|
Post by kostas70 on Oct 22, 2024 20:13:54 GMT
Οι θέσεις της 2Γ ήταν για τα έτη 2022,2023 και 2024 και εκεί έπρεπε να σταματήσει. Μετά από πιέσεις όμως πήραμε και τις θέσεις του 2025 σύμφωνα με το νομοσχέδιο. Έτσι και για την 1Γ πιέσανε για να πάρουν τις θέσεις της ΑΑΔΕ. Βέβαια από τις 822 θέσεις της 1Γ μπορεί να δοθούν τελικά σχεδόν οι 2πλάσιες στους 1Γ/22. (2πλάσιοι διοριστέοι τελικά, εξάντληση 1Γ) Ενώ στους 2Γ (22-23-24) από 11.000 θέσεις θα δοθούν άλλες 2.500 (23%ακόμη, λιγότερο από 1/4 επιπλέον δηλαδή) και οι διοριστέοι από 6.500 άντε να γίνουν 8.000 ΜΑΧ... ...με 6.500 δεξαμενή στον αέρα... Αν θυμάμαι καλά γύρω στους 600 είναι οι επιπλέον που υπάρχουν από την 1Γ από τους οποίους αρκετοί θα διοριστούνε με την 2Γ. Επίσης δεν θα έπρεπε να συγκρίνεις με τους 11.000 αλλά με τους επιτυχόντες Π.Ε Οικονομικού, Νομικής, Στατιστικής και Χημικούς. Για τους Πληροφορικάριους δεν νομίζω να υπάρχει αδιόριστος από την 1Γ ή θα είναι πολύ λίγοι.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 22, 2024 20:21:14 GMT
Βέβαια από τις 822 θέσεις της 1Γ μπορεί να δοθούν τελικά σχεδόν οι 2πλάσιες στους 1Γ/22. (2πλάσιοι διοριστέοι τελικά, εξάντληση 1Γ) Ενώ στους 2Γ (22-23-24) από 11.000 θέσεις θα δοθούν άλλες 2.500 (23%ακόμη, λιγότερο από 1/4 επιπλέον δηλαδή) και οι διοριστέοι από 6.500 άντε να γίνουν 8.000 ΜΑΧ... ...με 6.500 δεξαμενή στον αέρα... Αν θυμάμαι καλά γύρω στους 600 είναι οι επιπλέον που υπάρχουν από την 1Γ από τους οποίους αρκετοί θα διοριστούνε με την 2Γ. Επίσης δεν θα έπρεπε να συγκρίνεις με τους 11.000 αλλά με τους επιτυχόντες Π.Ε Οικονομικού, Νομικής, Στατιστικής και Χημικούς. Για τους Πληροφορικάριους δεν νομίζω να υπάρχει αδιόριστος από την 1Γ ή θα είναι πολύ λίγοι. Ήταν περισσότεροι από 3000-4000 Οικονομολόγοι-Νομικοι ΠΕ και άλλοι 1000 ΤΕ οικονομικου. Από την άλλη έμμεσο συμφέρον είχαν και οι 9000 του διεκπεραίωσης αφού οι περισσότεροι υπήρχαν και εκεί. Σχετικά με τους ΤΕ δεν νομίζω να επέλεξαν τις θέσεις της 1Γ περισσότεροι από 30 από 60-70 κοινούς επιτυχόντες. Τώρα πόσοι ΠΕ να υπήρχαν κοινοί μεταξύ 1 και 2Γ; Δεν νομίζω περισσότεροι από 100. Αν δούμε και τις αρνήσεις των διοριστέων της 1Γ/2022 στη διαύγεια περισσότερο τείνω να πιστεύω ότι προτιμούν της θέσεις της 2Γ ως πιο κοντινές στον τόπο κατοικίας
|
|
|
Post by konstantinos84 on Oct 22, 2024 21:03:39 GMT
Τώρα παίζουμε....ο 1Γ/22 όπως έχουμε πει άπειρες φορές ήταν προκήρυξη για πλήρωση 822 θέσεων της ΑΑΔΕ..όχι δεξαμενή και για επόμενες θέσεις στην ΑΑΔΕ... Το ξέραμε εξαρχής... Ο 2Γ/22 από την άλλη έγινε χωρίς προκαθορισμένες θέσεις από την αρχή, ως δεξαμενή μελλοντικών προκηρύξεων...🤷♀️ Θέλουν να πάρουν από 1Γ οκ, έτσι κι αλλιώς ότι θέλουν κάνουν, αλλά να τα λέμε όπως είναι... Οι θέσεις της 2Γ ήταν για τα έτη 2022,2023 και 2024 και εκεί έπρεπε να σταματήσει. Μετά από πιέσεις όμως πήραμε και τις θέσεις του 2025 σύμφωνα με το νομοσχέδιο. Έτσι και για την 1Γ πιέσανε για να πάρουν τις θέσεις της ΑΑΔΕ. Οι θέσεις του 22,23 πήγαν και σε Κ και πηγαίνουν ακόμα.
|
|
|
Post by pitsi26 on Oct 22, 2024 21:26:27 GMT
Δεν ήταν μόνο για αντικαταστάσεις. Πάντα εξαντλούνταν οι πίνακες και μετά προκηρύσσονταν νέος διαγωνισμός. Επειδή κοιτάω τώρα τα αρχεία μου, αν πάτε στους οριστικούς πίνακες, μετά την τροπολογία του 5027/23, θα δείτε οτι δεν συμπεριλαμβάνονται στους Απορριπτέους αλλά στους Διοριστέους. Απλά οι επιτυχόντες ήταν περισσότεροι απο τις θέσεις. Έχω συμμετάσχει σε 2 γραπτούς της ααδε. Με βαθμούς γύρω στο 70%. Αφού καλούσαν όλους τους επιτυχόντες πως δεν διορίστηκα και ξαναέκαναν γραπτό; Άσε τι μπορεί να γράφει το excel. Οι νόμοι έχουν αξία. Για αυτό το πέρασαν ως ρύθμιση στο νέο νόμο και το απέκρυψαν από τη διαβούλευση για να μην το δούμε και αντιδράσουμε. Επίσης φίλε, λέει ανακρίβειες. Και εγώ έχω μείνει έξω απο προηγούμενους. Και στην 1Γ με 49. Πολιτικό καθαρά το θέμα επιλογής . Συμφωνώ με την Περσεφόνη. Η ΑΑΔΕ να καλύψει τα κενά θέλει αλλά θα ήταν πιθανό μέχρι και να πάρει κάποιους απο την 1Γ και να περισσέψουν αφού φαντάσου στον dedicated διαγωνισμό ήταν 800 θέσεις και μετά στον 2Γ άλλες 500 περίπου ( μπορει κ λιγότερες). Άρα τι λέμε τώρα .
|
|
|
Post by pitsi26 on Oct 22, 2024 21:27:23 GMT
Έχω συμμετάσχει σε 2 γραπτούς της ααδε. Με βαθμούς γύρω στο 70%. Αφού καλούσαν όλους τους επιτυχόντες πως δεν διορίστηκα και ξαναέκαναν γραπτό; Άσε τι μπορεί να γράφει το excel. Οι νόμοι έχουν αξία. Για αυτό το πέρασαν ως ρύθμιση στο νέο νόμο και το απέκρυψαν από τη διαβούλευση για να μην το δούμε και αντιδράσουμε. Επίσης φίλε, λέει ανακρίβειες. Και εγώ έχω μείνει έξω απο προηγούμενους. Και στην 1Γ με 49. Πολιτικό καθαρά το θέμα επιλογής . Συμφωνώ με την Περσεφόνη. Η ΑΑΔΕ να καλύψει τα κενά θέλει αλλά θα ήταν πιθανό μέχρι και να πάρει κάποιους απο την 1Γ και να περισσέψουν αφού φαντάσου στον dedicated διαγωνισμό ήταν 800 θέσεις και μετά στον 2Γ άλλες 500 περίπου ( μπορει κ λιγότερες). Άρα τι λέμε τώρα . Απλά συνδικαλισμός και πιέσεις είναι όλα!
|
|
eliaz
Pink Panther
|
Post by eliaz on Oct 22, 2024 21:34:09 GMT
Ο Χρηστίδης του Πασοκ τονισε οτι Λιβάνιος εφερε σε αντιπαράθεση τους 1Γ με τους 2Γ με τη 30η τροποποιηση που εκανε επι των θεσεων ΑΑΔΕ.Αποφασιστε λέει ποιους θα πάρετε..
|
|
eliaz
Pink Panther
|
Post by eliaz on Oct 22, 2024 21:43:53 GMT
Αρχισε ηλεκτρονική ψηφοφορία.
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 22, 2024 21:49:27 GMT
Αρχισε ηλεκτρονική ψηφοφορία. parltv.live.grnet.gr/webtv/ από εδώ παρακολουθούσες...? Γιατί ακόμη ψυχή δεν βλέπω μέσα...θα ψηφίσουν από το σπίτι όλοι...? Ή ψήφισαν και έφυγαν...?
|
|
eliaz
Pink Panther
|
Post by eliaz on Oct 22, 2024 21:56:50 GMT
Αρχισε ηλεκτρονική ψηφοφορία. parltv.live.grnet.gr/webtv/ από εδώ παρακολουθούσες...? Γιατί ακόμη ψυχή δεν βλέπω μέσα...θα ψηφίσουν από το σπίτι όλοι...? Ή ψήφισαν και έφυγαν...? Ναι ναι Εχουν ανοιξει ενα πανελ πρασινο πανω απο τον προεδρο της Βουλης ακριβως, απο το σπιτι ψηφιζουν? Αυτο αναρωτηθηκα κι εγω... γτ μεσα βλεπω υπαλληλους τεσσερις πεντε κ καμια δεκαρια βουλευτες μονο. Τι γινεται ρε φιλη.. Ψηφιοποιήθηκαν κι οι αποφασεις για τη ζωη μας...
|
|
eliaz
Pink Panther
|
Post by eliaz on Oct 22, 2024 21:58:22 GMT
Περιμενε εκανα λαθος , τωρα εχει φρηζάρει η εικονα μ αυτα τα ατομα,το πανελ, αλλά δε δειχνει τιποτα..freeze εκει
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 22, 2024 22:00:49 GMT
Περιμενε εκανα λαθος , τωρα εχει φρηζάρει η εικονα μ αυτα τα ατομα,το πανελ, αλλά δε δειχνει τιποτα..freeze εκει Τελείωσε η ψηφοφορία, έδειξε και σε καθένα άρθρο ποιοι ήταν ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΠΡΝ και τέλος...
|
|
eliaz
Pink Panther
|
Post by eliaz on Oct 22, 2024 22:01:03 GMT
Μηπως επειδη ειναι ονομαστική? Επι των αρθρων κ επι της αρχης? Θα τα ανακοινωσουν αυριο ισως? Θα ξυπνησει ο αλλος μεσα στη νυχτα με τις πυτζαμες ν πιει νερο κ θα πει ας ριξω κ μια ψήφο Τι ζουμε ρε συμφορίτες.. Ζουμε μεγαλες στιγμές οι 3ΓΒ
|
|
eliaz
Pink Panther
|
Post by eliaz on Oct 22, 2024 22:03:14 GMT
Εν τω μεταξύ, καμια τροποποίηση απο εισηγηση της αντιπολίτευσης κ των φορέων.. Έτσι ξερο κατατεθηκε κ ψηφίστηκε, ετσι?
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 22, 2024 22:06:17 GMT
Μηπως επειδη ειναι ονομαστική? Επι των αρθρων κ επι της αρχης? Θα τα ανακοινωσουν αυριο ισως? Θα ξυπνησει ο αλλος μεσα στη νυχτα με τις πυτζαμες ν πιει νερο κ θα πει ας ριξω κ μια ψήφο Τι ζουμε ρε συμφορίτες.. Ζουμε μεγαλες στιγμές οι 3ΓΒ Πάντως σε κάθε άρθρο έλεγε αν ψήφισε ΝΑΙ, ΟΧΙ ή ΠΡΝ το κάθε κόμμα, δεν έλεγε αριθμό ψήφων... Δεν ξέρω πώς γίνεται... ΥΓ.: Εγώ δεν παρακολούθησα, μισό λεπτό στα αποτελέσματα το άνοιξα σήμερα, από εσένα περίμενα μήπως είδες τίποτα...
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 4:01:36 GMT
Έχω συμμετάσχει σε 2 γραπτούς της ααδε. Με βαθμούς γύρω στο 70%. Αφού καλούσαν όλους τους επιτυχόντες πως δεν διορίστηκα και ξαναέκαναν γραπτό; Άσε τι μπορεί να γράφει το excel. Οι νόμοι έχουν αξία. Για αυτό το πέρασαν ως ρύθμιση στο νέο νόμο και το απέκρυψαν από τη διαβούλευση για να μην το δούμε και αντιδράσουμε. Επίσης φίλε, λέει ανακρίβειες. Και εγώ έχω μείνει έξω απο προηγούμενους. Και στην 1Γ με 49. Πολιτικό καθαρά το θέμα επιλογής . Συμφωνώ με την Περσεφόνη. Η ΑΑΔΕ να καλύψει τα κενά θέλει αλλά θα ήταν πιθανό μέχρι και να πάρει κάποιους απο την 1Γ και να περισσέψουν αφού φαντάσου στον dedicated διαγωνισμό ήταν 800 θέσεις και μετά στον 2Γ άλλες 500 περίπου ( μπορει κ λιγότερες). Άρα τι λέμε τώρα . Καλημέρα αυτό προσπαθούμε να εξηγήσουμε. Ούτε είμαστε χθεσινοί από τέτοιες διαδικασίες αλλά ούτε τρώμε κοντόχοντρο. Το να τις δώσουν με κάποιο τρόπο όπου θέλουν δικαίωμα τους. Το στενάχωρο είναι όμως να καυτηριάζουμε συνεχώς καταστάσεις όπως ειδικές προϋπηρεσίες, νομιμοποιήσεις με διατάγματα κλπ και όταν έρχεται το πιθανό προσωπικό ώφελος να τα ξεχνάμε όλα. Όλες διαφορετικές περιπτώσεις ήταν αλλά όλες με κάποιο νόμο έγιναν νομότυπες και δεν μπορεί να τις αμφισβητήσει κανείς πλέον. Λέω ότι ο 2Γ ασχέτως αν δεν είναι ειδικός διαγωνισμός ή οι επιτυχόντες του κατάλληλοι ή όχι, οι θέσεις της ααδε δόθηκαν νόμιμα με μια απόφαση και δεν επιδέχονται δικαστικής αμφισβήτησης. Γιατί; Γιατί είναι η μόνη ενεργή δεξαμενή απορρόφησης δημοσίων υπαλλήλων. Ο 1Γ χρειάστηκε νομοθετική ρύθμιση γιατί νομικά θεωρούνταν ότι απέτυχαν λόγω του ότι ήταν κάτω της βάσης, με νομοθετική ρύθμιση έγιναν επιτυχόντες και πάλι όμως έληξε η διαδικασία αφού ο σκοπός του διαγωνισμού για τις 822 θέσεις επετεύχθη. Για να τους επαναφέρουν χρειάστηκε δεύτερη νομοθετική ρύθμιση. Αν ήταν απλό δεν θα χρειαζόταν η δεύτερη ρύθμιση αλλά θα είχαν δωθεί εκεί από την αρχή. Αν ήθελαν ξεκάθαρα πράγματα μπορούσαν να είχαν κάνει φέτος πχ νέο γραπτό για ααδε είτε χωρίς βαθμολογική βάση είτε χωρίς προσμέτρηση μορίων. Δεν ήταν δύσκολο μετά από 2-3 χρόνια. Απλά υπήρχε η πίεση από παντού. Τέλος πάντων πολύ το εξάντλησα
|
|