|
Post by akatonomastos on Oct 23, 2024 8:41:23 GMT
Καλημέρα σας, είμαι με τα προσωρινά αποτελέσματα διοριστέα σε θέση μηχανικού. Στην περιγραφή της θέσεις στο οργανόγραμμα, στο ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ , στις ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ μου έχει ΤΙΚ στο "υπαγωγή στο μισθολόγιο" και δίπλα εκεί που λέει ΒΑΘΜΟΣ, μου έχει ΤΙΚ στο Α,Β,Γ και Δ. Γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Τι λένε τα τικ; Υπαγωγή στο ενιαίο μισθολόγιο. Ο υπάλληλος μπορεί να έχει τα προσόντα του Α ή Β ή Γ ή Δ βαθμού, ως αυτοί ορίζονται από κώδικα ΔΥ
|
|
|
Post by konkon on Oct 23, 2024 8:42:31 GMT
Εντωμεταξύ στις θέσεις ΕΕΠ ενώ ζητούνται τόσο εξειδικευμένα προσόντα και τόσο εξειδικευμένη εμπειρία κτλ, μου κάνει εντύπωση πως και δεν δίνουν τίποτα παραπάνω μισθολογικά... Οι θέσεις αυτές είναι σχετικά λίγες στο σύνολο του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων. Σε κάποιες περιπτώσεις απαιτούν εφαρμοσμένη έρευνα και υπερωρίες που δεν πληρώνονται. Βέβαια κάποιες από αυτές μπορεί να έχουν επιπλέον αποδοχές μέσω συμμετοχής σε κάποια ερευνητικά προγράμματα. Όλες παίρνουν τα επιπλέον χρήματα που δίδονται στους κατόχους μεταπτυχιακού και διδακτορικού.
Ναι απλά δεν κατανοώ ιδιαίτερα ποιο κίνητρο έχει ένας ΠΕ με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό να διαλέξει θέση ΕΕΠ και όχι απλή θέση ΠΕ μιας και στις δύο περιπτώσεις θα είναι στο ίδιο μισθολογικό κλιμάκιο, ίσως αυτό που λες με τα ερευνητικά να είναι κάποιο κίνητρο
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 8:45:12 GMT
Οι θέσεις αυτές είναι σχετικά λίγες στο σύνολο του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων. Σε κάποιες περιπτώσεις απαιτούν εφαρμοσμένη έρευνα και υπερωρίες που δεν πληρώνονται. Βέβαια κάποιες από αυτές μπορεί να έχουν επιπλέον αποδοχές μέσω συμμετοχής σε κάποια ερευνητικά προγράμματα. Όλες παίρνουν τα επιπλέον χρήματα που δίδονται στους κατόχους μεταπτυχιακού και διδακτορικού.
Ναι απλά δεν κατανοώ ιδιαίτερα ποιο κίνητρο έχει ένας ΠΕ με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό να διαλέξει θέση ΕΕΠ και όχι απλή θέση ΠΕ μιας και στις δύο περιπτώσεις θα είναι στο ίδιο μισθολογικό κλιμάκιο, ίσως αυτό που λες με τα ερευνητικά να είναι κάποιο κίνητρο Κύρος; Πιθανά επιδόματα; Εξέλιξη;
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 23, 2024 8:45:45 GMT
Υπαγωγή στο ενιαίο μισθολόγιο. Ο υπάλληλος μπορεί να έχει τα προσόντα του Α ή Β ή Γ ή Δ βαθμού, ως αυτοί ορίζονται από κώδικα ΔΥ
Ναι... λεω μήπως τα τσεκαραν με τικ ηδη στη φιλη μας!!!
|
|
|
Post by anna55 on Oct 23, 2024 8:47:57 GMT
Καλημέρα σε όλους. Αν κάποιος διάβασε το νομοσχέδιο προσεκτικά,κατάλαβε όπως εγώ ότι θα ισχύει από 01/01/2025;οπότε την 3ΓΒ λογικά δεν την επηρεάζει ούτε ως προς τις ποινές, ούτε ως προς τη συντόμευση των προθεσμιών;
|
|
|
Post by Asxetoulis on Oct 23, 2024 8:50:44 GMT
Καλημέρα σε όλους. Αν κάποιος διάβασε το νομοσχέδιο προσεκτικά,κατάλαβε όπως εγώ ότι θα ισχύει από 01/01/2025;οπότε την 3ΓΒ λογικά δεν την επηρεάζει ούτε ως προς τις ποινές, ούτε ως προς τη συντόμευση των προθεσμιών; Αν το γράφει αυτό δεν θα την επηρεάσει αλλά οι επόμενες ΓΒ θα βγούνε λογικά με το νέο έτος. Όχι ότι δεν το περιμεναμε
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 23, 2024 8:53:26 GMT
είναι τσεκαρισμένο με τικ το κουτάκι. Μπορείς να μας πεις στο Α, Β, Γ, Δ που σου βάλανε τικ;;;
|
|
|
Post by ioannis85 on Oct 23, 2024 8:54:08 GMT
Οσοι αποδεχτουν διορισμο στη 3ΓΒ, θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης στις επομενες προκηρυξεις?
Εχει ξεκαθαριστει?
|
|
|
Post by konkon on Oct 23, 2024 8:54:43 GMT
Καλημέρα σε όλους. Αν κάποιος διάβασε το νομοσχέδιο προσεκτικά,κατάλαβε όπως εγώ ότι θα ισχύει από 01/01/2025;οπότε την 3ΓΒ λογικά δεν την επηρεάζει ούτε ως προς τις ποινές, ούτε ως προς τη συντόμευση των προθεσμιών; Αυτό έτσι κι αλλιώς μιας και το άρθρο 29 αναφέρει το παρακάτω: "1. Τα άρθρα 7 και 9,καθώς και οι προθεσμίες των άρθρων 19, 20, 22, 23 του Κεφαλαίου Γ’ και των άρθρων 24, 26 και 28 του Κεφαλαίου Δ’ δεν εφαρμόζονται σε διοριστέους προκηρύξεων του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) οι οποίες δημοσιεύθηκαν μέχρι και την έναρξη ισχύος του παρόντος."
|
|
|
Post by angel8 on Oct 23, 2024 8:55:34 GMT
ΚΑΙ ΣΤΑ 4 (Α,Β,Γ,Δ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ε ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΚ
|
|
|
Post by konkon on Oct 23, 2024 8:57:54 GMT
είναι τσεκαρισμένο με τικ το κουτάκι. Μπορείς να μας πεις στο Α, Β, Γ, Δ που σου βάλανε τικ;;; Αυτό στην ουσία δείχνει ότι ο ΠΕ μπορεί να είναι από βαθμό Δ μέχρι βαθμό Α, αντίστοιχα αν δείτε στους ΔΕ και ΥΕ έχει τσεκαρισμένους τους βαθμούς που μπορούν να έχουν
|
|
|
Post by corsair on Oct 23, 2024 8:58:32 GMT
Εάν κάποιος διοριστεί με τον γραπτό 2γ ή άλλον ή Κ έχει δικαίωμα μετά να διοριστεί ως αναπληρωτής καθηγητής ή και μόνιμος;;Ή θα ισχύει η δεκαετία πλέον;;
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 23, 2024 8:58:43 GMT
ΚΑΙ ΣΤΑ 4 (Α,Β,Γ,Δ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ε ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΚ Εντάξει τότε! Θα το πάρεις μετά αναλόγως... ! Το Ε είναι μόνο για ΥΕ....
|
|
|
Post by corsair on Oct 23, 2024 9:02:22 GMT
Υπάρχει κάπου το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου που ψηφίστηκε;Διότι πολλές αλλάζουν άρθρα σε σχέση με αυτό που κατατέθηκε όπως για παράδειγμα πέρσι για τη μείωση της βάσης στον 1γ άλλο ήταν το σχέδιο και άλλο τελικά ψηφίστηκε
|
|
|
Post by konkon on Oct 23, 2024 9:03:20 GMT
Οσοι αποδεχτουν διορισμο στη 3ΓΒ, θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης στις επομενες προκηρυξεις? Εχει ξεκαθαριστει? Αυτό θα φανεί στις νέες προκηρύξεις, ανάλογα με την ημερομηνία που θα έχει ως κώλυμα διορισμού.
|
|