|
Post by mifune on Oct 10, 2024 10:07:58 GMT
Ναι. Το Φεκ Διορισμού έχει ημερομηνία 26/09/2024 αλλά δημοσιεύθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο στις 27/9/24. Παραμένουν εκπρόθεσμοι χαχαχα touché
|
|
|
Post by teoperi on Oct 10, 2024 11:07:03 GMT
Όπως ξαναείπα στο παρελθόν για τις προθεσμίες, τις οποίες για κάποιο λόγο συνεχίζεται να πιστεύετε ως κάποιο ευαγγέλιο .... Κάντε τους μήνυση! Δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα... Τώρα που μπήκατε θα το καταλάβετε. Συγχαρητήρια για τον διορισμό σας!
|
|
|
Post by mifune on Oct 10, 2024 11:46:28 GMT
Ευχαριστούμε για τις ευχές! Μη νομίζεις, σε ακούμε, σε διαβάζουμε και σε πιστεύουμε. Έχουμε πάρει μια ιδέα ήδη για τις προθεσμίες. Ένα απλό σχόλιο κάνουμε για μια από τις κύριες προθεσμίες (30 μέρες από Φεκ διορισμού) που είχαμε στο μυαλό μας εδώ και ενάμιση χρόνο. Συνέχισε πάντως να συμμετέχεις στο φόρουμ όσο μπορείς, εγώ επικροτώ!
|
|
|
Post by asepita on Oct 10, 2024 11:53:54 GMT
Ευχαριστούμε για τις ευχές! Μη νομίζεις, σε ακούμε, σε διαβάζουμε και σε πιστεύουμε. Έχουμε πάρει μια ιδέα ήδη για τις προθεσμίες. Ένα απλό σχόλιο κάνουμε για μια από τις κύριες προθεσμίες (30 μέρες από Φεκ διορισμού) που είχαμε στο μυαλό μας εδώ και ενάμιση χρόνο. Συνέχισε πάντως να συμμετέχεις στο φόρουμ όσο μπορείς, εγώ επικροτώ!
Ακριβώς όλοι αυτό είχαμε στο μυαλό μας απλά, teoperi δεν είπε κανεις για μήνυση. Ευχαριστούμε για τις ευχές!
|
|
|
Post by kostask on Oct 10, 2024 12:26:38 GMT
Ευχαριστούμε για τις ευχές! Μη νομίζεις, σε ακούμε, σε διαβάζουμε και σε πιστεύουμε. Έχουμε πάρει μια ιδέα ήδη για τις προθεσμίες. Ένα απλό σχόλιο κάνουμε για πάντως να συμμετέχεις στο φόρουμ όσο μπορείς, εγώ επικροτώ!
Ακριβώς όλοι αυτό είχαμεο μυαλό μας απλά, teoperi δεν είπε κανεις για μήνυση. Ευχαριστούμε για τις ευχές!
|
|
|
Post by kostask on Oct 10, 2024 12:29:12 GMT
Καλησπέρα,
Εμείς τις ΑΑΔΕ της 3γβ με ΦΟΤΑ, ποτε αναμένεται να προσελθουμε για ορκωμοσία, εκπαίδευση;. Γιατί έχω χαθεί με αυτά που διαβάζω. Ευχαριστώ
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 10, 2024 12:40:53 GMT
Καλησπέρα, Εμείς τις ΑΑΔΕ της 3γβ με ΦΟΤΑ, ποτε αναμένεται να προσελθουμε για ορκωμοσία, εκπαίδευση;. Γιατί έχω χαθεί με αυτά που διαβάζω. Ευχαριστώ ΜΑΧ σε 6μήνες από τα οριστικά μας...
|
|
|
Post by taniapetridou on Oct 10, 2024 20:35:47 GMT
Θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος για τις θεσεις τελωνείου θεσσαλονικης με ποσα μορια περασαν.
|
|
|
Post by tiesel on Oct 10, 2024 20:54:10 GMT
Θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος για τις θεσεις τελωνείου θεσσαλονικης με ποσα μορια περασαν. ΤΕ; ΠΕ;
|
|
|
Post by taniapetridou on Oct 10, 2024 20:57:44 GMT
Για ΤΕ
|
|
|
Post by taniapetridou on Oct 10, 2024 20:59:43 GMT
Περασα εφορεια με 82 που ειχα πρωτη επιλογη και θέλω να δω αν περνουσα τελωνειο η ειχαν περισσότερα μορια
|
|
|
Post by tiesel on Oct 10, 2024 21:01:12 GMT
Περασα εφορεια με 82 που ειχα πρωτη επιλογη και θέλω να δω αν περνουσα τελωνειο η ειχαν περισσότερα μορια Δεν θυμάμαι να σας πω απ' έξω. Μπορείτε να το βρείτε από τα αποτελέσματα.
|
|
|
Post by taniapetridou on Oct 10, 2024 21:08:18 GMT
Στα οριστικά δε φαίνεται..δε θυμάμαι σε ποια αποτελεσματα φαίνονται οι θέσεις και οι βαθμοι
|
|
|
Post by Persefoni on Oct 10, 2024 21:11:11 GMT
Στα οριστικά δε φαίνεται..δε θυμάμαι σε ποια αποτελεσματα φαίνονται οι θέσεις και οι βαθμοι Στο πίνακα με τους διοριστέους, μπορείτε να δείτε με πόσο μπήκε ο τελευταίος διοριστέος ΑΑΔΕ ΘΕΣ. σε Τελωνείο και με πόσο σε Εφορία...😉
|
|
|
Post by taniapetridou on Oct 10, 2024 21:14:55 GMT
Ευχαριστώ πολυ😉
|
|