβουν να ψηφίσουν και αυτοί ούτε όταν θα σβήσει ο ήλιος δεν θα έχουν βγει οριστικά.. ΝΑ ΣΒΉΣΕΙ Ο ΉΛΙΟΣ;;; Τι λες τωραααα!!!!
|
|
nknkdk
Gladiator
Κλινικός παρατηρητής του ανθρώπινου καρναβαλιού..
|
Post by nknkdk on May 28, 2024 12:35:20 GMT
Ούτε η "αποστολική" ψήφος δεν μας σώζει. Άμα είναι να περιμένουμε να κατέβουν να ψηφίσουν και αυτοί ούτε όταν θα σβήσει ο ήλιος δεν θα έχουν βγει οριστικά.. ΝΑ ΣΒΉΣΕΙ Ο ΉΛΙΟΣ;;; Τι λες τωραααα!!!! Προτιμάς δηλαδή να περιμένεις τους Αποστόλους να κατέβουν να ψηφίσουν; ΥΓ: όσοι δεν είδαν το βίντεο ας διαβάσουν τον τίτλο. Sent from my SM-G965F using Tapatalk
|
|
|
Post by thanos2 on May 28, 2024 12:41:56 GMT
ΝΑ ΣΒΉΣΕΙ Ο ΉΛΙΟΣ;;; Τι λες τωραααα!!!! Προτιμάς δηλαδή να περιμένεις τους Αποστόλους να κατέβουν να ψηφίσουν; ΥΓ: όσοι δεν είδαν το βίντεο ας διαβάσουν τον τίτλο. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Χαχαχα.. Δεν το είχα προσέξει! ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΓΛΏΣΣΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ!!!!! Να γιατί δεν πρόκειται να σβήσει ο ήλιος!!!!
|
|
|
Post by thanos2 on May 28, 2024 13:04:16 GMT
|
|