|
Post by akatonomastos on Oct 23, 2024 8:10:28 GMT
Επαναλαμβάνω οι θέσεις ΕΕΠ δεν είναι ανώτερη κατηγορία. Ναι. απαιτούν πτυχίο ΤΕ ή ΠΕ. Είναι θέσεις επιστημονικής εξειδίκευσης και για λόγους ευκολίας αναφέρονται ως "εξαίρεση" στο κείμενο του νόμου. Μπορεί κάποιος να έχει 3 διδακτορικά τα οποία όμως είναι άσχετα με το αντικείμενο της Χ θέσης και αυτήν τη θέση να την πάρει κάποιος με σχετικό μεταπτυχιακό (βλ. σχετικές πρόσφατες προκυρήξεις ΕΕΠ).
|
|
|
Post by Poexania on Oct 23, 2024 8:12:49 GMT
δεν ξερω για εσας αλλά διαβάζοντας τον νομο και βρισκόμενος στο κεφάλαιο για τις ανταμοιβες των δ.υ., τα κινητρα παραγωγικότητας και αποδοτικότητας κοκ το πράμα μου βρωμαει ασχημα. Μακάρι να βγω ψευτης, τα μπόνους θα τα παίρνουν αυτοί που μάλλον τα έπαιρναν παντα, Τώρα όμως θα τα λένε μπόνους και θα ειναι νομιμα. Γενικα χρησιμοποιουν το bonus την αξιολογηση και ολα αυτα προκειμενου να μετατρεπουν τον δημ. υπαλληλο σε ενα αβουλο ον που θα ειναι απλα υποχειριο του κρατους και θα σκυβει το κεφαλι απο φοβο. Το χρησιμοποιουν αρκετα στους καθηγητες αυτο που τους στελνουν δικαστηρια για απειθαρχια οταν απεργουν κλπ. Με αυτον τον τροπο καθε κυβερνηση θα προσπαθει να εχει υπο τον ελεγχο της τους προισταμενους και οι εργαζομενοι κατω απο την απειλη του μαστιγιου (αξιολογηση) ή του καροτου (μπονους), θα γινονται λιγο πολυ γεσμεν... Αν πραγματικα τους ενδιεφερε το δημοσιο να λειτουργει σωστα, δεν θα αφηνανε ουτε τοσα κενα απο προσωπικο ουτε θα το ειχαν υποεξοπλισμενο. Να μη μιλησουμε για τους ελεγχους στα δημοσια κτηρια οι οποιοι προχωρουν με ρυθμους χελωνας ενω στα σχολεια πεφτουν ταπες απο τις οροφες...
|
|
|
Post by ananassaml on Oct 23, 2024 8:13:11 GMT
δεν ξερω για εσας αλλά διαβάζοντας τον νομο και βρισκόμενος στο κεφάλαιο για τις ανταμοιβες των δ.υ., τα κινητρα παραγωγικότητας και αποδοτικότητας κοκ το πράμα μου βρωμαει ασχημα. Μακάρι να βγω ψευτης, τα μπόνους θα τα παίρνουν αυτοί που μάλλον τα έπαιρναν παντα, Τώρα όμως θα τα λένε μπόνους και θα ειναι νομιμα. α! και αν υπάρχουν προσωπικές ή μη διαφορές μεταξύ προισταμένων - υφισταμένων τοτε πανηγυρακι θα γίνεται!
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 23, 2024 8:16:11 GMT
Επαναλαμβάνω οι θέσεις ΕΕΠ δεν είναι ανώτερη κατηγορία. Ναι. απαιτούν πτυχίο ΤΕ ή ΠΕ. Είναι θέσεις επιστημονικής εξειδίκευσης και για λόγους ευκολίας αναφέρονται ως "εξαίρεση" στο κείμενο του νόμου. Μπορεί κάποιος να έχει 3 διδακτορικά τα οποία όμως είναι άσχετα με το αντικείμενο της Χ θέσης και αυτήν τη θέση να την πάρει κάποιος με σχετικό μεταπτυχιακό (βλ. σχετικές πρόσφατες προκυρήξεις ΕΕΠ). Αν όμως, βάσει των διδακτ. αυτών εισαγεσαι με βαθμό Β... Τότε πρέπει να είσαι ήδη στο δημόσιο με κατω του Β για να μπορείς να συμμετέχεις στο διαγωνισμό.
|
|
|
Post by akatonomastos on Oct 23, 2024 8:18:32 GMT
Επαναλαμβάνω οι θέσεις ΕΕΠ δεν είναι ανώτερη κατηγορία. Ναι. απαιτούν πτυχίο ΤΕ ή ΠΕ. Είναι θέσεις επιστημονικής εξειδίκευσης και για λόγους ευκολίας αναφέρονται ως "εξαίρεση" στο κείμενο του νόμου. Μπορεί κάποιος να έχει 3 διδακτορικά τα οποία όμως είναι άσχετα με το αντικείμενο της Χ θέσης και αυτήν τη θέση να την πάρει κάποιος με σχετικό μεταπτυχιακό (βλ. σχετικές πρόσφατες προκυρήξεις ΕΕΠ). Αν όμως, βάσει των διδακτ. αυτών εισαγεσαι με βαθμό Β... Τότε πρέπει να είσαι ήδη στο δημόσιο με κατω του Β για να μπορείς να συμμετέχεις στο διαγωνισμό. Όχι! Κάνεις λάθος, στις θέσεις ΕΕΠ ζητείται αυξημένη εξειδίκευση, γι'αυτο τις έχουν ως εξαιρέσεις.
Οι βαθμοί ως ΔΥ, δεν έχουν καμμία σχέση.
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 8:19:31 GMT
Παντως αυτο που δεν τους συμφερει σε πολυ μεγαλους διαγωνισμους σαν το δικο μας, ειναι οτι αμα τα σκατωσουν εχουν πολλες φωνες απεναντι τους. Δεν θελω να παει η κουβεντα στο αν ειναι καλος ο συλλογος η κακος η οτιδηποτε, αλλα σε ενα διαγωνισμο που εχουν δωσει 1000 ατομα σε σχεση με εναν διαγωνισμο που εχουν δωσει 70.000+ χιλιαδες, η διαφορα ειναι οτι αλλιως ακουγεται η φωνη των λιγων και αλλιως των πολλων. Ενας λογος λοιπον που μπορει να τους κανει διστακτικους στο να επαναλαβουν τον ιδιο μεγαλο διαγωνισμο, εκτος απο τις πρακτικες δυσκολιες, ειναι νομιζω και αυτο. Το πρόβλημα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η εκπροσώπηση. Άλλο είναι να σε εκπροσωπεί κάποιος που δεν έχει την ίδια ανάγκη ή έχει ικανοποιήσει την ανάγκη του και άλλο ένας που έχει ανάγκη. Αν πχ βάλει εμένα για εκπρόσωπο, που αν πάνε καλά τα πράγματα, με τη νέα προκήρυξη διορίζομαι είτε κοντά είτε μακριά δεν θα πιέσω όσο πρέπει. Γιατί; Γιατί δεν νοιάζομαι αφού λύνω το πρόβλημα μου. Κάποια στιγμή θα διοριστούν οι 6000-7000 και οι υπόλοιποι θα μείνουν χωρίς υποστήριξη. Ήδη βλέπω μεγάλη υποχώρηση της πίεσης σε σχέση με την περίοδο των 2ΓΒ και 3ΓΒ. Πριν βγαίνανε συνεχώς άτομα σε τοπικά ραδιόφωνα, ΜΜΕ, ανακοινώσεις κλπ. Οι εκπρόσωποι είχαν βαθμό διορισμού με τις πρώτες ΓΒ. Τώρα μετά τα αποτελέσματα σίγασαν όλοι. Ίσως πέτυχαν το σκοπό τους. Αλλά και οι χαμηλόβαθμοι έχουν αποδεχθεί την μοίρα τους και έχουν σιωπήσει μάλλον ή δεν έχουν ανάγκη διορισμού. Από την δημιουργία του φόρουμ βλέπεις συμμετοχή των ΤΕ και οι ΠΕ είναι ανενεργοί παρόλο που είναι πολλαπλάσιοι. Δείτε τους αριθμούς των σελίδων για 2ΓΒ και 3ΓΒ. Σχεδόν 300 των ΤΕ και ούτε 100 των ΠΕ. Λες και δεν ενδιαφέρεται κανείς
|
|
|
Post by konkon on Oct 23, 2024 8:20:58 GMT
Εντωμεταξύ στις θέσεις ΕΕΠ ενώ ζητούνται τόσο εξειδικευμένα προσόντα και τόσο εξειδικευμένη εμπειρία κτλ, μου κάνει εντύπωση πως και δεν δίνουν τίποτα παραπάνω μισθολογικά...
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 23, 2024 8:22:47 GMT
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 23, 2024 8:25:46 GMT
Εντωμεταξύ στις θέσεις ΕΕΠ ενώ ζητούνται τόσο εξειδικευμένα προσόντα και τόσο εξειδικευμένη εμπειρία κτλ, μου κάνει εντύπωση πως και δεν δίνουν τίποτα παραπάνω μισθολογικά... Πανε με ΜΚ ΠΕ... Μετά εκεί μετράνε τα πρόσθετα προσόντα
|
|
|
Post by nikos1978 on Oct 23, 2024 8:28:53 GMT
Επαναλαμβάνω οι θέσεις ΕΕΠ δεν είναι ανώτερη κατηγορία. Ναι. απαιτούν πτυχίο ΤΕ ή ΠΕ. Είναι θέσεις επιστημονικής εξειδίκευσης και για λόγους ευκολίας αναφέρονται ως "εξαίρεση" στο κείμενο του νόμου. Μπορεί κάποιος να έχει 3 διδακτορικά τα οποία όμως είναι άσχετα με το αντικείμενο της Χ θέσης και αυτήν τη θέση να την πάρει κάποιος με σχετικό μεταπτυχιακό (βλ. σχετικές πρόσφατες προκυρήξεις ΕΕΠ). Δεν διαφωνώ μαζί σου. Ο νομοθέτης διαφωνεί. Σημασία έχει πάντα το γράμμα του νόμου.
|
|
|
Post by akatonomastos on Oct 23, 2024 8:31:40 GMT
Εντωμεταξύ στις θέσεις ΕΕΠ ενώ ζητούνται τόσο εξειδικευμένα προσόντα και τόσο εξειδικευμένη εμπειρία κτλ, μου κάνει εντύπωση πως και δεν δίνουν τίποτα παραπάνω μισθολογικά... Οι θέσεις αυτές είναι σχετικά λίγες στο σύνολο του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων. Σε κάποιες περιπτώσεις απαιτούν εφαρμοσμένη έρευνα και υπερωρίες που δεν πληρώνονται. Βέβαια κάποιες από αυτές μπορεί να έχουν επιπλέον αποδοχές μέσω συμμετοχής σε κάποια ερευνητικά προγράμματα. Όλες παίρνουν τα επιπλέον χρήματα που δίδονται στους κατόχους μεταπτυχιακού και διδακτορικού.
|
|
|
Post by angel8 on Oct 23, 2024 8:31:59 GMT
Καλημέρα σας, είμαι με τα προσωρινά αποτελέσματα διοριστέα σε θέση μηχανικού. Στην περιγραφή της θέσεις στο οργανόγραμμα, στο ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ , στις ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ μου έχει ΤΙΚ στο "υπαγωγή στο μισθολόγιο" και δίπλα εκεί που λέει ΒΑΘΜΟΣ, μου έχει ΤΙΚ στο Α,Β,Γ και Δ. Γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
|
|
|
Post by akatonomastos on Oct 23, 2024 8:33:36 GMT
Επαναλαμβάνω οι θέσεις ΕΕΠ δεν είναι ανώτερη κατηγορία. Ναι. απαιτούν πτυχίο ΤΕ ή ΠΕ. Είναι θέσεις επιστημονικής εξειδίκευσης και για λόγους ευκολίας αναφέρονται ως "εξαίρεση" στο κείμενο του νόμου. Μπορεί κάποιος να έχει 3 διδακτορικά τα οποία όμως είναι άσχετα με το αντικείμενο της Χ θέσης και αυτήν τη θέση να την πάρει κάποιος με σχετικό μεταπτυχιακό (βλ. σχετικές πρόσφατες προκυρήξεις ΕΕΠ). Δεν διαφωνώ μαζί σου. Ο νομοθέτης διαφωνεί. Σημασία έχει πάντα το γράμμα του νόμου. Μα για αυτό το γράφει ως "εξαίρεση".
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 23, 2024 8:38:39 GMT
Καλημέρα σας, είμαι με τα προσωρινά αποτελέσματα διοριστέα σε θέση μηχανικού. Στην περιγραφή της θέσεις στο οργανόγραμμα, στο ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ , στις ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ μου έχει ΤΙΚ στο "υπαγωγή στο μισθολόγιο" και δίπλα εκεί που λέει ΒΑΘΜΟΣ, μου έχει ΤΙΚ στο Α,Β,Γ και Δ. Γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Τι λένε τα τικ;
|
|
|
Post by angel8 on Oct 23, 2024 8:41:14 GMT
είναι τσεκαρισμένο με τικ το κουτάκι.
|
|