|
Post by Ze on Oct 11, 2024 5:28:20 GMT
Περασα εφορεια με 82 που ειχα πρωτη επιλογη και θέλω να δω αν περνουσα τελωνειο η ειχαν περισσότερα μορια Καλημερα, τρεις θεσεις ειχε το τελωνειο Θεσνικης αυτοι που διοριζονται ειχαν βαθμους 86,25 85,38 και 81,5 οποτε περνουσες τελωνειο.
|
|
|
Post by taniapetridou on Oct 11, 2024 12:48:31 GMT
Ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by Erimitis on Oct 14, 2024 6:23:09 GMT
Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω η εκπαίδευση στη ΦΟΤΑ είναι on-line ή δια ζώσης; Ευχαριστώ πολύ
|
|
|
Post by kardim on Oct 14, 2024 7:18:10 GMT
Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω η εκπαίδευση στη ΦΟΤΑ είναι on-line ή δια ζώσης; Ευχαριστώ πολύ Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ γίνεται δια ζώσης και τα έξοδα βαρύνουν τον εκπαιδευόμενο. Παρόλα αυτά η ακαδημία τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει την on-line εκπαίδευση και σίγουρα προς τα εκεί θα κινηθούν.
|
|
pvlacho
Buzz
It's better to burn out than fade away...
|
Post by pvlacho on Oct 14, 2024 9:30:48 GMT
Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω η εκπαίδευση στη ΦΟΤΑ είναι on-line ή δια ζώσης; Ευχαριστώ πολύ Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ γίνεται δια ζώσης και τα έξοδα βαρύνουν τον εκπαιδευόμενο. Παρόλα αυτά η ακαδημία τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει την on-line εκπαίδευση και σίγουρα προς τα εκεί θα κινηθούν. Το εκπαιδευτικό υλικό; Το δίνουν;
|
|
|
Post by teoperi on Oct 14, 2024 9:55:00 GMT
Ναι παιδιά, μεσω zoom γίνεται η εκπαίδευση και το "εκπαιδευτικό υλικό" είναι κάτι pdf με τις παρουσιάσεις των εισηγητών. Τα περισσότερα μόνοι σας θα τα ψάχνετε όταν σας χρειαστούν. Είναι χαοτικό το αντικείμενο
|
|
|
Post by kardim on Oct 14, 2024 9:58:49 GMT
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ γίνεται δια ζώσης και τα έξοδα βαρύνουν τον εκπαιδευόμενο. Παρόλα αυτά η ακαδημία τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει την on-line εκπαίδευση και σίγουρα προς τα εκεί θα κινηθούν. Το εκπαιδευτικό υλικό; Το δίνουν; Από ότι βλέπω στην ιστοσελίδα θα μας δώσουνε και πρόσβαση στην πλατφόρμα. Εκεί μέσα φαντάζομαι θα είναι και το εκπαιδευτικό υλικό.
|
|
|
Post by kardim on Oct 14, 2024 10:03:29 GMT
Ναι παιδιά, μεσω zoom γίνεται η εκπαίδευση και το "εκπαιδευτικό υλικό" είναι κάτι pdf με τις παρουσιάσεις των εισηγητών. Τα περισσότερα μόνοι σας θα τα ψάχνετε όταν σας χρειαστούν. Είναι χαοτικό το αντικείμενο Αυτά που ψάχνουμε μόνοι είναι νόμοι και εγκύκλοι ή συζητάμε και βιβλιογραφία;
|
|
|
Post by Erimitis on Oct 14, 2024 11:32:04 GMT
Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω η εκπαίδευση στη ΦΟΤΑ είναι on-line ή δια ζώσης; Ευχαριστώ πολύ Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ γίνεται δια ζώσης και τα έξοδα βαρύνουν τον εκπαιδευόμενο. Παρόλα αυτά η ακαδημία τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει την on-line εκπαίδευση και σίγουρα προς τα εκεί θα κινηθούν. Ευχαριστώ πολύ! Ναι λογικά είναι δύσκολο να ανέβουμε όλοι Αθήνα από τις επαρχίες για να παρακολουθήσουμε...Απλά δεν ξέρω αν υπάρχει η επιλογή ή είναι μόνο on line ή μόνο δια ζώσης
|
|
|
Post by teoperi on Oct 14, 2024 21:57:30 GMT
Δεν υπάρχει "επιλογή", είναι μόνο μέσω zoom και τέλος. Δεν μπορούν οι εισηγητές απ ολοι την Ελλάδα να πηγαίνουν στην ΦΟΤΑ. Οι εισηγητές είναι κανονικοί εν ενεργεία υπάλληλοι και έχουν κανονικά να ασκήσουν και τα καθήκοντά τους. Θα δοθεί πρόσβαση στο elearning στο οποίο ανεβάζουν οι εισηγητές το υλικό που σας διδάσκουν σε pdf και ppt. Βιβλιογραφία δεν υπάρχει με την έννοια που το λέτε. Η τελωνειακή νομοθεσία είναι απο τις αρχαιότερες στην χώρα και σε πολλά site με νόμους δεν υπάρχει καν κωδικοποιημένη, καμία σχέση με την φορολογική νομοθεσία που λόγω μνημονίων είναι πολύ σύγχρονη. Γενικά το μπάχαλο του "τι ισχύει τελικά" θα το καταλάβετε. Αν περιμένετε σαφείς οδηγίες θα εκπλαγείτε. Υπάρχει αυτό που λέμε "10 τελωνειακούς να ρωτήσεις, 10 διαφορετικές απαντήσεις θα λάβεις" και το "εμείς εδώ το κάνουμε έτσι". Αυτό είναι μια μεγάλη πληγή του κλάδου γιατί πολλοί δουλεύουν χρόνια και ακόμα δεν είναι σίγουροι αν τα κάνουν σωστά.
|
|
|
Post by denia on Oct 16, 2024 19:22:26 GMT
Γεια σας και από εμένα ΠΕ Τελωνειακών με τα προσωρινά της 3γβ, μήπως μπορειτε να με προσθέσετε και εμένα στο viber
|
|
|
Post by dimitrisdimitr on Oct 17, 2024 6:09:09 GMT
ΠΕ Τελωνειακών και εγώ με τα προσωρινά της 3ΓΒ ,πώς γίνεται να με προσθέσετε στην ομάδα που έχετε στο viber?
|
|
|
Post by efigram7 on Oct 17, 2024 7:06:32 GMT
Γεια σας και από εμένα ΠΕ Τελωνειακών με τα προσωρινά της 3γβ, μήπως μπορειτε να με προσθέσετε και εμένα στο viber Στείλε μου προσωπικό μνμ με το κινητό σου
|
|
|
Post by efigram7 on Oct 17, 2024 7:07:00 GMT
ΠΕ Τελωνειακών και εγώ με τα προσωρινά της 3ΓΒ ,πώς γίνεται να με προσθέσετε στην ομάδα που έχετε στο viber? Στείλε μου σε προσωπικό μνμ το κινητό σου
|
|
|
Post by gorgina on Oct 17, 2024 11:15:05 GMT
Καλησπέρα, είμαι κι εγώ στους προσωρινά διοριστέους ΠΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ . Υπάρχει κάποια ομάδα στο viber που μπορώ να συνδεθώ ;
|
|