|
Post by Mona_Liza on May 28, 2024 13:05:46 GMT
Νομιζω θα ηταν καλυτερο να χρησιμοποιουνται κεφαλαια γραμματα μονο για κατι που ειναι εξαιρετικα σημαντικο και σχετιζεται με τον διαγωνισμο... Για καποιον που δεν διαβαζει ολοκληρες τις σελιδες, για δικους του λογους, πεφτει το ματι κατευθειαν εκει και ειναι περιττο...
|
|
|
Post by thanos2 on May 28, 2024 13:14:39 GMT
Νομιζω θα ηταν καλυτερο να χρησιμοποιουνται κεφαλαια γραμματα μονο για κατι που ειναι εξαιρετικα σημαντικο και σχετιζεται με τον διαγωνισμο... Για καποιον που δεν διαβαζει ολοκληρες τις σελιδες, για δικους του λογους, πεφτει το ματι κατευθειαν εκει και ειναι περιττο... Από μένα δεκτό. Παρασυρομαι λόγω πρεσβυωπίας καμιά φορά, και νομίζω οτι κι οι άλλοι είναι σαν και μένα!
|
|
|
Post by Mona_Liza on May 28, 2024 13:16:11 GMT
Νομιζω θα ηταν καλυτερο να χρησιμοποιουνται κεφαλαια γραμματα μονο για κατι που ειναι εξαιρετικα σημαντικο και σχετιζεται με τον διαγωνισμο... Για καποιον που δεν διαβαζει ολοκληρες τις σελιδες, για δικους του λογους, πεφτει το ματι κατευθειαν εκει και ειναι περιττο... Από μένα δεκτό. Παρασυρομαι λόγω πρεσβυωπίας καμιά φορά, και νομίζω οτι κι οι άλλοι είναι σαν και μένα! χαχαχαχαχαχ ατιμεεεεεε
|
|
|
Post by thanos2 on May 28, 2024 13:17:40 GMT
Από μένα δεκτό. Παρασυρομαι λόγω πρεσβυωπίας καμιά φορά, και νομίζω οτι κι οι άλλοι είναι σαν και μένα! χαχαχαχαχαχ ατιμεεεεεε 💓🤪
|
|
|
Post by konmam on May 28, 2024 14:07:21 GMT
Για ποιες πρόκες μιλάμε; Εγώ δεν είδα κανένα στρίμωγμα. Ήταν όντως κάπως καλύτερα διαβασμένοι αλλά μέχρι εκεί. Οριακά 2 λεπτά αφιέρωσαν επί του θέματος για να πει η φίλτατη ότι έχει ανακοινώσει το ΑΣΕΠ πλήρες χρονοδιάγραμμα, το οποίο στην ουσία είναι αυτό που είπε η ίδια και τίποτα παραπάνω... Ιούνιο οι ΤΕ και Ιούλιο οι ΠΕ. Συγγνώμη αλλά εκνευρίστηκα επίσης πολύ με τους δημοσιογράφους που όταν είπε η αγαπητή ότι ορθώς ο προκάτοχός της μέσω του γραπτού διαγωνισμού στόχευε και σε πιο γρήγορη απορρόφηση των επιτυχόντων, δεν της απάντησαν κατάλληλα, όπως θα της απαντούσαν αν ήταν όντως καλά διαβασμένοι ή αν τέλος πάντων ήθελαν όντως να ρίξουν πρόκες ή καρφιά... Αν είδες όλο το βίντεο... Η πρώτη προκα που έπεσε έντεχνα , ήταν ακριβώς για τον προκάτοχό. Είναι πολλές οι φωνές που κάνουν συγκρίσεις. Είχε πέσει και δω μία ρουκέτα το Πάσχα με μια φώτο ζεύγους και ενα σχόλιο!Πρέπει να προσέχουμε πολλά στους δημοσιογράφους... Ακόμα και οταν το παίζουν ανηξεροι κάτι έχουν στο μυαλό τούς. Δεν είναι σαν κι εμάς... Γατάκια!!!! Αυτοι είναι γάτοι με πέταλα!!!
|
|
|
Post by konmam on May 28, 2024 14:13:05 GMT
Καλησπέρα, είμαι δασοπόνος και θα δώσω τον γραπτό της 1γ/2024 από το φόρουμ εδώ μπορώ να βρω αρκετά από μαθηματικό και γλωσσικό συλλογισμό αλλά χρειάζομαι ύλη για παραγωγικό, επαγωγικό συλλογισμό και σενάρια εργασιακής αποτελεσματικότητας σύμφωνα με τα παραδείγματα του ΑΣΕΠ. Γνωρίζει κάποιος κάτι που μπορεί να με βοηθήσει με διάφορα τέτοια τεστ και παραδείγματα; Ακόμη και με κάποια βιβλία ενδεχομένως.. Ευχαριστώ πολύ! Καλή επιτυχία, ίσως αυτά σου φανούν χρήσιμα esdda2.freeforums.net/board/19/Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνθείς στην κύρια Λίνα. esdda2.freeforums.net/user/1
|
|
|
Post by konmam on May 28, 2024 14:13:30 GMT
Καλησπέρα, είμαι δασοπόνος και θα δώσω τον γραπτό της 1γ/2024 από το φόρουμ εδώ μπορώ να βρω αρκετά από μαθηματικό και γλωσσικό συλλογισμό αλλά χρειάζομαι ύλη για παραγωγικό, επαγωγικό συλλογισμό και σενάρια εργασιακής αποτελεσματικότητας σύμφωνα με τα παραδείγματα του ΑΣΕΠ. Γνωρίζει κάποιος κάτι που μπορεί να με βοηθήσει με διάφορα τέτοια τεστ και παραδείγματα; Ακόμη και με κάποια βιβλία ενδεχομένως.. Ευχαριστώ πολύ! Καλή επιτυχία, ίσως αυτά σου φανούν χρήσιμα esdda2.freeforums.net/board/19/Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνθείς στην κύρια Λίνα. esdda2.freeforums.net/user/1Σας υπερευχαριστώ γι αυτό..
|
|
|
Post by sotostath on May 28, 2024 14:30:38 GMT
Την κυρία Λίνα να ευχαριστήσεις...
|
|
|
Post by kotonos on May 28, 2024 14:54:46 GMT
Στη 13Κ/2021 οι δήμοι και οι περιφέρειες είχαν καλέσει τους προσωρινά διοριστέους με ΣΟΧ. Εμένα πιο συγκεκριμένα με είχαν καλέσει δύο μήνες αφότου ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα. Τέλη Ιουνίου τα προσωρινά, τέλη Αυγούστου με είχαν πάρει τηλέφωνο. Οπότε παίζει να συμβεί το ίδιο και στην 3ΓΒ. Για τους ΟΤΑ μιλάω πάντα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μιας και γνωρίζεις τι έχει συμβεί σε αντίστοιχη περίπτωση να σε ρωτήσω: Η αρχική ΣΟΧ που υπέγραψες για πόσους μήνες ήταν; (ισχύει ότι συνήθως είναι 8μηνες; ) Και αν ήταν πχ μικρότερης διάρκειας, τι συνέβη στο μεσοδιάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί η πρόσληψη των οριστικά διοριστέων; Υπήρξε νέα σύμβαση; Άτυπη παράταση; Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στον ιδιωτικό τομέα και η κατάσταση πλέον είναι οριακά υποφερτή, οπότε θα ήταν ένα πολύ καλό καλοκαιρινό/φθινοπωρινό δώρο ένα τέτοιο σενάριο... Πρώτα βέβαια να είμαστε στα προσωρινά... Ευσεβής πόθοι... Καλά αποτελέσματα σε όλους! Δεν είχα δεχτεί να πάω με ΣΟΧ. Για αυτό το λόγο δεν έγραψα λεπτομέρειες σχετικά με αυτή. Εγώ ήμουν από αυτούς που περίμεναν τα οριστικά αποτελέσματα για να πάω. Παρουσιάστηκα περίπου έξι μήνες αργότερα από τότε που με πήραν τηλέφωνο για ΣΟΧ. Θεωρώ πάντως πως η ισχύς της είναι ικανής διάρκειας ώστε να καλύψει όλο το χρονικό διάστημα που απαιτείται μέχρι την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων, την έκδοση του ΦΕΚ και τα λοιπά γραφειοκρατικά. Μία οκτάμηνη σύμβαση θεωρητικά φτάνει και περισσεύει. Άλλα όπως είπε και άλλος συμφορουμίτης, πρέπει να υπάρχει πιεστική ανάγκη για να πάρει κάποιος φορέας με ΣΟΧ βάσει προσωρινών αποτελεσμάτων.
|
|
|
Post by Persefoni on May 28, 2024 15:09:05 GMT
Ευχαριστώ για την απάντηση. Μιας και γνωρίζεις τι έχει συμβεί σε αντίστοιχη περίπτωση να σε ρωτήσω: Η αρχική ΣΟΧ που υπέγραψες για πόσους μήνες ήταν; (ισχύει ότι συνήθως είναι 8μηνες; ) Και αν ήταν πχ μικρότερης διάρκειας, τι συνέβη στο μεσοδιάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί η πρόσληψη των οριστικά διοριστέων; Υπήρξε νέα σύμβαση; Άτυπη παράταση; Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στον ιδιωτικό τομέα και η κατάσταση πλέον είναι οριακά υποφερτή, οπότε θα ήταν ένα πολύ καλό καλοκαιρινό/φθινοπωρινό δώρο ένα τέτοιο σενάριο... Πρώτα βέβαια να είμαστε στα προσωρινά... Ευσεβής πόθοι... Καλά αποτελέσματα σε όλους! Δεν είχα δεχτεί να πάω με ΣΟΧ. Για αυτό το λόγο δεν έγραψα λεπτομέρειες σχετικά με αυτή. Εγώ ήμουν από αυτούς που περίμεναν τα οριστικά αποτελέσματα για να πάω. Παρουσιάστηκα περίπου έξι μήνες αργότερα από τότε που με πήραν τηλέφωνο για ΣΟΧ. Θεωρώ πάντως πως η ισχύς της είναι ικανής διάρκειας ώστε να καλύψει όλο το χρονικό διάστημα που απαιτείται μέχρι την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων, την έκδοση του ΦΕΚ και τα λοιπά γραφειοκρατικά. Μία οκτάμηνη σύμβαση θεωρητικά φτάνει και περισσεύει. Άλλα όπως είπε και άλλος συμφορουμίτης, πρέπει να υπάρχει πιεστική ανάγκη για να πάρει κάποιος φορέας με ΣΟΧ βάσει προσωρινών αποτελεσμάτων. Άρθρο 21, 4 (μέχρι 8μήνες ΜΑΧ η πρόσληψη με ΙΔΟΧ μετά τα προσωρινά ή ως τα οριστικά(αν έρθουν νωρίτερα) & σε ειδικές περιπτώσεις όπως είπε ο kotonos, δεν νομίζω να ισχύσει για 3ΓΒ γενικά) www.taxheaven.gr/attachment/7748.%C2%A0
|
|
|
Post by Lina_Admin on May 28, 2024 15:09:11 GMT
Ξαναγυρίσανε οι διαφημίσεις... δεν σας το είπα... μέσα σε δύο ημέρες συμπληρώσαμε 50.000 επισκέψεις... άντε και σε ανώτερα !!!
|
|
|
Post by Persefoni on May 28, 2024 15:12:28 GMT
Ξαναγυρίσανε οι διαφημίσεις... δεν σας το είπα... μέσα σε δύο ημέρες συμπληρώσαμε 50.000 επισκέψεις... άντε και σε ανώτερα !!! Κάποιοι εξακολουθούμε να μην βλέπουμε καμία!!!!! 😋😋😋
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 28, 2024 15:25:29 GMT
Δεν μας έφτανε η αγωνία μας για τα αποτελέσματα είχαμε και πρωινό τηλεφώνημα από Αστυνομία για Εφορευτική Επιτροπή στις Ευρωεκλογές. Καλά την είχα γλυτώσει τόσα χρόνια.... Εφοριακός βιάζομαι να πάω Κα Υπουργέ όχι Έφορος στις Εκλογές χαχαχαχα (Μάλλον το τζίνι φταίει άκουσε Έφορας και σου λέει στις εκλογές θέλει να πάει)
|
|
|
Post by Persefoni on May 28, 2024 15:28:51 GMT
Δεν μας έφτανε η αγωνία μας για τα αποτελέσματα είχαμε και πρωινό τηλεφώνημα από Αστυνομία για Εφορευτική Επιτροπή στις Ευρωεκλογές. Καλά την είχα γλυτώσει τόσα χρόνια.... Εφοριακός βιάζομαι να πάω Κα Υπουργέ όχι Έφορος στις Εκλογές χαχαχαχα (Μάλλον το τζίνι φταίει άκουσε Έφορας και σου λέει στις εκλογές θέλει να πάει) Σώπα...δεν με έχουν καλέσει ποτέ!!!! {κάτι ξέρω εγώ και σε άγνωστα δεν το σηκώνω ποτέ!!!!🤭🤭🤭}
|
|
|
Post by Christos33 on May 28, 2024 15:49:37 GMT
Δεν μας έφτανε η αγωνία μας για τα αποτελέσματα είχαμε και πρωινό τηλεφώνημα από Αστυνομία για Εφορευτική Επιτροπή στις Ευρωεκλογές. Καλά την είχα γλυτώσει τόσα χρόνια.... Εφοριακός βιάζομαι να πάω Κα Υπουργέ όχι Έφορος στις Εκλογές χαχαχαχα (Μάλλον το τζίνι φταίει άκουσε Έφορας και σου λέει στις εκλογές θέλει να πάει) Σώπα...δεν με έχουν καλέσει ποτέ!!!! {κάτι ξέρω εγώ και σε άγνωστα δεν το σηκώνω ποτέ!!!!🤭🤭🤭} Αν μπει κάποιος εφορευτική επιτροπή πληρώνεται η είναι απαραίτητο κορόιδο;;
|
|