|
Post by ioannisthegreat on May 29, 2024 10:53:46 GMT
Ευχαριστώ παιδιά! Είμαι 40, αγχώδης και με κληρονομικότητα για καρδιά. Στον τόπο θα μείνω. Είπαμε αγχώδης αλλά όχι και έτσι ρε αδερφέ!!!!
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 29, 2024 10:56:13 GMT
|
|
|
Post by ioannisthegreat on May 29, 2024 10:58:02 GMT
Ευχαριστώ παιδιά! Είμαι 40, αγχώδης και με κληρονομικότητα για καρδιά. Στον τόπο θα μείνω. Και να ήσουνα μόνο εσύ αγχώδης εδώ μέσα! Κοντός ψαλμός πλέον. Λίγο έμεινε! Αυτούς τους 2 είναι να τους στείλουμε σε εσένα κάτω στην Κρήτη να τους έχεις με ρακές όλη μέρα μέχρι να βγουν τα Προσωρινά αποτελέσματα της ΓΒ τουλάχιστον μπας και σταματήσουν να αγχώνονται!!!!! Αχάμπαροι θα είστε Κωνσταντίνε και Θάνο για καλό το λέω!!!!
|
|
|
Post by konstantinos84 on May 29, 2024 11:14:28 GMT
Και να ήσουνα μόνο εσύ αγχώδης εδώ μέσα! Κοντός ψαλμός πλέον. Λίγο έμεινε! Αυτούς τους 2 είναι να τους στείλουμε σε εσένα κάτω στην Κρήτη να τους έχεις με ρακές όλη μέρα μέχρι να βγουν τα Προσωρινά αποτελέσματα της ΓΒ τουλάχιστον μπας και σταματήσουν να αγχώνονται!!!!! Αχάμπαροι θα είστε Κωνσταντίνε και Θάνο για καλό το λέω!!!! Εγώ κρασί δεν έπινα, ρακή για να μεθύσω, τώρα τα πίνω και τα δυό, για να τη λησμονήσω. Εκείνη ήταν που μου έλεγε, αν δεν με δει πεθαίνει, τώρα γυρίζει και μου λέει, ποιος είμαι που με ξέρει. www.youtube.com/watch?v=TmCSRKtTcng
|
|
|
Post by kardim on May 29, 2024 11:42:58 GMT
Αυτούς τους 2 είναι να τους στείλουμε σε εσένα κάτω στην Κρήτη να τους έχεις με ρακές όλη μέρα μέχρι να βγουν τα Προσωρινά αποτελέσματα της ΓΒ τουλάχιστον μπας και σταματήσουν να αγχώνονται!!!!! Αχάμπαροι θα είστε Κωνσταντίνε και Θάνο για καλό το λέω!!!! Εγώ κρασί δεν έπινα, ρακή για να μεθύσω, τώρα τα πίνω και τα δυό, για να τη λησμονήσω. Εκείνη ήταν που μου έλεγε, αν δεν με δει πεθαίνει, τώρα γυρίζει και μου λέει, ποιος είμαι που με ξέρει. www.youtube.com/watch?v=TmCSRKtTcngΘα τα πάρουμε όλα σβάρα με τα οριστικά, όπως λένε και οι αγαπημένοι μου παγουράδες!
|
|
|
Post by nickthegreek on May 29, 2024 11:57:55 GMT
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν είχα ορκιστεί ούτε εγώ. Έχω χάσει την σύμβαση που υπέγραψα τότε. Πως μπορώ να ελέγξω την εγγραφή μου ή όχι στο μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Δημόσιου τομέα? Να είσαι καλά. εύχοαμαι να μην έχεις κώλυμα και να διοριστείς κανονικά. Λογικά θα υπάρχουν αποφάσεις στο διαύγεια. Ή μπορείς να ρωτήσεις το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού του ΔΕΔΔΗΕ ή το υπουργείο εσωτερικών το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού. Ξέρω ότι οι νέες συμβάσεις έγιναν μετά από προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ με μόρια και συνέντευξη. Ενώ παλαιότερα γινόταν μέσω προκήρυξης ΑΣΕΠ με φεκ οριστικών και φεκ διοριστέων.. Επικοινώνησα με την Διεύθυνση Προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ και μου είπαν ότι από το 2012 η επιχείρηση δεν ανήκει όχι μόνο στον Δημόσιο τομέα άλλα ούτε καν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Μου είπαν μάλιστα ότι μπορούν να μου χορηγήσουν γραπτή βεβαίωση για αυτό για άρση του κωλύματος. Βασικά ποιος ελέγχει το αν υφίσταται κώλυμα, το ΑΣΕΠ ή ο φορέας διορισμού στην 3ΓΒ? Όντως ζητάνε βεβαίωση από προηγούμενο εργοδότη για άρση κωλύματος διορισμού?
|
|
|
Post by seagull on May 29, 2024 12:30:28 GMT
Να είσαι καλά. εύχοαμαι να μην έχεις κώλυμα και να διοριστείς κανονικά. Λογικά θα υπάρχουν αποφάσεις στο διαύγεια. Ή μπορείς να ρωτήσεις το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού του ΔΕΔΔΗΕ ή το υπουργείο εσωτερικών το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού. Ξέρω ότι οι νέες συμβάσεις έγιναν μετά από προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ με μόρια και συνέντευξη. Ενώ παλαιότερα γινόταν μέσω προκήρυξης ΑΣΕΠ με φεκ οριστικών και φεκ διοριστέων.. Επικοινώνησα με την Διεύθυνση Προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ και μου είπαν ότι από το 2012 η επιχείρηση δεν ανήκει όχι μόνο στον Δημόσιο τομέα άλλα ούτε καν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Μου είπαν μάλιστα ότι μπορούν να μου χορηγήσουν γραπτή βεβαίωση για αυτό για άρση του κωλύματος. Βασικά ποιος ελέγχει το αν υφίσταται κώλυμα, το ΑΣΕΠ ή ο φορέας διορισμού στην 3ΓΒ? Όντως ζητάνε βεβαίωση από προηγούμενο εργοδότη για άρση κωλύματος διορισμού? Ερώτηση... Έπαιρνες δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα; Αν έπαιρνες, τότε ήσουν ιδιωτικός υπάλληλος και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα! Αν όμως δεν έπαιρνες...
|
|
|
Post by adikimenos on May 29, 2024 12:32:25 GMT
Να είσαι καλά. εύχοαμαι να μην έχεις κώλυμα και να διοριστείς κανονικά. Λογικά θα υπάρχουν αποφάσεις στο διαύγεια. Ή μπορείς να ρωτήσεις το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού του ΔΕΔΔΗΕ ή το υπουργείο εσωτερικών το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού. Ξέρω ότι οι νέες συμβάσεις έγιναν μετά από προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ με μόρια και συνέντευξη. Ενώ παλαιότερα γινόταν μέσω προκήρυξης ΑΣΕΠ με φεκ οριστικών και φεκ διοριστέων.. Επικοινώνησα με την Διεύθυνση Προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ και μου είπαν ότι από το 2012 η επιχείρηση δεν ανήκει όχι μόνο στον Δημόσιο τομέα άλλα ούτε καν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Μου είπαν μάλιστα ότι μπορούν να μου χορηγήσουν γραπτή βεβαίωση για αυτό για άρση του κωλύματος. Βασικά ποιος ελέγχει το αν υφίσταται κώλυμα, το ΑΣΕΠ ή ο φορέας διορισμού στην 3ΓΒ? Όντως ζητάνε βεβαίωση από προηγούμενο εργοδότη για άρση κωλύματος διορισμού? (Φλεβαρη) 2022 θες να πεις. Κανενα προβλημα δεν εχεις
|
|
|
Post by adikimenos on May 29, 2024 12:38:23 GMT
Επικοινώνησα με την Διεύθυνση Προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ και μου είπαν ότι από το 2012 η επιχείρηση δεν ανήκει όχι μόνο στον Δημόσιο τομέα άλλα ούτε καν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Μου είπαν μάλιστα ότι μπορούν να μου χορηγήσουν γραπτή βεβαίωση για αυτό για άρση του κωλύματος. Βασικά ποιος ελέγχει το αν υφίσταται κώλυμα, το ΑΣΕΠ ή ο φορέας διορισμού στην 3ΓΒ? Όντως ζητάνε βεβαίωση από προηγούμενο εργοδότη για άρση κωλύματος διορισμού? Ερώτηση... Έπαιρνες δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα; Αν έπαιρνες, τότε ήσουν ιδιωτικός υπάλληλος και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα! Αν όμως δεν έπαιρνες... Δεν εχει να κανει με αυτο, ουτε αν εχει μπει με Κ η οχι. Εχει να κανει αν ηταν Δημοσιο ο ΔΕΔΔΗΕ (στον οποιο εργαζοταν) τελος του 2022 που ειναι το κωλυμα της 2Γ. Και απο το Φλεβαρη του 2022 δεν ειναι Δημοσιο
|
|
|
Post by nickthegreek on May 29, 2024 12:40:41 GMT
Επικοινώνησα με την Διεύθυνση Προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ και μου είπαν ότι από το 2012 η επιχείρηση δεν ανήκει όχι μόνο στον Δημόσιο τομέα άλλα ούτε καν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Μου είπαν μάλιστα ότι μπορούν να μου χορηγήσουν γραπτή βεβαίωση για αυτό για άρση του κωλύματος. Βασικά ποιος ελέγχει το αν υφίσταται κώλυμα, το ΑΣΕΠ ή ο φορέας διορισμού στην 3ΓΒ? Όντως ζητάνε βεβαίωση από προηγούμενο εργοδότη για άρση κωλύματος διορισμού? (Φλεβαρη) 2022 θες να πεις. Κανενα προβλημα δεν εχεις όχι φλεβάρη 2023 δήλωσα παραίτηση.
|
|
|
Post by nickthegreek on May 29, 2024 12:42:02 GMT
(Φλεβαρη) 2022 θες να πεις. Κανενα προβλημα δεν εχεις όχι φλεβάρη 2023 δήλωσα παραίτηση. και από το 2012 μου είπαν έχει αλλάξει το καθεστώς
|
|
|
Post by adikimenos on May 29, 2024 12:45:09 GMT
όχι φλεβάρη 2023 δήλωσα παραίτηση. και από το 2012 μου είπαν έχει αλλάξει το καθεστώς Εχεις προσωπικο μηνυμα
|
|
|
Post by nickthegreek on May 29, 2024 12:59:03 GMT
Στον Εργάνη δεν μπορείς να βρεις τη σύμβαση σου; Λέει "Σχέση Απασχόλησης". Αορίστου χρόνου.. μόνο αυτό λέει.
|
|
|
Post by adikimenos on May 29, 2024 13:49:11 GMT
Ερώτηση... Έπαιρνες δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα; Αν έπαιρνες, τότε ήσουν ιδιωτικός υπάλληλος και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα! Αν όμως δεν έπαιρνες... Δεν εχει να κανει με αυτο, ουτε αν εχει μπει με Κ η οχι. Εχει να κανει αν ηταν Δημοσιο ο ΔΕΔΔΗΕ (στον οποιο εργαζοταν) τελος του 2022 που ειναι το κωλυμα της 2Γ. Και απο το Φλεβαρη του 2022 δεν ειναι Δημοσιο Λαθος, απο το Νοεμβριο του 21, οπου η ΔΕΗ (στην οποια ανηκε τοτε εξολοκληρου ο ΔΕΔΔΗΕ και κατα 51% απο το Φλεβαρη του 2022 και μετα) βρεθηκε να ανηκει μολις κατα 34% (απο 51% που ηταν μεχρι τοτε) στο Δημοσιο...
|
|
|
Post by Persefoni on May 29, 2024 13:53:41 GMT
Δεν εχει να κανει με αυτο, ουτε αν εχει μπει με Κ η οχι. Εχει να κανει αν ηταν Δημοσιο ο ΔΕΔΔΗΕ (στον οποιο εργαζοταν) τελος του 2022 που ειναι το κωλυμα της 2Γ. Και απο το Φλεβαρη του 2022 δεν ειναι Δημοσιο Λαθος, απο το Νοεμβριο του 21, οπου η ΔΕΗ (στην οποια ανηκε τοτε εξολοκληρου ο ΔΕΔΔΗΕ και κατα 51% απο το Φλεβαρη του 2022 και μετα) βρεθηκε να ανηκει μολις κατα 34% (απο 51% που ηταν μεχρι τοτε) στο Δημοσιο... Νομίζω υπάρχουν κι άλλες "εταιρείες" που ενώ κατείχε το 50+% το κράτος, οι υπάλληλοί τους δεν ήταν Δημόσιοι Υπάλληλοι (τακτικοί-κώλυμα)... Ίσως σε αυτή την κατηγορία ήταν και ο φίλος στη ΔΕΗ...
|
|