|
Post by Persefoni on May 28, 2024 15:58:40 GMT
|
|
|
Post by thanos2 on May 28, 2024 15:58:53 GMT
Δεν μας έφτανε η αγωνία μας για τα αποτελέσματα είχαμε και πρωινό τηλεφώνημα από Αστυνομία για Εφορευτική Επιτροπή στις Ευρωεκλογές. Καλά την είχα γλυτώσει τόσα χρόνια.... Εφοριακός βιάζομαι να πάω Κα Υπουργέ όχι Έφορος στις Εκλογές χαχαχαχα (Μάλλον το τζίνι φταίει άκουσε Έφορας και σου λέει στις εκλογές θέλει να πάει) Αφού δε σου στειλε και κανα εφοριακο στο σπίτι για έλεγχο,πάλι καλά να λες. Εγω από τότε που άκουσα το ανέκδοτο με το τζίνι, έπαψα να τα εμπιστεύομαι! Το παραθέτω για όσους δε το ξέρουν... www.newsbeast.gr/weird/arthro/42941/anekdoto-o-nanos-kai-to-tzini
|
|
|
Post by Christos33 on May 28, 2024 16:22:09 GMT
Δεν μας έφτανε η αγωνία μας για τα αποτελέσματα είχαμε και πρωινό τηλεφώνημα από Αστυνομία για Εφορευτική Επιτροπή στις Ευρωεκλογές. Καλά την είχα γλυτώσει τόσα χρόνια.... Εφοριακός βιάζομαι να πάω Κα Υπουργέ όχι Έφορος στις Εκλογές χαχαχαχα (Μάλλον το τζίνι φταίει άκουσε Έφορας και σου λέει στις εκλογές θέλει να πάει) Αφού δε σου στειλε και κανα εφοριακο στο σπίτι για έλεγχο,πάλι καλά να λες. Εγω από τότε που άκουσα το ανέκδοτο με το τζίνι, έπαψα να τα εμπιστεύομαι! Το παραθέτω για όσους δε το ξέρουν... www.newsbeast.gr/weird/arthro/42941/anekdoto-o-nanos-kai-to-tzini Ρε τι έπαθε ο καπετάνιος!!!😄😄🤣
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 28, 2024 16:29:27 GMT
Αν μπει κάποιος εφορευτική επιτροπή πληρώνεται η είναι απαραίτητο κορόιδο;; Ήταν άνευ πάντα....νομίζω από τις προηγούμενες παίρνουν όλοι ένα 40ευρω, αν άκουσα καλά κάπου σήμερα... Πληρώνεται αλλά δεν έχει βγει ακόμα πόσο θα είναι στις Ευρωεκλογές. Επίσης ψάχνοντας το είδα ότι οι Δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι δεν μπορούν να είναι μέλη Εφορευτικών επιτροπών εκλογών οπότε θα είναι πρώτη και τελευταία φορά. kede.gr/dimosioi-kai-dimotikoi-ypalliloi-den-bainoun-se-eforeftiki-epitropi-stis-ekloges/
|
|
|
Post by Persefoni on May 28, 2024 16:34:22 GMT
Έχω βάλει link και πιο πάνω και το είχα ακούσει κάπου και το πρωί... 40 πρέπει να είναι και τώρα όπως και στις προηγούμενες...σε καλή μεριά... Μια εμπειρία ακόμη λοιπόν!!!!😉
|
|
|
Post by Asxetoulis on May 28, 2024 17:08:17 GMT
Δεν μας έφτανε η αγωνία μας για τα αποτελέσματα είχαμε και πρωινό τηλεφώνημα από Αστυνομία για Εφορευτική Επιτροπή στις Ευρωεκλογές. Καλά την είχα γλυτώσει τόσα χρόνια.... Εφοριακός βιάζομαι να πάω Κα Υπουργέ όχι Έφορος στις Εκλογές χαχαχαχα (Μάλλον το τζίνι φταίει άκουσε Έφορας και σου λέει στις εκλογές θέλει να πάει) Σώπα...δεν με έχουν καλέσει ποτέ!!!! {κάτι ξέρω εγώ και σε άγνωστα δεν το σηκώνω ποτέ!!!!🤭🤭🤭} Και να μην το σηκώσεις, σε βρίσκουν αυτοί. Καλοκαίρι μου ήρθαν με περιπολικό για το ραβασάκι και εγω έτρωγα σταφύλι στη βεράντα.
|
|
|
Post by Persefoni on May 28, 2024 17:10:28 GMT
Σώπα...δεν με έχουν καλέσει ποτέ!!!! {κάτι ξέρω εγώ και σε άγνωστα δεν το σηκώνω ποτέ!!!!🤭🤭🤭} Και να μην το σηκώσεις, σε βρίσκουν αυτοί. Καλοκαίρι μου ήρθαν με περιπολικό για το ραβασάκι και εγω έτρωγα σταφύλι στη βεράντα. Έρχονται άραγε σε ποια διεύθυνση....? Όποια είναι κύρια κατοικία στην φορολ. δήλωση...? Παίζει πάλι να μην μπορούν να με βρουν...🤭🤭🤭
|
|
|
Post by thanos2 on May 28, 2024 17:27:51 GMT
Σώπα...δεν με έχουν καλέσει ποτέ!!!! {κάτι ξέρω εγώ και σε άγνωστα δεν το σηκώνω ποτέ!!!!🤭🤭🤭} Και να μην το σηκώσεις, σε βρίσκουν αυτοί. Καλοκαίρι μου ήρθαν με περιπολικό για το ραβασάκι και εγω έτρωγα σταφύλι στη βεράντα. Εεε.. εμένα αν μου το κάνανε αυτό θα το σηκωνα.. Για το τηλ μιλάμε έτσι παιδιά; Μη παρεξηγηθουμε κιόλας!
|
|
|
Post by thanos2 on May 28, 2024 17:37:55 GMT
Και να μην το σηκώσεις, σε βρίσκουν αυτοί. Καλοκαίρι μου ήρθαν με περιπολικό για το ραβασάκι και εγω έτρωγα σταφύλι στη βεράντα. Έρχονται άραγε σε ποια διεύθυνση....? Όποια είναι κύρια κατοικία στην φορολ. δήλωση...? Παίζει πάλι να μην μπορούν να με βρουν...🤭🤭🤭 Αρχίζω και σε φοβάμαι εσένα... Ούτε η αστυνομία δε μπορεί να σε βρει!?!?!
|
|
|
Post by 15.000+1 on May 28, 2024 18:13:19 GMT
Δεν είχα δεχτεί να πάω με ΣΟΧ. Για αυτό το λόγο δεν έγραψα λεπτομέρειες σχετικά με αυτή. Εγώ ήμουν από αυτούς που περίμεναν τα οριστικά αποτελέσματα για να πάω. Παρουσιάστηκα περίπου έξι μήνες αργότερα από τότε που με πήραν τηλέφωνο για ΣΟΧ. Θεωρώ πάντως πως η ισχύς της είναι ικανής διάρκειας ώστε να καλύψει όλο το χρονικό διάστημα που απαιτείται μέχρι την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων, την έκδοση του ΦΕΚ και τα λοιπά γραφειοκρατικά. Μία οκτάμηνη σύμβαση θεωρητικά φτάνει και περισσεύει. Άλλα όπως είπε και άλλος συμφορουμίτης, πρέπει να υπάρχει πιεστική ανάγκη για να πάρει κάποιος φορέας με ΣΟΧ βάσει προσωρινών αποτελεσμάτων. Άρθρο 21, 4 (μέχρι 8μήνες ΜΑΧ η πρόσληψη με ΙΔΟΧ μετά τα προσωρινά ή ως τα οριστικά(αν έρθουν νωρίτερα) & σε ειδικές περιπτώσεις όπως είπε ο kotonos, δεν νομίζω να ισχύσει για 3ΓΒ γενικά) www.taxheaven.gr/attachment/7748.%C2%A0Eγώ πάλι, σκεφτόμουν μήπως λόγω καλοκαιριού κάποιοι Δήμοι-Περιφέρειες που διαμαρτύρονται για υποστελέχωση (λόγω και των αδειών των μονίμων) το επιδιώξουν, ιδίως όσον αφορά τη διεκπεραίωση.. Ένας άλλος λόγος που έχει αναλυθεί πολύ και εδώ είναι πως μέχρι να συνεννοηθούν όλοι οι φορείς φαίνεται να πηγαίνει μακριά η βαλίτσα, οι περισσότεροι μιλάνε για 25, άλλοι για τέτοια εποχή 25 κτλ Όσο για τη διάρκεια των 8 μηνών και εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου, ίσως το είχα ξαναπετύχει σε άλλα posts, αλλά δεν το θυμόμουν σίγουρα. kotonos συγγνώμη για την παρανόηση. Από την αρχική σου απάντηση, θεώρησα ότι είχες ξεκινήσει με ΣΟΧ, γι'αυτό ρώτησα και για τη διάρκεια
|
|
|
Post by Persefoni on May 28, 2024 18:24:47 GMT
Άρθρο 21, 4 (μέχρι 8μήνες ΜΑΧ η πρόσληψη με ΙΔΟΧ μετά τα προσωρινά ή ως τα οριστικά(αν έρθουν νωρίτερα) & σε ειδικές περιπτώσεις όπως είπε ο kotonos, δεν νομίζω να ισχύσει για 3ΓΒ γενικά) www.taxheaven.gr/attachment/7748.%C2%A0Eγώ πάλι, σκεφτόμουν μήπως λόγω καλοκαιριού κάποιοι Δήμοι-Περιφέρειες που διαμαρτύρονται για υποστελέχωση (λόγω και των αδειών των μονίμων) το επιδιώξουν, ιδίως όσον αφορά τη διεκπεραίωση.. Ένας άλλος λόγος που έχει αναλυθεί πολύ και εδώ είναι πως μέχρι να συνεννοηθούν όλοι οι φορείς φαίνεται να πηγαίνει μακριά η βαλίτσα, οι περισσότεροι μιλάνε για 25, άλλοι για τέτοια εποχή 25 κτλ Όσο για τη διάρκεια των 8 μηνών και εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου, ίσως το είχα ξαναπετύχει σε άλλα posts, αλλά δεν το θυμόμουν σίγουρα. Αν δεις στον νόμο λέει: " σε εξαιρετικές περιπτώσεις, για την κάλυψη ιδιαίτερης σημασίας επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών των φορέων" ...οπότε δεν νομίζω κάποιος φορέας να ισχυριστεί κάτι τέτοιο για 3ΓΒ... ...για τις καθυστερήσεις μέχρι να συγχρονιστούν οι φορείς με τους ελέγχους τους(αν και μπορούν βάσει νόμου όπως έλεγα να γίνουν μετά τον διορισμό κατά το 1ο τρίμηνο), έχει ακουστεί εδώ ότι μπορεί να βγουν και ξεχωριστά ΦΕΚ διορισμού ανά φορέα και όχι ένα συνολικό για όλους του 2,3ΓΒ....🤷♀️🤷♀️🤷♀️
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 28, 2024 21:11:12 GMT
|
|
|
Post by mariadimo on May 28, 2024 21:31:05 GMT
Για ποιες πρόκες μιλάμε; Εγώ δεν είδα κανένα στρίμωγμα. Ήταν όντως κάπως καλύτερα διαβασμένοι αλλά μέχρι εκεί. Οριακά 2 λεπτά αφιέρωσαν επί του θέματος για να πει η φίλτατη ότι έχει ανακοινώσει το ΑΣΕΠ πλήρες χρονοδιάγραμμα, το οποίο στην ουσία είναι αυτό που είπε η ίδια και τίποτα παραπάνω... Ιούνιο οι ΤΕ και Ιούλιο οι ΠΕ. Συγγνώμη αλλά εκνευρίστηκα επίσης πολύ με τους δημοσιογράφους που όταν είπε η αγαπητή ότι ορθώς ο προκάτοχός της μέσω του γραπτού διαγωνισμού στόχευε και σε πιο γρήγορη απορρόφηση των επιτυχόντων, δεν της απάντησαν κατάλληλα, όπως θα της απαντούσαν αν ήταν όντως καλά διαβασμένοι ή αν τέλος πάντων ήθελαν όντως να ρίξουν πρόκες ή καρφιά... Αν είδες όλο το βίντεο... Η πρώτη προκα που έπεσε έντεχνα , ήταν ακριβώς για τον προκάτοχό. Είναι πολλές οι φωνές που κάνουν συγκρίσεις. Είχε πέσει και δω μία ρουκέτα το Πάσχα με μια φώτο ζεύγους και ενα σχόλιο!Πρέπει να προσέχουμε πολλά στους δημοσιογράφους... Ακόμα και οταν το παίζουν ανηξεροι κάτι έχουν στο μυαλό τούς. Δεν είναι σαν κι εμάς... Γατάκια!!!! Αυτοι είναι γάτοι με πέταλα!!! Άλλο βίντεο είδαμε; Η Κεραμέως ήταν που μίλησε για τον προκάτοχό της, οι δημοσιογράφοι δεν είπαν τίποτα επ' αυτού. Κάθισα και ξαναείδα το βίντεο για να βεβαιωθώ, να δω τί είναι αυτό για το οποίο μιλάς. Πραγματικά δεν είδα τίποτα που να μου θυμίζει στρίμωγμα. Για την φώτο ζεύγους... Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς! Όσο για τη νοημοσύνη των δημοσιογράφων δε θα την αμφισβητήσω, αλλά επ’ ουδενί δε με θεωρώ γατάκι!!
|
|
|
Post by mariadimo on May 28, 2024 21:33:11 GMT
Στο βίντεο που πόσταραν με την Κεραμέως, η υπουργός ανέφερε ότι θα είναι πάλι στα 40 ευρώ η πληρωμή. Όπως στις προηγούμενες εκλογές.
|
|
|
Post by Persefoni on May 28, 2024 21:40:25 GMT
Στο βίντεο που πόσταραν με την Κεραμέως, η υπουργός ανέφερε ότι θα είναι πάλι στα 40 ευρώ η πληρωμή. Όπως στις προηγούμενες εκλογές. χαχααχαα...από κει θα το άκουσα κι εγώ τελικά....ήξερα ότι το είχα ακούσει κάπου σήμερα, δεν θυμόμουν από πού!!!! 🤭🤣
|
|