|
Post by efkolos on Oct 29, 2024 20:29:58 GMT
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK Προκήρυξη 6Κ/2024, έλαβα την απάντηση στο ερώτημά μου με θέμα: "Η 6Κ/2024 επηρεάζεται από τον Ν. 5149/2024;": Αγαπητέ/ή Ο νόμος δεν έχει αναδρομική ισχύ, η ισχύς του αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Ως εκ τούτου η προκήρυξη 6Κ/2024, εκδοθείσα πριν την δημοσίευσή του νόμου, δεν επηρεάζεται από τις ρυθμίσεις του. Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών Α.Σ.Ε.Π¨ Οπότε δεν ξέρω αν έχει αποφανθεί ήδη η ομάδα, αλλά με βάση αυτή την απάντηση ούτε και η δική μας 3ΓΒ/2023 επηρεάζεται από τον νέο νόμο, ούτε 10ετη παραμονή δηλαδή ούτε θέμα με τις αρνήσεις!! Δηλαδή (αν κατάλαβα καλά):
- Μπορούμε να συμμετέχουμε σε επόμενο διαγωνισμό μετά την παρέλευση 5 ετίας.
- Μπορούμε να ψαχτούμε για κινητικότητα μετά τα 2 πρώτα χρόνια (δοκιμαστική περίοδος) αν δεν είμαστε σε θέση με εντοπιότητα. - Αν αρνηθούμε τον διορισμό, μπορούμε να συμμετέχουμε στην επόμενη ΓΒ που θα γίνει με τους πίνακες του 2Γ. Αν τώρα αρνηθούμε και την θέση της επόμενη ΓΒ ή παραιτηθούμε πριν την παρέλευση 12μήνου, τότε βγαίνουμε εκτός για 3 χρόνια (γιατί η επόμενη ΓΒ θα βγει μετά τον Ν.5149/2024 και θα ισχύουν γι' αυτή τα προβλεπόμενα του νέου νόμου).
Καλησπέρα σας! Από που στο νέο νόμο προκύπτει ότι δεν μπορούμε να μπούμε στην κινητικότητα μετά την πάροδο διετίας?
|
|
|
Post by aiadas on Oct 30, 2024 4:53:34 GMT
Δηλαδή (αν κατάλαβα καλά): - Μπορούμε να συμμετέχουμε σε επόμενο διαγωνισμό μετά την παρέλευση 5 ετίας.
- Μπορούμε να ψαχτούμε για κινητικότητα μετά τα 2 πρώτα χρόνια (δοκιμαστική περίοδος) αν δεν είμαστε σε θέση με εντοπιότητα. - Αν αρνηθούμε τον διορισμό, μπορούμε να συμμετέχουμε στην επόμενη ΓΒ που θα γίνει με τους πίνακες του 2Γ. Αν τώρα αρνηθούμε και την θέση της επόμενη ΓΒ ή παραιτηθούμε πριν την παρέλευση 12μήνου, τότε βγαίνουμε εκτός για 3 χρόνια (γιατί η επόμενη ΓΒ θα βγει μετά τον Ν.5149/2024 και θα ισχύουν γι' αυτή τα προβλεπόμενα του νέου νόμου).
Καλησπέρα σας! Από που στο νέο νόμο προκύπτει ότι δεν μπορούμε να μπούμε στην κινητικότητα μετά την πάροδο διετίας? Από πουθενά, ο νέος νόμος δεν αλλάζει κάτι δραματικά ως προς την κινητικότητα, εκτός και αν κάποιος καταλάβει θέση με εντοπιότητα, οπότε θα έχει 15ετή δέσμευση παραμονής αντί για δεκαετή. Για τις θέσεις χωρίς εντοπιότητα, μπορεί κάποιος να ενταχθεί στην κινητικότητα μετά την πάροδο διετίας, πού είναι και η δοκιμαστική περίοδος, εκτός και αν η συγκεκριμένη θέση εξαιρείται από την κινητικότητα μέχρι νεωτέρας...
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 30, 2024 6:54:08 GMT
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 30, 2024 7:26:02 GMT
|
|
|
Post by robinhood on Oct 30, 2024 7:52:41 GMT
Τέλειο!! Εμένα μου άρεσε το "έχω απαυδήσει". Περιμένω κάποτε σε μια τυχαία συζήτηση να το πει κάποιος ορθά αντί για το "έχω απηυδήσει".
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 30, 2024 8:03:39 GMT
Τέλειο!! Εμένα μου άρεσε το "έχω απαυδήσει". Περιμένω κάποτε σε μια τυχαία συζήτηση να το πει κάποιος ορθά αντί για το "έχω απηυδήσει". Εσυ που κατέχεις.... Το αντίθετο του υπερόπτης είναι το υποτακτικος;;;; Ειχα την εντύπωση οτι είναι ο μετριόφρων ή ο ταπεινός!!!! Και το αντίθετο του υποτακτικος... ο ατίθασος ή ο ανυπότακτος τεσπα....Δύσκολα τα ελληνικά!!!!!
|
|
|
Post by robinhood on Oct 30, 2024 8:06:55 GMT
Τέλειο!! Εμένα μου άρεσε το "έχω απαυδήσει". Περιμένω κάποτε σε μια τυχαία συζήτηση να το πει κάποιος ορθά αντί για το "έχω απηυδήσει". Εσυ που κατέχεις.... Το αντίθετο του υπερόπτης είναι το υποτακτικος;;;; Ειχα την εντύπωση οτι είναι ο μετριόφρων ή ο ταπεινός!!!! Και το αντίθετο του υποτακτικος ο ατίθασος ή ο ανυπότακτος τεσπα....Δύσκολα τα ελληνικά!!!!! Ο υπερόπτης, όπως άλλωστε φανερώνουν τα συνθετικά της λέξης, είναι εκείνος που έχει μια υπέρ το δέον ιδέα για τον εαυτό του, κάπως δηλ. πιο επαυξημένη. Επομένως, ναι, ο ταπεινός ή ο μετριόφρων είναι εξίσου σωστές εναλλακτικές για το ακριβώς αντίθετο του υπερόπτη. Ο υποτακτικός έχει άλλη σημασία και, ναι, ταιριάζει το ανυπότακτος καλύτερα.
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 30, 2024 8:24:01 GMT
Εσυ που κατέχεις.... Το αντίθετο του υπερόπτης είναι το υποτακτικος;;;; Ειχα την εντύπωση οτι είναι ο μετριόφρων ή ο ταπεινός!!!! Και το αντίθετο του υποτακτικος ο ατίθασος ή ο ανυπότακτος τεσπα....Δύσκολα τα ελληνικά!!!!! Ο υπερόπτης, όπως άλλωστε φανερώνουν τα συνθετικά της λέξης, είναι εκείνος που έχει μια υπέρ το δέον ιδέα για τον εαυτό του, κάπως δηλ. πιο επαυξημένη. Επομένως, ναι, ο ταπεινός ή ο μετριόφρων είναι εξίσου σωστές εναλλακτικές για το ακριβώς αντίθετο του υπερόπτη. Ο υποτακτικός έχει άλλη σημασία και, ναι, ταιριάζει το ανυπότακτος καλύτερα. Ευχαριστώ! Θυμήθηκα και την ερώτηση 11 σε μας, στα γλωσσικά.... Ακόμα ξυνομαι με σωστό το β... Τεσπα.... Οτι θέλουν αυτοί.... Βέβαια αν παραμένεις σε αρχαίες αξίες, αυτα παθαίνεις!!!
|
|
|
Post by geoastrix on Oct 30, 2024 8:45:50 GMT
Εγώ προσωπικά θέλω να το ξεχάσω για πάντα!
|
|
|
Post by thanos2 on Oct 30, 2024 8:55:35 GMT
Εγώ προσωπικά θέλω να το ξεχάσω για πάντα! Πολύ σεβαστό κι αυτό... και δικαιολογημενο θα λεγα!!!!
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 30, 2024 9:37:50 GMT
Τέλειο!! Εμένα μου άρεσε το "έχω απαυδήσει". Περιμένω κάποτε σε μια τυχαία συζήτηση να το πει κάποιος ορθά αντί για το "έχω απηυδήσει". Εσυ που κατέχεις.... Το αντίθετο του υπερόπτης είναι το υποτακτικος;;;; Ειχα την εντύπωση οτι είναι ο μετριόφρων ή ο ταπεινός!!!! Και το αντίθετο του υποτακτικος... ο ατίθασος ή ο ανυπότακτος τεσπα....Δύσκολα τα ελληνικά!!!!! Είναι από τις αγαπημένες μας μεταφράσεις από το εξωτερικό 😎😎😎🤣🤣🤣 Για αυτό σας είπα θα θυμηθείτε τα παλιά!
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 30, 2024 9:38:25 GMT
Εγώ προσωπικά θέλω να το ξεχάσω για πάντα! 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Lina_Admin on Oct 30, 2024 9:39:35 GMT
Εσυ που κατέχεις.... Το αντίθετο του υπερόπτης είναι το υποτακτικος;;;; Ειχα την εντύπωση οτι είναι ο μετριόφρων ή ο ταπεινός!!!! Και το αντίθετο του υποτακτικος ο ατίθασος ή ο ανυπότακτος τεσπα....Δύσκολα τα ελληνικά!!!!! Ο υπερόπτης, όπως άλλωστε φανερώνουν τα συνθετικά της λέξης, είναι εκείνος που έχει μια υπέρ το δέον ιδέα για τον εαυτό του, κάπως δηλ. πιο επαυξημένη. Επομένως, ναι, ο ταπεινός ή ο μετριόφρων είναι εξίσου σωστές εναλλακτικές για το ακριβώς αντίθετο του υπερόπτη. Ο υποτακτικός έχει άλλη σημασία και, ναι, ταιριάζει το ανυπότακτος καλύτερα. Σε ευχαριστώ 🙏 κι εγώ εχθές έψαχνα …. Πως να το εκφράσω καλύτερα
|
|
|
Post by epr on Oct 30, 2024 10:27:25 GMT
Καλημερα
Έχουμε τιποτα νεοτερο για τα οριστικα της 3γβ?
|
|
|
Post by kikiecon on Oct 30, 2024 10:30:36 GMT
Γενικά είναι πιθανό το σενάριο οι ήδη διοριστέοι να μπορούν να ξανακάνουν αίτηση στην επόμενη προκήρυξη, ή θα υπάρξουν ίσως χρονικές "δικλείδες" για να μην ξανακάνουν;
|
|