|
Post by nantia on May 28, 2024 23:05:23 GMT
|
|
|
Post by Persefoni on May 28, 2024 23:12:07 GMT
Να το βάλω ρε συ Νάντια, αλλά γιατί να παραιτηθεί ο ΔΥ...? Εδώ κάνουμε αμάν και πως!!!!!!!! Αλλά οκ, δεν μας πιάνει και τόπο, ποτέ δεν ξέρεις!!!!🤭🤣
|
|
|
Post by nantia on May 28, 2024 23:15:51 GMT
Να το βάλω ρε συ Νάντια, αλλά γιατί να παραιτηθεί ο ΔΥ...? Εδώ κάνουμε αμάν και πως!!!!!!!! Αλλά οκ, δεν μας πιάνει και τόπο, ποτέ δεν ξέρεις!!!!🤭🤣 Αρκετοί έχουν αναφέρει τόσους μήνες ότι είναι σε υπηρεσίες που δεν τους καλύπτουν. Ο λόγος που σκέφτηκα είναι ως παραθυράκι για το κώλυμα πενταετίας αν τυχόν αυτό αλλάξει για τις επόμενες. Ό,τι θες.
|
|
|
Post by Persefoni on May 28, 2024 23:17:57 GMT
Να το βάλω ρε συ Νάντια, αλλά γιατί να παραιτηθεί ο ΔΥ...? Εδώ κάνουμε αμάν και πως!!!!!!!! Αλλά οκ, δεν μας πιάνει και τόπο, ποτέ δεν ξέρεις!!!!🤭🤣 Αρκετοί έχουν αναφέρει τόσους μήνες ότι είναι σε υπηρεσίες που δεν τους καλύπτουν. Ο λόγος που σκέφτηκα είναι ως παραθυράκι για το κώλυμα πενταετίας αν τυχόν αυτό αλλάξει για τις επόμενες. Ό,τι θες. Το έβαλα ήδη... 😉😋 {δεν είχα σκεφτεί αυτό για 5ετία, αν και ρίσκο να παραιτηθεί κάποιος για να κάνει αίτηση και να μπει, αν μπει, όπου μπει τελικά μετά από 3 χρόνια...}🤷♀️
|
|
|
Post by nantia on May 28, 2024 23:26:00 GMT
Αρκετοί έχουν αναφέρει τόσους μήνες ότι είναι σε υπηρεσίες που δεν τους καλύπτουν. Ο λόγος που σκέφτηκα είναι ως παραθυράκι για το κώλυμα πενταετίας αν τυχόν αυτό αλλάξει για τις επόμενες. Ό,τι θες. Το έβαλα ήδη... 😉😋 {δεν είχα σκεφτεί αυτό για 5ετία, αν και ρίσκο να παραιτηθεί κάποιος για να κάνει αίτηση και να μπει, αν μπει, όπου μπει τελικά μετά από 3 χρόνια...}🤷♀️ Καλά, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι πραγματικά...
|
|
|
Post by thunder on May 29, 2024 5:44:43 GMT
|
|
|
Post by thunder on May 29, 2024 5:48:24 GMT
Δυστυχώς η απάντηση είναι τυποποιημένη και Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε με γνώση των επιπτώσεων όπως και στην αίτηση δεν υπήρχαν ούτε ψιλά γράμματα για να τα γνωρίζουμε.. Σε περίπτωση μη αποδοχής της θέσης διαγράφεστε από τον πίνακα κατάταξης της Προκήρυξης αλλά όχι από την λίστα επιτυχόντων του γραπτού διαγωνισμού.
Τακτικοί υπάλληλοι (μόνιμοι και ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου) των φορέων της παρ. 1 του άρθρου 2 του ν. 4765/2021 έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων των φορέων αυτών, μετά από την παρέλευση πενταετίας από την ημερομηνία διορισμού ή πρόσληψής τους, με εξαίρεση τη συμμετοχή σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων κατηγορίας ανώτερης αυτής του διορισμού ή της πρόσληψής τους.
Στις προκηρύξεις επιτυχόντων της 2Γ/2022 το κώλυμα διορισμού ελέγχεται με βάση την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο Α΄ΣΤΑΔΙΟ του γραπτού διαγωνισμού, ήτοι την 21.12.2022.
Για τις επόμενες προκηρύξεις, το κώλυμα διορισμού θα οριστεί στις εκάστοτε Προκηρύξεις.
|
|
|
Post by thunder on May 29, 2024 5:51:27 GMT
Εάν κάποιος διαβάζει το post και είναι έγκυρος και μπορει ναβοηθήσει να διορθώσουμε οποία λάθη ας στείλει ένα μήνυμα.
|
|
|
Post by thanos2 on May 29, 2024 6:36:02 GMT
Άλλο βίντεο είδαμε; Η Κεραμέως ήταν που μίλησε για τον προκάτοχό της, οι δημοσιογράφοι δεν είπαν τίποτα επ' αυτού. Κάθισα και ξαναείδα το βίντεο για να βεβαιωθώ, να δω τί είναι αυτό για το οποίο μιλάς. Πραγματικά δεν είδα τίποτα που να μου θυμίζει στρίμωγμα. Για την φώτο ζεύγους... Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς! Όσο για τη νοημοσύνη των δημοσιογράφων δε θα την αμφισβητήσω, αλλά επ’ ουδενί δε με θεωρώ γατάκι!! Αγαπητη/τε... Δε χρειάζεται να θεωρείς εσυ τον εαυτό σου γατάκι. Έτσι σε βλέπουν αυτοί όταν τους παρακολουθεις. Και αυτή την απάντηση θα σου δώσουν, να είσαι 100% βεβαιη/ος αν πας να τους πεις οτι δεν κάναν κάτι σωστά! Τώρα επειδή στο φόρουμ, έχουμε συμφωνήσει να μη λέμε ονόματα... και δη πολιτικων.... Δε ξέρω πως να γινω πιο συγκεκριμένος σαυτα που σου ανέφερα.Για το ζεύγος... πρέπει να βρεις σελίδες 5-6 Μαΐου αν θυμάμαι καλά. Το όνομα του προκατόχου της το πέταξαν εσκεμμένα στην αρχη του βίντεο, γνωρίζοντας μεγάλο παρασκήνιο...Απο την αρχη τη βάλανε σε αυτό το πνεύμα το απολογητικο, και το συγκριτικο. Οταν στο τέλος αναφερθηκε όπως λες στον προκάτοχό της, παρατήρησε προσεχτικά τον τόνο της φωνής της και τη στροφή της προς απέναντι. Θα καταλάβεις νομίζω τι εννοώ! Περισσότερα δε μπορώ να σου περιγράψω έτσι στα αφηρημένα. Αν μπω σε λεπτομέρειες, θα παραβω τούς κανόνες του φόρουμ... Αλλά στο φινάλε μη σκας! Καλά είσαι! Δε χρειάζεται να είσαι και καχύποπτη /ος, όπως είμαι λίγο εγω, και το ομολογώ!
|
|
|
Post by thanos2 on May 29, 2024 9:09:59 GMT
Διάβασα κι άλλο δημοσίευμα για το θέμα μας. Είναι κομματικοποιημενο πολύ και δε το παραθέτω. Κόλαφος σκέτος... Σχεδόν όλη η αντιπολίτευση πυροβολεί με αφορμή το θέμα μας.... Νομίζω οτι θα έχουμε σύντομα παρέμβαση - τοποθέτηση του ηγουντος της χώρας. Έτσι θεωρώ... να δούμε....
|
|
|
Post by cruze on May 29, 2024 9:13:22 GMT
Διάβασα κι άλλο δημοσίευμα για το θέμα μας. Είναι κομματικοποιημενο πολύ και δε το παραθέτω. Κόλαφος σκέτος... Σχεδόν όλη η αντιπολίτευση πυροβολεί με αφορμή το θέμα μας.... Νομίζω οτι θα έχουμε σύντομα παρέμβαση - τοποθέτηση του ηγουντος της χώρας. Έτσι θεωρώ... να δούμε.... Θα μπορούσες να παραθέσεις την πηγή ( όχι ακριβές λινκ), ώστε οποιος από εμάς ενδιαφέρεται να το διαβάσει;;
|
|
jpmj
Kill Bill
|
Post by jpmj on May 29, 2024 9:15:21 GMT
Καλησπέρα στην ομάδα. Λογικά θα έχει ξαναναρτηθεί στο φόρουμ, αλλά το έχω χάσει. Υπάρχει κάποιο λινκ με τις θέσεις/υπηρεσίες που έχουν εγκριθεί για το 2024 και θα ενταχθούν στην επόμενη προκήρυξη ΓΒ; Ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι, ωστόσο διάβασα εδώ ότι έχει βγει η σχετική λίστα. Ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by thanos2 on May 29, 2024 9:20:43 GMT
Διάβασα κι άλλο δημοσίευμα για το θέμα μας. Είναι κομματικοποιημενο πολύ και δε το παραθέτω. Κόλαφος σκέτος... Σχεδόν όλη η αντιπολίτευση πυροβολεί με αφορμή το θέμα μας.... Νομίζω οτι θα έχουμε σύντομα παρέμβαση - τοποθέτηση του ηγουντος της χώρας. Έτσι θεωρώ... να δούμε.... Θα μπορούσες να παραθέσεις την πηγή ( όχι ακριβές λινκ), ώστε οποιος από εμάς ενδιαφέρεται να το διαβάσει;; Λοιπόν το παραθέτω... Και αν φαω καμπάνα απο Λινα...ανάψτε μου κάνα κεράκι www.stonisi.gr/post/74381/na-proslhfthoyn-oi-epityxontes-toy-asep-zhta-to-pasok
|
|
|
Post by nickthegreek on May 29, 2024 9:37:40 GMT
Καλημέρα σε όλους.
Ήμουν υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ (πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ) με ημερομηνία πρόσληψης/αποχώρησης 16/4/2021 - 10/2/2023. Πήρα τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ για το εάν υπάρχει κώλυμα διορισμού στην 3γβ και η απάντηση ήταν το άρθρο 17 του νόμου 4765/2021: Τακτικοί υπάλληλοι των φορέων της παρ. 1 του άρθρου 2 έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων των φορέων αυτών, μετά από την παρέλευση πενταετίας από την ημερομηνία διορισμού ή πρόσληψής τους, με εξαίρεση τη συμμετοχή σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων κατηγορίας ανώτερης αυτής του διορισμού ή της πρόσληψής τους. Πάντως πενταετία για εμένα δεν έχει παρέλθει. Τι μπορεί να καταλάβει κάποιος από αυτό? Ο ΔΕΔΔΗΕ ανήκει στους φορείς της παρ. 1 του άρθρου 2 του 4765/2021? Γνωρίζει κάποιος/α με ανάλογη εμπειρία?
|
|
|
Post by valvaat on May 29, 2024 9:55:22 GMT
Καλημέρα σε όλους. Ήμουν υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ (πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ) με ημερομηνία πρόσληψης/αποχώρησης 16/4/2021 - 10/2/2023. Πήρα τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ για το εάν υπάρχει κώλυμα διορισμού στην 3γβ και η απάντηση ήταν το άρθρο 17 του νόμου 4765/2021: Τακτικοί υπάλληλοι των φορέων της παρ. 1 του άρθρου 2 έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων των φορέων αυτών, μετά από την παρέλευση πενταετίας από την ημερομηνία διορισμού ή πρόσληψής τους, με εξαίρεση τη συμμετοχή σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων κατηγορίας ανώτερης αυτής του διορισμού ή της πρόσληψής τους. Πάντως πενταετία για εμένα δεν έχει παρέλθει. Τι μπορεί να καταλάβει κάποιος από αυτό? Ο ΔΕΔΔΗΕ ανήκει στους φορείς της παρ. 1 του άρθρου 2 του 4765/2021? Γνωρίζει κάποιος/α με ανάλογη εμπειρία? Καλημέρα. Η πρόσληψη σου έγινε με διαδικασίες ΑΣΕΠ ή έγινε από τον ΔΕΔΔΗΕ με εποπτεία του ΑΣΕΠ (έλεγχο πινάκων); Ο ΔΕΔΔΗΕ από το 2019 έχει ιδιτικοποιηθεί και οι συμβάσεις που υπογραφούν οι νεοπροσλαμβανόμενοι είναι ατομικές αορίστου χρόνου.
|
|